Młodzież pyta, ks. Piotr Glas - egzorcysta odpowiada
| Autor |
Wiadomość |
|
panMK
|
 Re: Młodzież pyta, ks. Piotr Glas - egzorcysta odpowiada
Jeśli jest za tym to wszystko w porządku i nie ma tematu .A o jego osobie obiecuję że poczytam żeby nie być gołosłownym .
_________________ JEZU UFAM TOBIE Święta Faustyna Kowalska
|
| Wt sty 28, 2014 14:01 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Ten sam ksiądz mówił w jednym z tych video o nawiedzonych domach, i o tym że kiedyś przyszli do niego jacyś ludzie z prośbą o pomoc. To było małżeństwo o ile dobrze pamietam i w ich domu działy się dziwne rzeczy, ale szczytem tego wszystkiego było to że pewnego dnia telewizor normalnie grał i funkcjonował odbierając sobie radośnie programy, kiedy okazuje się że nie jest włączony do gniazdka prądu... i to zdarzenie przesądzilo sprawę, postanowili coś z tym zrobić i zgłosili się do tego księdza. On jest zresztą chyba w Anglii...
|
| Wt sty 28, 2014 19:31 |
|
 |
|
panMK
|
Nie On jest w Stanach ,tam ma parafie i Egzorcyzmuje .
|
| Wt sty 28, 2014 19:49 |
|
|
|
 |
|
panMK
|
http://www.youtube.com/watch?v=SFrdZjwcRT8A w taki wspaniały sposób Ks.Piotr Glas stał się tym kim jest obecnie i daj BOŻE będzie zawsze .Piękne świadectwo .
|
| Śr sty 29, 2014 0:11 |
|
 |
|
lokis
|
Cytuj: Nie On jest w Stanach ,tam ma parafie i Egzorcyzmuje . Moze i ksiadz wspanialy. Jednak patriota zaden! W Polsce diablow juz nie zliczysz, kazda reka w walce wazna. Wstyd!
|
| Śr sty 29, 2014 7:39 |
|
|
|
 |
|
panMK
|
Fakt a Egzorcystów u nas stale przybywa im więcej zła tym większa staje się armia obrońców w walce z nim .Choć przyznaję bardzo ciężko się dostać do EGZORCYSTY ,mają pełne ręce roboty.Sam czekam i staram się o pomoc dla pewnej osoby.
|
| Śr sty 29, 2014 8:59 |
|
 |
|
kalip
|
Ksiądz na filmie opowiada o różnych zagrożeniach np: joga itp. a co sądzicie o zabiegach chiropraktyk-ów , czy to jest bezpieczne ?
|
| Śr sty 29, 2014 10:08 |
|
 |
|
panMK
|
Nie umiem się do tego ustosunkować .Polecił bym spytanie się odpowiedniej osoby ,zadzwonić do kurii czy zapytać księdza w ostateczności takiej informacji może [według mnie] udzielić Ks.EGZORCYSTA.
|
| Śr sty 29, 2014 11:43 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Teoretycznie chiropraktyka znajduje się na tej http://zagrozeniaduchowe.pl/?page_id=158 liście.
Ostatnio edytowano Śr sty 29, 2014 12:55 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
| Śr sty 29, 2014 12:53 |
|
 |
|
JedenPost
|
Można wiedzieć czemu ma służyć to pisanie słowa "egzorcysta" za każdym razem wielkimi literami?
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
| Śr sty 29, 2014 12:54 |
|
 |
|
panMK
|
Jeżeli cię to tak razi to przepraszam , postaram się nie popełniać tak rażących błędów .Ja to niejako tym caps Lockiem chciałem wytłuścić na co kładę największy nacisk [co jest najważniejsze w wypowiedzi].Ale już nie będę [przynajmniej się postaram] 
|
| Śr sty 29, 2014 19:58 |
|
 |
|
lokis
|
To mi sie podoba panMK! Przemowil przez ciebie prawdziwy katolik. Pewnikiem JedenPost poczerwienial ze wstydu! 
|
| Śr sty 29, 2014 20:12 |
|
 |
|
panMK
|
Mi nie chodzi aby komuś dopiec ,aby się z kimś przekomarzać. Gdy by to w co wieże nie miało poparcia w tym co się wokół nas dzieje i tylko było by moje słowo na przeciw całemu jestestwu ,to na prawdę nie udzielał bym się.Natomiast jest jak jest i wiem że ja i multum wspaniałych ludzi tu na tym forum a i w życiu codziennym jesteśmy po tej jedynej i właściwej stronie barykady .Dla tego się udzielam aczkolwiek nie chcę nikogo obrazić ,bo nie w tym rzecz.Rzecz leży w tym aby ludziom zagubionym otworzyć oczy .Choć to ich wybór czy je otworzą.Nic na siłę.
|
| Śr sty 29, 2014 22:57 |
|
 |
|
JedenPost
|
panMK napisał(a): Jeżeli cię to tak razi to przepraszam , postaram się nie popełniać tak rażących błędów .Ja to niejako tym caps Lockiem chciałem wytłuścić na co kładę największy nacisk [co jest najważniejsze w wypowiedzi].Ale już nie będę [przynajmniej się postaram]  Nie razi, raczej byłem ciekaw, czy to przypadkiem nie jakaś forma prewencyjnego egzorcyzmu dla odegnania Diabła z forum 
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
| Cz sty 30, 2014 10:14 |
|
 |
|
panMK
|
Nie nie mam ku temu żadnych uprawnień.Moją jedyną formą prewencji jest modlitwa .Tak ona potrafi zdziałać cuda a im nas więcej modlących się tym bardziej zły nie ma nad nami władzy a i komuś kto sobie z nim nie radzi możemy modlitwom pomóc. Uwierz mi tak jest i to nie bajka . 
|
| Cz sty 30, 2014 10:25 |
|
|
|