Autor |
Wiadomość |
Zoe
|
ja oszukuję  ??  no coś Ty
wczoraj mnie nie było ... ale przedwczoraj byłam ... fakt, że dosłownie na kilka minut (chyba  ) ale byłam
zresztą co się dziwić ... sesja zaczyna mi sie za tydzień a ja już mam tak dość, że marzą mi się wakacje
a co do zegara  żadko patrzę na zegar jak czytam posty  więc lepiej dla Ciebie
/Zoe zrobiła unik i tylko jedna babka wylądowała na jej głowie. Po chwili jednak odwzajemniła się angui tym samym  /
_________________ Życie jest walką, z której nie możemy się wycofać, ale w której musimy odnieść zwycięstwo.
|
Wt maja 17, 2005 14:12 |
|
|
|
 |
angua
|
Lepszy okręt + smok. Siła rażenia nie mniejsza, brak odrzutu nie wprowadza zamieszania na półkach z talerzami, smok sieje dodatkową grozę, a w przerwach udaje się na polowanie. I szybciej się przeładowuje
Julia, dopiero 15, a Ty już myślisz o nocy?
Zoe - mnie się wakacje marzą przez cały rok - i kto ma gorzej?  :D:D

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Wt maja 17, 2005 14:19 |
|
 |
Julia
|
wilczku... straszniście boli mnie głowa i chetnie bym sie juz położyła, ale obowiazki nie pozwalaja
a że Nutka nie widze w okolicy to... chyba raczej na "kocią" czapke lecznicza nie moge na razie liczyć 
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
Wt maja 17, 2005 14:25 |
|
|
|
 |
wiking
|
Spoon moj statek jest nie wrazliwy na taka amunicje.
to ma byc humor???????????????????????????????????????????????????
Zoe zobacz temat na dobranoc, az spadniesz z krzeszla gdy zobaczycz wczorajsza godzine wilczkowania, chyba chce dorownac Mieszkowi
Julia przywiozlem Ci jeszcze troche tej masci na plecy, moze pomoze.
Spoonie rzucanie sie babkami, jak i inne czynosci uprawianie tu w piaskownicy sluza do wyrabiania fantazji, do wyrabiania wyobrazni, a co najwazniejsze nie samemu, tylko razem z innymi osobami.
I w piach
Bobo nie to nie ja szyje ubranka moim krasnoludkom to wszystko dzielo tych mocih znajomych nimf norweskich, czasami w rozmowie z ksiezniczka mowie jakbym to sob ie wyobrazal, ale potem one decyduja o caloksztalcie. Jesli bys wolala mniej barczystego to ci przysle.
A tak wogole przez te fizlozoficzne rozmowy zamnialem Wam panie dac
dla Rozalki
za to ze jeszcze znosi te dzieci
|
Wt maja 17, 2005 15:09 |
|
 |
Spoonman
|
Przypomina mi się Never Never land i Peter Pan...
_________________ http://www.odnowa.jezuici.pl/
|
Wt maja 17, 2005 15:14 |
|
|
|
 |
Julia
|
dzieki wiking... bardzo sie przyda, bo ostatnio znow mnie cos boli... co za zyce... znmykam na masaż 
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
Wt maja 17, 2005 15:18 |
|
 |
wiking
|
widzisz jak piasek fajnie dziala, pobudza Cie do rozmowy i odswieza Ci pamiec, jak tu z nami dluzej posiedzisz przypomna Ci sie wszystkie filmy jakie widziales.  !!
Tak trzymac.
Proponuje zbudowac piaskownice w kazdej szkole, moze uczniom to przywroci pamiec!!! 
|
Wt maja 17, 2005 15:19 |
|
 |
Spoonman
|
W sensie mi się przypomniał, że taka sama bujda na resorach...nieistniejąca kraina, zabawy w piratów, kokodyl z zegarem i takie tam
Bardzo lubię bajki...czytać. A nie w nich uczestniczyć
<biedne moje ewentualne dzieci, tata beton i nudziarz>
Nadal jednak Randle Patrick McMurphy mi się przewija przed oczami.
|
Wt maja 17, 2005 15:23 |
|
 |
Nutka
|
Nie będę się powtarzać czemu głównie w Hyde Parku mnie widać  Z PWN infantylizm [łac.], med. zespół cech somatycznych i psych. wywołany niedoczynnością przysadki w okresie dzieciństwa; niski wzrost, dziecięce proporcje ciała, brak oznak dojrzewania płciowego. Jak się to ma do naszego zachowania- niewiem 
Wikingu może przełóżmy tańczenie na później tak do zmroku (20??) Albo zatańczmy teraz  Zespół jest, ja już w sukience i na bosaka wiruję po plaży.......
Wt maja 17, 2005 15:30 |
|
 |
Spoonman
|
Ja Ci powiem, ja! Weź mnie!
Infantylny - niepoważny, dziecinny, dziacięco naiwny 
|
Wt maja 17, 2005 15:36 |
|
 |
Nutka
|
A To ja chcę taka byc całe życie Niestety dorastam i już dużo rzeczy rozumiem I smutno mi że nawet tu nie pozwalają czasem pobyć dzieckiem- beztroskim, przyjaznym, dobrym człowieczkiem......
Wt maja 17, 2005 15:38 |
|
 |
Spoonman
|
Kto Ci nie pozwala?
Widziałaś tu jakieś znaki zakazu?
E...
Wolność wymiany myśli obowiązuje,nie?
Dobrym i przyjaznym człowiekiem masz być zawsze w każdej sytuacji. A nie tylko w zerojedynkowej przestrzeni zapiaszczonej. A beztroskim...myślisz, że Pan Jezus był beztroski?
Wydaje mi się natomiast, że Bóg ma nieskończone poczucie humoru 
|
Wt maja 17, 2005 15:45 |
|
 |
Nutka
|
No zniesie małą, nieporadną Nutkę, która chce się odstresować przed komputerem, a nie nad kuflem i biadać potem z kacem-gigantem 
Wt maja 17, 2005 15:53 |
|
 |
Zoe
|
Wiking napisał(a): Zoe zobacz temat na dobranoc, az spadniesz z krzeszla gdy zobaczycz wczorajsza godzine wilczkowania, chyba chce dorownac Mieszkowi
widziałam, widziałam
ale nie było jej tyle czasu więc jest usprawiedliwiona
dobra czas już na mnie ... bo mi się komputer przegrzeje
miłego wieczorku 
_________________ Życie jest walką, z której nie możemy się wycofać, ale w której musimy odnieść zwycięstwo.
|
Wt maja 17, 2005 16:00 |
|
 |
wiking
|
Nutka to ja poczekam do 20, skoro Spoon tak ladnie Cie poprosil do tanca 
|
Wt maja 17, 2005 16:22 |
|
|
|