Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
Asienkka
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Jejku... Dajcie mi się jeszcze chwilkę nacieszyć spokojem bez Jajka! Zero empatii... 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Pn sty 28, 2013 11:12 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ekh, ehmmm chodzi o sympatię? Nie! My cie nie lubimy i koniec.....
|
Pn sty 28, 2013 11:14 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Lurker napisał(a): A on o tym wie? Bo chyba się nie obraził...
Czy można prosić o wysłanie mu maila w imieniu Społeczności Forum zachęcającego go do powrotu na łono wiary.pl? Czy można prosić o niewysyłanie takiego maila? Czy można prosić o buga w bazie danych powodującego przypadkowe zmienienie mu hasła i adresu e-mail?
|
Pn sty 28, 2013 11:30 |
|
|
|
 |
Asienkka
|
Wiem humalog  Dlatego napisałam tylko o empatii  Zefciu - pomyślimy... 
|
Pn sty 28, 2013 11:37 |
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
Za co konkretnie dostałem ostatnio bana, bo nie kojarzę? Czy założyłem nowy wątek o czymś co już było poruszane na forum? Dostałem bana bez wyjaśnienia....
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Pn sty 28, 2013 19:27 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko napisał(a): Za co konkretnie dostałem ostatnio bana, bo nie kojarzę? Czy założyłem nowy wątek o czymś co już było poruszane na forum? Dostałem bana bez wyjaśnienia.... Barki w pamięci w Twoim wieku?....oj nie dobrze  ... W dziale "banici" podano "po trzech ostrzeżeniach". A jak dobrze pamiętam, to otrzymuje się informację za co poleciało ostrzeżenie.
|
Pn sty 28, 2013 19:34 |
|
 |
Jajko
|
Dostałem tylko info o ostrzeżeniu, ale o powodzie ostrzeżenia już nie...
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Pn sty 28, 2013 19:55 |
|
 |
Asienkka
|
Dobrze wiedziałeś, że masz nie zakładać nowych tematów. Dlatego dziwie się, że pytasz o powód ostrzeżenia...
|
Pn sty 28, 2013 20:00 |
|
 |
Jajko
|
Miałem nie zakładać nowych wątków o złych księżach, a nie w ogóle. Założyłem przecież kilka wątków, moderacja czasem dokonała interwencji, a czasem nie (gdy podobnego wątku nie było) i wydawało mi się, że wszystko jest ok. Tymczasem widzę, że mnie obowiązuje jakiś specjalny regulamin...
Mogę porozmawiać z Twoim przełożonym??
I ciekawi mnie też opinia innych forumowiczów. Popieracie zatykanie mi ust, bo jednej osobie moje wątki się nie podobają???
|
Pn sty 28, 2013 20:13 |
|
 |
Asienkka
|
Jak najbardziej możesz porozmawiać z moim przełożonym  Czy ja gdzieś napisałam, że masz nie zakładać nowych wątków dotyczących tylko złych księży?! Nie przypominam sobie....
|
Pn sty 28, 2013 20:20 |
|
 |
Jajko
|
Nie bardzo mogę to teraz odnaleźć, ale wkurzały Cię wątki o złych księżach właśnie i sugerowałaś bym zakładał je w jednym temacie. W pewnym sensie da się to podciągnąć pod regulamin. Ale zakaz zzakładania wątków W OGÓLE jest sprzeczny z regulaminem i jest zwykłym kneblowaniem ust.
|
Pn sty 28, 2013 20:40 |
|
 |
Asienkka
|
Nie, nie wkurzało mnie zakładanie wątków o złych księżach, tylko zakładanie wątków dotyczących doniesień prasowych. W jednym wątku miałeś je wklejać.
|
Pn sty 28, 2013 21:03 |
|
 |
Panna_Funia
|
Jajko->Cytuj: Mogę porozmawiać z Twoim przełożonym??
I ciekawi mnie też opinia innych forumowiczów. Popieracie zatykanie mi ust, bo jednej osobie moje wątki się nie podobają??? Oczywiście, że nie. Ja w dniu jutrzejszym, w swojej sprawie, mam umówione spotkanie z radcą prawnym zajmującym się sprawami prawa internetu i ochrony danych osobowych. Mogę zapytać się również przy okazji o tę kwestię. Odezwę się wieczorem na priv. co i jak.
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
Pn sty 28, 2013 21:21 |
|
 |
Asienkka
|
A mnie niekoniecznie interesuje opinia innych osób w kwestii Jajka. I nie życzę sobie, aby ten temat był poświęcony wyrażaniu opinii w sprawie Jajka 
|
Pn sty 28, 2013 23:40 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Przepraszam, ja tak z ciekawości mam małe pytanko wyłącznie do moderacji - czym konkretnie zatkaliście usta Jajko?
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Wt sty 29, 2013 0:12 |
|
|
|