Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz sie 14, 2025 1:51

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 554 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 37  Następna strona
 Orędzia na czasy ostateczne - połączone wątki 
Autor Wiadomość
Post Re: Franciszek, fałszywy prorok, destrukcja Kościoła
czekolada napisał(a):
W tekście było też o możliwej abdykacji, więc za te 2-3lata może nie tyle umrzeć co abdykować...

Gestykulacja wręcz potwierdza, ze mówiąc o "domu Ojca" nie mial na mysli domu emeryta (zwróć uwagę na lewą dłoń, na wskazanie palcem w górę).
Ale faktycznie sam Franciszek nie widzi w emeryturze papieskiej nic nadzwyczajnego.

Pt sie 29, 2014 14:19
quas napisał(a):
Nie jest to pierwsza wypowiedź Franciszka która w ludziach wzbudza niepokój, zamęt, zamieszanie, spekulacje.

W jakich ludziach, konkretnie. Bo ja widze że tylko w Tobie jest niepokój...zastanów sie dlaczego. Może ze wzgledu na zamieszaie i spekulacje? Może...

Taka wypowiedź Franciszka to publiczne świadectwo niewiary.

Co za bzdury!

On już zakłada że na tronie piotrowym pobędzie 2 może 3 lata. A czemu nie rok, nie 4, nie 5....

Czy rozważałeś możliwość by wejść na Tweetera i napisać do papieża o swoich obawach.

Nikt nie zna daty swojej śmierci i woli Boga z tym związanej, a papież, ten który całemu światu powinien dawać świadectwo wiary, stawia już swoje życzeniowe plany ponad wolę Boga i publicznie bawi się w przepowiadanie swojej śmierci, ustąpienia które według jego zakładanej woli może nastąpić już za 2 lub 3 lata. Skoro nikt nie zna daty swojej śmierci może jednak nie chodzi tu wcale o śmierć, czy chorobę. Może chodzi o jakieś plany których realizacja ma potrwać właśnie akurat 2 lub 3 lata.

Łapki opadają.

A jak to publiczne świadectwo niewiary Franciszka może wpłynąć na ludzi ciężko chorych, skoro papież nie wierzy w uzdrowienie od Boga i przed światem roztacza wizję swojej śmierci która ma nastąpić jak on przepowiada akurat za 2 lub 3 lata.

Słucham?

quas, czy Ty dobrze się czujesz?

Dziś jest piątek, może pójdziesz ze mną na Adorację...to chyba najlepsze co możemy zrobić. Zapraszam Cie ponieważ czuje że Twoja troska o Franciszka jest szczera. Ale sa sprawy tego świata, które do nas nie należą ani od nas nie zależą.

I wybacz mi jeśli uznasz, że napisałam zbyt ostro. Zważ na intencje.

Pozdrawiam serdecznie,
M-M

Pt sie 29, 2014 14:31

Papież jest przede wszystkim człowiekiem i pewnie czuje, że coś mu niedomaga, ale co ma do tego wiara? Przecież i tak wiadomo, że umrze wtedy, gdy będzie jego pora. Franciszek jest bardzo otwartym człowiekiem i pewnie postanowił, że podzieli się swoimi przeczuciami, dlatego nie łączyłbym tego z jego wiarą.

Pt sie 29, 2014 15:06
quas napisał(a):
Zakładam wątek także z uwagi na Alus, która porusza ten watek w każdym temacie do mnie pisząc, ale i sam jestem otwarty na rozmowę. Więc zapraszam Alus bo wszędzie o tym piszesz do mnie.
Na początek chciałby poruszyć temat ostatniej wypowiedzi Franciszka o tym że jego papiestwo potrwa jeszcze ze 2 lata. Ta wypowiedź Franciszka to publiczne świadectwo niewiary.

Nie twórz "początku" chytrze uciekając od zasadniczego zarzutu jaki czyni anonimowa osoba, pomawiająca papieża o służbę Antychrystowi.
Skoro tak ochoczo sie na te "objawienia" powołałeś wierząc w ich prawdziwość, to przedstaw dowody świadczące o służbie demonowi przez papieża Franciszka.
Bo jeśli jedynym dowodem służby demonowi ma być konstatacja Franciszka, że gdy braknie mu sił do wypełniania misji, to podobnie jak Benedykt XVI przejdzie na emeryturę, to siłą rzeczy w szereg fałszywych proroków sług Antychrysta, włączasz aktualnego emeryta Benedykt XVI.
Czyli wedle twojej definicji, Benedykt dokonał publicznego świadectwa niewiary.

Pt sie 29, 2014 15:43
Benedykt klęka przed Najświętszym Sakramentem, Franciszek nie klęka przed Panem Jezusem.

https://www.youtube.com/watch?v=r8NB4TWZvAM

https://www.youtube.com/watch?v=Y_hm2m6N-OY

Antko napisał(a):
Przecież i tak wiadomo, że umrze wtedy, gdy będzie jego pora.

Tak, umrze gdy przyjdzie jego pora, wtedy kiedy Bóg zadecyduje, a nie jak on przepowiada światu że stanie się to właśnie akurat za 2 lub 3 lata.
Alus napisał(a):
Czyli wedle twojej definicji, Benedykt dokonał publicznego świadectwa niewiary.

Nie, tego dokonał Franciszek. Odsunięcie Benedykta z tronu piotrowego zostało przepowiedziane przez Boga w Orędziach Ostrzeżenie i tak jak Bóg to przepowiedział tak się i stało. Tyle że dla świata to było wielkie zaskoczenie, bo Benedykt nie dawał na 2, 3 lata przed świadectwa swojej niewiary, nie przepowiadał światu że za 2, 3 lata ustąpi. Franciszek posunął się jeszcze dalej i przepowiada swoją odległą w czasie śmierć, właśnie akurat za 2 lub 3 lata.

Pt sie 29, 2014 16:38
Nie przez Boga, ale anonimową osobę kreująca się na powierniczkę Boga, dla prozaicznego robienia kasy.
Chrześcijanin przedkładający anonimowe bzdety na Ewangelię, zdradza tym samym Boga.

Pt sie 29, 2014 16:49
@quas ty udajesz, trollujesz, czy naprawde jestes tak ograniczony?

Moj dziadek, jak pamietam, od wieku przynajmniej 60 lat powtarzal, ze niedlugo umrze, a babvia mu tylko mowila: oj, zebys mnie nie przezyl.
Przezyl ja o 13 lat i umarl na serce (nie od chorob, ktore sobie wynajdywal, w wieku lat dziewiecdziesieciu.

Chrzescijanin, a juz szczegolnie katolik, zna Slowo Boze i je szanuje.
A coz my tam czytamy?

Cytuj:
O Panie, mój kres pozwól mi poznać
i jaka jest miara dni moich,
bym wiedział, jak jestem znikomy.
Oto wymierzyłeś moje dni tylko na kilka piędzi,
i życie moje jak nicość przed Tobą.
Doprawdy, życie wszystkich ludzi jest marnością. Ps 39,5-6

Cytuj:
Miarą naszych lat jest lat siedemdziesiąt
lub, gdy jesteśmy mocni, osiemdziesiąt;
a większość z nich to trud i marność:
bo szybko mijają, my zaś odlatujemy.
Któż potrafi zważyć ogrom Twojego gniewu
i kto może doświadczyć mocy Twego oburzenia?
Naucz nas liczyć dni nasze,
abyśmy osiągnęli mądrość serca. Ps 90,10-12

Papiez Franciszek posiadl biblijna madrosc serca.

A my? Zanim posiadziemy takze owa madrosc serca, poczytajmy np Ksiege Przyslow. Chocby rozdzial 12
Cytuj:
Wstrętne dla Pana są usta kłamliwe,
lecz w prawdomównych ma upodobanie.
Rozumny swą wiedzę ukrywa,
serce niemądrych głosi głupotę.

Pt sie 29, 2014 17:08

Kozioł napisał(a):
czekolada napisał(a):
W tekście było też o możliwej abdykacji, więc za te 2-3lata może nie tyle umrzeć co abdykować...

Gestykulacja wręcz potwierdza, ze mówiąc o "domu Ojca" nie mial na mysli domu emeryta (zwróć uwagę na lewą dłoń, na wskazanie palcem w górę).
Ale faktycznie sam Franciszek nie widzi w emeryturze papieskiej nic nadzwyczajnego.

Faktycznie na filmie wygląda jednoznacznie, ale ja nie odebrałam tego jako konkretnej zapowiedzi kiedy umrze, tylko takie sobie gdybanie. Wątek z kosmosu ;-)

Pt sie 29, 2014 19:19
Wiem, ze @quas nie lubi czytac Pisma sw, ale znalazlam cos akurat w temacie.
Coz nam mowi SWIETY Piotr?

Cytuj:
13 Uważam zaś za słuszne pobudzić waszą pamięć, dopóki jestem w tym namiocie, 14 bo wiem, że bliskie jest zwinięcie mojego namiotu, jak to nawet Pan nasz Jezus Chrystus dał mi poznać 2P 1,13-14

Niewatpliwie tez byl w religii quasowej falszywym prorokiem i niszczycielem quasowego kosciola.

Dalsza dyskusja w tym temacie to jest trolling i bicie piany.
Ale to niech moderacja zdecyduje.

So sie 30, 2014 10:50
quas,
nie pamiętam czyje są te słowa, ale posłuchaj i pomyśl, choć przez chwilę...w ciszy.

"Czym sie karmią nasz oczy, tym się karmi nasze serce".

Dobrego dnia

So sie 30, 2014 10:58
Ja przemawiałem jawnie przed światem....Potajemnie zaś nie uczyłem niczego (J 18,20), jawnie działali wszyscy prorocy ST, jawnie występowali wszyscy wizjonerzy uznanych przez Kościół objawień.......JAWNOŚĆ jest podstawowym kryterium rozeznania prawdziwości objawień.
Anonimowi degradują się sami.

So sie 30, 2014 11:34
Odejście Benedykta XVI choć było dla świata wielkim zaskoczeniem, zostało przez Boga przepowiedziane w Orędziach Ostrzeżenie na obecne czasy ostateczne przed ukrzyżowaniem Kościoła od środka. I tak jak przepowiedział to Bóg tak też się stało. Bóg o tym mówił już w 2011 i 2012 roku. Dlatego kiedy światu ogłoszono ustąpienie Benedykta, wiedziałem od razu że spełniło się to co Bóg wcześniej przepowiadał. Bóg też mówi że Benedykt jest ostatnim papieżem od Niego, ten na rzecz którego Benedykt zostanie obalony jest fałszywym prorokiem poprzedzającym antychrysta i nie został wybrany przez Boga, tylko przez szatańsko-masońską grupę która przejęła Watykan i której słudzy się ujawniają.
Kolejną rzeczą którą Bóg przepowiada to że Jego prawdziwy sługa czyli Benedykt XVI będzie musiał opuścić Watykan. Więc kiedy i to się stanie, będzie to kolejne wydarzenie które Bóg przepowiedział i się spełniło tak jak odejście z tronu piotrowego prawdziwego papieża od Boga, Benedykta.
Bóg w Orędziach Ostrzeżenie mówi też inne rzeczy o fałszywym proroku na tronie piotrowym i o tym jak on będzie działał, jaki będzie jego styl, jakie będą za niego wprowadzane zmiany...
Dlatego styl i działalność Franciszka odpowiadają temu co Bóg mówi o fałszywym proroku po Benedykcie. Dalej będę mówił o tym odnośnie fałszywego proroka wypełnia się tak jak Bóg to przepowiedział w Orędziach Ostrzeżenie i jak to się wypełnia i będzie dalej wypełniało, bo bliskie są wielkie zmiany za Franciszka.

Nar azie tutaj wklejam jak Bóg przepowiadał ustąpienie Benedykta XVI, przed tym wypełnieniem się proroctwa i w skrócie co Bóg mówi o jego następcy który od Boga nie pochodzi i który jest fałszywym prorokiem przed antychrystem który zwiedzie świat i wejdzie do Kościoła. A także w skrócie jakie zmiany nastąpią, one już się wyłaniają, co będzie z tym związane. Bo Bóg nie będzie milczał przed największym zagrożeniem dla zbawienia ludzkości, jakim będzie antychryst zwodzący cały świat i jak on wedrze się do Kościoła z fałszywym prorokiem, aby na końcu go ukrzyżować i aby świat oddał pokłon bestii.

,,01.06.2011, 11:00

Dni Mojego Ukochanego Wikariusza są w tej chwili policzone. Opuści on Watykan zanim nastąpi Ostrzeżenie.

Twój wierny Zbawiciel i Nauczyciel
Jezus Chrystus

18.01.2012, 09:50

Moje dziecko, wszystkie dzieci Boże potrzebują wytrwałości w tym czasie apostazji na świecie. Tak niewielu wierzy w swojego Boskiego Stwórcę, mojego Ojca, Boga Najwyższego. Ujrzą prawdę na krótko, ale wielu nadal będzie twierdziło, że nie ma Boga. Potrzeba teraz wiele modlitwy, dzieci.
Nikczemna sekta wewnątrz korytarzy knuje właśnie przeciwko papieżowi Benedyktowi XVI. Wyświęceni słudzy z Watykanu wiedzą o istnieniu tej sekty, ale są bezsilni wobec tej niegodziwej grupy, która przez wieki przenikała do Kościoła katolickiego.
Są oni odpowiedzialni za przeinaczanie Prawdy Nauczania Mojego Syna. Tak niewielu wie o nich albo o ich haniebnych dziełach. Wypierają oni prawdziwą doktrynę z Kościoła katolickiego, a w jej miejsce na siłę wciskają Katolikom letnią, rozwodnioną wersję przez ostatnie czterdzieści lat. Ta nikczemna, lecz ukrywająca się sekta wprowadziła tyle zamieszania, że moje dzieci odchodzą od prawdziwego Kościoła.
Módlcie się, aby nie odsunęli Papieża. Módlcie się, aby fałszywy prorok nie zajął miejsca Ojca Świętego, by rozpowszechniać kłamstwa. Módlcie się, aby wyświęceni słudzy w Watykanie byli wystarczająco silni, aby przeciwstawić się temu niegodziwemu spiskowi mającemu na celu zniszczenie Kościoła katolickiego.
Planują zastąpić Świętego Wikariusza, Papieża Benedykta XVI, dyktatorem kłamstw. On utworzy nowy kościół w przymierzu z antychrystem i jego grupą, by oszukać świat.
Niestety, wiele moich dzieci będzie w swojej wierności wierze katolickiej, ślepo podążać za nową fałszywą doktryną, jak owce prowadzone na rzeź. Obudźcie się, dzieci, na Prawdę. Ten nikczemny plan od lat zmienia podstawową autentyczność doktryny katolickiej.
Obrażacie mojego Syna, gdy przyjmujecie Świętą Eucharystię na dłoń. To było ich działanie. Obrażacie mojego Syna, gdy nie zabiegacie o regularne przyjmowanie Sakramentów. Jednak ci, na których polegacie, nie zapewniają wam duchowego dobra, ponieważ nie dążą do tego, aby Sakramenty były dostępne dla wszystkich.
Moje dziecko, wielkie zło ukryte przez wieki w korytarzach Stolicy Apostolskiej wkrótce się ujawni i świat je zobaczy. Te z moich dzieci, które są osłonięte Duchem Świętym ujrzą prawdę, gdy nikczemne kłamstwo zostanie przedstawione światu. Pozostali pójdą ślepo ciemną uliczką. Nastąpi wielki podział w szeregach kapłanów, biskupów, arcybiskupów i kardynałów. Jedna strona przeciw drugiej.
Prawdziwi uczniowie będą musieli się ukrywać i tajnie głosić kazania albo zostaną zabici. Prawdziwy Kościół zostanie tak ukryty, że prawdziwi wierzący będą musieli łączyć się, by praktykować wierność mojemu Ojcu Przedwiecznemu. Ziemia zadrży w każdym zakątku na skutek gniewu mojego Ojca Niebieskiego przeciwko tej farsie.
Moje dziecko, oni nie mogą wygrać. Wiara i odwaga reszty Chrześcijan sprawią, że ci nikczemni oszuści zostaną na zawsze zniszczeni. Oczekujcie teraz i przygotujcie się na ogłoszenie tych zmian w Kościele katolickim. Wtedy poznacie prawdziwość tego, o czym wam mówię.
Módlcie się, módlcie się, módlcie się za Papieża Benedykta i jego wiernych uczniów.
Wasza ukochana Matka Matka Zbawienia
11.02.2012, 11:30

Moja szczerze umiłowana córko, wojny nasilają się wszędzie i wkrótce ręka Mojego Ojca będzie interweniować, aby powstrzymać to zło.
Nie bój się, ponieważ plany ratowania ludzkości zostały ukończone i teraz, już niedługo każdy z was otrzyma Moje Wielkie Miłosierdzie.
Nigdy nie bójcie się dzieła antychrysta, ponieważ wy, drogie dzieci, macie w sobie moc, aby osłabić jego władzę na świecie poprzez modlitwę.
Inni światowi przywódcy zostaną wkrótce zabici a Mój biedny, Święty wikariusz, Papież Benedykt XVI, zostanie odsunięty od Stolicy Apostolskiej w Rzymie.
W ubiegłym roku, Moja córko, mówiłem ci o spisku w korytarzach Watykanu.
Plan zniszczenia Mojego Świętego Wikariusza został opracowany w tajemnicy 17 marca 2011 r. i dojdzie do skutku, gdyż to zostało przepowiedziane.
Rozpowszechniaj teraz Moje święte słowo do każdego zakątka świata i zorganizuj drukowane wersje Moich orędzi, aby upowszechnić je w jak największej ilości krajów.
Jesteś kierowana, więc musisz robić to, co najlepsze. Proś Mnie w modlitwie, abym wysłał ci pomóc, a tak się stanie.
Twój Jezus

20.03.2012, 20:30

Moje dziecko jest cisza, tak jak cisza przed burzą, gdy Kościół katolicki zostanie wkrótce pogrążony w kryzysie. Wzywam wszystkie moje dzieci na całym świecie do modlitwy za Papieża Benedykta XVI, który jest w niebezpieczeństwie wygnania z Rzymu.
On, najbardziej Święty wikariusz Kościoła katolickiego, jest znienawidzony w wielu kręgach w Watykanie. Diabelski spisek, planowany od ponad roku, będzie wkrótce widoczny na całym świecie.
Módlcie się, módlcie się, módlcie się za wszystkie Boże sługi w Kościele katolickim, którzy będą prześladowani z powodu wielkiego podziału w Kościele, który już wkrótce nastąpi. Będziecie świadkami Wielkiej Schizmy na całym świecie, ale nie zostanie to od razu zauważone.
Fałszywy papież czeka, aby objawić się światu. Dzieci nie dajcie się zwieść, gdyż on nie będzie pochodził od Boga. Klucze Rzymu zostały zwrócone mojemu Ojcu, Bogu Najwyższemu, który będzie rządził z niebios.
Wielka odpowiedzialność będzie spoczywała na wszystkich świętych kapłanach, biskupach i kardynałach, którzy kochają mojego Drogiego Syna. Będą oni musieli mieć dużo odwagi i boże męstwo w doprowadzeniu dusz do Nowego Raju. Wszelki wysiłek tych świętych uczniów zmierzających do przygotowania dusz na powtórne przyjście mojego najmilszego Syna spotka się z przeciwdziałaniami drugiej strony ciemności. Wzywam wszystkie moje dzieci, aby modliły się o potrzebne siły, gdyż antychryst i jego sprzymierzeniec fałszywy prorok będą zyskiwać wysokie pozycje w świecie. Musicie prosić mnie, Matkę Zbawienia o modlitwę, aby sprawić, żeby Kościół katolicki został uratowany, a prawdziwe Słowo mojego Syna zachowane.
Prawda obietnicy powrotu mojego Syna w wielkiej chwale, zostanie sfałszowana. Wy, moje drogie dzieci, otrzymacie szereg kłamstw, które macie przyjąć z szacunkiem w Święte Imię mojego Syna.
Maryja, Matka Zbawienia
12.04.2012, 11:27

Moja najdroższa córko, wielu ludzi na świecie nadal Mnie odrzuca i wiąże się to z oddziaływaniem opinii publicznej. Taka ciemność zstąpiła na wszystkie dzieci Boże, że niewielu ma odwagę publicznie głosić Moje Słowo. Wierzący obawiają się obelg i złośliwych drwin, które musieliby znieść, gdyby otwarcie mówili o Moim Świętym Słowie. Nawet pobożnym wyznawcom brak odwagi, aby powstać do walki ze złymi prawami wprowadzanymi w ich krajach, które są niezgodne ze słowem Mojego Ojca. Kapłani czują się speszeni, gdy mają jawnie stanąć w obronie prawdy Mojego nauczania. Teraz, bardziej niż kiedykolwiek, ze względu na wstyd, który muszą znosić z powodu nikczemnych grzechów niektórych spośród ich szeregów, przekonują się, że ich głos nie jest słuchany. Kiedy dzielni, święci słudzy decydują się stanąć w obronie prawdy Moich nauk, strasznie cierpią. Są oni oskarżani o brak tolerancji, brak współczucia, brak miłości i brak poszanowania praw człowieka.
Widzicie dzieci, prawda Mojej nauki, wypowiadana przez Moje święte sługi jest traktowana jak kłamstwo. Kłamstwa, te zniekształcone wersje prawdy zawartej w Piśmie Świętym, są przedstawiane zamiast prawdy. Szatan zdobył już wiele dusz, w tym również przewodników Mojego Kościoła, co spowodowało, że wielu niewinnym ludziom trudno jest dochować wierności Mojej świętej Woli. W taki sposób zostałem opuszczony i zepchnięty na bok, że kłamstwa, zasiane w umysłach Moich świętych sług zostały zaakceptowane przez większość. Te nikczemne kłamstwa bardzo szybko się rozprzestrzeniają. Prawda Mojego Pisma Świętego, zawarta w Księdze Apokalipsy, została zinterpretowana przez wiele Moich kościołów. Jest wiele różnych wersji, ale wszystkie są oparte na ludzkiej interpretacji.
Mój umiłowany Papież Benedykt XVI jest ostatnim prawdziwym Papieżem na tej ziemi. Piotr Rzymski jest Moim Piotrem, autentycznym Apostołem, który będzie rządził Moim Kościołem z nieba pod wodzą mojego Ojca Przedwiecznego. Potem, kiedy przyjdę panować podczas Powtórnego Przyjścia, on będzie panował nad wszystkimi dziećmi Bożymi, gdy wszystkie religie staną się jednym, Świętym, Katolickim i Apostolskim Kościołem.
Ja tylko mówię prawdę, moja córko. Muszę cię ostrzec, że wielu nowych samozwańczych proroków będzie się teraz pojawiać, którzy będą zaprzeczać Mojemu Świętemu Słowu podawanemu tobie, ostatniemu prawdziwemu prorokowi czasów ostatecznych. Początkowo będą przekonywać wiernych, że ich słowa pochodzą ode Mnie. Słowa ich będą starannie dobrane, a ich znaczenie będzie niejasne i nieco zagmatwane. Ta niedoskonałość dla wielu nie będzie jednak przeszkodą w przyjęciu ich orędzi, gdyż będą one wydawać się zgodne z Pismem Świętym. Kiedy wiele dusz zostanie zwiedzionych, rozpocznie się atak.
Oni, Moja córko, zostali wysłani, by przygotować Boże dzieci na przyjęcia kolejnego papieża, który nastąpi po moim ukochanym wikariuszu papieżu Benedykcie XVI. Ten Papież może być wybrany przez członków Kościoła katolickiego, ale będzie on Fałszywym Prorokiem. Jego wyborcy są wilkami w owczej skórze i są członkami tajnej masońskiej i niegodziwej grupy kierowanej przez szatana. Oto jak szatan będzie próbował zniszczyć Mój Kościół. Niestety, ten Fałszywy Prorok, przyciągnie licznych zwolenników. Ci, którzy się jemu sprzeciwiają, będą prześladowani.
Wytrwajcie dzieci, dopóki możecie. Potępiajcie kłamstwa, które zostaną zaprezentowane przez tych, którzy próbują przekonać was o autentyczności Fałszywego Proroka. Bądźcie silni. Bądźcie wierni Mnie, waszemu Jezusowi. Nigdy nie wątpcie w Moje Święte Słowo. Księga Apokalipsy jest prawdziwym Słowem Bożym. Ona nie kłamie. Nie wszystkie tajemnice w niej zawarte są wam jeszcze znane. Będę ujawniać wszystko przez Marię Bożego Miłosierdzia, choć prawda będzie gwałtownie atakowana i traktowana jak herezja. Pamiętajcie o jednej ważnej lekcji. Moje Słowo, gdy byłem na ziemi, było traktowane jak herezja, podczas mojego pierwszego pobytu. Moje Słowo dane wam teraz przy Moim Powtórnym Przyjściu będzie również traktowane jako takie przez wiernych, w tym przez Moje wyświecone sługi, którzy reprezentują Mój Kościół na Ziemi.
Szatan złoży w ofierze wiele dusz, żeby zaspokoić swoje ostatnie pragnienia, żeby spowodować największe cierpienie. Bądźcie pewni, że będzie istniał Kościół Katolicki, założony przeze Mnie i prowadzony pod wodzą Mojego ukochanego apostoła Piotra, który najwięcej ucierpi w czasach ostatecznych.
Prawda jest zapisana w Piśmie Świętym. Księga Apokalipsy nie ujawnia wszystkiego, dlatego przychodzę dopiero teraz, Baranek Boży, aby otworzyć księgę, żeby świat ją zobaczył. Żadnej ludzkiej interpretacji w odniesieniu do 1000 lat nie można wierzyć. Musicie zaufać tylko Słowu Bożemu.
Wasz ukochany Jezus
26.05.2012, 16:00

Cieszę się, że jesteś ze Mną. Ważne jest, aby teraz być blisko Mnie, Moja córko. Czas jest krótki i masz wiele do zrobienia.
Dzisiaj proszę Moich wyznawców, Moja najdroższa córko, aby mocno modlili się za Mojego ukochanego Wikariusza Papieża Benedykta XVI. On, Mój Święty Sługa jest strasznie prześladowany za zamkniętymi drzwiami w Stolicy Apostolskiej.
Mówiłem wam wcześniej, że Grupy Masońskie, które trzymają Watykan od wewnątrz w żelaznym uścisku, chcą wydalić Mojego Ukochanego Papieża. I planują podstępnymi sposobami przepędzić go z siedziby Piotra.
On, jak już mówiłem w przeszłości, będzie musiał uciekać, gdyż nie będzie miał już praktycznie wyboru.
Ten czas jest krótki. Musicie mocno modlić się, aby mógł on zostać jak najdłużej, gdyż jak tylko odejdzie, wówczas oszust, Fałszywy Prorok, zajmie jego miejsce.
Wylewam teraz łzy z powodu Mojego Ukochanego Kościoła na ziemi. Wszyscy Moi wyświęceni słudzy, którzy przyjmujecie Moje Święte Słowo, tak jak jest ono wam w tym czasie przekazywane, wysłuchajcie Mnie.
Musicie pozostać wierni Mszy Świętej i podtrzymywać codzienne Ofiary. Wkrótce będziecie zmuszeni do przełknięcia kłamstwa. Codzienne Ofiary, dla uczczenia Mojego Ukrzyżowania oraz przemiana wina w Moją Krew i chleba w Moje Ciało, zostaną zmienione, przekręcone i będę szkalowany przez nowe przepisy wprowadzone przez Fałszywego Proroka.
Nigdy nie wolno wam przyjmować niczego, co nie jest Prawdą. Nie wolno wam przyjmować herezji pochodzącej z wnętrza Mojej Stolicy Apostolskiej. Jeśli to zrobicie, odłączycie się ode Mnie. Wielu z was będzie musiało składać ofiarę Mszy Świętej w ukryciu i będziecie potrzebować wielkiej odwagi, którą możecie otrzymać modląc się do Mnie i prosząc Mnie, abym was uczynił silnymi.
Rozpocznie się dokonywanie zmian w samej Świętej Eucharystii. Wkrótce zostaniecie poinformowani, że Komunia Święta, Moja Prawdziwa Obecność jest w rzeczywistości czymś innym. Powiedzą wam, że ona oznacza coś zupełnie innego. Ale to jest straszne kłamstwo.
Najświętsza Eucharystia jest Moim Ciałem i Krwią danymi wam, abym mógł was wypełnić Moim Duchem Świętym i udzielić wam pokarmu jakiego potrzebują wasze dusze. Kiedy nadejdzie czas, gdy wam, Moi Wyświęceni Słudzy zostaną przedstawione nowe, nowoczesne interpretacje, wtedy poznacie, że zanieczyszczenie już się rozpoczęło.
To właśnie wtedy będzie musieli się przygotować. Zbierzcie się i brońcie prawdy Mojego Ukrzyżowania. Nie akceptujcie kłamstw, zmian w Mszy Świętej i Świętej Eucharystii. Ponieważ, jeżeli to zrobicie, to wszystkie dzieci Boże utracą Moją Obecność. Pójdźcie za Mną. To jest największe wyzwanie jakiemu kiedykolwiek musieliście stawić czoła, ale dam wam Łaski, by odróżnić prawdę od świętokradzkiego wymysłu, o przyjęcie którego zostaniecie poproszeni w Moje Święte Imię.
Wasz Ukochany Jezus
16.07.2012, 15:15

Moja szczerze umiłowana córko, teraz jest czas na przygotowanie wszystkich kapłanów Bożych, biskupów i wszystkich tych, którzy prowadzą Mój Święty, Katolicki i apostolski Kościół na ziemi.
Gdyż zbliża się czas, gdy prześladowania Mojego Ukochanego Wikariusza, Papieża Benedykta XVI osiągną swój szczyt. Wkrótce zostanie on zmuszony do ucieczki z Watykanu. Wówczas przyjdzie czas podziału Mojego Kościoła, jedni przeciw drugim.
Wzywam wszystkie Moje wyświęcone sługi, by pamiętali o swoich najświętszych przyrzeczeniach. Nigdy nie opuszczajcie swojego posłannictwa. Nigdy Mnie nie opuszczajcie. Nigdy nie przyjmujcie kłamstw w miejsce prawdy. Musicie prosić Mnie, abym pomógł wam w tych trudnych czasach, które nadchodzą. Musicie powstać, zjednoczyć się i Mnie naśladować.
Nie zniechęcajcie się Moi kochani, wyświęceni słudzy, ponieważ podział został przepowiedziany i musi dojść do ostatecznej bitwy o dusze. Kocham was i będę z wami teraz, gdy idziecie ze Mną ciernistą drogą na Kalwarię po to, aby Zbawienie ponownie stało się udziałem wszystkich dusz.
Wasz Ukochany Jezus
20.07.2012, 17:46

Moja szczerze umiłowana córko, okres Ucisku trwający trzy i pół roku rozpocznie się w grudniu 2012 roku. Będzie to okres, kiedy antychryst pojawi się, jako wojskowy bohater. Jego dusza została oddana szatanowi, który posiada każdą jej część. Moce, którymi będzie dysponował spowodują, że w końcu będzie postrzegany nie tylko, jako człowiek pokoju, ale ludzie pomyślą, że on jest Mną, Jezusem Chrystusem, Zbawicielem ludzkości. Z czasem inni uwierzą też, że antychryst został wysłany, by zapowiedzieć Powtórne Przyjście. Z tego powodu tak wiele biednych dusz chętnie przyjmie jego znak, Znak Bestii. Ponieważ on jest bestią pod każdym względem z powodu sposobu, w jaki szatan ujawni się w jego ciele. Będzie dokonywać cudów na niebie. Uzdrawiać ludzi.
Będzie przywódcą Nowej Światowej Religii i wraz z Fałszywym Prorokiem, który będzie kierował pustą już skorupą Kościoła katolickiego na ziemi będzie z nim ściśle współpracował, by oszukać wszystkie dzieci Boże.
Wkrótce zostanie światu przedstawione najbardziej podstępne kłamstwo, które na tym etapie będzie niemożliwe do rozpoznania przez ludzkość Wy, którym dano tę Księgę Prawdy, te Moje Święte orędzia, by ostrzec ludzi przed tymi rzeczami, pamiętajcie o tym. Ich plan będzie tak wyrafinowany, że wielu zostanie zwiedzionych zewnętrzną humanitarną miłością, którą przedstawią światu zgodnie ze swoim nikczemnym planem.
Działając razem Antychryst i Fałszywy Prorok mają już prawie na ukończeniu plan swojego niegodziwego panowania i pierwszą rzeczą jaką oni wprowadzą, będzie nasilenie wojny na Bliskim Wschodzie. Antychryst będzie najważniejszym człowiekiem, który zza kulis będzie pociągał za sznurki. Potem ujawni się i będzie postrzegany, jako mediator pokojowego planu. Nastąpi to wówczas, gdy świat padnie pod jego urokiem.
Tymczasem Fałszywy Prorok przejmie władzę w Kościele katolickim.
Wkrótce Kościół katolicki zostanie wciągnięty do Nowej Światowej Religii, który stanie się przykrywką kultu szatana. Podstawowym celem tej obrzydliwości będzie uwielbienie siebie i wprowadzenie przepisów, w których będą się liczyć dwie rzeczy.
Zniesienie sakramentów i zniesienie grzechu. Prawdziwe Sakramenty będą dostępne tylko u tych księży i innych Duchownych Chrześcijańskich, którzy pozostaną Mi wierni. Będą oni sprawować te Sakramenty w specjalnych kościołach schronach. Zniesienie grzechu zostanie wprowadzone poprzez uchwalenie praw, które zostaną uznane, jako poparcie dla tolerancji. Będą one zawierały aborcję, eutanazję i małżeństwa tej samej płci. Kościoły będą zmuszane do przyzwolenia na małżeństwa tej samej płci, a kapłani będą zmuszani do ich błogosławienia na Moich Oczach. W tym czasie nadal będą odprawiać swoją własną wersję Mszy Świętej. Ich ofiara Najświętszej Eucharystii, polegającą na bezczeszczeniu Hostii, będzie się odbywała w Kościołach katolickich. Mojej Obecności nie będzie nie tylko w takich Mszach, ale także w samych kościołach, gdzie będą Mnie znieważać. Wszystkie te sprawy będą przerażające dla Moich wyznawców. Nie będziecie już mogli korzystać z Sakramentów, chyba, że od księży z Mojej Reszty Kościoła na ziemi.
Wasz Jezus''

So sie 30, 2014 16:41
Poprawnie "ostrzeżeniach" autorstwa anonimowej osoby, robiącej kasę.
Bóg nie posługuje się anonimami.
Anonimy to domena ciemnej strony, wroga Boga.

So sie 30, 2014 16:47
Wiesz, quas, że Chrystus jasno powiedział o Kościele katolickim, iż "bramy piekielne go nie przemogą" (Mt 16,18)? Ty zaś wierzysz w objawienia, które zapowiadają, że "Fałszywy Prorok przejmie władzę w Kościele katolickim" i "Kościół katolicki zostanie wciągnięty do Nowej Światowej Religii, który stanie się przykrywką kultu szatana".
Nie zapala Ci się czerwona lampka, że coś tu nie gra?

So sie 30, 2014 16:52
Yarpen_Zirgin napisał(a):
Wiesz, quas, że Chrystus jasno powiedział o Kościele katolickim, iż "bramy piekielne go nie przemogą" (Mt 16,18)? Ty zaś wierzysz w objawienia, które zapowiadają, że "Fałszywy Prorok przejmie władzę w Kościele katolickim" i "Kościół katolicki zostanie wciągnięty do Nowej Światowej Religii, który stanie się przykrywką kultu szatana".
Nie zapala Ci się czerwona lampka, że coś tu nie gra?

Nie zapala się czerwona lampka ponieważ Orędzia Ostrzeżenie od Boga właśnie tą prawdę potwierdzają. Bramy piekielne go nie przemogą, choć nie będzie to tak jak wielu by sobie wyobrażało.
Kościół Katolicki w szczególności przejdzie przed powrotem Pana dokładnie tą samą drogę jaką przeszedł Jezus. Zostanie ukrzyżowany tak jak nasz Pan. Tyle że to nie będzie tak jak można by sobie błędnie wyobrażać. Kościół Katolicki którego bramy piekielne nie przemogą zostanie wypluty ze swojej siedziby która była jego od wieków. Z tej siedziby zostanie wypluty, wzgardzony, wyrzucony na pustynię, będzie biczowany i ukrzyżowany. Taka jest droga Kościoła Pana, taka jaką przeszedł nasz Pan.
Natomiast dawną siedzibę Kościoła Pana przejmie fałszywy prorok i antychryst, bestia. Tak właśnie szatan na końcu, bestia zwiedzie świat i dokona największego oszustwa. W ten sposób bestia zajmie miejsce Boga, bo to jest jej największym celem. Tak antychryst poda się za Chrystusa na końcu, zwiedzie świat i wielu będzie oddawało mu pokłon zamiast Jezusa. Ta ohyda dokona się właśnie w murach dawnego Kościoła Katolickiego bo szatan jego najbardziej nienawidzi i tam będzie mu dane przez krótki okres podawać się za Boga. To jest najbardziej podstępny plan antychrysta, szatana bo wielu nie domyśli się, nie pozna że odwieczna siedziba Kościoła Katolickiego została przejęta przez bestię i jej oddaje się tam pokłon.
W tym czasie Kościół Pana będzie gdzie indziej, będzie wypluty ze swojej dawnej siedziby, będzie rzucony na pustynię, będzie najbardziej prześladowany, wzgardzony będzie na końcu szedł dokładnie tą samą drogą co nasz Pan, w tym czasie będzie wchodził na Golgotę. Ci którzy nie pójdą za Panem, Jego drogą, którzy pozostaną w dawnych murach Kościoła będą tam oddawać cześć nie Jezusowi którego wtedy już tam nie będzie, będą oddawać cześć bestii, bo bestia będzie tam odbierała cześć i pokłony zamiast Boga. Ale jej wyznawcy nie będą prześladowani, nię będą szli drogą Pana. Będą uważali się za prawdziwych wyznawców choć będą służyli bestii. Oni i świat, członków wyplutego Kościoła Pana, prawdziwych wyznawców Jezusa podążających Jego drogą męki, oni i świat będą ich nazywali heretykami, i będą ich prześladować tak jak to było i z Panem. Tak jest droga Kościoła przed powrotem Pana, taka jaką na końcu przeszedł Pan, ale bramy piekielne go nie przemogą.

So sie 30, 2014 22:21
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 554 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 37  Następna strona