Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 25, 2025 20:49

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5334 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 356  Następna strona
 Piaskownica :D 
Autor Wiadomość

Nutko czymże sobie załużyłam na taki wybuch radości ?? (nie żeby mi to przeszkadzało czy coś ;) ) :cmok1:

hmm anguo ... no ostatecznie może byc ten buziak zamiast stokrotek :lol: :cmok1:

czołem Jagienko :) mam nadzieję, że będziesz się tu częściej pokazywać :) aaaa no i dziękuję za perłę (mama nadzieję, że jest w odcieniu jasnej zieleni ;) )

a w ogóle to stwierdzam, że jakaś taka wypalona jestem ... w sensie nie umiem znaleźć innego tematu na tym forum który by mi odpowiadał :P w związku z czym ograniczam się do samego czytania ... hope, że od szanownej moderacji nie dostane ochrzanu, że tylko tu bywam :P

a w piątek prawdopodobnie jadę do Ustronia :P jako .... uwaga uwaga.... niania :P ksiądz stwierdził, że potrzebuje opiekunki dla dzieciaków :D:D:D
ale wybrał :P

Julka fajnie masz ... mnie czekają jeszcze wszystkie egzaminy :? fuuuj

Wikingu kiedy jakaś następna wyprawa ?? :)

miłego dnia :cmok1:

Śr maja 25, 2005 7:30

Wikingu nie zostawiaj mnie:zawstydzony: :zawstydzony: :zawstydzony: Potrzeba mi Twoich mądrych pisań, pogody ducha, dowcipu żeby się jakoś 3mać :zawstydzony: :zawstydzony: :zawstydzony:

Zresztą Wy wszyscy jesteście moją barierką psychiczną i 3mam się was kurczowo :cmok1: 4 all :)

Zastanawiam się kiedy się rozpłaczę na środku chodnika, na zajęciach po użeraniu się z "lekcjami" po cichu w domu, czy mamie w rękaw.

Zakopuję się w piachu coby nerwice sobie posżły
kop kop kop kop syp syp syp syp mrrrr

Śr maja 25, 2005 8:50
Zobacz profil YIM

Nie ma tak dobrze, odkopujemy. Nie można uciekać przed życiem :P
Zaciskamy pięści i do przodu 8)
3m się

Śr maja 25, 2005 11:50

nie wybieralem sie w nablizszym czasie nigdzie dalej, dzis jade jakies 200 km, ale jutro wieczorem powiniennem wrocic, ale jesli cos Ci trzeba przywiesc to chetnie sie gdzies wybiore, ostatnio troche pracuje nad tymi fontannami, ale moga poczekac troche.

Nutka :comk2: :bukiet: :drink: :glaszcze: skoro Nosperathu Cie juz wykopal z piachu, to wysylam Ci jedenego krasnala ktory bedzie nosil za toba troche piachu, wiec gdy Ci smutno to tam sobie siadasz na chwile. Nie martw sie ludzie sie nie beda ogladac, moje krasnale sa widoczne tylko dla tych ktorym sie chca pokazac (czasami robie figle i sie pokazuja nie tej osobie co trzeba, wtedy kopnij go, albo daj mu buziaka, powinien wrocic do normalnosci)

Śr maja 25, 2005 12:02

No, qrczak opiekany, wiking się stara, ale mu nie wychodzi. A może faktycznie tu wystarczy nam konewka? Fajno jest, jak jest.
A ty, Nutka co, popadłaś w melancholię, no co ty!
Nospher prawi dobrze, odkopujemy cię, nie ma letko!
Kociaku jeden, juz jesteś na wierzchu, wygrzewaj swoje futerko.
Ja kładę się obok ciebie i sobie leżymy na gorącym piasku. Żabki też czasami lubią poleniuchować, nie tylko kotki. Ale cieplutko...

Śr maja 25, 2005 12:04

Zoe - to jeszcze jeden na dokładkę: :cmok1: :D
Ale wrócisz wymęczona z tych wczasów :P
Dopadło mnie to samo, co Ciebie, nawet na Piaskownicę nie mam ochoty, może to jakiś wirus?
Ale się nie martwię, wczoraj przyszło sześć nowych książek, w tym Pratchett, który był miły i znów umieścił Anguę w akcji :D:D:D

Nutek - ale dostałaś krasnala! Prawdziwy mężczyzna - patrz przywracanie tegoż do porządku :hahaha:
A jak masz płakać, to płacz - z tego, co pamiętam, na ogół pomaga.
:cmok1:

:okulary:

które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia,
niż kontemplacja.

P. M. Delfieux

Śr maja 25, 2005 12:18

Przywędrowałam teraz, patrzę i jechałam na feldze, chyba tak to się nazywa. Ale jestem.
Nutka raczej nie płacz, bo ten krasnal od wikinga przyszedł do mnie, chyba mu było po drodze. Ile się biedaczysko napracowało, przyniósł nie tylko worek piasku dla ciebie, ale i dla mnie wielką konewkę wody. twoje łzy tu nie p o t r z e b n e!
Fajnych ma wiking tych krasnali. Jakoś mnie nigdy ich nie podeśle. Jakby przez przypadek do mnie nie zawitali, to nie zobaczyłabym, jak bardzo robotne z nich gnomy.

Śr maja 25, 2005 14:34

Nospherek mnie wykopał :cmok1:, Wiking opatrzył krasnalem i pogłaskał :cmok1:, bobo przytuliła :cmok1:
wszystko mnie boli ale trudno dam se radę bo nie ma rady 8)

Może w wakacje sobie odpocznę :buja:

/częstuje wszystkich kokosami i daktylami/
:):):)-m się do was :):):)

Bobo w rowerze to mogłaś jechać na dętce :| ??!!

Śr maja 25, 2005 20:27
Zobacz profil YIM

Nieważne, ale się doturlałam. Ja nie wiem, jak się je kokosa, a daktyle, tu ich tyle (hm-też nie wiem). Ale dzięki, jak nie zjem to sobie potoczę jak piłeczkę.
I miło, że się do nas uśmiechasz. Jutro obsypię cię płatkami kwiatków, jak mi zostaną. Mam cichą nadzieję, bo dla mamy też zostawię więc skubnę i tobie, Nutuś.

Śr maja 25, 2005 21:56

Jeszcze przezerknę forum i pomykam :prysznic: :nauka: i :spioch:
Branoc :ziew:

Śr maja 25, 2005 22:19
Zobacz profil YIM

A mi się zbiera na zapalenie spojówek... I cały czas mam nadzieję, że przejdzie zanim się na dobre zacznie, w związku z czym niefrasobliwie sobie czytam :))
A jak nie przejdzie teraz, to przejdzie później, trudno, kilka dni się ewentualnie mogę pomęczyć :mrgreen:
Szkoda tylko, że jutro optyk zamknięty, ja to zawsze tak trafię... :lol:

Miłego wieczoru wszystkim!

:okulary:

niż kontemplacja.

P. M. Delfieux

Śr maja 25, 2005 22:30

Jerzy Dudek! Jerzy Dudek - polskim bohaterem jest :D 8)

Śr maja 25, 2005 22:46

No i Wisła mistrzem Polski, ale tu bez fajerwerków akurat :))

niż kontemplacja.

P. M. Delfieux

Śr maja 25, 2005 22:50

Nospher, własnie, dobry koniec złego na początku meczu. Bravo Duduś!

Cz maja 26, 2005 9:09

Wikingu Drogi :cmok1: absolutnie nie chcę na razie żebyś mi cokolwiek przywoził !! Wiem, że masz teraz mnóstwo roboty z naszymi fontannami więc nie będę Cię dodatkowo męczyć przecież :-)

Nutko :cmok1: dziubek do góry :-) /i Zoe wyciąga do Nutki rękę w której trzyma ogromne ciacho na poprawę humoru :D /

anguo :cmok1: mam pytanie ... tak przez zwykłą ciekawość podyktowane :P ile masz książek w domu ?? tak na oko :-D bo nic tylko czytam (czytamy ;) ) ze jakaś nowa dostawa przyszła ;)
no i mam nadzieję, że mnie te dzieci jutro nie wykończą :P (no albo ja ich :P )

dobra idę zerknąć wgłąb forum ... może mi coś do gustu przypadnie :P

a w ogóle ... strasznie mi się spodobały ostatnio piosenki Vanessy Mae :D i sobie ściągam :lol: a co :D

miłego dnia :cmok1:

Cz maja 26, 2005 12:02
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 5334 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 356  Następna strona