Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 15, 2025 2:29

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2281 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 153  Następna strona
 Platforma Nieobywatelska 
Autor Wiadomość
Post Re: Platforma Nieobywatelska
Ataki osobiste + odpowiedzi na nie poszły do kosza. Takie uwagi umieszczajcie proszę w Uwagach między użytkownikami lub ewentualnie w korespondencji prywatnej.

Śr kwi 24, 2013 11:22
Już dawno stwierdzałam, że Platforma skręca coraz bardziej w lewo, co każdy widzi.
Teraz pozostaje pytanie czy Tusk ostatecznie rozprawi się z kilkunastoma konserwatystami w tej partii. Jednym z nich i chyba najważniejszym jest minister Gowin. Co na ten temat mówi poseł Prawa i Sprawiedliwości Jarosław Sellin można posłuchać tutaj:

http://www.tvn24.pl/jeden-na-jeden,44,m ... 21619.html

Pt kwi 26, 2013 11:29
gita napisał(a):
Już dawno stwierdzałam, że Platforma skręca coraz bardziej w lewo, co każdy widzi.
Teraz pozostaje pytanie czy Tusk ostatecznie rozprawi się z kilkunastoma konserwatystami w tej partii. Jednym z nich i chyba najważniejszym jest minister Gowin. Co na ten temat mówi poseł Prawa i Sprawiedliwości Jarosław Sellin można posłuchać tutaj:

http://www.tvn24.pl/jeden-na-jeden,44,m ... 21619.html

Nie czytając, nie słuchając z góry wiadomo co powie poseł PiS :D

Pt kwi 26, 2013 11:45
gita napisał(a):

Masoneria chce zwalczać w każdym państwie Prawo Boże a ludzie pokroju Gowina są po prostu bardzo w tym niewygodni. Dlatego w PO która pokazała swoje prawdziwe lewackie oblicze widzimy taką nagonke na niego.

Pt kwi 26, 2013 11:53
quas napisał(a):
gita napisał(a):

Masoneria chce zwalczać w każdym państwie Prawo Boże a ludzie pokroju Gowina są po prostu bardzo w tym niewygodni. Dlatego w PO która pokazała swoje prawdziwe lewackie oblicze widzimy taką nagonke na niego.

Od 1968r najważniejszy polski mason, wielki kanclerz loży "Kopernik" Jan Olszewski, skutecznie niszczy w Państwie Prawo Boże.

Pt kwi 26, 2013 11:57
Alus napisał(a):
quas napisał(a):
gita napisał(a):

Od 1968r najważniejszy polski mason, wielki kanclerz loży "Kopernik" Jan Olszewski, skutecznie niszczy w Państwie Prawo Boże.

Na tym portalu są równi i równiejsi. Ty Alus należysz do tych równiejszych, dlatego wolno Ci pisać takie bzdury.

Pt kwi 26, 2013 11:59
Skutecznie Prawo Boże zwalcza PO w czym jako katoliczka partie wspierasz.

Pt kwi 26, 2013 12:01
quas napisał(a):
Skutecznie Prawo Boże zwalcza PO w czym jako katoliczka partie wspierasz.

Co za porównanie 6 lat rządów PO do 45 lat działania loży masońskiej prowadzonej przez pupila PiS i RM .....jak mrówki do słonia :D
Ty wraz z PiS-em popieracie najważniejszego polskiego masona.

Pt kwi 26, 2013 12:08
Alus! Masz coś do powiedzenia na temat ewentualnego wyrzucenia przez Tuska, Gowina i tych kilkunastu posłów konserwatywnych, czyli przestrzegających Praw Bożych? KILKUNASTU!!! A ilu jest posłów w skręcającej coraz bardzo w lewo partii Donalda Tuska?
No ilu jest wszystkich posłów lewicowo-libertyńskiej Platformy: 206, czy 205???

Pt kwi 26, 2013 12:15
Pewnie na tym się usprawiedliwiasz w popieraniu masońskich praw, swoim i swojej parti PO zwalczniu Prawa Bożego w Polsce. Jak widać nikt przed PO nie był od was w tym skuteczniejszy.

Pt kwi 26, 2013 12:19
@gita, a co zrobisz, jak Tusk nikogo nie wyrzuci? Przeprosisz za bicie piany i podburzanie nastrojow przeciw niemu?

Radze poczytac tutaj, co papiez sadzi o takim podejsciu do bliznich:
http://info.wiara.pl/doc/1515937.Papiez ... w-sadzeniu

@quas: tobie tez ten tekst sie przyda.

Pt kwi 26, 2013 13:01
Kael napisał(a):
@gita, a co zrobisz, jak Tusk nikogo nie wyrzuci? Przeprosisz za bicie piany i podburzanie nastrojow przeciw niemu?

Kael może lepiej już skończ udawać tego sowjego braku sympatyzowania z żadną partią bo jak narazie reprezentujesz tylko platformerską propagande. Ale jak co do czego to ja nic nie uważam, nic nie wiem.
Gybyś nie był tak poprawny politycznie wobec PO to swoją uwagę skierowałbyś też do Alus co chwile dzielącą Kościół i katolików. Więc skończ udawać, bo widać jak na dłoni bronisz tylko PO, a w takim wypadku Twoje pouczenia o podejściu do bliżnich możesz se zostawić dla siebie bo nie jesteś obiektywny, a bardzo jednostronny. Zaslepienie w PO przysłoniło Ci oczy.

Pt kwi 26, 2013 14:30
Kael napisał(a):

A czy Ty przeprosisz, jeśli Tusk rozprawi się z tą garstką konserwatywnych posłów, w swojej zdominowanej przez lewico-liberalnych członków?

Pt kwi 26, 2013 14:46
Za co mam przeprosic? Za cytowanie Ojca Swietego?

@quas, poza nienawiscia do PO niczego pozytywnego nie potrafisz napisac?
Insynuujesz mi cos tylko dlatego, ze nie dolaczam do twojej nagonki i plucia na twoich wrogow, a wypominasz mi zaslepienie. Przyganiam kociol, garnkowi...

"Kto nie jest z nami jest przeciwko nam" to wypaczony cytat z Pisma sw :
Cytuj:
Kto nie jest ze Mną, jest przeciwko Mnie; a kto nie zbiera ze Mną, rozprasza. Lk 11,23

Cytuj:
Kto bowiem nie jest przeciwko nam, ten jest z nami. Mk 9,40

I tego radze sie trzymac. Szczegolnie (podobno) chrzescijanom.

Pt kwi 26, 2013 14:56
quas napisał(a):
Kael napisał(a):

Kael może lepiej już skończ udawać tego sowjego braku sympatyzowania z żadną partią bo jak narazie reprezentujesz tylko platformerską propagande. Ale jak co do czego to ja nic nie uważam, nic nie wiem.
Gybyś nie był tak poprawny politycznie wobec PO to swoją uwagę skierowałbyś też do Alus co chwile dzielącą Kościół i katolików. Więc skończ udawać, bo widać jak na dłoni bronisz tylko PO, a w takim wypadku Twoje pouczenia o podejściu do bliżnich możesz se zostawić dla siebie bo nie jesteś obiektywny, a bardzo jednostronny. Zaslepienie w PO przysłoniło Ci oczy.

Katolików z całą mocą, ale nieudolnie, dzielisz Ty.
Nieudolnie bo "zapominasz" wypowiedzi J. Kaczyńskiego o aborcji zgwałconej 13-latki i wypowiedzi J. Kaczyńskiego w debacie telewizyjnej w kampanii wyborczej, konkretnie - Metoda in vitro, to jest można powiedzieć, ostatnia metoda....ja osobiście będę tutaj zachowywał swoje stanowisko jako katolika, natomiast z całą mocą poprę wszystkie działania zmierzające do tego, żeby polskie pary małżeńskie mogły mieć dzieci.
"Zapominasz", że zasłużony polski mason J, Olszewski reaktywując w ukryciu lożę masońską "Kopernik" przez 45 lat wychował tysiące, lub dziesiątki tysięcy, polskich masonów.
"Zapominasz", że śp. L Kaczyński niejednokrotnie mówił, że ceni wypracowany kompromis w sprawie aborcji
http://www.wprost.pl/ar/?O=102528
W sprawie in vitro też "zapominasz" oficjalną deklarację śp. Marii Kaczyńskiej Jestem zdecydowanie ZA....a małżeństwo Kaczyńskich w każdej kwestii mówiło jednym głosem.

Pt kwi 26, 2013 15:03
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2281 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 153  Następna strona