| 

Wzajemne uwagi - między użytkownikami 

| Autor | Wiadomość |  
			| Anonim (konto usunięte) 

|   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.Cytuj: Poza tym nie tylko Jajka zdarza mi się prześladować - humalog Ci powie.Potwierdzam!!!  włóczykij jest najstraszliwszym koszmarem z moich snów, a nawet z jawy. Na trzeźwo nie potrafie spać, prowadzić samochodu i pracować. Czasem to nawet lodówki na trzeźwo nie otwieram. Baaaaaaa pić na trzeźwo nie mogę....

|  
			| N mar 10, 2013 0:37 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| Panna_Funia 
   |   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.Asienkka->Cytuj: Ojj tam - od razu, że kaprys...Może być, że prywata... Na jedno wychodzi   wloczykij-> Cytuj: Ty mnie śmieszysz więc Ci wytknąłem.Pana albo się nie zauważa, albo się Pan takimi wstawkami ośmiesza. Wytykamy więc i my   _________________
 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.'
 Stanisław Jerzy Lec

...to be who I am

|  
			| N mar 10, 2013 0:38 | 

|  
		|  |  

|   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.Cytuj: Potwierdzam!!! włóczykij jest najstraszliwszym koszmarem z moich snów, a nawet z jawy. Na trzeźwo nie potrafie spać, prowadzić samochodu i pracować. Czasem to nawet lodówki na trzeźwo nie otwieram.
 Baaaaaaa pić na trzeźwo nie mogę....

@fuller Widzisz jak chłopaka zniszczyłem - strzępek człowieka.

|  
			| N mar 10, 2013 0:38 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| Asienkka 
   |   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.No no no - cóż za niespodzianka   Dział "Moderacja" na nowo odżył  _________________
 Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.

|  
			| N mar 10, 2013 0:40 | 

|  
		|  |  
			| Panna_Funia 
   |   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.Siły zregenerowane, jesteśmy z powrotem  _________________
 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.'
 Stanisław Jerzy Lec

...to be who I am

|  
			| N mar 10, 2013 0:48 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  

|   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami."Zombie 2 - Reaktywacja czyli Noc Żywych Trupów" 

|  
			| N mar 10, 2013 1:05 | 

|  
		|  |  

|   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami."Odgrzewane kotlety" jakoś lepiej mi pasują. 

|  
			| N mar 10, 2013 1:09 | 

|  
		|  |  

|   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami."Odgrzewane kotlety" to brzmi świńsko  

|  
			| N mar 10, 2013 1:12 | 

|  
		|  |  

|   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.viewtopic.php?f=18&t=31825&start=705Odezwała się chodząca kultura Funia z "palikociarni".....koń by sie uśmiał   Czep sie może swojego idola, który ze świńskimi łbami i wibratorami po mediach lata..... [...]Asienkka 

|  
			| Wt mar 12, 2013 11:14 | 

|  
		|  |  
			| Panna_Funia 
   |   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.humalog->Cytuj: Odezwała się chodząca kultura Funia z "palikociarni".....koń by sie uśmiał   Czep sie może swojego idola, który ze świńskimi łbami i wibratorami po mediach lata..... [...] AsienkkaCzepiam się tam, gdzie mam powód aby się czepiać; przynależę tam, gdzie mam ochotę; a z wypowiedzi Palikota umiem czytać taki sens, jaki był zamysłem autora. To tyle. Brak mi czasu i ochoty na kolejne przepychanki z panem. _________________
 Stanisław Jerzy Lec

...to be who I am

|  
			| Wt mar 12, 2013 11:34 | 

|  
		|  |  

|   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.Cytuj: Czepiam się tam, gdzie mam powód aby się czepiać;Z wyszczególnieniem włażenia pomiedzy wypitke, a zakąske...czyli tam gdzie cie nie potrzeba. Cytuj: przynależę tam, gdzie mam ochotęTo widać i słychać....dobrze chociaz, że nie czuć Cytuj: a z wypowiedzi Palikota umiem czytać taki sens, jaki był zamysłem autora.Palikot i sens, Palikot i zamysł....no to takie same cudo jak wół u karety Cytuj: To tyle. Brak mi czasu i ochoty na kolejne przepychanki z panem.Dobrze, że tylko tyle......krzyżyk na droge

|  
			| Wt mar 12, 2013 11:41 | 

|  
		|  |  
			| Jajko 
   |   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.Zamiast się kłócić, proponuję modlitwę kontemplacyjną i merytoryczne wpisy, bo ostatnio mało się dzieje na forum. _________________
 Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam...
 no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek

|  
			| Wt mar 12, 2013 11:45 | 

|  
		|  |  

|   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.....i kremówki, koniecznie wadowickie dla wszystkich! 

|  
			| Wt mar 12, 2013 11:47 | 

|  
		|  |  

|   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.humalog napisał(a): ....i kremówki, koniecznie wadowickie dla wszystkich!Większe dobro wyniknie z wadowickich kremówek niż z obsesyjnej wrogości wobec innych religii.

|  
			| Wt mar 12, 2013 14:06 | 

|  
		|  |  

|   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.Jeżeli zwiększony poziom cukru (szczególnie u cukrzyków), oraz ogromna ilośc kalorii można nazwać dobrem.....to owszem.
 Obnażanie fałszu jakim jest islam nie jest nienawiścią....ale skoro ktos tego nie potrafi zrozumieć to lepiej niech je kremówki.

|  
			| Wt mar 12, 2013 14:49 | 

|  
		|  |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach