| Autor |
Wiadomość |
|
Julia
|
nosper  !!!! co ty mu zrobiłes? jakiś sie tak wychudzony zrobił i zciemniało mu futerko...
ty brutalu, jak mogleś... a myślałam, że mnie chociaż troche lubisz 
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
| Pn cze 13, 2005 20:26 |
|
|
|
 |
|
nospheratu
|
No przecież misio żyje, ach wam to zawsze mało 
_________________ Mors dicit
|
| Pn cze 13, 2005 20:57 |
|
 |
|
bobo
|
O rany, co tu się wyrabia???????
Misiek zakładnikiem, co ty Nospher chcesz od Julii w zamian, czy masz jakieś niecne plany???????????
Zoe, argumenty wystarczające, przebaczenie w drodze.
Julia, ja myślę, że on ci kupi nie tylko fortepian..................
Wiking, twoje krasnale tak się u mnie zadomowiły, że nie mogłam, wręcz nie chciałam do kompa dostąpić. Spacerowaliśmy sobie tu i tam...
Dzięki za bukieciki kwiatków, pachnie cała moja baszta, te białe goździki, ach może nie zemdleję od ich zapachu...
Rozalka, musisz mieć te nożyczki, i czy koniecznie złote? Qrczak, co ty tam obcinasz, czy Nospher pisze jakieś farmazony??????????
Nutka, twoje sprzęcisko firmy, jak na obrazku, podoba mi się, ale jak wiesz ja umiem tylko zagrać "czerwone jabłuszko", "wlazł kotek" i ewentualnie "biały niedźwiedź mocno śpi".
Ale twoje piosenki są fajne, słucham, jak ładnie grasz i spiewasz, się 3maj! Nutek, aż do lipca, współczucia, a wiking bez tańca z tobą nie ścimie.
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
| Wt cze 14, 2005 15:34 |
|
|
|
 |
|
nospheratu
|
bobo napisał(a): co ty Nospher chcesz od Julii w zamian, czy masz jakieś niecne plany? Toć ba Cytuj: czy Nospher pisze jakieś farmazony?
W dziale piaskownica takie pojęcie nie istnieje
PS. Misio już ledwo dycha 
_________________ Mors dicit
|
| Wt cze 14, 2005 15:42 |
|
 |
|
angua
|
Cytuj: czy Nospher pisze jakieś farmazony?
Ciekawe, czemu na wieść o cięciu postów wszyscy myślą o Nospherku
Julka, jak egzamin?

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| Wt cze 14, 2005 17:59 |
|
|
|
 |
|
bobo
|
Nie wiem Nospherku, ale tak jakoś z tobą skojarzyłam te wycinane posty. Też nic złego mi nie zrobiłeś, ale siłą umysłu swego skojarzyłam akurat z tobą. Wiem, że farmazonki tu w piaskowisku nie mają bytu, wybacz, ach wybacz. Jakimże słowem mogę ci ten ból ukoić?
A beczułka bronka zadowoli cię? To proszę, wykładam na stół drewniany (to beczułka z kranikiem), ciągnij ile chcesz, ale się nie spij nam.
Tylko do ciebie teraz, jeden kufelek moze byc dla mnie. W moim piasku dzisiaj goraco, napilabym sie czegos mokrego.
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
| Wt cze 14, 2005 19:21 |
|
 |
|
Julia
|
no ja mam juz wakacje  , całe 3,5 miesiąca... bede siedzieć i wygrzewać sie na słoneczku 
|
| Wt cze 14, 2005 21:44 |
|
 |
|
wiking
|
No to czekalem, Julia zatanczysz?
A pozniej byb Ci oddal ma brode do przelesienia, nie zawracalam Ci glowy podczas sesji.
|
| Wt cze 14, 2005 21:48 |
|
 |
|
Julia
|
nie ma srawy... broda zajme sie pozniej...
wkingu pozwol, ze zatanczymy jutro, bo dzis jestem po 1,5 godziny snu, bo ze stresu ne moglam zasnac... ale jak sie wyspie i odespie sesje, to zrobie porzadkez z twoja poczochrana broda a potem mozemy tanczyc nawet cala noc 
|
| Wt cze 14, 2005 22:46 |
|
 |
|
wiking
|
Oczywiscie Julio, zaczakam do jutra, moze za niedlugo pojawi sie angua, to mnie pocieszy, troche. Wysylam Ci nimfa, ktory po wymasowaniu pan ktore byly w kolejce jest chwilowo bezrobotny, moze jego masaz pomoze Ci odreagowac stery egzaminacyjne.
|
| Wt cze 14, 2005 23:08 |
|
 |
|
angua
|
Angua na posterunku, tym bardziej, gdy trzeba kogoś pocieszyć  :)):))
Jak mogłabym Ci pomóc?
Na wstępie:
Całą noc będziecie jutro tańczyć?
Pięknie, a ja to muszę chodzić spać...
Ale już nie tylko Zoe mnie ściga, więc się będę starać
(terefere, wszyscy udają, że wierzą  )
Miłego wieczoru wszystkim życzę!
A Julii to gratuluję z całego serca!
Ale się wywakacjujesz...

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| Wt cze 14, 2005 23:19 |
|
 |
|
Nutka
|
Ja kcem wakacje Bo narazie to tańczę polkę z książkami i/lub kserówkami
Ja się domyślam dlaczego Rozalka ciachnęła tam u góry Bo zgłaszałam się do Nospherka żeby mnie zjadł ....... Nie zjadł a czy mu za to podziękuję to się okaże po sesji 
/zabiera książki i siedząc w piaskownicy CZYTA /
| Śr cze 15, 2005 6:42 |
|
 |
|
wiking
|
Wybralas panna nieodpowiednie miejsce na czytanie, i Nutka laduje w piachu tym o smaku lenistwa i roztagnienia i zapachu swiezych truskawek ze smietana.
Rozalka przygotowalem Ci swietna pieczen, jest w mojej baszcie, nie chcialem zostawiac w sali goscinnej, bo moze ktos by sie skucil. Jak bedziesz chciala odpoczac po nastepnych cieciach, wystarczy powiedziec Twe imie a drzwi same sie otworza, nie musisz tez spratac pozniej, moje krasnale chetnie sie tym potem zajma. A moze potrzebny Ci jakis krasnal by nosil za Toba nozyce 
|
| Śr cze 15, 2005 11:44 |
|
 |
|
bobo
|
Ale zrobiłeś fajnisty koktail, wiking, spróbowałam trochę, choć ty o tym nie wiesz. Nutka zajęta lekturą nawet chyba nie zauważyła tych truskawek od ciebie?????????
No i skorzystałam, mniam.
Fakt faktem, że to nie miejsce na czytanie, ale się dziewoje zawzięły i nic tylko czytu, czytu.
I...Julia ma obiecane tany z tobą, ale jej zazdroszczę.
Może to i wada (ta zazdrość), ale od dźwigania krasnali bolą mnie ręce, (bo tak często chcą ze mną tańczyć). A ciebie, wiking nie musiałabym na rękach dźwigać....w tańcu.
Co ja słyszę: Nutka chciała się dać na pożarcie Nospherowi??? Daj pokój, tańcz te polkę z lekturami, a niech ci.
Ja nie zagrzebuję się w piasku, bo robię porządki, spotkałam nawet na drodze sprzątania małego pajączka, w którego pajęczynę wpadła jakaś domorosła mucha.
|
| Śr cze 15, 2005 15:10 |
|
 |
|
Pablo
|
witam i pozdrawiam z Sycylii Wypijcie czasem moje zdrowie Drogie kochane panie wojowniczki panowie wojowie
| Śr cze 15, 2005 18:18 |
|
|
|