Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Właśnie, że wcale...a 18-tkę już dwukrotnie obchodziłam 
|
Pt mar 08, 2013 17:26 |
|
|
|
 |
mareta
|
|
Pt mar 08, 2013 17:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
MARIEL napisał(a): Właśnie, że wcale...a 18-tkę już dwukrotnie obchodziłam  Czyli w dobie goździka i rajstop byłaś jeszcze na etapie edukacji  Jest nas tutaj na forum niewielkie stadko 
|
Pt mar 08, 2013 17:32 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
E no wiesz, nie wyrzucaj mnie tak prędko z tego zacnego towarzystwa. Autentyczna scenka z autobusu: Dwaj około 20-letni mężczyźni siedzieli w nim przede mną i wymieniali uwagi o wsiadających pasażerkach, które z braku miejsc zmuszone już były stać z przodu pojazdu. W którymś momencie wsiadła naprawdę atrakcyjna blondynka. Przede mną wyraźne poruszenie. Wychylają się obaj, żeby lepiej widzieć (chyba chodzi o dolne partie  ): - Ty! Znam ją, to [tu pada nazwisko], niezła sztuka nie? Chwila ciszy (jakbym słyszała przełknięcie śliny  ) - Eee, daj se siana, ona już ze trzy dychy ma. Stare próchno. To i ja Wam wszystkim życzę wszystkiego dobrego z tej okazji...O jakiej to okazji mówiłyśmy? 
|
Pt mar 08, 2013 17:50 |
|
 |
lokis
|
Dla zainteresowanych; ida zmiany! W tydzien po abdykacji papieza, siostrzane forum katolik.pl, po raz kolejny, zaczal modowac Jockey. Facet trzymajacy w jednej dloni miecz Gabriela, w drugiej kose kosciuszkowska. Glowy beda spadaly! Po naszym przyjacielu bert04 sluch zaginal! Bedzie dochodzenie? Sa slady? Nie wiadomo! Poczekajmy.
|
So mar 09, 2013 17:27 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
fuller napisał(a): który jak zwykle nie ma nic do powiedzenia Rozwiń proszę.
|
So mar 09, 2013 21:23 |
|
 |
lokis
|
Od kiedy to nicosc mozna rozwinac? 
|
So mar 09, 2013 21:29 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
zaintrygował mnie ten przytyk ;>
|
So mar 09, 2013 23:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
wloczykij napisał(a): fuller napisał(a): który jak zwykle nie ma nic do powiedzenia Rozwiń proszę. Faktycznie, przesadziłem z tym "jak zwykle nic do powiedzenia" - ale przyznasz, że w wątku w którym ktos pisze o swoich problemach nie wypada bawic sie w tego typu gierki oraz że bez jakiegos przytyku wobec @Jajka bys nie wytrzymał.
|
N mar 10, 2013 0:00 |
|
 |
Panna_Funia
|
A ja uważam, że nie przesadziłeś. Dokładnie tak to wygląda. To samo było np. tu: viewtopic.php?p=738527#p738527W dyskusji, która się toczy pomiędzy innymi osobami, człowiek nagle ni stąd ni zowąd się pojawia, i jedyne co ma do powiedzenia to...  Ten typ tak ma, i trafnie to określiłeś.
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
N mar 10, 2013 0:07 |
|
 |
Asienkka
|
Panna_Funia napisał(a): A ja uważam, że nie przesadziłeś. Dokładnie tak to wygląda. To samo było np. tu: viewtopic.php?p=738527#p738527W dyskusji, która się toczy pomiędzy innymi osobami, człowiek nagle ni stąd ni zowąd się pojawia, i jedyne co ma do powiedzenia to...  Ten typ tak ma, i trafnie to określiłeś. Hahaha  Panna_Funia - przyganiał kocioł garnkowi  
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
N mar 10, 2013 0:10 |
|
 |
Panna_Funia
|
No chyba raczej jednak nie. Ja zwykle jak już się angażuję, to bardziej na całego...  Raczej nie ograniczam się do jednej krótkiej wstawki, byle tylko raz nogą machnąć i kopnąć... A oprócz tego dyskutuję.
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
N mar 10, 2013 0:16 |
|
 |
Panna_Funia
|
Jajko->Cytuj: Nie bardzo ją zresztą rozumiem, głównie dlatego że mój "agitujący" wpis pojawił się w dziale Wierzyć, nie wierzyć? Czy to oznacza, że w tym dziale mogą padać jedynie odpowiedzi zachęcające do wiary???? A to chyba wszędzie tak, jeśli taki będzie kaprys Pani Administrator  Regulamin to tu... no wiesz... Ja za podobną 'agitację' mam już ostrzeżenie. Przypadkiem  pokryło się to z moją niepochlebną opinią na temat działań moderacji...
...to be who I am
|
N mar 10, 2013 0:25 |
|
 |
Asienkka
|
Ojj tam - od razu, że kaprys...
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
N mar 10, 2013 0:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: ale przyznasz, że w wątku w którym ktos pisze o swoich problemach nie wypada bawic sie w tego typu gierki No właśnie - jak ktoś przychodzi po pomoc na forum - bądź co bądź - chrześcijańskie, to chyba nie po to żeby usłyszeć brednie o oczyszczeniu przez sztuki walki. Cytuj: bez jakiegos przytyku wobec @Jajka bys nie wytrzymał. przytykam mu głównie w takich momentach - ktoś prosi o pomoc w problemach z wiarą a otrzymuje od Jajka słodko-niewinną "poradę", którą trzeba uważnie przeczytać, aby zorientować się że jajko to pierwsza szabla ateistycznej kawalerii na tym forum. Nie zdzierżę tego i zawsze będę uświadamiał taką osobę z kim ma do czynienia - a jaką decyzję ta osoba podejmie to już jej sprawa. Poza tym nie tylko Jajka zdarza mi się prześladować - humalog Ci powie. Cytuj: W dyskusji, która się toczy pomiędzy innymi osobami, człowiek nagle ni stąd ni zowąd się pojawia, i jedyne co ma do powiedzenia to... Nie uważam, aby warto było zawierać głos w 1429482-iej dyskusji pod tytułem "Jesteście be" tym niemniej czasem pojawi się tam wpis wyjątkowo mnie drażniący więc machnę docinkę. Ty mnie śmieszysz więc Ci wytknąłem. *** Fakt faktem, że jakoś ostatnio dużo tutaj czytam ale mało się wypowiadam... Trzeba sie ogarnąć 
|
N mar 10, 2013 0:30 |
|
|
|