Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Autor |
Wiadomość |
patryk84
|
 Re: Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Moje intencje: 1. Za moją rodzinę o opiekę naszej Matki w Niebie której tak bardzo potrzebujemy. 2. W intencji naszego poczętego dziecka. 3. W intencji zatwardziałych grzeszników. 4. Aby media niosły nowinę o Miłości Boga umacniając Wiarę w ludziach.
_________________ http://www.pompejanka.info
|
Pn wrz 23, 2013 21:05 |
|
|
|
 |
Maurizio
|
ciao.voglio sempre pregare per Alice e la sua mamma,perchè si rendano conto di essere cieche e trovino la luce di Cristo.Alice,in particolare,deve abbandonare ogni interesse per Reiki e altre pratiche occulte. per la conversione di Anna e Roberto. per Maurizio,che non ricada più nel suo errore per il Santo Padre,che sia un vero faro di luce per la Chiesa,e pere tutti i sacerdoti. perchè cessino i conflitti in tutto il mondo e scenda la pace di Cristo,in particolare in Siria queste,le mie intenzioni per ottobre. salutandovi,con Dio
|
Pn wrz 23, 2013 22:08 |
|
 |
asm
|
Arku, potwierdzam moją obecność w grupie  Moje intencje: 1. Za Monikę o zdrowie fizyczne i psychiczne. 2. Za Sabinę o zdrowie dla niej i poczętego dziecka. 3. Za mojego tatusia, żeby w końcu znalazł pracę w Polsce. 4. Za pracodawców, aby uczciwie, etycznie traktowali pracowników.
|
Wt wrz 24, 2013 17:02 |
|
|
|
 |
puszeczka
|
|
Wt wrz 24, 2013 18:57 |
|
 |
puszeczka
|
Moi Kochani wróciłem.  !Wprawdzie tylko na 3 dni.Ale już będę z Wami.Bardzo mnie to cieszy,bo powiem szczerze,bardzo mi Was brakowało.  !!!!!!! Arku moje gratulacje bardzo się ciesze!!!! Na spotkaniu mnie nie będzie z racji że mam skrócony urlop o 3 dni,a więc nic z tego,przynajmniej nie w tym roku.A i witam nową koleżankę w grupie,bardzo się ciesze.  !!Pozdrawiam i uciekam.Z Bogiem 
|
Wt wrz 24, 2013 19:06 |
|
|
|
 |
ewa7778
|
potwierdzam -modlmy sie za wszystkie małzenstwa sakramentalne aby Bóg dal łaske wytrwania w wiernosci zlożonej przysięgi -za dusze czyscowe aby mogły oglądac Boga -o powrót do wiary dla mojej rodziny
|
Śr wrz 25, 2013 9:01 |
|
 |
magda68
|
Maurizio napisał(a): ciao.voglio sempre pregare per Alice e la sua mamma,perchè si rendano conto di essere cieche e trovino la luce di Cristo.Alice,in particolare,deve abbandonare ogni interesse per Reiki e altre pratiche occulte. per la conversione di Anna e Roberto. per Maurizio,che non ricada più nel suo errore per il Santo Padre,che sia un vero faro di luce per la Chiesa,e pere tutti i sacerdoti. perchè cessino i conflitti in tutto il mondo e scenda la pace di Cristo,in particolare in Siria queste,le mie intenzioni per ottobre. salutandovi,con Dio Intencje Maurizio: 1. Za Alicje i jej mame, aby uswiadomily sobie swoja slepote i odnalazly swiatlo Chrystusa. Aby szczegolnie Alicja porzucila wszelkie zainteresowanie reiki i innymi praktykami okultystycznymi. 2. O nawrocenie Anny i Roberta. 3. Za Maurizio, aby nie popelnial wiecej tych samych bledow. 4. Za Ojca swietego, aby byl prawdziwa latarnia dla Kosciola, oraz za wszystkich kaplanow. 5. Aby zakonczyly sie wszelkie konflikty na swiecie i zstapil pokoj Chrystusa, szczegolnie w Syrii. Pozdrawiam was. Z Bogiem
|
Śr wrz 25, 2013 11:44 |
|
 |
magda68
|
Arku. Potwierdzam moj udzial. Moje intencje: 1. Zdrowie dla mamy, wujka, tesciowej oraz Armanda. 2. Nawrocenie Marka, Renata, Marii oraz mojego wujka. 3. Uwolnienie Rafala i Doroty spod wplywu zlego ducha oraz nawrocenie dla nich. 4. Pomyslne rozwiazanie spraw mieszkaniowych w rodzinie. Blogosawienstwo dla moich bliskich. 5. O blogoslawienstwo dla Mirki i jej rodziny, szczegolnie meza, dzieci i wnukow. O powrot jej meza do rodziny i laske nawrocenie dla niego. Arku moja znajoma Mirka (Miroslawa) jest zdecydowana przystapic do naszej grupy. W tej chwili pisze w jej imieniu, za ok. tydzien bedzie miala internet, (tak mowila przez telefon). Wtedy zarejstruje sie na portalu wiara.pl ze swoim loginem i bedzie pisac sama posty. Poniewaz jest zdecydowana modlic sie z nami, prosze Cie o tajemnice na pazdziernik dla niej. Dopisz ja do tajemnicy z kims jeszcze, jak zawsze to robisz  . (Napisz np. Mirka). Ja jej telefonicznie przekaze tajemnice i intencje. Dzieki. (przepraszam za pisownie, ale chwilowo uzywam wloskiej klawiatury). Z Bogiem.
|
Śr wrz 25, 2013 12:05 |
|
 |
enka71
Dołączył(a): Śr mar 14, 2012 19:14 Posty: 329 Lokalizacja: Mysłowice, Śląskie
|
Potwierdzam  - za młodzież o Dary Ducha Świętego aby z odwagą wybierali dobrą drogę idąc za Jezusem -o dar rodzicielstwa dla bezdzietnych małżeństw - o wzajemne zrozumienie i zgodę miedzypokoleniową w rodzinach
|
Śr wrz 25, 2013 17:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Witajcie, jako animator naszej grupy różańcowej zwracam się do was z prośbą o potwierdzanie deklaracji codziennej modlitwy na Różańcu. Jest to konieczne, comiesięczne sprawdzenie obecności, aby zachować ład i porządek w grupie. Proszę o odpowiedź do dnia 24 października do godz. 22.00. Swą obecność potwierdzasz: 1. Odpowiadając na PW do mnie (prywatna wiadomość). 2. Umieszczając post w naszym wątku. 3. Wysyłając maila na: arekgryn@gmail.com (ze swym nickiem!) 4. Wysyłając wiadomość GG na : 7075949 (ze swym nickiem!) Pozdrawiam i dzięki za zrozumienie.
|
Śr wrz 25, 2013 17:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
... dla tych co mniej się tutaj udzielają  Magdo, twoją znajomą już dopisałem do tajemnicy. Pa 
|
Śr wrz 25, 2013 17:59 |
|
 |
Maurizio
|
comfermo l'appartenenza al gruppo
|
Śr wrz 25, 2013 18:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Grazie Maurizio 
|
Śr wrz 25, 2013 21:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
INTENCJE FORUMOWE: Od beti2503: 1. za zdrowie mojego synka - intencja dziękczynna 2. w intencji Stanisława: o zdrowie i wytrwałość w walce z nowotworem 3. w intencji Agnieszki: o zdrowie, żeby ciąża przebiegała pomyślnie 4. o pokój na świecie. 5. Za wieczny odpoczynek dla zmarłych bliskich mojemu sercu. Od humaloga: 6. O pracę dla bezrobotnych i zagrożonych jej utratą. Od terezjusza: 7. Podziękowanie Matce Najświętszej za wszystkie wyproszone łaski, z prośbą o dalsze wstawiennictwo oraz błogosławieństwo Boże dla członków naszej róży i ich rodzin. Od Dariusz-555: 8. za bezrobotnych i zagrożonych utratą pracy Od Vul-a: 9. Za wszystkich rodziców, którzy walczą o życie i zdrowie swoich dzieci, które mają się narodzić i które narodziły się chore lub zachorowały po narodzeniu. By Pan dał Łaskę wytrwania przy Nim w trudnych chwilach i uzdrawiał dusze i ciała przemieniając nich samych i wszystkich, którzy zetkną się z ich cierpieniem. Od agvis: 10. Za wszystkich przedszkolaków i pierwszoklasistów, którzy mają problem z przystosowaniem się, by Bóg dał im siły, odwagę i entuzjazm. Od patryka84: 11. Za moją rodzinę o opiekę naszej Matki w Niebie której tak bardzo potrzebujemy. 12. W intencji naszego poczętego dziecka. 13. W intencji zatwardziałych grzeszników. 14. Aby media niosły nowinę o Miłości Boga umacniając Wiarę w ludziach. Od asm: 15. Za Monikę o zdrowie fizyczne i psychiczne. 16. Za Sabinę o zdrowie dla niej i poczętego dziecka. 17. Za mojego tatusia, żeby w końcu znalazł pracę w Polsce. 18. Za pracodawców, aby uczciwie, etycznie traktowali pracowników. Od ewa7778: 19. módlmy się za wszystkie małżeństwa sakramentalne aby Bóg dał łaskę wytrwania w wierności złożonej przysięgi 20. za dusze czyśćcowe aby mogły oglądać Boga 21. o powrót do wiary dla mojej rodziny Od Maurizio: 22. Za Alicje i jej mamę, aby uświadomiły sobie swoja ślepotę i odnalazły światło Chrystusa. Aby szczególnie Alicja porzuciła wszelkie zainteresowanie reiki i innymi praktykami okultystycznymi. 23. O nawrócenie Anny i Roberta. 24. Za Maurizio, aby nie popełniał więcej tych samych błędów. 25. Za Ojca świętego, aby był prawdziwa latarnia dla Kościoła, oraz za wszystkich kapłanów. 26. Aby zakończyły się wszelkie konflikty na świecie i zstąpił pokój Chrystusa, szczególnie w Syrii. Od magda68: 27. Zdrowie dla mamy, wujka, teściowej oraz Armanda. 28. Nawrócenie Marka, Renata, Marii oraz mojego wujka. 29. Uwolnienie Rafała i Doroty spod wpływu złego ducha oraz nawrócenie dla nich. 30. Pomyślne rozwiązanie spraw mieszkaniowych w rodzinie. Błogosławieństwo dla moich bliskich. 31. O błogosławieństwo dla Mirki i jej rodziny, szczególnie męża, dzieci i wnuków. O powrót jej męża do rodziny i łaskę nawrócenie dla niego. Od enka71: 32. za młodzież o Dary Ducha Świętego aby z odwagą wybierali dobrą drogę idąc za Jezusem 33. o dar rodzicielstwa dla bezdzietnych małżeństw 34. o wzajemne zrozumienie i zgodę międzypokoleniową w rodzinach Od Arka i Eweliny: 35. O dary Ducha Świętego, zdrowie i siły dla całej naszej rodziny.
|
Śr wrz 25, 2013 21:51 |
|
 |
Dariusz-555
|
dzisiaj strajk w Stoczni Gdańskiej , nie dostali wypłat . . .
|
Cz wrz 26, 2013 8:30 |
|
|
|