|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Wątek młodzieżowy (w pewnym sensie )
Autor |
Wiadomość |
aremac
|
 Wątek młodzieżowy (w pewnym sensie )
Siemka cześć i czołem młodzieży, moi równieśnicy  takie mnie natchnienie mam nadzieje że od Pana nie odemnie mnie naszło żeby dzielić się swoim doświadczeniem wiary z innymi młodymi, może znajdzie sie ktoś kto myśli o życiu zakonnym lub po prostu pragnie rozmawiać i doświadczać Boga więc wpadłem na pomysł że podam tu swoje gg (31555342) Wiara to JEDYNY temat o którym lubie rozmawiać także zapraszam, napisz może dowiem się czegoś ciekawego jak być biżej Boga a może ty coś nowego usłyszysz:) bardzo bardzo bardzo prosze moderatorów żeby nie usuwali ani nie przenosili wątka, szczerze dlatego ponieważ tu jest najwięcej odwiedzin a chyba reputacja forum na tym nie ucierpi, jeszcze raz prosze szanownmych moderatorów nie usuwajcie ani nie przenoście wątka , dziękuje i zapraszam 
|
Pt paź 18, 2013 17:57 |
|
|
|
 |
WIST
|
 Re: Wątek młodzieżowy (w pewnym sensie )
Ja korzystam z opcji nieprzeczytane posty, która pozwala mi mieć wgląd we wszystkie nowe tematy i sądzę że wielu ludzi tak robi, a zatem nie ma znaczenia w jakim dziale jest to ogłoszenie.
Osobiście proponuję abyś coś jeszcze napisał o sobie, wyznanie, wiek, środowisko religijne z jakiego pochodzisz (np wspólnota, duszpasterstwo, niezrzeszony).
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Pt paź 18, 2013 18:04 |
|
 |
aremac
|
Mam na imie Grzesiek, lat 18 za 2 msc., jestem katolikiem od dwóch lat należe do neokatechumenatu, choroba jaką przeszedłem bardzo zbliżyła mnie do Boga, to cierpienie było i jest czymś ogromnym za co bardzo od niedawna P. Bogu dziękuje, nie wiem co jeszcze napisać 
|
Pt paź 18, 2013 19:47 |
|
|
|
 |
WIST
|
Fajnie, dziękuję 
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
So paź 19, 2013 11:57 |
|
 |
aremac
|
również dziękuje że wątek może tu być, dziękuje 
|
So paź 19, 2013 14:07 |
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|