Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
Asienkka
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Kolejna reprymenda słowna: * Panna_Funia - uwagi ad personam * medieval_man - uwagi ad personam
Następnym razem będą ostrzeżenia 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Cz lut 14, 2013 12:18 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
MARIEL
Zabawna jesteś.....niedługo nic nie bedzie można napisac bo wszystko będzie "ad personam".
|
Cz lut 14, 2013 15:30 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
"Antykatolicka prowokacja" wg MARIEL: Mike29 napisał(a): Bardzo negatywna ocena pontyfikatu. - tuszowanie pedofilii i innych afer seksualnych - machloje i walka o stołki - propagowanie homofobii Nic dziwnego, że nawet w jego ojczystym kraju go nie lubili. Papież nie papież, ale człowiek i powinien baczyć na słowa, szczególnie, że wygłaszał je publicznie do całego świata. Tym bardziej powinien zwracać uwagę na to co mówi. Oby następny był murzynem i wziął się za porządki oraz był bardziej światły. Nic bardziej nie "ucieszy" katolików, zwłaszcza w Polsce  Śmiech na sali :] Apeluję do Właściciela portalu wiara.pl o kontrolę poczynań administracji/moderacji. Od jakiegoś czasu nie można tu nawet wyrazić własnego zdania, w jakiejkolwiek formie. Wszystko co negatywne jest karane ostrzeżeniami. Ateiści są banowani za riposte przez wyłącznie PW do katolików, którzy bluzgają na ich temat publicznie na forum, a drugim włos z głowy nie spada, jedynie sa ich posty usuwane.
Ostatnio edytowano Cz lut 14, 2013 16:04 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 2 razy
|
Cz lut 14, 2013 15:52 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Obecne zachowanie Adminki i moderacji wygląda mi na zmianę regulaminu forum. Coś w stylu "można się wypowiadać tylko pozytywnie, a ateiści, geje i wszyscy nie-katolicy są tu niemile widziani". Czy podczas mojej niezaslużonej nieobecności zmienił się regulamin tego forum? Przecież ja nikogo nie obraziłem, nie sprowokowałem. Wyraziłem tylko moją radość z abdykacji papieża oraz wypunktowałem co zrobił złego jako papież. Nie powiedziałem nic gorszego niż Pieńskowska w TVN, która też przyjęła decyzję papieża z aprobatą.
|
Cz lut 14, 2013 15:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Panna_Funia, wsparcie dla kolegi proszę wyrażać na priv bądź w Uwagach między użytkownikami, tutaj są Uwagi do moderacji.
|
Cz lut 14, 2013 16:01 |
|
|
|
 |
Panna_Funia
|
Zatem tu dołączam się do wypowiedzi Mike'a, zwłaszcza do fragmentu odnośnie kontroli działań moderacji, w tym wypadku Pani moderator MARIEL, która przyznała użytkownikowi ostrzeżenie dlatego, że prywatnie nie spodobała jej się krytyka papieża 
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
Cz lut 14, 2013 16:10 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Panna_Funia tak uważa, że dlatego właśnie zostało przyznane ostrzeżenie, ale jest to wyłącznie jej opinia na ten temat, a nie stan faktyczny.
User obraża wierzących gospodarzy forum oskarżając głowę Kościoła o "machloje" i propagowanie homofobii. Nie przedstawia żadnych dowodów, mimo to po raz kolejny chętnie rzuca ciężkimi oskarżeniami. Za każdą następną tego typu prowokację oczywiście będę przyznawać ostrzeżenia.
|
Cz lut 14, 2013 16:21 |
|
 |
Asienkka
|
Panna_Funia - daruj sobie swoje uwagi, szczególnie że dana sytuacja nie dotyczy Twojej osoby. MARIEL słusznie zareagowała przyznając ostrzeżenia 
|
Cz lut 14, 2013 16:28 |
|
 |
Asienkka
|
Bardzo proszę... To są uwagi tylko i wyłącznie do moderacji (a nie o moderacji), nie dotyczą tego co dany użytkownik myśli o danym moderatorze Kolejne posty nie na temat będą wycinane.
|
Cz lut 14, 2013 17:27 |
|
 |
lokis
|
Chce zapytac, czy istnieje mozliwos przenoszenia tematow nieistotnych (zamknietych, niebylych) na dol strony? Szarpie sie z wyszukiwaniem najnowszych wiadomosci. Co mnie obchodzi "Zoltan i jego pomowienia"? Kiedys zapytalem moderacje o sprawe zamkniecia przez "Kamyka" tematu politycznego i nic. Na poczatku "klikalem", chcialem cos dopisac, nie dawalo rady - temat zamkniety. Wiec po co go trzymac? Dla potomnych?
|
Cz lut 14, 2013 20:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
lokis napisał(a): Szarpie sie z wyszukiwaniem najnowszych wiadomosci? Nie mój dział, więc póki co może usatysfakcjonuje Cię takie rozwiązanie: przeglądaj forum poprzez aktywne wątki*. Niewiele użytkowników korzysta z tego prostego rozwiązania (przynajmniej tak się wydaje), a w ten sposób ma się "na talerzu" wszystkie aktywne tematy. *link z lewej strony, obok wątków bez odpowiedzi
|
Pt lut 15, 2013 9:26 |
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
Mam nadzieję, że nie dostanę ostrzeżenia za wtrącanie się, ale potwierdzam uwagę Mariel - "aktywne wątki" działa całkiem sprawnie - dzięku temu znajduję wiele ciekawych tematów do których mogę wtrącić swoje wredne, ateistyczne, antyklerykalne i złośliwe, ale logiczne i kulturalne trzy srebrniki.
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Pt lut 15, 2013 9:33 |
|
 |
JedenPost
|
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
Pt lut 15, 2013 12:52 |
|
 |
lokis
|
Szczere dzieki MARIEL. Pomoglo. Duza buska (az nie tak duza, zeby meza sprowokowac). 
|
So lut 16, 2013 13:15 |
|
 |
gacjan
|
Czy moderacja mogłaby tak nie przesadzać z banami. Ban dla humaloga i Mike'a to jakaś taka nadmierna ostrożność. Jeden za niegrzeczność prywatną, drugi za mocne wyrażanie się. W końcu na forum mogą nerwy puścić - może nam się to nie podobać, ale nie bądźmy tacy delikatniusi.
|
Wt lut 19, 2013 15:17 |
|
|
|