Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
MARIEL napisał(a): Jajko napisał(a): Uprasza się o niebanowanie Val za niewinny żarcik - zwłaszcza że jej czcionka była byle jaka i od razu było widać, że to ściema. Żebyś mógł z czytym sumieniem opowiadać jaka to moderatorka Mariel niesprawiedliwa? Daję Ci szansę zrehabilitowania się 
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Śr kwi 03, 2013 10:46 |
|
|
|
 |
Soul33
Moderator
|
Widzę, że Panna_Funia miała szczęście, bo akurat dziś (dla systemu) przedawniło się jedno z jej ostrzeżeń. Jajko napisał(a): Znaczy, że jestem konsekwentny i nie przyszedłem tu dla kaprysu I ja też nie jestem jakimś "neofitą", tylko działam zgodnie z wcześniej wyrażanymi tu poglądami. Ogólnie byłoby lepiej, gdyby nikt nie rozpętywał awantur na kilka stron - tym bardziej z powodu takiej drobnostki jak 24-godzinny ban. Polecam zapamiętać dzisiejsze ostrzeżenie dla Panny_Funi i w przyszłości zachować jakiś umiar.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Śr kwi 03, 2013 12:10 |
|
 |
Otto_Katz
Dołączył(a): Wt sty 03, 2012 14:37 Posty: 574 Lokalizacja: racjonalista@op.pl
|
@Soul33, korzystając z Twej obecności powtórzę prośbę.
Od godziny 11 mam problem z wysłaniem rzeczonego i życzonego przez @MARIEL załącznika.
Czy informacja "Nie możesz dodawać załączników", dotyczy tylko mnie czy to jakaś awaria systemu?
_________________ 1. Religijność to postawa, w której BOHATERSKO pokonuje się trudności nieznane osobom bezwyznaniowym - trawestacja ze Stefana Kisielewskiego 2. Gdzie mod nie może - admina pośle? -
|
Śr kwi 03, 2013 12:19 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@ Otto_Katz
Ja również mam taką informację.
|
Śr kwi 03, 2013 12:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zgłosiłam informatykom Wiary.pl. Do 20 min. powinna być przywrócona możliwość dodawania załączników, być może coś tam się po zmianach przestawiło.
|
Śr kwi 03, 2013 13:00 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tak, mój avatar "wisiał" sobie kilka dni i inspirowałam się avatarem Otta  . Miałam go dopracować, ale nie miałam dość czasu, potem zapomniałam o sprawie, a jak wróciłam na forum życząc @Asienncce wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy administrowania, zauważyłam, że słabo wyszło, bo piksele mi rozmyły napis  . Jeżeli do kogoś mieć pretensje, to do @Asienkki, że czytając mojego posta i odpisując mi, nie zorientowała się, że mogę wprowadzać w błąd. Avatara zdjęłam z własnej inicjatywy, jeszcze zanim @Asienkka postawiła @Jajku ultimatum. Żadnych ostrzeżeń nie było. Chwilowo umieszczam avatara, którym inspirował się Jajko  .
Ostatnio edytowano Śr kwi 03, 2013 13:52 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
Śr kwi 03, 2013 13:37 |
|
 |
Asienkka
|
Faktycznie - nie zauważyłam wtedy, gdyż odpisywałam komuś innemu gdy dodałaś posta. Zwróciłam uwagę tylko na tekst - generalnie nie oglądam avatarów  Widzę jednak, że będę musiała to zmienić  Ps. Jajko miał lepszej jakości "Moderatora" 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Śr kwi 03, 2013 13:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A poza konkursem, jak tam wygląda dodawanie załączników od strony użytkowników?
|
Śr kwi 03, 2013 14:14 |
|
 |
Wloczykij
|
MARIEL napisał(a): A poza konkursem, jak tam wygląda dodawanie załączników od strony użytkowników?
Załączniki:
insanity-wolf-meme-generator-yeaaaaa-it-works-cb274a.jpg [ 38.42 KiB | Przeglądane 3193 razy ]
|
Śr kwi 03, 2013 14:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Asienkka napisał(a): Ps. Jajko miał lepszej jakości "Moderatora"  Czyli za jakość się bana dostaje i to bez mrugnięcia okiem. A swoją drogą moderacja ostatnio nadmiernie nerwowa, skoro "prawem zemsty" także Funi bana za focha dała.
|
Śr kwi 03, 2013 14:20 |
|
 |
Asienkka
|
Echh... Nerwowa to może nie, ale depresyjna! Zima za oknem tak mnie przytłacza...
|
Śr kwi 03, 2013 14:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko napisał(a): Uprasza się o niebanowanie Val za niewinny żarcik - zwłaszcza że jej czcionka była byle jaka i od razu było widać, że to ściema. Myślę, że przychylnie rozpatrzę tę prośbę, choć może się to obrócić na moją niekorzyść @Wloczkij, dzięki za info.
|
Śr kwi 03, 2013 14:30 |
|
 |
Otto_Katz
|
Czyżby znów jakaś poważna awaria systemu?Wysłałem posta o 15:24 i wcięło! (W razie czego chętnie powtórzę o ile będzie taka wola zarządu). (Droga administracjo z postojadami (a to takie serwerowe chochliki) trzeba zacząć w końcu walczyć skutecznie, bo nie daj Boże zjedzą nam całe forum  ).
_________________ 1. Religijność to postawa, w której BOHATERSKO pokonuje się trudności nieznane osobom bezwyznaniowym - trawestacja ze Stefana Kisielewskiego 2. Gdzie mod nie może - admina pośle? -
|
Śr kwi 03, 2013 14:43 |
|
 |
Asienkka
|
Żadna awaria - moje cięcie. Nikt Cię nie prosił o podsumowanie użytkowników/moderatorów. Jeżeli masz jakieś prywatne uwagi - dziel się nimi przez PW 
|
Śr kwi 03, 2013 14:47 |
|
 |
Otto_Katz
|
I uważasz @Asiennko, że korespondencja prywatna ukróci coraz bardziej widoczne i "nieskomplikowane" praktyki zamieniania forum w miejsce realizowania osobistych uprzedzeń, za pomocą narzędzi administracyjnych?
(To oczywiście moje zdanie, które nie musi być obiektywne. Trudno jednak je skonfrontować, skoro moje gorzkie refleksje nie są przez Ciebie/moderatorów dopuszczane pod osąd publiczny!)
Ponadto - zechciej odpowiedzieć - czy moderacja pełni służebną i pomocną (w sensie zgodnej koegzystencji) rolę wobec użytkowników czy raczej userzy są dla moderacji?
Ostatnio edytowano Śr kwi 03, 2013 15:24 przez Otto_Katz, łącznie edytowano 1 raz
|
Śr kwi 03, 2013 15:02 |
|
|
|