Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
To nie jest grożenie tylko oświadczenie, że poważne oszczerstwo (o ile nim jest, bo może faktycznie inteligencja amerykańska popierała stalinizm, tylko ja o tym nie wiem) zostanie zgłoszone moderacji. Na razie Barnaba żadnego potwierdzającego tę dosyć poważną tezę nie podał. Mam nadzieję, że na forum nie będzie tolerowane zamieszczanie takich poważnych zarzutów bez ich uwiarygodnienia. Ale podkreślam, może ja o tym nie słyszałem, a oczywistym jest, że elity amerykańskiej inteligencji popierały Stalinizm – system polityczno-ekonomiczny, jaki powstał w ZSRR po faktycznym przejęciu pełni władzy przez Józefa Stalina. Jednocześnie chciałem zgłosić wpis personalny, który (jak to wpisy personalne) niczego nie wnosi do dyskusji: viewtopic.php?p=756580#p756580Liczę na reakcję moderacji.
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
N cze 23, 2013 21:45 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
mareta napisał(a): Może już wystarczy dyskusji o pijanym księdzu za kierownicą? Przyznam,że mnie to nieco już męczy. Dyskutańci wymienili argumenty, pozostał czas na rzucanie błotem, głównie w księży. Zamykam. Nie dlatego, że to męczy maretę (  ), ale dlatego, że temat i tak stał się ostatnio miejscem do roztrząsania czy popełniono manipulację informując o tym zdarzeniu opinię publiczną, tymczasem można ten wątek poboczny spokojnie kontynuować tutaj.Jeśli pojawią się jakieś istotne nowe fakty w sprawie proszę o wiadomość na priv, wtedy otworzę.
|
Pn cze 24, 2013 7:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Napisane: 26 cze 2013 08:15 Endek napisał(a): To po co wpychasz swojego ryjka tam, gdzie nie ma dla Ciebie miejsca? Napisane: 26 cze 2013 08:18 Endek napisał(a): Koń z klapkami na oczach, ma szersze od Twojego pole widzenia. Napisane: 26 cze 2013 08:24 Endek napisał(a): Pierwszy lepszy burek tego nie sprawi, by mnie wystraszyć. Moderacjo litości! I tak już dziś lato jest jesienne  Musimy jeszcze narażać się na powątpiewanie w człowieka czytając takie poranne "przemyślenia"?
|
Śr cze 26, 2013 9:40 |
|
|
|
 |
mareta
|
 do uwag
Wątek - Papież Frańciszek , nadzieje, komentarze.....itd rozwija sie zupełnie obok tematu.
_________________ "Jesteśmy stworzeni na miarę Słowa, które stało się człowiekiem"
|
Śr cze 26, 2013 11:27 |
|
 |
Barnaba
|
Cytuj: To nie jest grożenie tylko oświadczenie, że poważne oszczerstwo (o ile nim jest, bo może faktycznie inteligencja amerykańska popierała stalinizm, tylko ja o tym nie wiem) zostanie zgłoszone moderacji. Jaasne. Za chwilę każesz mi udowadniać że w ZSRR budowano komunizm... Poczytaj Suworowa, poczytaj Roosevelta, poczytaj w ogóle coś poważnego. A straszyć to sobie możesz...(autocenzura).
_________________ pozdrawiam Barnaba (dawniej Marek MRB) www.analizy.biz
|
Śr cze 26, 2013 12:26 |
|
|
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
Powyższy wpis jest złamaniem zasad - uwaga nie jest do moderacji, a do użytkownika. Powyższy wpis powinien był się znaleźć w innym dziale, tam też zamieściłem odpowiedź do użytkownika o ksywie Barnaba. viewtopic.php?f=18&t=32426&p=757155#p757155Jednocześnie chciałbym wyrazić wyrazy wyraźnego ukontentowania i zadowolenia z powodu wydzielenia "Offtopu pogańskiego", który stał się ciekawym wątkiem. Proponuję tak częściej.
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Cz cze 27, 2013 11:21 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
"Offtop pogański" w dziale "Z życia Kościoła". Bez jaj.
|
Cz cze 27, 2013 15:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
pawro Cosik problem z tym pogaństwem jest i moderacja nie bardzo wie jak to ugryźć  . Wystarczy przyjrzeć się dalszym losom wątku, który z wydzielonego offta o pogaństwie, zmienił się w offtop o biblii, Jezusie, cudach, dekalogu etc... i tyle z tego pogaństwa zostało  . Co zabawne, nawet Soul33 nie ma nic przeciwko offtopowaniu userów w rzeczonym wątku, skoro zadał pytanie, które nijak się ma do tematu. No chyba, że on sam osobiście jest przekonany, że jego pytanie dotyczy jak najbardziej konkretnego aspektu pogaństwa. Niniejszym mam pytanie: serio dyskusje o biblii, Jezusie i Bogu nadają się do wątku pt." offtop pogański"? Riposta Fullera, która została przez moda doskonale podsumowywała to, co się później działo. Prorok czy co 
|
Cz cze 27, 2013 18:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Val napisał(a): Niniejszym mam pytanie: serio dyskusje o biblii, Jezusie i Bogu nadają się do wątku pt." offtop pogański"?
@Val, gdy go wydzielałam jeszcze był o pogaństwie, poważnie...Widocznie zauroczyłam go tym tytułem (offtop) i odtąd już zawsze będzie się w nim offtopować ...A co mi tam, jajo podrzuciłam Soulowi, niech on się teraz martwi co z nim dalej robić 
|
Cz cze 27, 2013 19:19 |
|
 |
Lurker
|
Zróbcie z tego wątek pt. "Offtop renesansowy". Człowiek Renesansu ma szeroką wiedzę o wszystkim po trochu. ^_^
_________________ In my spirit lies my faith Stronger than love and with me it will be For always. Orkiestra!
|
Cz cze 27, 2013 19:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Heh, najbezpieczniej to by było nazwać go po prostu offtopem...Dodamy renesansowy, to na złość uczepicie się średniowiecza  A poważnie to damy radę, nie maltwikać.
|
Cz cze 27, 2013 19:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
MARIEL napisał(a): ...A co mi tam, jajo podrzuciłam Soulowi, niech on się teraz martwi co z nim dalej robić  Dla niego to co z biblią związane jest przecie pogaństwem, skoro akceptuje taki chrześcijański offtop w wątku, który moderuje  . Najwyższy czas wykreślić z regulaminu "Zabrania się wypowiedzi (...)propagującym treści(...) neopogańskie(...) 
|
Cz cze 27, 2013 19:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Val napisał(a): Najwyższy czas wykreślić z regulaminu "Zabrania się wypowiedzi (...)propagującym treści(...) neopogańskie(...) No, nie daaajmyyyy się zwałioooować....Jak ktoś tam sobie naskrobie, że lubi rodzime wierzenia to chyba jeszcze nie jest propagowanie.
|
Cz cze 27, 2013 19:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
oj tam, oj tam. Optuję za luzem. Skoro jest okazja do usunięcia tego pojęcia, dlaczego nie zrobić tego przy okazji  Jak Soul33 będzie olewał, że w wątku o satanizmie robi się offtop o chrześcijaństwie, również nie omieszkam zrobić słitaśnego szerokiego uśmiechu  do moderacji, czy w związku z tym, usunie z regulaminu restrykcyjny zapis  . Koniec końców z wyciachanego regulaminu zostałyby dwa zdania na krzyż  Zresztą samemu Soul'owi33 marzy się zwiększenie udziału katolików na forum, więc to dość dziwna strategia z jego strony, że zachęca potencjalnych userów tematem, w którym sugeruje im, że pogaństwo niczym się od chrześcijaństwa nie różni,a wręcz że chrześcijaństwo=poganizm. EDIT: widzę, że nazwę tematu zmieniono...
Ostatnio edytowano Cz cze 27, 2013 20:04 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 2 razy
|
Cz cze 27, 2013 19:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@Val, idź już może napij się ciepłego mleka, bo Cię w końcu zgłoszę w kandydatach na moderatora. I po co Ci to. Ludziska zmienili temat dopiero parę godzin, czy godzinę temu. Na wydzielanie jest czas.
Edit do edit: no właśnie, po problemie.
|
Cz cze 27, 2013 20:00 |
|
|
|