| 

Wzajemne uwagi - między użytkownikami 

| Autor | Wiadomość |  
			| Anonim (konto usunięte) 

|   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.Lurker napisał(a): Gdzie, na Imladis? Przerzuciłem to forum pobieżnie, znalazłem sobie listę lektur początkującego rodzimowiercy - fajna sprawa, jestem już po Religii Słowian Szyjewskiego. Przyda mi się do czegoś. Ty oczywiście siedzisz w innych działach...?Szybki Jesteś ...   Z zasady wolę duchowość, psychologię, psychiatrię - ogólnie nie znalazłam nic co mogłoby mnie " wciągnąć " na tyle bym mogła powiedzieć " fajna sprawa" Faktem jednak jest , że wypowiedzi forumowiczów są ciekawe .( nie wliczając fantastyki)

|  
			| So lut 23, 2013 5:58 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| Lurker 
   |   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.Oni tam mają jakąś fantastykę? Gdzie? _________________
 In my spirit lies my faith
 Stronger than love and with me it will be
 For always.
 Orkiestra!

|  
			| So lut 23, 2013 6:02 | 

|  
		|  |  

|   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.Lurker napisał(a): Oni tam mają jakąś fantastykę? Gdzie?Za fantastykę uznałam parę wypowiedzi   - to była taka mała moja przenośnia.

|  
			| So lut 23, 2013 6:04 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  

|   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.Zmykam - udanych rozmów Wam życzę. 

|  
			| So lut 23, 2013 6:12 | 

|  
		|  |  

|   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.Val napisał(a): tanie_wino o swoim avatarze* napisał(a): Mi się podoba, jest kolorowa, zwariowana i nieco intrygująca, bo co na niej niżej się znajduje nikomu nie powiem  Specjalnie nie wykadrowałeś zbyt dokładnie   . Grunt, że modzi nie widzą ^^.A skąd! Łoślepłe to na jedno oko i za głupie, żeby się domyślić co jest niżej     *Podoba mi się, jest zabawny.

|  
			| Wt lut 26, 2013 20:03 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| Soul33 Moderator 
   |   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.Chciałbym przeprosić Mike'a za zasugerowanie, że jest chamem. Źle się wyraziłem, bo myślałem o jednej sytuacji, która stała się przyczyną ostatniego bana, a ująłem to ogólnie jako ocenę osoby. Zatem przepraszam. _________________
 Don't tell me there's no hope at all
 Together we stand, divided we fall
 ~ Pink Floyd, "Hey you"

|  
			| Śr lut 27, 2013 0:09 | 

|  
		|  |  
			| tanie_wino 
   |   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.MARIEL napisał(a): A skąd! Łoślepłe to na jedno oko i za głupie, żeby się domyślić co jest niżej    A pewna jesteś, że jest to czego można by się spodziewać? Czy humalog został zbanowany?_________________
 pajacyk.pl

|  
			| Śr lut 27, 2013 0:41 | 

|  
		|  |  

|   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.

|  
			| Śr lut 27, 2013 7:22 | 

|  
		|  |  
			| Otto_Katz 
   |   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.No patrzcież Państwo kochane. Recydywa @humalog    znów na świeżym powietrzu. A powitać - jak najbardziej   ! Z mojej strony życzę Ci długich lat forumowego "życia"! Tylko wiesz brachu - nie pyskuj znowu na spoko userów oraz derekcję , zażywaj te leki na ADHD regularnie i nie grzesz zanadto   . Powodzonka (średnio)stary   ._________________
 1. Religijność to postawa, w której BOHATERSKO pokonuje się trudności nieznane osobom bezwyznaniowym
 - trawestacja ze Stefana Kisielewskiego
 2. Gdzie mod nie może - admina pośle? -

|  
			| Cz lut 28, 2013 21:47 | 

|  
		|  |  

|   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.Oto Kacu!  Jakże miło cie powitać   Awienc: Pyszczyc ci ja bedę i nikt mnie powstrzymać nie jest zdolen gdyz to "pyszczate" forum jest a nie błagalno-modlitewne tudzież wzdychające-wznoszące i za piersi trzymające. Spoko u serów też zjadliwych ruszać będę Z erekcją u mnie w porządeczku całkowitym, awienc medykamentów żadnych ni korzeni mendragorowych zażywać nie musze. Howgh

|  
			| Cz lut 28, 2013 22:38 | 

|  
		|  |  

|   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.Cytuj:  i nikt mnie powstrzymać nie jest zdolenśmiem wątpić, że Asieńka ma na ten temat inne zdanie  

|  
			| Pt mar 01, 2013 0:44 | 

|  
		|  |  

|   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.oczywiście powinno być "śmiem twierdzić" - nie wiem o czym wtedy myślałem  

|  
			| Pt mar 01, 2013 8:35 | 

|  
		|  |  
			| SweetChild 
   |   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.Asienkka napisał(a): Lurker napisał(a): 2. przeglądam właśnie ateistę.pl i morda sama mi się śmieje, jak widzę, co "towarzystwo wzajemnej ateizacji" robi z niejakim GoodBoy'em, który pisze zupełnie jak Mike29 i mniej więcej to samo, co Mike29. Ale Mikiem29 nie jest - proszę mnie nie imputować teorii spiskowej!Kilka lat temu i na naszym forum bywał niejaki GoodBoy - niestety został zbanowany  Kamień spadł mi z serca, bo już się obawiałem, czy nie cierpię na jakąś manię reinkarnacyjną 

|  
			| Pt mar 01, 2013 16:29 | 

|  
		|  |  
			| Asienkka 
   |   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.wloczykij napisał(a): oczywiście powinno być "śmiem twierdzić" - nie wiem o czym wtedy myślałem  Hehehe   SweetChild - gratuluję spostrzegawczości (zresztą już nie pierwszy raz    ). Ja za to zaczynam cierpieć na depresję zimową... Jeszcze dwa tygodnie i będę musiała sięgnąć po jakieś cukiereczki "happy day" czy "happy plus"  _________________
 Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.

|  
			| Pt mar 01, 2013 16:59 | 

|  
		|  |  
			| SweetChild 
   |   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.Asienkka napisał(a): SweetChild - gratuluję spostrzegawczości (zresztą już nie pierwszy raz    ).Dzięki, chociaż tym razem to Lurker  pierwszy napisał    I muszę przyznać, że brakuje mi charakterystycznych dla GoodBoya "99% naukowców" ... Ale po tylu latach drobne zmiany w stylu można wybaczyć     Asienkka napisał(a): Ja za to zaczynam cierpieć na depresję zimową... Jeszcze dwa tygodnie i będę musiała sięgnąć po jakieś cukiereczki "happy day" czy "happy plus"  Za dwa tygodnie to już tylko jeden tydzień do wiosny   

|  
			| Pt mar 01, 2013 18:30 | 

|  
		|  |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach