Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz sie 14, 2025 17:53

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 498  Następna strona
 Wzajemne uwagi - między użytkownikami 
Autor Wiadomość
Moderator

Post Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Hmm.... moderator sam poinformował o tym wszystkich użytkowników w temacie "Ostrzeżenia" po to właśnie, by user nie musiał umieszczać tego w temacie "Wzajemne uwagi - między użytkownikami".
No, ale skoro @akruk musiał jeszcze dodatkowo się tym pochwalić przed frontem kompanii to tylko przyklasnąć tak dobrze rozumianej współpracy między userem a moderatorem.

:lol:

N lip 13, 2014 19:54
Zobacz profil WWW
quas napisał(a):

Jak tak starasz się najbardziej rzucać cytatami z Pisma Św. na forum, to radził bym Ci zweryfikowanie swoich postaw gdzie wyżej stawiasz interesy partyjne, wtedy Kościół i Słowo Boga się nie liczą. W moim odczuciu osoba najmniej wiarygodna stara się najbardziej rzucać cytatami bo myśli że przykryje nimi swoją działalność w innych kwestiach.

Znowu wchodzisz w uwagi ad personam?
To teraz oszczerco udowodnij, ze wyzej stawiam jakies tylko tobie znane "interesy partyjne" niz Slowo Boze.
Czekam na cytaty z linkiem do odpowiednich watkow.

Wt lip 22, 2014 17:12
Kael napisał(a):
Znowu wchodzisz w uwagi ad personam?
To teraz oszczerco udowodnij, ze wyzej stawiam jakies tylko tobie znane "interesy partyjne" niz Slowo Boze.
Czekam na cytaty z linkiem do odpowiednich watkow.

Kael, to Ty zaczęłaś od ad personam, a ja odpowiedziałem. Skoro sama tego używasz to czemu mi to wytkasz kiedy odpowiadam. To jak twoje treści układają się pod interes Platformy już nie raz pisałem, ale niestety te wypowiedzi są notorycznie kasowane i jestem za to banowany. Każesz mi to znowu wykazać, choć już nie raz to robiłem, problem w tym że jesteś chroniona, a to co bym napisał odpowiadając Ci, prawdopodobnie zostanie skasowane i zostanę znowu zbanowany. Powiedz że nie masz nic przeciwko temu abym mógł odpowiadając Ci, wykazać jak Twój katolicyzm jest tylko tam gdzie nie ma szkody dla Platformy. Bo gdzie szkodzi to Platformie dziwnym trafem stajesz w jednym szeregu z ateistami, tymi którzy walczą z Kościołem, z katolikami, Prawem Boga. Wtedy szukasz dziury w całym, dokładnie tak jak robią to ateiści, aby znaleźć lukę gdzie możesz się dystansować od Kościoła i przylepić do interesu partii Platformy. POwiedz że nie masz nic przeciwko temu abym Ci odpowiadał i mógł wykazywać gdzie wyżej stawiasz interesy partyjne od Boga i Kościoła, tak w rozmowie, aby Soul mnie notorycznie za to nie kasował i abym nie był banowany. Wtedy z chęcią będę odpowiadał na Twoje pytanie, bez Twojej zgody będę banowany i kasowany, nie mając możliwości odpowiadać na Twoje pytanie. A kiedy będę widział jak wyżej stawiasz interes partyjny od katolicyzmu i kiedy będę mógł o tym pisać, wtedy Ty mi będziesz odpowiadała, tak w normalnej rozmowie. Póki co rozmowa z Tobą i Alus, obrończyniami interesów Platformy nie Kościoła, jest po prostu nie możliwa.

Ostatnio oczekiwałaś przeprosin, a kiedy miałem się odnieść do Twoich wcześniejszych platformerskich wypowiedzi i zapytałem Ciebie o zgodę na to, wiedząc że odnoszenie się do Twojej proPlatfomerskiej działalności jest kasowane, zostałem na tydzień zbanowany, a Twoje oczekiwanie przeprosin i moje odniesienie się do tego zostało skasowane.

Wt lip 22, 2014 21:30
No coz. Ktos, kto interesuje sie tylko zlem i promuje je takze na tym forum, wynajdujac wszedzie jego slady i wierzy ze prawda sa anonimy w internecie, ktore twierdza ze papiez to sluga antychrysta, nie przyzna sie nigdy do klamstwa.
Zly tez tego nie potrafi.

Szkoda mi ciebie @quas, bo swiat nie jest taki, jak ty go widzisz.

Śr lip 23, 2014 3:37
Kael napisał(a):
No coz. Ktos, kto interesuje sie tylko zlem i promuje je takze na tym forum, wynajdujac wszedzie jego slady i wierzy ze prawda sa anonimy w internecie, ktore twierdza ze papiez to sluga antychrysta, nie przyzna sie nigdy do klamstwa.

Nic nowego - Jakub i Jan także pełni "gorliwości" chrześcijańskiej chcieli spuścić ogień na miasteczko samarytańskie.

Śr lip 23, 2014 8:36

Alus napisał(a):
Kael napisał(a):

Nic nowego - Jakub i Jan także pełni "gorliwości" chrześcijańskiej chcieli spuścić ogień na miasteczko samarytańskie.

Wielu współczesnych chciałoby tego samego ;)

Śr lip 23, 2014 14:59

Wiele czytamy o sledzeniu, kamerach podsluchach. Coz, ciekawosc. Kto ma wiedze, ma przewage nad innymi.
Mnie nurtuje (juz wspominalem) liczba osob "dubelagentow" wypowiadajacych sie na forach zwiazanych z religia, dla uscislenia katolicka. Przeciez w Czechach nie przebywam, husyci mi lataja. :)
Zauwazylem np. Johhny99, pisze tu i gdzie indziej. To samo moderatorzy, niektorzy userzy.
Czy w zwiazku z wasza zasada, uczciwosc, otwartosc, mozecie zalozyc temat np. "Tu sa nasze wpisy" i zalogowac do odpowiednich portali?
O co mi chodzi. Sa rozbierznosci w wypowiedziach, ilosc uczestnikow jest sztuczna. Jako zwalczajacy wasz swiatopoglad chcialbym wiedziec skad czerpac wiadomosci w celu rozneglizowania krola.
Moja szczerosc wynika z jednego doswiadczenia, ja was znam. Zachowacie sie pieknie, otwarcie, z uniesionym czolem, jak zawsze!
Z gory dziekuje za pozytywna odpowiedz.

Śr lip 23, 2014 20:42
Moderator

lokis napisał(a):
Czy w zwiazku z wasza zasada, uczciwosc, otwartosc, mozecie zalozyc temat np. "Tu sa nasze wpisy" i zalogowac do odpowiednich portali?

zalinkować?

lokis - a Ty tylko tu piszesz?
Co do mnie (a niech tam), kiedyś pisałem na portalu Kosciol.pl, ale ten portal jest w fazie agonalnej, więc pojawiam się na nim średnio raz na kilka miesięcy. Urodziłem też kilka postów na protestanci.pl ale mnie zbanowano, więc odpuściłem sobie...

W ten sposób poddałem się lustracji.
:roll:

Śr lip 23, 2014 22:26
Zobacz profil WWW

Dobrze wylapales, oczywiscie nie chodzi o logowanie. Dziekuje za odpowiedz, chociaz jeden sprawiedliwy. :)
Jak widze nic mi z inwigilowania nie wyjdzie. Nie okrzykna mnie drugim Macierewiczem, masowa indoktrynacja mlodziezy kraju pozostanie w ukryciu!

Cz lip 24, 2014 13:34

medieval_man napisał(a):
lokis napisał(a):

zalinkować?

lokis - a Ty tylko tu piszesz?
Co do mnie (a niech tam), kiedyś pisałem na portalu Kosciol.pl, ale ten portal jest w fazie agonalnej, więc pojawiam się na nim średnio raz na kilka miesięcy. Urodziłem też kilka postów na protestanci.pl ale mnie zbanowano, więc odpuściłem sobie...

:

Zabanowano moderatora wiara.pl? T co narozrabiałeś? Oj nieładnie, nieładnie! :cisza:
A propos, coś u nas mało protestantów, przynajmniej tak mi się wydaje.... :?

Pt lip 25, 2014 8:47
Moderator

Oj tam... nie byłem wtedy w ogóle nawet użytkownikiem wiara.pl
A czy narozrabiałem? Nie. Na forum protestanckim byłem katolikiem, więc zasłużyłem na bana samą swoją obecnością.

Pt lip 25, 2014 11:37
Zobacz profil WWW

kropeczka_ns napisał(a):
czemu oczami dziecka? Ja mam 38 lat :mrgreen: dzięki że tak młodo wyglądam :mrgreen: i sama pochodzę tak jak napisałam z rodziny wielodzietnej, dlatego ciekawi mnie dlaczego (...)

(Wytłuszczenie własne). viewtopic.php?p=821821#p821821

Nie ma to jak skromność, szczególnie z rodzaju; "mamo, chwalą nas". (Wiem, że to napisane żartem, podobnie jak moje żartobliwe skojarzenie):

Spotkanie przyjaciółek po latach.
Oglądają zdjęcia:
- Popatrz, jakie byłyśmy kiedyś piękne. Zwłaszcza ja!
- A teraz?
- Teraz wyglądamy, nie najlepiej. Zwłaszcza ty…
;)

N lip 27, 2014 10:38

Nie mogę zrozumieć dlaczego przyczepiłeś się akurat tych słów kropeczki... Cóż Ci w podanym wieku przeszkadza?!

N lip 27, 2014 12:14
medieval_man napisał(a):
... więc zasłużyłem na bana samą swoją obecnością.
A nie łamaniem regulaminu?

N lip 27, 2014 13:30

Asienkka napisał(a):
Nie mogę zrozumieć dlaczego przyczepiłeś się akurat tych słów kropeczki... Cóż Ci w podanym wieku przeszkadza?!

Może ma lat trochę więcej? ;)

N lip 27, 2014 14:30
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 498  Następna strona