Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt wrz 12, 2025 15:35

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 240 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Następna strona
 Prawo i Sprawiedliwość alternatywą dla Platformy 
Autor Wiadomość

Post Re: Prawo i Sprawiedliwość alternatywą dla Platformy
pilaster napisał(a):
Każdy odpowiedzialny za nie podmiot, eurostat, Heritage, Transparency International. Conference Board, etc zawsze podaje metodologię którą w swoich obliczeniach stosował. Wszystko jest jawne

Nie chodzi o metodologię, tylko o konkretne źródła takich wskaźników.

Cytuj:
Co, dziurawa? Znów mamy pisowskie fantasmagorie (jak "gliniane autostrady") zamiast faktów?

No przecież to pilaster napisał :-D

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Pn lip 14, 2014 11:48

Johnny99 napisał(a):

Cytuj:
Co, dziurawa? Znów mamy pisowskie fantasmagorie (jak "gliniane autostrady") zamiast faktów?

No przecież to pilaster napisał :-D

Dziurawa, w sensie niedokończona, a nie dziurawa w sensie dziurawej drogi. :roll:

Inny wskaźnik, według Ziemkiewicza.

Gdy rządził PIS nie można było ze stolicy państwa do stolicy żadnego województwa dojechać bez przerw autostradą/ekspresówką.

Obecnie ze stolicy autostradą/ekspresówką można dojechać bez przerw do stolic sześciu województw (na 15), a lada moment dojdzie kolejnych pięć.

Jest inaczej - Blog człowieka leniwego

Pn lip 14, 2014 11:53

pilaster napisał(a):
Gdy rządził PIS nie można było ze stolicy państwa do stolicy żadnego województwa dojechać bez przerw autostradą/ekspresówką.

Aha, a gdy rządził SLD to można było? A AWS?

Cytuj:
Dziurawa, w sensie niedokończona

Aha, czyli nadal nie ma żadnej sieci? :roll: No to po co twierdzić, że jest? Jak już skończą, to się zobaczy :-D

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Pn lip 14, 2014 12:06

Ze smutkiem stwiedzam, że używacie argumentów używanych przes socjalistyczną prapagandę uzasdniającą jak wielki postęp dokonał się po wojnie. Jak przykład obecnego stanu i dobrobytu podam prosty wskażnik: Ile osób za rządów PiS posiadało iPhone 5? A ile posiadało za rządów PO?
Ten wskaźnik powinien przekonać każdego zwolennika PiS, że jedyną i najwspanialszą władzą jest nasz Wódz (oby żył i panował wiecznie).

Pn lip 14, 2014 15:03
Kolejne powody, aby odsunąć sitwę od koryta:
http://www.tvp.info/16034591/moze-rozsy ... smy-wprost

Pn lip 14, 2014 16:41

Uważam, że każdy uczciwy i myślący obiektywnie człowiek jest zdania, że mafia powinna być odsunięta od włądzy i udziału w życiu publicznym. Jednak dekada propagandy zrobiłą swoje. Czytając wyłącznie prorządowe media nie da się myśleć obiektywnie. Do tego potrzebne jest stałe czytanie wydawnictw o poglądach przeciwnych. I konfrontowanie doniesień.
Jednak to, że PO prowadzi ku przepaści, (kiedyś W.G. powiedział, że staliśmy tuż przed ..., ale zrobiliśmy wielki krok do przodu - obecny władca coraz bardziej przypomina mi wspomnianego) wcale nie oznacza, że PiS wyprowadzi nas na szerokie wody szczęścia i pomyślności. Aczkolwiek bardziej umiarkowane podejście do eurokomuny temu sprzyja. Oraz polocentryczne podejście do polityki. KosmoPOlityka prowadzi jedynie do utraty świadomości narodowej.

Pt lip 18, 2014 11:54
andej napisał(a):
Uważam, że każdy uczciwy i myślący obiektywnie człowiek jest zdania, że mafia powinna być odsunięta od włądzy i udziału w życiu publicznym. Jednak dekada propagandy zrobiłą swoje. Czytając wyłącznie prorządowe media nie da się myśleć obiektywnie. Do tego potrzebne jest stałe czytanie wydawnictw o poglądach przeciwnych. I konfrontowanie doniesień.
Jednak to, że PO prowadzi ku przepaści, (kiedyś W.G. powiedział, że staliśmy tuż przed ..., ale zrobiliśmy wielki krok do przodu - obecny władca coraz bardziej przypomina mi wspomnianego) wcale nie oznacza, że PiS wyprowadzi nas na szerokie wody szczęścia i pomyślności. Aczkolwiek bardziej umiarkowane podejście do eurokomuny temu sprzyja. Oraz polocentryczne podejście do polityki. KosmoPOlityka prowadzi jedynie do utraty świadomości narodowej.

Przede wszystkim czytelnictwo prasy jest w Polsce stanowi niewielki margines. Przy czym media antyrządowe znajdują się w ścisłej czołówce rankingów sprzedaży.
Tłumaczenia, że ludzie nie myślą, konsumują jedynie podane im przez media wskazania, jest totalnym przekłamaniem, godzącym w godność społeczeństwa.
Utrata świadomości narodowej to klasyczny straszak - nie utraciliśmy jej przez 123 lata, rozbiorów, 45 lat komunizmu, to i współcześnie nie będzie inaczej.

Pt lip 18, 2014 12:18

Alus napisał(a):
Przede wszystkim czytelnictwo prasy jest w Polsce stanowi niewielki margines. Przy czym media antyrządowe znajdują się w ścisłej czołówce rankingów sprzedaży.

Tzn. Polityka i Wyborcza są antyrządowe? :shock: Raczej były - za PiS..

Pt lip 18, 2014 12:22

Johnny99 napisał(a):

Tzn. Polityka i Wyborcza są antyrządowe? .

Oczywiście. Gdzie publikuje np niejaki Hartman?

Pt lip 18, 2014 12:51

Hartman jest antyrządowy???

Czyli, zdaniem pilastra, Polityka i Wyborcza też są pisowskie.. w ogóle zostało w tym kraju cokolwiek niepisowskiego po 7 latach rządów PO, panie pilaster? :D

Pt lip 18, 2014 13:04

Johnny99 napisał(a):
Hartman jest antyrządowy???

A jaki? Przecież Hartmann to filar ruchaczy palikota.

Cytuj:
Czyli, zdaniem pilastra, Polityka i Wyborcza też są pisowskie..

Johnny99 jak to zwykle u PIS jest, łże. Gdzie pilaster napisal, że Polityka i Wyborcza są pisowskie?

Napisał,że są antyrządowe, a nie że sa pisowskie.

To u was, w PIS wszystko co niepisowskie jest równocześnie rządowe, reżimowe, prorządowe, popierające władzę, etc..

Pt lip 18, 2014 13:29

pilaster napisał(a):
A jaki? Przecież Hartmann to filar ruchaczy palikota.

No właśnie.

Cytuj:
Johnny99 jak to zwykle u PIS jest, łże. Gdzie pilaster napisal, że Polityka i Wyborcza są pisowskie?

A to nie pilaster pisał, że ruchacze Palikota to w zasadzie to samo, co PiS??? :shock:

Niech się pilaster ogarnie, bo naklepał już tyle bzdur, że sam zaczął się w nich gubić.. :roll:

Pt lip 18, 2014 13:38
35% Prawo i Sprawiedliwość, 23% Platforma, powoli Polacy zaczynają mądrzeć. Lepiej późno niż wcale.

Pt lip 18, 2014 13:42
gita napisał(a):
35% Prawo i Sprawiedliwość, 23% Platforma, powoli Polacy zaczynają mądrzeć. Lepiej późno niż wcale.

A za miesiąc w innej sondażowni będzie 33% PO i 29% PiS i gita znów napisze Polacy głupieją :D

Pt lip 18, 2014 14:07
Alus napisał(a):
gita napisał(a):

A za miesiąc w innej sondażowni będzie 33% PO i 29% PiS i gita znów napisze Polacy głupieją :D

Skąd wiesz, że kolejny sondaż przeprowadzony będzie w więzieniach i biurach opanowanych przez lemingi i kolesi Tuska?

Pt lip 18, 2014 15:39
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 240 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Następna strona