| Autor |
Wiadomość |
|
bobo
|
Dzień dobry, słoneczny, piękny, aż chce się żyć.
Po wczorajszym spacerze po Krakowie jestem cała happy. Ale do pracy rodacy, na chlebek trzeba zarobić.
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
| Pn maja 23, 2005 9:06 |
|
|
|
 |
|
Nutka
|
VSTAVAĆ kochani !!!!!!!!!! Póki jeszcze w miarę chłodno Kolejny dzień nastał 
| Pn maja 30, 2005 8:08 |
|
 |
|
bobo
|
Czy ja mogę dziś mówić o jakimkolwiek wstawaniu? Przeleżałam w tym skwarze całą noc, słyszałam bicie zegara co pół godziny. I to bylo spanie_
Rankiem, ok 6,00 zwlekam fizycznie jedna noge (moze nawet lewa, nie pamietam), zwleklam druga, no i cieple dzien dobry, uf, jak goraco, chyba sie zamieniam w lokomotywe.
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
| Pn maja 30, 2005 12:40 |
|
|
|
 |
|
Mieszek
|
heh jeszcze troche...
i trzeba wstać 
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
| Wt maja 31, 2005 1:13 |
|
 |
|
Nutka
|
Mokro i chłodno jest 
:):)Dzieńdobry kochani wiarowicze :):)

| Wt maja 31, 2005 6:27 |
|
|
|
 |
|
bobo
|
Deszczowe, mokre, chlodne (nie, ciepłe) dzien dobry.
I można swobodnie odetchnąć, całą piersią. Co dzień przyniesie?
|
| Wt maja 31, 2005 8:23 |
|
 |
|
Nutka
|
Dzieńdobry  Nastał kolejny dzień, kolejny etap podróży do celu......
Kiedyś przyszło mi do głowy coś takiego
"Jak nie możesz iść to raczkuj byle do przodu"
No to raczkuję, a raczej idę....bum....pełznę......wstaję....idę....bum.. i tak w kółko  Często to męczy i wtedy komuś w rękaw, a potem staram się raczkować choćby.
Jest taka piosenka w moim nowym śpiewniku Papieskim " Ciągle zaczynam od nowa, choć czasem w drodze upadam, wciąż jednak słyszę te słowa: `Kochać to znaczy powsawać`
Chciałem Ci w chwilach uniesień życie poświęcić bez reszty, spójż moje ręce są puste, stoję ubogi ,ja ,grzesznik weź jednak małość mą Panie, weź serce me jakie jest.
Jestem jak dziecko bezradny, póki mnie ktoś nie podniesie. Znów wraca uśmiech na twarzy, gdy mnie Twa Miłość rozgrzeszy.
Wiem, że wystarczy Ci Panie dobra coć słaba ma wola. Z Tobą mój duch nie ustanie, z Tobą wszystkiemu podołam. Szukam codziennie Twej twarzy, wracam w tę noc pod Twój dach.
| Śr cze 08, 2005 7:24 |
|
 |
|
bobo
|
Dzień doberek.
Nutka, piękne słowa piosenki, dzięki.
Czy ty juz "połykasz" cokolwiek, cz nadal masz głowę z drewna? Myślę, że DO PRZODU! Nie trzeba się poddawać, chociaż dobrze radzi się komuś, a samemu sobie trudno. Takie życie.
Ja sobie poprawię nastrój i pójdę dziś do fryzjerki, zmienię image.
Może mi przejdzie taka chwilowa deprecha.
Mam jeszcze trochę programów do instalki w KOMPanIE, wobec czego nie bardzo mogę z wami pogadać szerzej.
Byle tylko dzień coś dał, a nie zabrał.
Dla poprawienia nastroju ten mały rumianeczek.
|
| Śr cze 08, 2005 8:39 |
|
 |
|
gosc12
|
Nutko
Piekna piosenka,bo mądre slowa i piękna melodia
Tez czesto ją śpiewałem kiedyś.
Trzymaj sie dobry człowieku i walcz dalej 
_________________ "Szanuj kazdego czlowieka,bo Chrystus w nim zyje."
|
| Śr cze 08, 2005 10:29 |
|
 |
|
Nutka
|
heh.......... niektórzy to mają dobrze Już nie muszą tak bardzo handryczyć się z życiem&światem
Gościu ja chyba do Ciebie coś napisze ale to jak popracuję jeszcze 
Bobo głowę mam nadal pełną drewna i odmawia współpracy
co do fryzjerki....... niedawno od niej wróciłam i mam świeżo ostrzyżoną czuprynkę 
| Śr cze 08, 2005 18:15 |
|
 |
|
chmurka_
|
Dzień doberek wszystkim  Miałam wstać wcześniej bo o 8.30 ale przez dodatkowy spacer z psem dziś o 5.30 pozwoliłam sobie na dłużej przymknąć oko (no to chyba jestem usprawiedliwiona za moje dłuższe pospanie )  Ciekawe co mnie dziś spotka...a zresztą-zawsze muszę mieć wszystko poukładane no to dziś niech będzie jak chce- byleby nie było źle
Miłego dnia 
_________________ Wiara jest to pewność bez dowodu.
|
| Cz cze 09, 2005 8:45 |
|
 |
|
chmurka_
|
Właśnie zauważyłam że przy poprzednim poście wyskoczyła nieprawdziwa godzina bo na wszystkich moich domowych zegarach jest 9.45.
Ale to tak w ramach sprostowania żeby nie było że pospałam dłuzej jedynie o 15 minut 
_________________ Wiara jest to pewność bez dowodu.
|
| Cz cze 09, 2005 8:47 |
|
 |
|
nospheratu
|
 idź do lekarza  niech Ci przepisze jakieś środki nasenne ew. zacznij pić 
_________________ Mors dicit
|
| Cz cze 09, 2005 14:31 |
|
 |
|
amara
|
Proponuje nowe pozdrowienie solidaryzujące się z klmatem deszczowo-mżawkowym "dzień mokry". Eh ide spać bo to chyba nie ten wątek. (a może otworzyć mokry wątek??, no może ale rano) 
_________________ ....::::daj się prowadzić::::....
|
| Cz cze 09, 2005 21:34 |
|
 |
|
bobo
|
Dzień Mokry wszystkim.
Nutka, nadal pięknie kotku wyglądasz mimo przystrzyżonej czuprynki. Qrczak, nie przystrzyżonej, a ostrzyżonej miało być.
Nospher, nie znecaj się nad Chmurką, bo będę jej adwokatem, a twoim katem, paskudo jedna.
Za oknami widzę ludzi ubranych w zimowe kurtki, tudzież polary, z parasolami w ręku. A w ogródku poziom roslinek nie ulega zmianie, stoją w miejscu, nie rosną. Jak bardzo słoneczko jest ważne w naszym zyciu, doceniamy jego jasność i ciepełko dopiero w tak mokrym czasie.
Amara, a czego miałby dotyczyć "mokry wątek"?
Czy deszczu?
wylewania łez?
wody i wspomnien z nią związanych?
Bo to faktycznie może być temat RZEKA.
|
| Pt cze 10, 2005 8:14 |
|
|
|