Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
Asienkka
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Witold napisał(a): Nie wiem co tam Mike29 do Asieńki napisał, ale z tego co widzę, to próbuje on terroryzować całe forum, żeby działało tak jak on chce i żeby obowiązywały tu zasady, takie jak on chce. Pisanie tego, co jemu się nie podoba, ma być zabronione, a jeżeli moderacja się jego widzi-mi-się nie podporządkowuje, to moderacja jest zła, homofobiczna i dyskryminująca.
Czyli w zasadzie Mike29 robi na tym forum to samo, co polityczni awanturnicy głoszący to samo co on, próbują robić z całymi społeczeństwami - zaprowadzić dykaturę poprawności politycznej według własnego widzi-mi-sie, poprzez kreowanie siebie na pokrzywdzoną ofiarę. Spokojnie  Nikt moderacji warunków nie będzie dyktował, tym bardziej w chamski sposób 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Śr lut 06, 2013 0:21 |
|
|
|
 |
Otto_Katz
Dołączył(a): Wt sty 03, 2012 14:37 Posty: 574 Lokalizacja: racjonalista@op.pl
|
Te, mądrale .A Wy to sobie nie pozwalacie na zbyt wiele? 1.) Val-eń - proszę zaprzestać używania sformułowań specyficznych dla Otta (np. ludzie kochane) 2.) humalog - niektóre z Twoich postów są pierwocinami  ewidentnego naśladownictwa mego stylu. 3.) MARIEL - fotka tego pięknisia, jako żywo przypomina inne moje wcielenie internetowe Załącznik:
Dyziorailway.jpg [ 221.67 KiB | Przeglądane 2012 razy ]
I żeby mi takie publiczne kradziejstwo wybitnej myśli intelektualnej było ostatnią razą, bo jak Was do (mojej kochanej od wczoraj szefowej), lub co gorsza do ZAIKSa podkinokijufuje, to Wam ACTA z orbit wyjdą  lub dostaniecie chronicznej choroby weimarskiej  . Następną razą proszę pisemnie wnosić do mię o uzyskanie zgody na korzystanie z dóbr genjuszu mego niezgłębionego, albowiem dla zdrowotności ogólnej niekiedy dobrze flaszkę otrzymać, by choroby filipińskiej na pożytek własny się nabawić  . No  !
_________________ 1. Religijność to postawa, w której BOHATERSKO pokonuje się trudności nieznane osobom bezwyznaniowym - trawestacja ze Stefana Kisielewskiego 2. Gdzie mod nie może - admina pośle? -
|
Śr lut 06, 2013 0:27 |
|
 |
Lurker
|
Otto, zamiast się żołądkować załóż sobie stronkę z linkiem do PayPal'a i zażądaj tantiem. Od każdego cytatu pięć groszy poproszę. ^_^
_________________ In my spirit lies my faith Stronger than love and with me it will be For always. Orkiestra!
|
Śr lut 06, 2013 1:05 |
|
|
|
 |
Otto_Katz
Dołączył(a): Wt sty 03, 2012 14:37 Posty: 574 Lokalizacja: racjonalista@op.pl
|
Czołem usery  . Na kanwie ostatnich, komidramatycznych wydarzeń z naszego foruma, żem wykopał w miarę analogicznego filmika, którym z ochotą dzielę się z męsko-żeńską bracią użyszkodniczą. (A co mi tam ubędzie, tyż skorzystajcie  ). Aha. Coby nie robić znów zbędnego (za przeproszeniem publicznego) bałagana, bo i bez tego screen cleaner menagery  mają roboty ho, ho, ho albo i więcej, uprasza się o nie dzielenie swymi skojarzeniami personalnymi z ciałem kierowniczym i resztą literatów wirtualnych. Tutaj źródło oryginalne z tvn24, aby na tantiemach przyoszczędzićW razie mułowatego otwierania strony, nie przeklinać dostawcy kabeesów na minutę - to samo na sadoluPrzeto, jakem Otto średnio zgredziały, zaprawdę powiadam Wam umiłowane usery (również ino z pozycji zestrachanego  usera) ; - Oglądajcie ku przestrodze, uczcie się się, jako i ja się naumiałem i nie grzeszcie niewdzięcznością więcej przeciw bliźnim forumiastym, a szczególnie adminowi swemu. Albowiem zaś godnie i sprawiedliwie trafić możecie na krótką/czarną listę ostrzeżeńców, lubo "skryminalizowanych" banitów  , a tam będzie płacz  i zgrzytanie protez  . A wiadomo wszem i wobec, że dnia onego i godziny nikt z "żywych" jeszcze nie zna. Howg  .
_________________ 1. Religijność to postawa, w której BOHATERSKO pokonuje się trudności nieznane osobom bezwyznaniowym - trawestacja ze Stefana Kisielewskiego 2. Gdzie mod nie może - admina pośle? -
|
Śr lut 06, 2013 13:23 |
|
 |
urodzonywpanu
|
Cytuj: „Ktokolwiek obcuje cieleśnie z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą, popełnia obrzydliwość. Obaj będą ukarani śmiercią, sami tę śmierć na siebie ściągnęli” (Kpł 20,13) jak to jest, że osoba żyjąca według Słowa Bożego, nazywająca coś po imieniu dostaje warna na chrześcijańskim forum? komu słuzy moderacja? Bogu czy ludziom?
|
Śr lut 06, 2013 19:37 |
|
|
|
 |
Panna_Funia
|
Obraził pan użytkownika nazywając go dewiantem, problem zgłosiłam, a pan został, z opóźnieniem bo opóźnieniem, ale regulaminowo ukarany ostrzeżeniem.
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
Śr lut 06, 2013 19:44 |
|
 |
Vacarius
|
urodzonywpanu napisał(a): Cytuj: „Ktokolwiek obcuje cieleśnie z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą, popełnia obrzydliwość. Obaj będą ukarani śmiercią, sami tę śmierć na siebie ściągnęli” (Kpł 20,13) jak to jest, że osoba żyjąca według Słowa Bożego, nazywająca coś po imieniu dostaje warna na chrześcijańskim forum? komu słuzy moderacja? Bogu czy ludziom? Wszyscy ludzie kiedyś umrą. A wiec wszyscy kiedyś będą ukarani śmiercią. Ten zapis nie mówi kiedy homoseksualiści będą ukarani. A wiec może to być nawet śmierć ze starości.
|
Śr lut 06, 2013 19:48 |
|
 |
Asienkka
|
Vacarius - chcesz dostać ostrzeżenie? To kontynuuj wątek homoseksualizmu - bardzo proszę...
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Śr lut 06, 2013 19:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: 2.) humalog - niektóre z Twoich postów są pierwocinami ewidentnego naśladownictwa mego stylu. Oto Kacu to nie zadna podróba tylko ty czymsik zarażasz......no masz w sobie coś, co potem na innych przepełza. Nie wymyslono jeszcze szczepionki na Kaca.....no i masz Wasc efekty. 
|
Śr lut 06, 2013 21:02 |
|
 |
urodzonywpanu
|
Cytuj: Obraził pan użytkownika nazywając go dewiantem, problem zgłosiłam, a pan został, z opóźnieniem bo opóźnieniem, ale regulaminowo ukarany ostrzeżeniem. dlatego pytam do czyjego regulaminu stosuje się moderacja? niby chrześcijanie, ale jak przychodzi do praktyki to się regulaminami zasłaniają. Prawo Boże jest ponad ludzkim.
|
Śr lut 06, 2013 22:09 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Bóg nakazuje określać ludzi słowem "dewiant"?
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Śr lut 06, 2013 22:14 |
|
 |
Lurker
|
Cytuj: „Ktokolwiek obcuje cieleśnie z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą, popełnia obrzydliwość. Obaj będą ukarani śmiercią, sami tę śmierć na siebie ściągnęli” (Kpł 20,13) Czy urodzonywpanu sugeruje, że Administracja powinna wykorzystać znajomość emaila oraz IP Mike'a, wyśledzić go w realu i zabić?
_________________ In my spirit lies my faith Stronger than love and with me it will be For always. Orkiestra!
|
Cz lut 07, 2013 5:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Moderacja stosuje się do regulaminu forum; dewiant jest określeniem z wydźwiękiem zdecydowanie pejoratywnym. Nazwanie rozmówcy dewiantem jest więc obraźliwe, a to jest na tym forum (dzięki Bogu) zabronione.
|
Cz lut 07, 2013 8:29 |
|
 |
urodzonywpanu
|
przymykacie oko na grzech i karacie za wytykanie wam tego. nie przede mną będziecie się rozliczać.
|
Cz lut 07, 2013 12:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wytykanie "nam"?? Jesteś przedstawicielem jakiejś większej grupy? Ja pragnę uświadomić, że grzechem jest również rozpoczynanie zdania od małej litery, gdyż świadczy o pogardzie dla zasad pisowni języka polskiego i własnych nauczycieli  . Chcesz się z tego rozliczać przed Bogiem  ? Pomyśl ile w czyśćcu będziesz musiał pokutować za taką zbrodnię!
Ostatnio edytowano Cz lut 07, 2013 12:20 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
Cz lut 07, 2013 12:11 |
|
|
|