|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 13 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
ŻUBRÓWKA
|
 III wojna światowa?
Myślicie, ze grozi nam III wojna światowa? US + UE vs. Rosja?
|
Cz sie 21, 2014 23:06 |
|
|
|
 |
Soul33
Moderator
|
 Re: III wojna światowa?
Nie.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Cz sie 21, 2014 23:08 |
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
Nie wierzę w taki scenariusz. No ale ja człowiek małej wiary jestem.
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Pt sie 22, 2014 0:29 |
|
|
|
 |
Hufce
|
Przez około ostatni miesiąc dużo czytałem w internecie na ten temat ,m.in przeczytałem wiele przepowiedni najsłynniejszych proroków ,wizjonerów i prawie wszystkie z nich mówią o tym ,że III wojna światowa wybuchnie gdzieś na wschodzie w 2014 roku ,mówi o tym m.in Nostradamus.Na podstawie obserwacji co obecnie dzieje się na świecie można śmiało stwierdzić ,że przepowiednie te są bliskie sprawdzenia.Na razie są zarzewia konfliktu ale jest bardzo trudno już odwrócić je dlatego będą się z całą pewnością tylko nasilać.Wiele z przepowiedni mówi o Polsce ,że ucierpi ona ale zostanie ocalona za wstawiennictwem samego Boga. Krzysztof Jackowski już 2009 roku przepowiedział ,że gdzieś na Ukrainie spadnie samolot a zaraz potem widzi wojne ,owszem można zawsze powiedzieć ,że mógł po prostu to wymyślić i akurat się sprawdziło przypadkiem ale moim zdaniem nie tym razem. Polecam wszystkim wpisanie w google żywy płomień orędzia - są to orędzia trójcy świętej do wszystkich ludzi a także wpisanie ostrzeżenie net również przekazy z nieba.
|
Pt sie 22, 2014 7:25 |
|
 |
JedenPost
|
ŻUBRÓWKA napisał(a): US + UE vs. Rosja? Czemu Rosja miałaby popełniać samobójstwo?
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
Pt sie 22, 2014 7:30 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Hufce napisał(a): ...mówi o tym m.in Nostradamus... Super! Możesz zacytować? Pisze cos o Talibach? Bo wiesz, gdy Imperium Osmańskie rozciągało się na trzy kontynenty, to kazdy na nie z niepokojem spoglądał. Wierzysz, że jakis astrolog z gwiazd wyczytał, że kilka wieków później konserwatyści w GB przegraja wybory i Thatcher przestanie być premierem? A może jest przepowiednia dotycząca Lecha Kaczyńskiego? Kto taka juz wyszukał? Ups, już taka jestI wtem wielki ptak metalowy upadnie i rozdzieli dwóch braci a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy P.s. Ten "żywy płomień" ma ciekawe teorie, np. Kto może, niech zaopatrzy się w różne święte obrazy, krzyże, różańce i inne rzeczy już teraz, bo niedługo nie będziecie mieli takich możliwości. Chcę, abyście w przyszłości dzielili się z potrzebującymi waszymi zbiorami obrazów, krzyży oraz różańców. Kto umie, niech je ręcznie wykonuje, aby z radością ofiarować temu, co nie ma, a sam wykonać tego nie potrafi.Koralików na różańce zabraknie 
|
Pt sie 22, 2014 8:20 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@Hufce, o tych "objawieniach" to na tym forum jest do obrzydzenia... Ja proponuje zaufac Jezusowi, ktory mowi "czuwajcie bo nie znacie dnia ani godziny" i " robic swoje" niz marnowac czas na czyjes wypociny i spekulacje. Bedziesz rozliczony z tego, co zrobiles dla innych a nie ze znajomosci przyszlosci.
|
Pt sie 22, 2014 8:31 |
|
 |
Hufce
|
Przepowiednia o Polsce Nostradamusa: "Niech wielki kraj Słowianina się szykuje, bo pierwszy będzie cierpiał, Kiedy knuty islamskie biczować będą jego ciało, Wszędzie w Azji zapanuje duch walki, by zemścić się na białych, Gryfonie, wzmacniaj swoje armie nim Słoń i Wielbłąd przekroczą i twój rubikon!"
Następna: "Francja i Polska zdobywcy Nieba, Wraz z Nowym Neptunem, Smokiem i Brazą, Będą dawali wszystkim wybawienie, I miłość do gwiazd, która wszem zapanuje."
O wojnie III: "W trzeciej światowej, zostanie później tak nazwana, Zginie od: ognia, mrozu, wojen, głodu i czyraków prawie dwie trzecie. Zarysy linii lądów się zmienią, szereg wysp i brzegów zalana, Trzeba będzie rysować nowe mapy, bo jedne się wyłonią, a inne zatoną. Nigdy nie będzie tak strasznych wydarzeń, nawet w dwóch pierwszych, czwartej i dalszych, Na Ziemi urodzi się inna cywilizacja najpierw gorsza, później lepsza."
O mesjaszu: "Ameryka i Rus będą się straszyć wielką wojną, Aż do czasu, kiedy w kraju Niedźwiedzia obejmie rządy ten z piętnem. Po siedemdziesięciu trzech prawo Morusa na wschodzie upadnie, Pękną mury i bezwzględna władza czerwonych partii. Najpierw dzięki Wielkiej Arce wyzwoli się kraj mniejszego Słowianina, A później pójdą inni na chwałę Sternika świata i dumnych republik."
I tak dalej i tak dalej jest tego mnóstwo.
|
Pt sie 22, 2014 9:12 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Mesjaszu???? No coz. Ja wsiadam z tej dyskusji. Mam co innego do zrobienia.
|
Pt sie 22, 2014 9:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): Mesjaszu???? No coz. Ja wsiadam z tej dyskusji. Mam co innego do zrobienia. Ja też wysiadam. Pozostaję przy chrześcijaństwie.
|
Pt sie 22, 2014 9:25 |
|
 |
VanesaQwe95
|
Hufce napisał(a): Krzysztof Jackowski już 2009 roku przepowiedział ,że gdzieś na Ukrainie spadnie samolot a zaraz potem widzi wojne ,owszem można zawsze powiedzieć ,że mógł po prostu to wymyślić i akurat się sprawdziło przypadkiem ale moim zdaniem nie tym razem. Ten pan już udowadniał, że jego przepowiednie są wyssane z palca. Ale na logikę - przez Ukrainę lata sporo samolotów więc było spore prawdopodobieństwo że prędzej czy później coś tam spadnie, więc nie przykładałbym wielkiej wagi do jego słów 
|
Pt sie 22, 2014 16:21 |
|
 |
NajMaurycy84
|
Nie odniosę się do przepowiedni bo sam nie wiem co o tym myśleć. Jednak jeśli chodzi o sytuację polityczną to myślę, że Rosja popełniłaby samobójstwo idąć na wojne z praktycznie całą Europą. To się nie uda i oni dobrze o tym wiedzą
|
Wt wrz 30, 2014 22:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Raczej Rosja v. NATO+UE
Jest to możliwe, ponieważ przez lata Rosjanami kierowała usankcjonowana chciwość, a jeżeli sankcje gospodarcze ich dotkną, to będą z nienawiścią patrzyli na Zachód. Każde państwo rozbudowuje tę gałąź gospodarki, z której zamierza czerpać zyski. A co rozbudowuje Rosja? Armię.
|
Śr paź 01, 2014 6:27 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 13 ] |
|
|