Autor |
Wiadomość |
wiking
|
Julia zgupialas? jaka zapomniana? tylko dlatego ze chlopcy zaczeli sie chwalic soimi zabawkami? musisz wiedziec ze mezczyzni w kazdym wieku jak sie zapatrza na zabawke to traca troche realizm zycia. A najgorzej jak sie zaczna przechwalac jeden przed drugim.
A gdy jeszcze przy tym kloca sie o dziewczyne, to koniec, moga tak calymi latami. Widzialas Spiderman'a? Dokladnie to samo wszystko by kupic samochod by poszpanowac dziewoji.
powiedz lepiej kiedy mozna z Toba zatanczyc?
|
So maja 21, 2005 22:22 |
|
|
|
 |
Pablo
|
So maja 21, 2005 22:26 |
|
 |
wiking
|
Pablo uwazaj kryj sie  moderacja tu interweniowala ze za duzo tu emotikonek, lepiej pisac obok ile razy to zyczysz!!
Zapraszam bracie do mojej baszty na piwo, to mi opowiesz o Twoich ostatnich bojach i podrozach
|
So maja 21, 2005 22:28 |
|
|
|
 |
Harpoon
|
_________________ Do serca przytul.... liska.....
|
So maja 21, 2005 22:45 |
|
 |
Nutka
|
Lisku uważaj bo moderacja nie lubi jak się rozciąga stronę peeskami  A lisek pjęęęękny w rudy łebek 
Juluś nie łam się kofana  PAblo  Żabko  Wiking 
i lecę  a jutro o 8mej na basen :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
So maja 21, 2005 22:50 |
|
|
|
 |
wiking
|
Lisek jest fajny, tylko czemu wszystkie zwierzaczki robia sie coraz mlodsze w tej piakownicy, czyzby te piaki mialy jakies dziwne wlasciwosci? Musze zaczac uwazac, jeszcze mi broda odpadnie, jak za bardzo sie odmlodze!!
Nutka na basen w niedziele, przeciez to praca!!!!
|
So maja 21, 2005 23:02 |
|
 |
Nutka
|
Wikingu  Jak dla kogo ta praca A oni i tak pracują na okrągło więc mogę sobie popływać dla zdrowia  Dla mnie niedziela ostatnio od zwykłego dnia różni się tylko tym że idzie się do kościoła i że tata jest w domu 
N maja 22, 2005 9:19 |
|
 |
Julia
|
wikingu... tu nie chodzi o zapomnienie w piaskowisku, ale wogole i ogólnie w realu  mam juz dosc, a do tego jeszcze musze sie uczyc, bo zaczal sie okres zaliczen, a wcale obecna sytuacja mne do tego motywuje. nie chce mi sie uczyc, majac przed soba perspektywe zwiekszenia ilosci wykształconych bezrobotnych
Pablo  dzieki
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
N maja 22, 2005 11:27 |
|
 |
Julia
|
nie zauwazylam nosperka... koleś ciekawe jak ty bys na to patrzył, nie masz pracy, nie masz za co żyć, do tego masz jeszcze na glowie szkołe... a nigdzie cie nie przyjma, zebys mogł spokojnie skonczyć szkołe... bo praca wiazalaby sie z tym, ze trzeba by bylo jeszcze za szkołe płacic... ale co wy młodzi wiecie o problemach typu "kserować czy jeść" 
|
N maja 22, 2005 11:30 |
|
 |
Nutka
|
Juluś  A stypendium socjalne czy cóś takiego...... Albo urlop dziekański w celu zarobienia... może dorwałabys pracę w międzyczasie.
Myślisz że tak fajnie jest wisieć rodzixom na portfelu ze studiami zaocznymi???? A jeszcze mi ostatnio drodzy lekarze, drogie badania, drogie lekarstwa dochodzą; też mi nie jest różowo  Ale narzekaniem nic nie załatwię więc przynajmnie staram się uczyć 
N maja 22, 2005 12:20 |
|
 |
Julia
|
na stypendium socjalne sie nie kwalifikuje, a jesli chodzi o urlop dziekanski... to ja wiem, ze po takiej przerwie bym nie wrocila juz na studia, a szkoda by byl;o przed koncem zrezygnowac... poza tym jak bym poszl do pracy i na zaoczne poszla, to nie byloby mnie stac nawet na wode z kranu  bo niesety wynajecie mieszkania (nawet ciasnego pokoiku) w innym miescie i dojazd na uczelni 2 razy w miesiacu po 3 dni, to troche jest.... a w zawodze moge zarobic max 800 zl 
|
N maja 22, 2005 12:27 |
|
 |
wiking
|
Julia jesli tu w piaskownicy o Tobie pamietamy, to tym bardziej w realu jest kilka osob ktore o Tobie caly czas pamieta.
Aniol stroz, Twoi krewni ktorzy ja sa w niebie, Twoj patron, a przede wszystkim Matka, Ojciec, Ten co za Ciebie umarl i Ten (po polsku tego rodzajnika wymaga gramatyka) ktory napelnia wszytkich miloscia.
A co do ekonomii to paradz sie Pana Boga co On na to, jesli przewidzial dla Ciebie teraz okres ubostwa, to widac tak dla Ciebie najlepiej. Mozesz dziekowac za to ze czyni blizsza wypelniania blogoslawienstw. Nie mowie tego jako teoretyk, wiele razy nie mielismy na swiatlo, wode, telefon, czasami w tym samym czasie. Ale teraz widze ze to nie tylko bylo potrzebne, ale najlepsze dla mnie.
Ojej jak powaznie sie zrobilo w paiskownicy, buch Julie w piasek, w oczekiwaniu dalszej rozmowy.
|
N maja 22, 2005 22:58 |
|
 |
Spoonman
|
Wikingu, czy bohaterami powieści (fenomenalnej notabene) Michaela Ende są dzieci czy dorośli?

_________________ http://www.odnowa.jezuici.pl/
|
Pn maja 23, 2005 7:23 |
|
 |
Nutka
|
/spoon ląduje w piachu wepchnięty tam przez wbiegającego kota/ Cześć Spoon 
Pn maja 23, 2005 8:44 |
|
 |
Spoonman