Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn lis 24, 2025 2:37

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
 Motocyklowe zło?? 
Autor Wiadomość

Co oznacza to Zoo?? Czy porownujesz motocykl do mieszkancow lasu (zwierzat? )?

Słyszałem że tak się określa motocykle: 2oo czy dwa kółeczka czyli dwa koła <- motocykl – 2 koła (pomijam 3 kołowce i 4 kołowe terenówki)
A nie ZOO ani Z.o.o

Wt cze 07, 2005 22:00

Ja uważam że wypadki powoduja szaleńcy i nierozgarnieci kierowcy samochodow wyjeżdzaja na skrzyżowania nie patrząc czy nie jedzie motocykl,albo zmieniaja pas ruchu nie patrzac w lusterka...totalny brak przewidywalności..zupelnie nie zdają sobie sprawy ze motocykle nadjeżdzaja szybko i niespodziewanie...trzeba byc przygotowanym... a co do motocyklistow to uważam,że to wspaniali ludzie...oddaja krew,jeżdza do domów dziecka itd.itp.

Wt cze 07, 2005 22:31

Ludzie Kochani! Wy poszaleliście! Motocykle są złem nie do opanowania. Rządza prędkości, adrenaliny, zawieszania swego rzycia na włosku ich ekscytuje :? To w większości młodzi ludzie jeżdżący na tak zwanych pędzaczach lub inaczej motocyklach wyścigowych! Kolejna grupą są Harlejowcy. Ci pragną tylko piwa, narkotyków i bujki. Ale jeszcze gorsi są ludzie na motocyklach terenowych! Niszczą to co BÓG na dał jako wielki dar- faunę i florę! Dźwięk ich motocykla ogłósza biedne ptaki i inne zwierzęta a Wielkie terenowe opony wgryzają się w glebę niszcząc przy tym co popadnie. Jedyną grupą która ma dla mnie sens są motorowerzyści. Ich motory nie wytwarzają dużego hałasy, są wolne i nieduże. Prawie wogule nie zanieczyszczają srodowiska!
Zastanów się przyjacielu DoWora czy naprawdę chcesz być jednym z nich..wyrzutkiem społecznym, człowiekiem zyjącym na marginesie społeczeństwa. A może wściekłym piratem drogowym nie zwarzajacym na dzieci, osoby starsze.
Cieszę się że w Gazetak takich jak Fakt, Super Express piszą o was tak jak się powinno! Motocykliści oddający krew...to chyba jakiś malutki procent z tych szaleńców!
Proszę o nie kasowanie mojego Posta! Jest to forum dyskusyjne i w sposub grzeczny wypowiadać się jak sądze można!

Śr cze 08, 2005 7:12

Nie wiem co o tym myslec. Taki gdybanie nie wyjasni chyba niczego. Jedno jest pewne- motocykl moze sprowadzic nas na zla droge ale czy musi? Moze jakis duchowny wypowie sie w tym temacie? Czy nie popelnie grzechu jezdzac na takiej maszynie i przekraczajac nieco dozwolone predkosci (niestety kazdy kto ma motór tak robi :( )

Śr cze 08, 2005 8:44

Dowora nie kiażdy :) Ja często jeżdze motorem kolegi i staram się nie przekraczać dozwoloniej prędkości ;-)więc głowa do góry :D

Śr cze 08, 2005 8:55
Zobacz profil WWW

Motocyklisci to wcielone szatany - czy widzieliescie jak oni sie ubieraja jakiego słownictawa urzywaja ????
Mialem z nimi do czynienia gdy przyjechali na swoj zjazd- moja dziewczyna chciala sobie zrobic zdjecie na jednej z tych maszyn i zapytala grzecznie o pozwolenie a ten szatan odpwoeidział [... (niekulturalnie)]

[...] - zm.

Śr cze 08, 2005 9:02
Motocykl narzedziem szatana...........buhahahahahahahahhahahahahhahahah
Dawno sie tak nie ubawiłem :D:D:D:D

Wszyscy motocyklisci to zakała ludzkości.....kolejny dowcip buhahahahahahha

LUDZIE!!!
Skad wyscie sie zerwali? z choinki?

Na podstawie kilku subkulturowych grup nazywacie wszystkich prawie ze "wysłannikami szatana". (smiac sie czy płakac? )
To co opisujecie.....do tego nie jest potrzebny zaden motocykl.......takie rzeczy dzieja sie na KAZDYM polu namiotowym.....czasem nawet na pielgrzymkach.

Posuncie sie zatem dalej.......
Internet to tez narzedzie szatana....a internauci to zboczency, erotomani, pedofile i najwieksze zakały ludzkosci.......
Gdy jednak dojdziecie do takiego stwierdzenia....to nastepnie udajcie sie po pomoc do specjalisty....

To naprawde żenujace.....

Śr cze 08, 2005 9:28
Cieszę się że w Gazetak takich jak Fakt, Super Express piszą o was tak jak się powinno!

To zdanie nie wymaga chyba komentarza......
Nie ma to jak zaczytywac sie szmatławcami....

Śr cze 08, 2005 9:30

Cytuj:
Cieszę się że w Gazetak takich jak Fakt, Super Express piszą o was tak jak się powinno!

Że szmatławce to ja wiem. Ale czy w tych artykułach nie ma przypadkiem ziarna prawdy? Czy urywanie lusterek, pędzenie po 200hm/h, notoryczne łamanie przepisów jest jedynie winą ludzi, którzy przed zakupem takiego motocykla byli i tak zbuntowanymi, zagubionymi i izolującymi się od Boga ludźmi czy to posiadanie motoru dającego takie możliwości ich tak zmieniło? Czy motocykl nie jest pokusą?

Śr cze 08, 2005 11:28

Oczywiście że motocykl to pokusa ale czyż samochód tez nie jest pokusą ?Czy dobra amterialne nie są dla nas pokusami?
Wszystko zalezy od Ciebie Bracie , możesz jezdzić i stac się złym lub jezdzić i pomagać innym stac się dobrymi
Walcz z negatywnymi pokusami - oczywiscie motocykl jest pozytywem jesli wykorzystasz go dla dobrych celów :D

Śr cze 08, 2005 13:52

@dowora, proszę, napisz,że to tylko ironia.....

@Belizariusz- zdecydowanie płakać

Śr cze 08, 2005 18:19

Dowora nie kiażdy :) Ja często jeżdze motorem kolegi i staram się nie przekraczać dozwoloniej prędkości ;-)więc głowa do góry :D

Ufffff Meg to mnie podnioslo na duchu. Czyli jednak da sie jezdzic normalnie. Wymyslilem cos takiego. Kupie sobie jakas mala motorynke zeby miec pewnosc ze nie przekraczam predkosci i zeby mnie nie korcilo. Jak juz sie naucze jezdzic to kupie sobie cos troche wiekszego (np. Yamaha Dragstar). Tylko nie wiem jak z ciuchami. Mam wrazenie ze jak wejde w skorze do sklepu to pomysla ze albo jestem zlodziejem albo po prostu beda na mnie krzywo patrzec, a niestety skore trzeba miec bo koledzy mowia ze bezpieczenstwo jest bardzo wazne. Widze ze wg. was jednak mozna byc dobrym motocyklista tylko nalezy pamietac o Bogu, rodzinie i przyjaciolach, a nie oddawac sie w 100% maszynie

Śr cze 08, 2005 18:51
Kupie sobie jakas mala motorynke zeby miec pewnosc ze nie przekraczam predkosci i zeby mnie nie korcilo.

Zacznij od.....hulajnogi.......predkosci nie przekroczysz, a i skóra niekoniecznie potrzebna :P:P:P:P:P:P:P:P

Śr cze 08, 2005 18:59

tylko czy do hulajnogi da sią przyczepić krzyżyk albo św. Krzysztofa

Śr cze 08, 2005 19:34

Cytuj:

Pff
Jestem zniesmaczony! Nie obrażaj tych gazet! wszyscy ludzie wokól mnie je czytają bo można tam znaleźć informacje dające wiele do myślenia! Nie to co np: Gazeta Wyborcza! To jest gazeta wydawana przez agorą- mafijną spułkę jak sądzę związaną z aferą paliwową oraz co każdy wie Lwem Rywinem i dostawami gazu z ROSJI! Czy nie rozumiecie że piszą tam kłamcy, przkupywani za nasze pieniądze...
Apel do Motocyklistów:
PRZESIĄDŹCIE SIĘ NA ROWERY!

Co do kolegi DoWora to twój wybór jest rozsądny. Na takiem motorowerze nie zrobisz sobie krzywdy i nie bedziesz zagrażał innym!

Śr cze 08, 2005 20:07
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona