Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 16, 2025 12:32

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 498  Następna strona
 Wzajemne uwagi - między użytkownikami 
Autor Wiadomość
Post Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Kael napisał(a):
Jak to co?
Bedziemy znac prawde o tobie.
Naprawdę, Kael, jestem sfrustrowany. Tkwisz tutaj od ponad dwóch lat i jeszcze nie zorientowałaś się w moim pokrętnym sposobie wypowiedzi.

Przy okazji, zauważyłem że dołączyłaś dokładnie w rocznicę mojego wejścia na forum. To bardzo znaczące. Czy mogłabyś to skomentować?

Cytuj:
Taka sama ja ty o @zefciu, jezeli ci odpowie.
Jesteś w sojuszu z @zefciem?

Cz lip 03, 2014 17:18
Cawillian - dopiero teraz zauważyłem, że wszedłeś do tego wątku tylko po to, by rzucić jakieś zupełnie nieuzasadnione tezy o moich chorobach psychicznych. Naprawdę nie masz co robić?

Cz lip 03, 2014 17:22
zefciu napisał(a):
Cawillian - dopiero teraz zauważyłem, że wszedłeś do tego wątku tylko po to, by rzucić jakieś zupełnie nieuzasadnione tezy o moich chorobach psychicznych. Naprawdę nie masz co robić?
Naprawdę jesteś osobą czułą, łagodną, delikatną i o gołębim sercu?

Cz lip 03, 2014 17:24
Cawilian napisał(a):
Naprawdę nie możesz ze mnie zleźć? To jest forum dyskusyjne i jest poświęcone dyskusji, a nie psychoanalizie.

Cz lip 03, 2014 17:32
zefciu napisał(a):
Cawilian napisał(a):
Naprawdę nie możesz ze mnie zleźć? To jest forum dyskusyjne i jest poświęcone dyskusji, a nie psychoanalizie.
Przepraszam, rozumiem że czasem trudno powiedzieć prawdę o sobie.

Cz lip 03, 2014 17:35
Cawilian napisał(a):
Ależ nie. Jestem moralnym zerem, psychicznym wrakiem, niedojdą, idiotą i w ogóle pod każdym względem jestem gorszy od Ciebie. Jak już to usłyszałeś i się podbudowałeś, to dasz mi spokój?

Cz lip 03, 2014 17:52
zefciu napisał(a):
Cawilian napisał(a):
Ależ nie. Jestem moralnym zerem, psychicznym wrakiem, niedojdą, idiotą i w ogóle pod każdym względem jestem gorszy od Ciebie.
Czy ja jestem Bogiem? To z Nim się powinieneś równać.

I już napisałem, że cię przepraszam. Mogę to jeszcze kilka razy powtórzyć.

N lip 06, 2014 18:31
Cawilian napisał(a):
Jakże mi się równać z Bogiem, kiedy wobec Cawiliana jestem taką marnością bez porównania.
Cytuj:
Ależ nie powinieneś mnie przepraszać. Wszak osoba tak szlachetna jak Ty ma moralne prawo wycierać buty w szmatę taką jak ja. Nie mogę więc przyjąć Twoich przeprosin, gdyż nie jestem ich godzien.

Pn lip 07, 2014 8:39
zefciu napisał(a):
Cawilian napisał(a):
Jakże mi się równać z Bogiem, kiedy wobec Cawiliana jestem taką marnością bez porównania.
Cytuj:
Ależ nie powinieneś mnie przepraszać. Wszak osoba tak szlachetna jak Ty ma moralne prawo wycierać buty w szmatę taką jak ja. Nie mogę więc przyjąć Twoich przeprosin, gdyż nie jestem ich godzien.
To już twój problem. Ja swoje zdanie wyraziłem i nie mogę, ani nawet nie chcę cię zmuszać, abyś je przyjmował.

Wt lip 08, 2014 8:24
Cawilian napisał(a):
To już twój problem. Ja swoje zdanie wyraziłem i nie mogę, ani nawet nie chcę cię zmuszać, abyś je przyjmował.
Przecież piszę że przyjmuję. Każda opinia na mój temat płynąca z Twych ust jest słuszna i prawdziwa.

Wt lip 08, 2014 8:58

quas napisał(a):
Czemu moje wypowiedzi do Kael po raz kolejny są kasowane z forum ??

Pewnie soul uznał, że to offtop albo insze łamanie czegokolwiek. Ale faktycznie mógłby to jasno wyartykułować, bo to w Twoim przypadku nie pierwszy raz. A i ja jestem ciekaw :D

Śr lip 09, 2014 12:46

Po krotkim niebycie w internecie "przelecialem" interesujace mnie fora i co zobaczylem? Prawie wszystkie sa opanowane przez te same osoby. W zdecydowanej wiekszosci katolikow! Co jest grane, sie zastanawiam?
Kim sa ci ludzie? Placa im? Kto? Sporo wypowiedzi dziennie. Sa bez nog, na "misce panstwowej"? Wyjsc do parku nie moga, nieograniczony czas na wpisy maja?
Wielu z nich dyrdymaly plecie (jak "idiota" na ateista.pl), niby wszystko wie! Tak od reki, z tym ze po wielu godzinach sie wypowiada. Jak zwykle, afront zdrowemu rozsadkowi imputuje. Kto mu pomaga?
Odpowiedz jest jedna - Kosciol Matka Nasza i Biblioteka Watykanu!
Cel jest jeden - indoktrynacja przez pseudonaukowe wpisy.
Czy mam racje? Prosze o odpowiedz, szczegolnie ludzi(?) ktorych zdemaskowalem. :)

Pt lip 11, 2014 20:18

lokis napisał(a):
Po krotkim niebycie w internecie "przelecialem" interesujace mnie fora i co zobaczylem? Prawie wszystkie sa opanowane przez te same osoby. W zdecydowanej wiekszosci katolikow! Co jest grane, sie zastanawiam?
Kim sa ci ludzie? Placa im? Kto? Sporo wypowiedzi dziennie. Sa bez nog, na "misce panstwowej"? Wyjsc do parku nie moga, nieograniczony czas na wpisy maja?
!
Cel jest jeden - indoktrynacja przez pseudonaukowe wpisy.
Czy mam racje? Prosze o odpowiedz, szczegolnie ludzi(?) ktorych zdemaskowalem. :)

Akurat na forum wiara.pl nie powinno Cię to dziwić. Niektórzy są rencistami lub emerytami. Ci piszą mniej ale starannie, po głębokim (niekiedy) przemyśleniu. Są też udzielający się w czasie pracy, o ile szef nie stoi za ich plecami. Jeżeli ktoś pracuje 8 lub więcej godzin na komputerze np. księgowe, sekretarki - przeskoczenie na forum zajmuje mu parę sekund. Młodzież siedzi więcej na dobę, niż liczy sama doba. W tym są oczywiście jeszcze gry i komunikatory Wiek można "wyłapać" wczytując się w treści postów. Piszą z reguły nieortograficznie "zjadając" litery Cecha charakterystyczna - wszystko wiedzą na każdy temat, oraz z zasady przeciw wszystkiemu protestują. Oni napływają falami- przepłyną i za chwilę są gdzie indziej :chat: Pozdrawiam

So lip 12, 2014 9:24
Z przyjemnością informuję, że od moderatora medieval_man otrzymałem oficjalne ostrzeżenie, za nazywanie bredni bredniami (konkretnie za używanie określenia "stek bredni") oraz używanie określenia "załgani fanatycy" pod adresem fanatyków, którzy są załgani.

So lip 12, 2014 10:03

akruk napisał(a):
Z przyjemnością informuję, że od moderatora medieval_man otrzymałem oficjalne ostrzeżenie, za nazywanie bredni bredniami (konkretnie za używanie określenia "stek bredni") oraz używanie określenia "załgani fanatycy" pod adresem fanatyków, którzy są załgani.

Zapewne nie chodziło o jabłka tylko po coś tam wlazł

So lip 12, 2014 16:37
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 498  Następna strona