Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 24, 2025 10:21

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 929 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 62  Następna strona
 PO - partią antykatolicką 
Autor Wiadomość

Post Re: PO - partią antykatolicką
Cytuj:
Zresztą kosiarz nie odpowiedział na pytania:

Kosiarz zawsze odpowiada na pytania pilastra, jednak pilastrowi te odpowiedzi nie pasują. Nic na to nie poradzę... :|

Miejsca pracy, tworzą kapitaliści /powinni/ mający kapitał, tzn pieniądz potrzebny do inwestycji. Inwestycje jednak mogą być różne. Np koloniści kiedyś, dawno temu tworzyli miejsca pracy w Afryce...przy kopalinach, wycinkach lasu, i innych eksplatujących tamte obszary gospodarczych inwestycjach. Wydawałoby się, że podnieśli poziom źycia, nic błędnego, tylko wywozili i kapitał i surowce, zostawiając tylko małe sumy na bieżące życie.

Dziś Polska jest takim eksploatowanym krajem. Fundusze inwestycyjne, kapitał międzynarodowy nic dodatniego nie wnosi, montownie, dyskonty, zero innowacyjniści, wysokich technologii...a przede wszystkim bogacenia kapitałowego Polaków.

Pt kwi 11, 2014 20:26
To dlaczego kosiarz1 nie zacznie tworzyc prawdziwych miejsc pracy?
Kapitalu brak? To zebrac kilku o podobnych pogladach i zrobic wspolny interes!
Pomyslu brak? To gorzej. Zostaje tylko wyrzekanie na innych...

So kwi 12, 2014 5:52

Co chcesz tym wyrazić? Tymi pytaniami? Co chcesz mi zarzucić? Popełniłeś co najmniej trzy błedy logiczne w tym krótkim tekście. Czyli napisałeś nonsens.

So kwi 12, 2014 8:49
Chce tobie pokazac , ze i ty mozesz cos zrobic, zeby Polska byla "wlasnoscia" Polakow.
A jezeli ty nie mozesz, to moze inni tez nie moga z przyczyn obiektywnych?
Bo niby kto i dlaczego jest winny temu na co wyrzekasz?
Rzad, obojetnie jaki?
Z proznego i Salomon nie naleje. I tak krawiec kraje jak mu materi staje.

So kwi 12, 2014 11:44

Na ten temat już chyba dyskutowaliśmy...

viewtopic.php?f=37&t=35470&p=802997#p802997

Rozumiem, rok, dwa, ale by zapomnieć w ciągu kilku dni...

So kwi 12, 2014 13:23

Wracając do tematu - Tusku Tusk dzisiaj w Radiu ZET powiedział, że "gdyby to tylko od niego zależało, to byłby gotów zgodzić się na rejestrację związków homoseksualnych w Polsce".

http://300polityka.pl/news/2014/04/13/t ... etropolii/

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

N kwi 13, 2014 10:46
Johnny99 napisał(a):
Wracając do tematu - Tusku Tusk dzisiaj w Radiu ZET powiedział, że "gdyby to tylko od niego zależało, to byłby gotów zgodzić się na rejestrację związków homoseksualnych w Polsce".

http://300polityka.pl/news/2014/04/13/t ... etropolii/

Nie chciałbym jednak aby ustawa o związkach partnerskich, oznaczała, że związek homoseksualistów jest równoznaczny z małżeństwem - wypowiedź w radiu ZET, o czy "wpolityce" już nie poinformowali.

N kwi 13, 2014 11:07
Kael napisał(a):
Mowiac krotko: quas nie robi NIC, bo z gory zaklada, ze nic by nie zdzialal, ale oczekuje od INNYCH, ze oni mu poradza, co on moglby zrobic, gdyby uznal, ze to ma sens.
To PO ma cos robic.

Kael, jesteś podobno katoliczką i we wszystkim bronisz PO. OK, ale jako taka katoliczka napisałaś właśnie że modlitwa w obronie życia to jest NIC, a skoro NIC to modlitwa dla Ciebie nic nie znaczy. Nie zaskoczysz już niczym aby bronić partii. Jakoś na forum ja się temu sprzeciwiam i piszę o tym, Ty za to bronisz tych rzeczy na każdym kroku kiedy udrzerza się w interes Platformy bo ona te rzeczy wspiera i tacy obrońcy PO mówią że inni nic nie robią, wytakją innym podczas gdy sami wspierają kiedy powie się coś o Platfomie.
Przecież jasno napisałem że jestem chętny działać bardziej twardo aby antykatolicka PO wycofała się np. z ich narzuconego programu zabijania dzieci w invitro. Wyraziłem taką chęć, ale Ty już za to przechodzisz do atakowania aby bronić w tym partii. Nawet zapytałem o radę tych którzy tu najlepiej znają się na Platformie bo najintensywniej jej bronią, między innymi Ciebie, oczywiście cisza, jaki to zły quas bo chciał się poradzić obrończyni Platformy jak skutecznie działać aby wpłynąć na wycofanie się PO z programu zabijania dzieci w invitro. Sens w działaniu przeciw np. programowi invitro widzę dlatego piszę o tym na forum, mówię, sprzeciwiam się, modlę się, może dla Ciebie to NIC, chociaż staram się na ile mogę mimo że Ty tego bronisz kiedy powie się coś tylko o PO. Ale chciałbym działać skuteczniej, bo o ile modlitwa dla mnie wielkie działanie, dla Ciebie nie, to jednak pisaniem na forum nie wpłynie się na Platformę aby wycofała zabijanie dzieci które narzuciła i wsparła. Tak, chciałbym protestować, wsparłabyś takie działanie pod siedzibą Tuska czy sejmu w obronie zabijanych dzieci ?? Znasz się na tej partii, wiesz pewnie lepiej jak na nich wpłynąć i chociaż nieprawdziwie zarzuciłaś mi że nie widzę w takich działaniach sensu to pocieszające jest że Ty widzisz tu sens, w skutecznych działaniach dążących do tego aby wpłynąć na Platformę w wycofaniu się z programu zabijania dzieci.
Kael napisał(a):
@quas, zyjesz w demokracji. Wybierz za rok(?) partie, ktora obieca ci zmienic prawo na takie, ze nie bedzie ani aborcji, ani in vitro, ani homozwiazkow.

Za Platformy nie ma żadnej demokracji bo głos ludzi się dla nich nie liczy, a nawet go zwalczają. Ale na razie to pominę.

Więc jeżeli doradzasz czekanie choć przed chwilą pisałaś całkiem inaczej, ok, to powiedz mi jako że bronisz Platformy i znasz się na niej....powiedz ile przez ten rok zostanie zamordowanych dzieci w programie invitro Platformy ??. Ile już zostało straconych dzieci od czasu wprowadzenia finansowania tego mordu przez PO ?? Skoro narzucili finansowanie tego mordu na Polaków powinniśmy wiedzieć ile dzieci już zabito, ile wyprodukowano, i ile do końca tej antykatolickiej kadencji jeszcze zostanie zabitych.
Doradzasz czekać rok do wyborów kiedy Platforma porządzi se do końca, to powiedz też ile dzieci zostanie jeszcze zabitych na czekaniu które doradzasz. 10-siątki, 100tki..... ile jeszcze ma być zabitych dzieci żebyś powiedziała że to już za dużo, że nie można czekać.
Widzisz, teraz działanie jakie doradzasz przeciwko mordowaniu dzieci, to czekanie aż Twoja partia którą wspierasz porządzi se do końca. To jest jedyne działanie które mi doradziłaś kiedy pytałem o radę. Jakoś ton się zmienił, czyżby opuściła Cię nadzieja na możliwość wpłynięcia na wycofanie programu invito Platformy, teraz doradzasz czekanie do końca kadencji i wybranie takich ludzi którzy będą rządzili inaczej, nie wprowadzając tego Platformianego dzieła szatana.
Kael napisał(a):
Od razu przypomne: PiS nie zmienil prawa w sprawie aborcji, choc mogl. Mial na to 2 lata. Zapytasz ich dlaczego, zanim oddasz znowu na nich glos?

O aborcji mieliśmy dopiero co głosowanie. Nikt tak nie wsparł mordowania polskich dzieci jak Platforma której bronisz. 2 lata to nie 8 lat działalności antykatolickiej Platformy w Polsce od samego początku na różnych płaszczyznach. To może pokaż nam wyniki głosowania o aborcji za rządów PIS, ja wkleję jak szczegółowo głosowali posłowie Platformy wspierając zabijanie polskich dzieci jak żadna partia i będziemy mieli porównanie. Mogę też wkleić jak teraz głosowała PO, PIS i reszta partii, bo w tej sprawie są to całkowite przeciwności. PO po prostu wspiera dzieła szatana, dzieła antykatolickie.
Kael napisał(a):
Mozesz miec tylko problem, kiedy okaze sie, ze wiekszosc rodakow nie uwaza tego za podstawowe cechy partii, ktorej chce powierzyc rzady w kraju.

Jak Platforma narzucała program zabijania dzieci w invitro, bardzo prężnie przekonywali ludzi że zabijanie dzieci, ich produkowanie w laboratorium, stawianie się na równi z Bogiem w produkowaniu ludzkiego życia to same dobrodziejstwa i dobro. Masz rację, skutecznie przekonywali ludzi do tego że działanie przeciw Bogu jest czymś dobrym, teraz więc możesz z zadowoleniem powiedzieć że wam się udało. Ludzie dzięki działaniom Twoje partii coraz mniej uważają ochronę życia dzieci bożych za priorytet. Tak też jest w innych dziedzinach, Platformie udaje się oddalać ludzi od Boga i nakłaniać do praw szatana a nie Boga. Platforma ma w tym ogromne zasługi jako partia antykatolicka.

N kwi 13, 2014 12:33
quas napisał(a):
Kael napisał(a):
Mowiac krotko: quas nie robi NIC, bo z gory zaklada, ze nic by nie zdzialal, ale oczekuje od INNYCH, ze oni mu poradza, co on moglby zrobic, gdyby uznal, ze to ma sens.
To PO ma cos robic.

Kael, jesteś podobno katoliczką i we wszystkim bronisz PO. OK, ale jako taka katoliczka napisałaś właśnie że modlitwa w obronie życia to jest NIC, a skoro NIC to modlitwa dla Ciebie nic nie znaczy.

@quas, wiesz , ktory swiety powiedzial: "Jezeli uczynimy WSZYSTKO CO W NASZEJ MOCY reszte uczyni Bog"? Modlitwa jest rzacza wielce chwalebna i potrzebna.Ale nie ZAMIAST konkretnych dzialan. Pan Jezus powiedzial "wy dajcie im jesc", a nie "pomodlcie sie, zeby sobie poradzili".
Sw Jakub nauczal, ze jeśli na przykład brat lub siostra nie mają odzienia lub brak im codziennego chleba, a ktoś z was powie im: «Idźcie w pokoju, ogrzejcie się i najedzcie do syta!» - a nie dacie im tego, czego koniecznie potrzebują dla ciała - to na co się to przyda

Ciebie beda osadzac z uczynkow, a nie z "Panie, Panie".
Jezeli poza modlitwa nie kiwniesz palcem, zeby uratowac choc jedno dziecko, to na co sie to przyda?
quas napisał(a):
Nie zaskoczysz już niczym aby bronić partii. Jakoś na forum ja się temu sprzeciwiam i piszę o tym, Ty za to bronisz tych rzeczy na każdym kroku kiedy udrzerza się w interes Platformy bo ona te rzeczy wspiera i tacy obrońcy PO mówią że inni nic nie robią, wytakją innym podczas gdy sami wspierają kiedy powie się coś o Platfomie.

Szkoda mi ciebie. Jestes tak zaslepiony nienawiscia do PO, ze nic innego nie widzisz, nie slyszysz nie rozumiesz. Ale zawsze mozesz mnie zaskoczyc. :D
quas napisał(a):
Przecież jasno napisałem że jestem chętny działać bardziej twardo aby antykatolicka PO wycofała się np. z ich narzuconego programu zabijania dzieci w invitro. Wyraziłem taką chęć, ale Ty już za to przechodzisz do atakowania aby bronić w tym partii. Nawet zapytałem o radę tych którzy tu najlepiej znają się na Platformie bo najintensywniej jej bronią, między innymi Ciebie, oczywiście cisza, jaki to zły quas bo chciał się poradzić obrończyni Platformy jak skutecznie działać aby wpłynąć na wycofanie się PO z programu zabijania dzieci w invitro.

Cos ci sie pomieszalo. Ty masz robic cos pozytywnego: pomagac samotnym matkom, wspierac inicjatywy pomagajace rodzinom wielodzietnym, pomagac sasiadom z chorym dzieckiem itp.
Cokolwiek konkretnego.
Ja ani w PO nie jestem, ani nie znam Tuska osobiscie, ani nie wiem, kto i jak w tej partii decyduje. PO nikogo do zabijanie dzieci nie zmusza, co by sie tobie nie wydawalo.
Ale ludzie zabijaja swoje dzieci, bo moze im nikt nie pomogl a tylko kazania glosil?
Na co to sie przyda?

To nie za PO zaczeto w Polsce in vitro. Ostatni cos bylo o tym, ze piersze dziecko z in vitro ma 18? 20? lat. Wtedy jeszcze PO nie rzadzilo.
Caly czas oburzasz sie na finasowanie. Nie na samo in vitro. Przedtem ciebie to jakos nie bolalo.

Antykatolicka to jest partia, ktora katolicyznm czynnie zwalcza jak Palikot.

N kwi 13, 2014 18:24

kosiarz1 napisał(a):
Cytuj:
Zresztą kosiarz nie odpowiedział na pytania:

Kosiarz zawsze odpowiada na pytania pilastra,

Wręcz przeciwnie. Przeważnie nie odpowiada. Na te nie odpowiedział:

A co będzie, kiedy polski obywatel wpłaci swoje (czyli "polskie") pieniądze na konto w "niepolskim" banku. To czy te pieniądze będą nadal "polskie", czy staną się automatycznie "niepolskie" i PIS, kiedy dorwie się do władzy, będzie mógł je skonfiskować?

Ostatnio np w Izraelu wielu żydów polskiego pochodzenia odzyskuje swoje polskie obywatelstwo nie zamierzając się zresztą do Polski nijak przenosić, tylko nadal sobie żyć i prowadzić interesy w Izraelu. W myśl lematu kosiarza, ich firmy w Izraelu stają się jednak automatycznie "polskie"

Oraz:

W jaki sposób inwestycje obywateli polskich za granicą mają zwiększyć dobrobyt kosiarza?

Cytuj:
Miejsca pracy, tworzą kapitaliści /powinni/ mający kapitał, tzn pieniądz potrzebny do inwestycji. Inwestycje jednak mogą być różne. Np koloniści kiedyś, dawno temu tworzyli miejsca pracy w Afryce...przy kopalinach, wycinkach lasu, i innych eksplatujących tamte obszary gospodarczych inwestycjach. Wydawałoby się, że podnieśli poziom źycia,

I faktycznie podnieśli. I zaraz po uzyskaniu "suwerenności" ów poziom ponownie znacznie spadł.

Cytuj:
Dziś Polska jest takim eksploatowanym krajem. Fundusze inwestycyjne, kapitał międzynarodowy nic dodatniego nie wnosi, montownie, dyskonty, zero innowacyjniści,

W przeciwieństwie do kosiarza, który dostarcza masę innowacyjności. :D

J99
Cytuj:
Tusk dzisiaj w Radiu ZET powiedział, że "gdyby to tylko od niego zależało, to byłby gotów zgodzić się na rejestrację związków homoseksualnych w Polsce".

Powiedział... :)

Ale szereg obiektywnych trudności sprawia, że nie może się zgodzić :D

Kaczyński też powiedział, że zbuduje kanał przez mierzeję wiślaną. :D

Typowe dla fanatyków PIS jest właśnie przekonanie, że mówienie jest ważniejsze niż robienie. :D

Jest inaczej - Blog człowieka leniwego

Pn kwi 14, 2014 8:07

quas napisał(a):
antykatolicka PO wycofała się np. z ich narzuconego programu zabijania dzieci w invitro.

Nie istnieje coś takiego jak "narzucony program zabijania dzieci w in vitro" :-(

Cytuj:
wycofanie się PO z programu zabijania dzieci w invitro.

Nie istnieje coś takiego jak "program zabijania dzieci w in vitro" :-(

Cytuj:
nie wpłynie się na Platformę aby wycofała zabijanie dzieci które narzuciła i wsparła.

Nie istnieje coś takiego jak "narzucone zabijanie dzieci" :-(

Cytuj:
Tak, chciałbym protestować, wsparłabyś takie działanie pod siedzibą Tuska czy sejmu w obronie zabijanych dzieci ??

Żadne dzieci nie są zabijane. :-(

Cytuj:
wpłynąć na Platformę w wycofaniu się z programu zabijania dzieci.

Nie istnieje coś takiego jak "program zabijania dzieci" :-(

Cytuj:
Za Platformy nie ma żadnej demokracji

Bo demokracja jest tlyko wtedy kiedy rządzi PIs. A kiedy PIS nie rządzi, to nie ma demokracji, przecież to jasne. :roll:

Cytuj:
.powiedz ile przez ten rok zostanie zamordowanych dzieci w programie invitro Platformy ??.

Pewnie żadne. :roll:

Cytuj:
Ile już zostało straconych dzieci od czasu wprowadzenia finansowania tego mordu przez PO ??

Zapewne żadne. Wszystkie "nadprogramowe" nadal tkwią w zamrażarce.

Cytuj:
powinniśmy wiedzieć ile dzieci już zabito, ile wyprodukowano, i ile do końca tej antykatolickiej kadencji jeszcze zostanie zabitych.

Zapewne w okolicach zera.

Cytuj:
.. ile jeszcze ma być zabitych dzieci

Jeszcze żadne nie zostało zabite.

Cytuj:
działanie jakie doradzasz przeciwko mordowaniu dzieci,

Jest takie samo, jak działanie przeciw mordowaniu dorosłych. :shock:

Cytuj:
Nikt tak nie wsparł mordowania polskich dzieci jak Platforma

Konkretnie jak PO "wspierała mordowanie polskich dzieci"? a gdyby wspierała mordowanie dzieci "niepolskich" to by było w porządku? Czym różnią się dzieci "polskie" od "niepolskich"?

Cytuj:
Jak Platforma narzucała program zabijania dzieci w invitro,

Nie istnieje coś takiego jak "narzucony program zabijania dzieci w in vitro" :-(

Cytuj:
bardzo prężnie przekonywali ludzi że zabijanie dzieci, ich produkowanie w laboratorium,

To niech się quas zdecyduje. Czy dzieci są zabijane, czy też wręcz przeciwnie, "produkowane" (swoją drogą tylko PIS może uważać jakieś dzieci za "wyprodukowane" :oops: Ciekawe, czy quas miałby odwagę powiedzieć w twarz jakiemuś dziecku, ze zostało ono "wyprodukowane" i że jest "dziełem szatana" i najlepiej, żeby się w ogóle nie urodziło. :evil:

Cytuj:
skutecznie przekonywali ludzi do tego że działanie przeciw Bogu jest czymś dobrym,

Co jest działaniem "przeciwko Bogu"?

Kael

Cytuj:
Antykatolicka to jest partia, ktora katolicyznm czynnie zwalcza jak Palikot.

Albo pasożytuje na autorytecie Kościoła, podgryza go i ośmiesza, jak PIS

Pn kwi 14, 2014 8:26

pilaster napisał(a):
Powiedział... :)

Ale szereg obiektywnych trudności sprawia, że nie może się zgodzić :D

Ależ powiedział, że się zgadza ;-)

Cytuj:

Ale Tusk jest premierem, a Kaczyński nie ;-)

Cytuj:
Typowe dla fanatyków PIS jest właśnie przekonanie, że mówienie jest ważniejsze niż robienie. :D

Mówienie też ma znaczenie w polityce, np. gdy chodzi o kupowanie przychylności wyborców. Najwyraźniej Tusk znowu celuje w lewicowych ;-)

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Pn kwi 14, 2014 11:10
Kael
Kael sprytnie odwracasz kota ogonem, robisz wszystko aby pominąć najważniejsze kwestie w moich wypowiedziach do Ciebie, wybierasz tylko te wygodne dla siebie, a nade wszystko robisz wszystko by bronić interesu Platformy. Poruszyłem kwestię antykatolickiego programu Platformy mordowania dzieci w invitro, tylko że to ja się jemu sprzeciwiam, nie Ty, Ty robisz wszystko by bronić partii. Tak właśnie działasz. Więc skoro nie możesz się sprzeciwiać i potępiać program invitro, występować przeciwko temu jaką linię obrony partii wybrałaś postanowiłaś atakować innych za to że z tym walczą i się przeciwstawiają zabijaniu dzieci w programie Platformy. Zdecydowałaś że dobrze będzie atakować innych że nic albo za mało robią, podczas gdy sama nic o sobie nie napisałaś. Kiedy napisałem jak chciałbym działać przeciwko programowi Platformy udawałaś że tego nie widzisz bo jak mogłabyś wesprzeć aktywne protestowanie pod siedzibą Tuska aby wycofał Polskę ze swojego programu zabijania dzieci. Mam rację ? Czy może się mylę i wyraziłabyś aprobatę na tak zdecydowane działanie w obronie życia dzieci, Prawa Boga, i godności dzieci bożych pod siedzibą Tuska, a w razie potrzeby z gotowością oddania nawet własnego życia w obronie zabijanych dzieci, bo wiemy że Tusk już dał możliwość obcym siłom z innych państw wkraczać na terytorium Polski aby w Polsce zaprowadzały porządek kiedy Tusk uzna że ktoś mu zaszkodzi. Na forum ani palcem nie kiwniesz aby pokazać że sprzeciwiasz się programowi invitro, zabijania dzieci i produkowania, przeciwko Bogu w który Tusk zaangażował do współudziału Polaków. Ani palcem nie kiwniesz, a kiedy ktoś sprzeciwia się temu godząc w interes Platformy wręcz bronisz tego stając w obronie partii. Mimo to uznałaś za stosowne w obronie partii atakować innych za to że według Ciebie za mało robią, za słabo, za mało zdecydowanie. Więc kiedy widać jak wszystko lubisz odwracać do góry nogami, manipulować... sama powiedz czy byłabyś gotowa tak skutecznie, zdecydowanie protestować pod siedzibą Tuska, aby nie tylko wycofał się ze swojego programu invitro zabijania dzieci, bo jest to działanie jawnie przeciwko Bogu, przeciwko Polsce, Kościołowi a Ty podobno jesteś katoliczką i jesteś od tego by innych atakować że według Ciebie robią za mało, za słabo, wogóle nic nie robią. O sobie słowa nie powiesz, na forum palcem nie kiwniesz bo uderzałoby to w interes partii którą bronisz, innym zarzucasz że za mało robią, pokarz na jak dużo Ty jesteś zdolna jak jesteś taka mądra. Czy poparłabyś protestowanie pod siedzibą Tuska w obonie życia i Prawa Boga ?? Nie ?? To by godziło w interes Platformy którą bronisz ?? Jeżeli tak, to zamilcz w kwestii wytykania innym i atakowania że za mało robią. Czy nie uważasz że zabijane dzieci w programie invitro, ich życie nie jest czymś za co warto w obronie oddać własne życie ??

Pilaster

Pilaster zadałem Ci raz pytanie czy jesteś katolikiem albo jakiej wiary jesteś. Pominąłeś to milczeniem. Więc może teraz odpowiesz kiedy tak bronisz invitro które jest jednym z przykładów antykatolickiej działalności Platformy w Polsce.

Pn kwi 14, 2014 14:06
Cytuj:
Cytuj:

Ale Tusk jest premierem, a Kaczyński nie ;-)

Czyli słowo Kaczyńskiego jest święte, co on powie, Tusk musi wykonać :D

Pn kwi 14, 2014 14:28

quas napisał(a):
Poruszyłem kwestię antykatolickiego programu Platformy mordowania dzieci w invitro,

Nie istnieje nic takiego jak "program mordowania dzieci w in vitro" :(

Cytuj:
przeciwstawiają zabijaniu dzieci w programie Platformy.

Nie istnieje nic takiego jak "program zabijania dzieci" :(

Cytuj:
wycofał Polskę ze swojego programu zabijania dzieci.

Nie istnieje nic takiego jak "program zabijania dzieci" :(

Cytuj:
sprzeciwiasz się programowi invitro, zabijania dzieci i produkowania,

Nie istnieje nic takiego jak "program in vitro zabijania dzieci" :(

To niech się quas zdecyduje. Czy dzieci są zabijane, czy też wręcz przeciwnie, "produkowane" (swoją drogą tylko PIS może uważać jakieś dzieci za "wyprodukowane" :oops: ) Ciekawe, czy quas miałby odwagę powiedzieć w twarz jakiemuś dziecku, ze zostało ono "wyprodukowane" i że jest "dziełem szatana" i najlepiej, żeby się w ogóle nie urodziło. :evil:

Cytuj:
wycofał się ze swojego programu invitro zabijania dzieci,

Nie istnieje nic takiego jak "program in vitro zabijania dzieci" :(

Cytuj:
Czy nie uważasz że zabijane dzieci w programie invitro,

Nie istnieje nic takiego jak "zabijanie dzieci w in vitro" :(

Technologia ta nie powstała w celu zabijania dzieci, tylko wręcz przeciwnie, w celu ich rodzenia. In vitro to nie aborcja, chociaż oczywiście PIS twierdzi inaczej

Cytuj:
Pilaster zadałem Ci raz pytanie czy jesteś katolikiem albo jakiej wiary jesteś.

A jakie to ma znaczenie dla quasa? Czy znaczenie tego, co pisze pilaster, zmienia się w zależności od tego jakiego pilaster jest wyznania? Pilaster już wielokrotnie deklarował się w tej materii i nic się od tamtego czasu nie zmieniło.

Cytuj:
invitro które jest jednym z przykładów antykatolickiej działalności Platformy

in vitro nie jest działalnością antykatolicką. Zresztą jeżeli to jest jeden z przykładów to jakie są inne?

Pn kwi 14, 2014 15:03
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 929 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 62  Następna strona