Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 08, 2025 13:51

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 437  Następna strona
 Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji 
Autor Wiadomość

Post Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Zwracam się z uprzejmą prośbą do Administracji o niebranie sugestii przedmówcy pod uwagę. Użytkowników skonfliktowanych z Soulem jest słownie dwoje i są to konflikty, w których stroną zaczepną są rzeczeni użytkownicy. Zatem nie widzę powodu, aby uginać się przed wrzaskliwymi żądaniami rozwydrzonego mentalnego niedorostka (że tak sobie pozwolę podsumować jego zacną osobę).

Orkiestra!

N mar 17, 2013 14:22
Ja naliczyłem co najmniej 5 osób, które tylko od wczoraj sprzeciwiły się nominacji Soul33, wyrażając swoje obawy. Tym niemniej, choćby tych osób miało być tylko sztuk 1 to i tak powinno się dostrzegać zagrożenie, które niewątpliwie istnieje, jeśli jest konflikt na linii user-user, a potem jeden z nich zostaje modem.

Ostatnio edytowano N mar 17, 2013 14:25 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz

N mar 17, 2013 14:23
Droga moderacjo, narazajac sie na bezpardonowy atak pewnej grupy uzytkownikow, chce od siebie i tylko od siebie powiedziec, ze popieram wszelakie dzialania moderacji na tym forum. Takze te, ktore spowodowalyby usuniecie mnie jako uzytkownika.
Dalej bowiem jestem zdania, ze goscie nie maja zadnego prawa "wychowywac" gospodarzy. Jezeli nie podobaja mi sie gospodarze, to dziekuje za zaproszenie i szukam innych znajomych, gdzie srodowisko odpowiada mi bardziej.
Pozdrawiam cala moderacje.

N mar 17, 2013 14:25

Mike29 - o ile dobrze zrozumiałam Otto_Katz'a i Val, to oni raczej wyrazili swoje zdanie na temat Soula33 jako moderatora, a nie sprzeciwili się temu...

N mar 17, 2013 14:28
Owszem zdanie wyrazili sprzeciwiające się w zdecydowanie negatywnym tonie.

N mar 17, 2013 14:34

Bardzo proszę o zaprzestanie zamieszczania postów dotyczących wyrażania opinii na temat tego, czy to dobrze że Soul33 został moderatorem.
Można natomiast zamieszczać posty dotyczące działalności Soula33 jako moderatora. Czyli tak jak dzieje się to w przypadku innych moderatorów :)

N mar 17, 2013 14:38

Asienkka, co sądzisz o moim wątku papieżu Franciszku? Może być czy też uważasz go za wątek typowo newsowy?
viewtopic.php?p=741597#p741597

N mar 17, 2013 18:07

Widzieliscie film "Psy"? W nim ubecja w nocy, po cichu, z obawy o wlasne d.. znaczy pupy palila akta osobowe.
Przed godzina ktos "spalil" mojego posta.
Poniewaz robicie czystke wsrod innowiercow i innej padliny, mam pomysl. Moze zaczac od siebie? Czemu nie zobowiazac moda do wpisywania nicka i krotkiej wiadomosci o przyczynie usuniecia posta? Wiem, pracowite ale mozna zrobic szablony do wklejania np. "trolling","chamstwo", "nie ma przyczyny, moje widzi mi sie" itp. . Przeciez wam nic nie grozi.
Do tej pory mod takiego obowiazku nie mial. Teraz robimy forum specyficzne, czyste jak lza Dziewicy Orleanskiej. Dajcie przyklad!
Z wyrazami wspolczucia - Lokis

N mar 17, 2013 18:30
Owszem spalił, a Ciebie to może dziwi??
Po tylu prośbach by nie robić z tego wątku śmietnika Ty umieszczasz tu prześmiewczy, parodiujący przedmówcę wpis?
W miejscu Uwag do moderacji robisz sobie Hyde Park?

Wybacz - powinieneś za ten post osta dostać, wzamian po prostu go usunęłam, a Ty przychodzisz i grandę robisz, bo po Tobie sprzątnięto.
I jeszcze tłumaczyć się każe :shock:

N mar 17, 2013 18:36

Osoba zapewne pomyliła forum religijne z trybuną partyjną: http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?p=741989#p741989

Czy administracja popiera moje stanowisko wyrażone trawestacją tekstu grupy "Pod budą"?

~Nie przenoście nam onetu na to forum
chociaż oni lubią; salon, TVN
bo się zaraz tutaj zjawią
Johnny, gity, quasy, bma...
i głupota która drąży mózgi tak
~

u nas chodzi się z księżycem w butonierce
u nas wiosną wiersze rodzą się najlepsze
i odmiennym jakby rytmem
u nas ludziom bije serce
choć dla serca nieszczególne tu powietrze

- Jeśli tak, proszę przyjrzeć się bliżej założycielowi tematu, jego reklamowanej posłudze (komu/czemu?) i sprawdzić ilość kont.

N mar 17, 2013 20:49

Ponieważ podniesiono ostatnio kwestię zbytniej pobłażliwości moderatorów wobec zachowań/wpisów uwłaczających (m.in. kulturze dyskusji) i ja zgadzam się, że należy radykalnie ukrócić ten proceder.
Dołączając do @@Soula33, kaela i Johnnego99 -
Johnny99 napisał(a):
To nie ja zachwaszczam ten wątek, tylko ateiści zachwaszczają to forum.
http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?p=741858#p741858

- niniejszym zgłaszam naruszenie § I pkt 4 oraz § II pkt 3 i 4 REGULAMINU FORUM WIARA.PL
Johnny99 napisał(a):
(...) Ależ tak, oczywiście. Jak widać, w imię atakowania wierzących jesteście gotowi nawet robić z siebie idiotów. Sami sobie wystawiacie świadectwo. Ateizm robi z ludzi debili, co zresztą piszę od początku swojej aktywności na forum. Chcecie się napawać własną głupotą i nietolerancją, proszę bardzo (...)
viewtopic.php?p=741843#p741843

Johnny99 napisał(a):
Liczę na to, że masa głupoty przekroczy w końcu wartość krytyczną, po czym większość obecnych ateistów zorientuje się, że siedzi w piaskownicy.

Granica między człowiekiem głupim, a człowiekiem udającym głupiego, jest płynna i często na tyle trudno identyfikowalna, że nie warto się nią przejmować.
viewtopic.php?p=741846#p741846

Johnny99 napisał(a):
Głupia zabawa i kpina w miejsce kościołów to "coś lepszego"? Jesteście niepoważni i śmieszni. Nie zasługujecie na to, by zwracać na was uwagę.
viewtopic.php?p=741849#p741849

Oczekując zdecydowanej reakcji osób funkcyjnych, oświadczam.
Sformułowania i oceny zawarte w zacytowanych postach odbieram jako ewidentnie obraźliwe. Identyfikuje się z ateizmem, tym niemniej nie ~”robię z siebie idioty”, nie zauważyłem aby ~„ateizm zrobił ze mnie debila” i nie ~„siedzę w piaskownicy” od dobrych kilkudziesięciu lat.
Natomiast na żądanie Administratorki gotów jestem na Jej priv przedłożyć skan orzeczenia Komisji Lekarskiej, po ostatnim kompleksowym badaniu zdrowia fizycznego i psychicznego.
Zapewniam, iż nie zdiagnozowano u mnie ~„bycia głupim (sic!)„ lub ~”udawania głupiego”.

(Piszę w imieniu własnym nie wykluczając jednakże, że również inni mogli poczuć się znieważeni).

Pn mar 18, 2013 14:21

Dołączam się do wpisu Otto. Zasady powinny być jednakowe dla wszystkich, a nie tylko dla tych, których opinie są niewygodne, a forma wypowiedzi niełamiąca zasad kultury. Mam nadzieję, że takie generalizowanie in minus nie będzie tu tolerowane w żadną stronę.

Pn mar 18, 2013 14:26
zbanowana na stałe

@MARIEL
Wybacz droga MARIEL.

viewtopic.php?f=37&p=742120#p742120

Ale czy nie znacznie trudniej odnaleźć w przyszłości link z wnętrza tematu (dla osób w innych tematach z zniekształconym światopoglądem nie opartym na faktach, a na patiach i antypatiach) niż z pierwszej pozycji nowego konkretnego tematu?

Nadto temat trochę stonuje te liberalne forum z otumanionym w znacznej części ludem głownie liberalnym nieświadomie lub bardziej świadomie walczącym z KK.

Ostatnio edytowano Pn mar 18, 2013 15:00 przez frater, łącznie edytowano 1 raz

Pn mar 18, 2013 14:53
Pewnie trudniej, ale nie zakłada się nowego tematu, aby lepiej wyeksponować swój link. Ludzie wklejają dziennie dziesiątki linków, gdyby dla lepszej ich ekspozycji otwierano każdorazowo nowy temat serwer by tego mógł nie wytrzymać.
Jeśli nasza wypowiedź wpisuje się tematycznie w jakiś aktywny na forum wątek to właśnie w nim powinniśmy pisać.

Pn mar 18, 2013 15:00
zbanowana na stałe

Czy istnieje możliwość bym sobie przykleił ten post bo sądzę, że przez oportunizm ( brak elementarnej wiedzy o PO) ludzki często będę musiał dawać do niego link?

Pn mar 18, 2013 15:05
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 437  Następna strona