Jak to jest że wierzycie?
Autor |
Wiadomość |
Gustaw
|
 Re: Jak to jest że wierzycie?
Oczywiście, że się da. Ale co chcesz przez to powiedzieć? Że skoro wierzący, to znaczy, że sie przez studia prześlizgnął?
_________________ pozdrawiam Gustaw
|
Śr cze 26, 2013 15:01 |
|
|
|
 |
Gustaw
|
To ja ci mogę powiedzieć, że leming z Newsweekiem pod pachą zapytany jakie miasto jest stolicą Wielkiej Brytanii, odpowiedział po namyśle, że Szkocja. Nie ma reguły.
|
Śr cze 26, 2013 15:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Gustaw napisał(a): Oczywiście, że się da. Ale co chcesz przez to powiedzieć? Że skoro wierzący, to znaczy, że sie przez studia prześlizgnął? Coś problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Gustaw napisał(a): To ja ci mogę powiedzieć, że leming z Newsweekiem pod pachą zapytany jakie miasto jest stolicą Wielkiej Brytanii, odpowiedział po namyśle, że Szkocja. Nie ma reguły. No to skoro nie ma reguły, to też nie ma i reguły takiej, że "każdy ksiądz jest dobrze wykształcony".
|
Śr cze 26, 2013 15:16 |
|
|
|
 |
Gustaw
|
zefciu napisał(a): Coś problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Widzę, że nawet to forum nie jest wolne od tego typu przytyków. Ja zadałem pytanie. Jak nie potrafisz lub nie chcesz na nie odpowiadać to tego nie rób. Ale trollingowe zaczepki to sobie daruj. zefciu napisał(a): No to skoro nie ma reguły, to też nie ma i reguły takiej, że "każdy ksiądz jest dobrze wykształcony". Oczywiście, że nie. Ale skoro nie ma reguły, że każdy ksiądz jest słabo wykształcony, a jednak generalnie większość wierzy, to teoria uzależniająca wiarę od jakości wykształcenia w żaden sposób się nie broni.
|
Śr cze 26, 2013 15:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@zefciu, wyluzuj. Przeciez piszecie o tym samym, a ty sie slowek czepiasz.
|
Śr cze 26, 2013 15:34 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): @zefciu, wyluzuj. Przeciez piszecie o tym samym, a ty sie slowek czepiasz. Jeśli ktoś pisze, że jest reguła, a ma na myśli, że nie ma reguły, to przepraszam, ale nie czytam w myślach.
|
Śr cze 26, 2013 16:07 |
|
|
|