Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 17, 2025 21:50

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 214 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15
 Medalik a osoba uzależniona 
Autor Wiadomość

Post Re: Medalik a osoba uzależniona
Znam podobny przypadek z mojego otoczenia. Moja siostra cioteczna po stracie narzeczonego pogrążyła się w nałogu. Chciała wszystkich od siebie odseparować i doprowadzić się na dno. Nie pozostawało nam nic jak modlić się za nią. Było ciężko, niemal beznadziejnie ale na jej drodze stanął mężczyzna, który ją z tego wyciągnął. Kto go postawił na jej drodze? Dla mnie to oczywiste.

Pn mar 10, 2014 13:24

eleanorawro84 napisał(a):
Znam podobny przypadek z mojego otoczenia. Moja siostra cioteczna po stracie narzeczonego pogrążyła się w nałogu. Chciała wszystkich od siebie odseparować i doprowadzić się na dno. Nie pozostawało nam nic jak modlić się za nią. Było ciężko, niemal beznadziejnie ale na jej drodze stanął mężczyzna, który ją z tego wyciągnął. Kto go postawił na jej drodze? Dla mnie to oczywiste.

Modlitwa ma wielka Boza moc, kto sie modli wie ze Bog jest w stanie wszystko zmienic.
Co dla ludzi wydaje sie niemozliwe dla Boga jest wszystko mozliwe.
Pozdrow swoja cioteczna siostre i niech was Bog blogoslawi :)

Pn mar 10, 2014 13:47

Tak w takich sytuacjach to tylko dobra wola uzależnionego i Bóg mogą mu pomóc. Sam człowiek nie jest w stanie podołać. Jednak czasem wiele się musi wydarzyć by człowiek wyszedł na prostą, bo i te złe chwile są nauczką i mogą mieć sens. Najwazniejsze by odnalexć właściwą drogę i powierzyć się Bogu.

Pn mar 10, 2014 14:34

Dokladnie powinno byc tak jak mowisz :) po roznych przezyciach, kiedy nie ma juz wyjscia ostatnia mozliwoscia jest zaufac Bogu, prosic o rzeczy ktore tylko On moze zrealizowac i szukac kontaktu za wszelka cene a cuda stana sie mozliwe :)

Wt mar 11, 2014 23:34
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 214 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15