Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 18, 2025 23:33

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8817 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202 ... 588  Następna strona
 Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy 
Autor Wiadomość

Post Re: Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Moi Kochani 8 października obchodziłem ""1""rok bycia z Wami.Łza się w oku kręci że to już rok minął.
Darek pierwszy zaproponował za mnie modlitwę.Jakie to wszystko niezwykłe.!Magdo rozumie Cię doskonale.
Wiem że wielu z nas też obchodzi swoje pierwsze urodziny.A więc wszystkim którzy obchodzą swoje 1 i nie tylko 1 urodziny ale kolejne już.Życzę dużo wytrwałości.Trwajcie z JEZUSEM bo warto.!Mimo trudności dnia codziennego.""Fajnie że jesteście""Pozdrawiam :!: :!: :!:

Śr paź 23, 2013 19:37
Dziękuję Wam za tak miłe przyjęcie :)

Śr paź 23, 2013 20:09

Mirosławo czyżbyś modliła się do Ojca Pio?

Śr paź 23, 2013 21:13

Dzisiaj jest cudowny dzień i zaczęłam go modlitwą,dziękując Bogu za tak piękny prezent,ale jestem tutaj teraz aby napisać POSZUKUJĄCEJ 81/w punkcie w którym jesteś ja już byłam,jesteś matką,żoną wiec jest to 1 figura w domu i może aby zrównoważyć emocje i zakończyć "pole bitwy"w Twoim domku zacznij od siebie samej,chcę powiedzieć ,że ja zaczęłam od spowiedzi z całego życia to co pamiętałam i ZAPROŚ PANA JEZUSA DO SWOJEGO SERCA.Na modlitwę jest zawsze czas,ja modle się nawet w tramvaju,jak nie pamiętasz modlitw to rozmawiaj z JEZUSEM swoimi słowami,ON ciebie słyszy jest przy Tobie bo cię kocha/ zawierz całą siebie,wszystko czym jesteś:umysł,serce,wolę,ciała,zmysły,emocje,pamięć,czyn,krok,rodzinę i wszystko co posiadasz zawierz NIEPOKALANEMU SERCU MATKI JEZUSA,aby chroniła ciebie i twoich bliskich od złego Pamiętasz stare przysłowie staropolskie?"ZGODA BUDUJE<NIEZGODA RUINUJE"ale zacznij od siebie,jasteś "poszukująca"więc polecam Tobie fajną książeczkę Marii Vadia"Twój język mz MOC"napisana w sposób prosty i bardzo dający do refleksji,napewno zmienisz swoje myśli,sposób myślenia i się wyciszysz.Ja modlę się za Ciebie i Twoją rodzinę i duchowo nie jesteś sama.Bóg z tobą

Cz paź 24, 2013 10:49

poszukująca81:odmawiaj Modlitwę dla małżonków. PANIE BOŻE,POLECAM CI NASZE MAŁŻEŃSTWO -MOJEGO MĘŻA(ŻONĘ)I MNIE. DZIĘKUJE,ŻE NAS POŁĄCZYŁEŚ,ŻE PODAROWAŁEŚ NAS SOBIE NAWZAJEM I UMOCNIŁEŚ NASZ ZWIĄZEK SWOIM SAKRAMENTEM. DZIĘKUJE ZA TO,ŻE KOCHAMY SIĘ.NIECH W NASZYM MAŁŻEŃSTWIE WYPEŁNIA SIĘ WOLA TWOJA,NIECH NASZA RODZINA PRZYNOSI OWOCE NAM SAMYM ORAZ WSZYSTKIM WOKÓŁ.UFAM TOBIE BOŻE I JUŻ TERAZ DZIĘKUJĘ CI ZA WSZYSTKO,CO DLA NAS UCZYNISZ.UWIELBIAM CIĘ W SERCU MOJEGO MĘŻA(ŻONY) I MOIM I BŁOGOSŁAWIĘ CIĘ W NASZYM ŻYCIU.AMEN

Cz paź 24, 2013 10:58

Modle się i ufam Jezusowi ,wie że jest jedyną prawdą i drogą do Ojca,zawierzam całą siebie i moją rodzinę Niepokalanemu Sercu Maryi,

Cz paź 24, 2013 11:04

bardzo chciałabym dołączyć do grupy i się razem z wami modlić.Mogęę???
pozdrawiam

Cz paź 24, 2013 11:21

Oczywiście Olu.!!!Witamy i zapraszamy.!!!Bardzo nam miło.!!!Musisz tylko poczekać na przydział tajemnicy. :)

Cz paź 24, 2013 12:38

Potwierdzam swoją obecność :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Cz paź 24, 2013 13:40

patryku84-zapytałeś mnie dzisiaj czy modlę się do padre Pio?mieszkam we włoskim domu więc są tylko obrazy i figury Padre Pio,jedyny krzyż,który jest w tym domu to z mojego różańca,jedyny obraz Świętej Rodziny to ten ,który mam z mojego domku.więc mówimy,że Padre Pio mi towarzyszy w modlitwie Różańca Biblijnego,modlitwie małżonków i za rodzinę i On modli się ze mną mam w pokoju 3 jego obrazy,powiedz mi proszę skąd się Tobie wzięło pytanie o obecność Padre Pio?

Cz paź 24, 2013 16:18

Ojciec Pio rozsiewał wokół siebie woń fiołków, chyba dzięki stygmatom. Tak sobie przypominam z tego co czytywałam o tym Świętym. I nieraz ludzie nie widząc ojca Pio osobiście, czuli tylko tę woń. On, w jakiś Bogu znany sposób, był obecny. Miał dar bilokacji. To niesamowity Święty. Mi kiedyś przyśnił się i zapraszał do San Giovanni Rotondo. Muszę się tam wybrać.
Także widzę, że zapach fiołków odczuwany przez Ciebie Mirka to nie przypadek... Nasze życie pełne jest małych cudów. Ale może Patryk coś więcej o tym napisze , w końcu do niego to pytanie.

Ola82 już kiedyś pisywała gościnnie w naszym wątku, a teraz jest z nami. Witam Cię.

Maurizio ci sono 2 nuove amiche nel nostro gruppo. Speriamo si trovino bene.

Cz paź 24, 2013 16:37

Moje intencje na listopad:
Za kapłanów i inne osoby konsekrowane oraz o nowe powołania kapłańskie i zakonne.
O jedność Kościoła.
Łaski dla moich bliskich, łaskę zdrowia dla mamy, teściowej oraz wujka.
Dar wiary dla niewierzących w mojej rodzinie i wśród znajomych, zwłaszcza dla Benedykta, Jacka, Sławomira, Mariusza, Marka.
Podziękowanie Matce Najświętszej za wstawiennictwo, szczególnie poprzez Nowennę Pompejańską, a Trójcy Przenajświętszej za wysłuchanie moich modlitw, z prośbą o dalszą opiekę.
Podziękowanie za łaskę uczestnictwa w naszej Róży.

Cz paź 24, 2013 17:06

Maurizio napisał(a):
ciao.volevo aggiungere alle mie intenzioni di novembre,la preghiera per tutto il nostro gruppo,specialmente per quelli che sono in difficoltà.
per Maurizio,che si metta sulla retta via.
per Daria,Antonio,Roberto e Anna,perchè possano convertirsi e incontrare il Signore.
un saluto a tutti,con Dio

Intencje Maurizio na listopad:
- Za Maurizio, aby wybrał właściwą drogę
- Za Darię, Antonia, Roberta i Annę, aby nawrócili się spotykając Pana.
- Za Alicję i jej mamę, aby spotkały Jezusa Chrystusa swego Zbawiciela, szczególnie Alicję, aby porzuciła wszelkie zainteresowanie praktykami okultystycznymi, w tym reiki.
- W intencjach Ojca Świętego, oraz aby Duch Święty prowadził go w przewodzeniu Kościołem. Aby została ogłoszona krucjata, mocna odpowiedź na szerzącą się praktykę reiki, jogę i każdą inną formę okultyzmu i relatywizmu.
- Za powodzenie inicjatywy "jeden z nas", ochraniającej życie i sprzeciwiającej się każdej polityce proaborcyjnej.
- Za wszystkich kapłanów, aby byli prawdziwymi świadkami Chrystusa.
- Aby zaprzestano praktyki "zmiany płci" związanej z ideologią gender.

Cz paź 24, 2013 17:11
Dzięki Miroslawo za twe piękne słowa i świadectwa. I w ogóle wszystkim dzięki którym nasza grupa żyje! :))
Olu w imieniu członków naszej grupy witam cię serdecznie i zapraszam do modlitwy różańcowej.
Już dopisuję cię do konkretnej tajemnicy na listopad. Możesz zgłosić swe intencje.
Przypominam wam, że intencje zgłaszamy do jutra do około 20.00 bo potem wysyłam wszystko do Celnika.
Pozdrawiam i dziękuję za modlitwę.

Cz paź 24, 2013 20:52
Wiadomość dla tych, którzy mniej się tutaj udzielają ;) :
jako animator naszej grupy różańcowej zwracam się do was z prośbą o potwierdzanie deklaracji codziennej modlitwy na Różańcu. Jest to konieczne, comiesięczne sprawdzenie obecności, aby zachować ład i porządek w grupie.
Proszę o odpowiedź do dnia 24 listopada do godz. 22.00.
Swą obecność potwierdzasz:
1. Odpowiadając na PW do mnie (prywatna wiadomość).
2. Umieszczając post w naszym wątku.
3. Wysyłając maila na: arekgryn@gmail.com (ze swym nickiem!)
4. Wysyłając wiadomość GG na : 7075949 (ze swym nickiem!)
Pozdrawiam i dzięki za zrozumienie.

Cz paź 24, 2013 20:56
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 8817 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202 ... 588  Następna strona