Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Myśli samobójcze
Co właśnie jest niezbyt dobrym ruchem, kiedy nie masz co ze sobą zrobić i tylko chodzisz po pokoju od ściany do ściany. Mam nadzieję, że się jeszcze zarejestrujesz z powrotem...
|
So kwi 05, 2014 9:39 |
|
|
|
 |
tomek99
|
Chciałbym mieć raka. Nie dam rady już dłużej. Nie chcę mi się nawet jeść. Mam tylko jedno marzenie, umrzeć natychmiast może być zawał.
|
So kwi 05, 2014 12:39 |
|
 |
Magdalena_i
|
ErgoProxy napisał(a): Co właśnie jest niezbyt dobrym ruchem, kiedy nie masz co ze sobą zrobić i tylko chodzisz po pokoju od ściany do ściany. Mam nadzieję, że się jeszcze zarejestrujesz z powrotem... hm..też mam taką nadzieje, myślę, że powinien być tutaj z nami.
_________________ " Wolność w Miłości należy do Ciebie "
|
So kwi 05, 2014 12:44 |
|
|
|
 |
Magdalena_i
|
tomek99 napisał(a): Chciałbym mieć raka. Nie dam rady już dłużej. Nie chcę mi się nawet jeść. Mam tylko jedno marzenie, umrzeć natychmiast może być zawał. Dasz radę...tylko to w sobie odkryj. Śmierci nie przeżyje się dwa razy...nie jest doświadczeniem z którego można wyciągnąć wnioski. Można się jednak o nią otrzeć ..wtedy oddasz wszystko by żyć.
|
So kwi 05, 2014 12:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
MARIEL napisał(a): Jak ktoś chce jeszcze odpisywać to temat jest otwarty, ale user zlikwidował konto, więc należy się liczyć z tym, że raczej do tematu nie będzie zaglądał. Zawsze warto próbować. o. Adam Szustak, dominikanin. http://www.stacja7.pl/article/3123/Oto+ ... +%C5%81otr
|
So kwi 05, 2014 13:05 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jestem z wami. Nie liczę, że będzie tak jak kiedyś. Nie liczę już na to. Zawsze byłem schizoidalnym, oddalonym od ludzi wrażliwcem. Nie żyłem w świecie, wśród ludzi, ale lubiłem oglądać dramaty. Lubiłem się wzruszać na filmach, czułem wtedy, że żyje życiem filmowych bohaterów. Ostatni raz telewizję oglądałem z pół roku temu. Niczym się nie mogę zainteresować. Włączam muzykę. Muzyka gra, mimo, że muzyki też nie czuję. Żadnej radości z muzyki nie mam. Chodzę po pokoju. Palę dziennie 3 paczki fajek. Odpalam papierosa od papierosa. Mam trudności z pisaniem. Zjadam cały czas wyrazy i nie mogę tego zauważyć. Nieźle sobie w głowie namieszałem, przez mój skrajnie neurotyczny, lekomański charakter. Nie wiem nawet o czym pisać.
|
So kwi 05, 2014 13:09 |
|
 |
Magdalena_i
|
moherdance napisał(a): Jestem z wami. Nie liczę, że będzie tak jak kiedyś. Nie liczę już na to. Zawsze byłem schizoidalnym, oddalonym od ludzi wrażliwcem. Nie żyłem w świecie, wśród ludzi, ale lubiłem oglądać dramaty. Lubiłem się wzruszać na filmach, czułem wtedy, że żyje życiem filmowych bohaterów. Ostatni raz telewizję oglądałem z pół roku temu. Niczym się nie mogę zainteresować. Włączam muzykę. Muzyka gra, mimo, że muzyki też nie czuję. Żadnej radości z muzyki nie mam. Chodzę po pokoju. Palę dziennie 3 paczki fajek. Odpalam papierosa od papierosa. Mam trudności z pisaniem. Zjadam cały czas wyrazy i nie mogę tego zauważyć. Nieźle sobie w głowie namieszałem, przez mój skrajnie neurotyczny, lekomański charakter. Nie wiem nawet o czym pisać. Bardzo się cieszę, że Jesteś z nami  ..człowiek nie rodzi sie po to aby zamknąć się pokoju , człowiek rodzi się aby żyć. Rozumiem doskonale , że możesz czytać te słowa i nie ruszy Cię to ,że za oknem " dzieje się życie " bo tego nie czujesz a chcesz to czuć. Nie liczysz , że będzie tak jak kiedyś.....wszystko się w życiu zmienia, nie stoimy w miejscu od Ciebie tylko zależy w którą stronę uczynisz krok.Aby uczynić krok , trzeba otworzyć drzwi. Niekoniecznie trzeba z miejsca biec na świat....od jednego kroku wiele się zaczyna. Życia nie musisz czuć...spróbuj je zobaczyć.
|
So kwi 05, 2014 13:20 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Przeszkadza mi najbardziej to, że mam w sobie dużo stłumionej agresji. Nigdy nie byłem agresywny. Nigdy. Teraz mam dużo pod skórą agresji. Kiedyś zadzwoniłem na linie dla samobójców i powiedziałem, że załatwię pistolet wejdę do kościoła i zamorduję ludzi. Nie wiem jak to odbierzecie. Nie chce tego odczuwać. Nie chce nikogo mordować. Przeszkadza mi to, że mam tyle zduszonych, złych emocji w sobie. Nie wiem co z tym zrobić. Nie widzę wyjścia. Nie wiem co zrobię.
|
So kwi 05, 2014 13:25 |
|
 |
Magdalena_i
|
moherdance napisał(a): Przeszkadza mi najbardziej to, że mam w sobie dużo stłumionej agresji. Nigdy nie byłem agresywny. Nigdy. Teraz mam dużo pod skórą agresji. Kiedyś zadzwoniłem na linie dla samobójców i powiedziałem, że załatwię pistolet wejdę do kościoła i zamorduję ludzi. Nie wiem jak to odbierzecie. Nie chce tego odczuwać. Nie chce nikogo mordować. Przeszkadza mi to, że mam tyle zduszonych, złych emocji w sobie. Nie wiem co z tym zrobić. Nie widzę wyjścia. Nie wiem co zrobię. Jak masz na imię?
|
So kwi 05, 2014 13:29 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Daniel
|
So kwi 05, 2014 13:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
moherdance napisał(a): Jestem z wami. Nie liczę, że będzie tak jak kiedyś. Nie liczę już na to. Zawsze byłem schizoidalnym, oddalonym od ludzi wrażliwcem. Nie żyłem w świecie, wśród ludzi, ale lubiłem oglądać dramaty. Lubiłem się wzruszać na filmach, czułem wtedy, że żyje życiem filmowych bohaterów. Ostatni raz telewizję oglądałem z pół roku temu. Niczym się nie mogę zainteresować. Włączam muzykę. Muzyka gra, mimo, że muzyki też nie czuję. Żadnej radości z muzyki nie mam. Chodzę po pokoju. Palę dziennie 3 paczki fajek. Odpalam papierosa od papierosa. Mam trudności z pisaniem. Zjadam cały czas wyrazy i nie mogę tego zauważyć. Nieźle sobie w głowie namieszałem, przez mój skrajnie neurotyczny, lekomański charakter. Nie wiem nawet o czym pisać. Witaj Danielu to że będzie inaczej, nie oznacza że nie może być lepiej.Tez nie oglądam TV. Lepiej się czuję. Lubię siebie i lubię zastanawiać się nad tym, co mnie inspiruje.Czy robiłeś TSH? Czasami nadczynnośc lub niedoczynność tarczycy może być powodem braku koncentracji i poczuciem totalnej bezsilności. To tylko wolna sugestia z własnego doświadczenia. Nie jestem lekarzem.Może napiszesz o tym co lubiłeś robić , zanim poczułeś się gorzej.Czy zechcesz odpowiedzieć na moje pytanie - czy wierzysz w Boga?
Ja wierzę.
|
So kwi 05, 2014 13:38 |
|
 |
Magdalena_i
|
moherdance napisał(a): Daniel Danielu ...wszystkie odczucia jakie Cię męczą są skupiskiem tego , że zamknąłeś się na świat.Ty wszedłeś do pokoju i tylko Ty sam po nim chodzisz i palisz trzy paczki papierosów dziennie.Zamykając swoje ciało w tym ciasnym pokoju zamykasz swój umysł nie dając mu możliwości " oddechu " Twój umysł " krzyczy " i okazuje to w taki właśnie sposób.Spróbuj teraz przez chwile pomyśleć co ogranicza Cię najbardziej przed tym aby wyjść za drzwi.Teraz w tej chwili , pomyśl co blokuje Cię najbardziej.
|
So kwi 05, 2014 13:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie wierzę, choć prosiłem go o wiele rzeczy. Chyba szczerze.
|
So kwi 05, 2014 13:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
moherdance napisał(a): Nie wierzę, choć prosiłem go o wiele rzeczy. Chyba szczerze. Ale to oznacza, że słyszałeś o Nim. Czy zechciałbyś zrobić coś dla mnie?
|
So kwi 05, 2014 13:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tak ?
|
So kwi 05, 2014 13:48 |
|
|