Autor |
Wiadomość |
zepp
|
 Re: Platforma Nieobywatelska
Ergo.... , to z "Lodu", miło poznać miłośnika talentu Dukaja ! Ja czekam na c.d. "Perfekcyjnej niedoskonałości", już lata...
_________________ Jeśli można na coś poradzić, po cóż rozpaczać, Jeśli nie można, na cóż ronić łzy ...
|
Pt wrz 19, 2014 8:55 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tya, i gdbym miał jakąś renomę w cechu wierszorobów, zaczepiłbym go o posadę ghostwritera. Zostawić świat, postacie - to nie uchodzi.
Tymczasem, jesli dobrze usłyszałem, Schetynę uszlachcili MSZ-em No, no...
|
Pt wrz 19, 2014 9:09 |
|
 |
Johnny99
|
zepp napisał(a): W jakim charakterze miałby być wezwany? Na początek - świadka 
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Pt wrz 19, 2014 9:28 |
|
|
|
 |
pilaster
|
Johnny99 napisał(a): zepp napisał(a): W jakim charakterze miałby być wezwany? Na początek - świadka  Świadka czego?
_________________ Brothers, what we do in life, echoes in eternity
Jest inaczej - Blog człowieka leniwego
|
Pt wrz 19, 2014 10:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Pt wrz 19, 2014 10:42 |
|
|
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
Szkoda, że w tej ocenie nie ma ani jednego ARGUMENTU.
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Pt wrz 19, 2014 11:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Przez 7 lat Platforma ostro broniła koryta, teraz po raz pierwszy widać symptomy jakby powoli szykowali się do zwijania interesu. Wcześniej nawet by mi to do głowy nie przyszło, a teraz jakoś mam lekkie wrażenie że powoli zwijają interes. Jakby , ich misja już dobiegała końca, misja rozmontowania Państwa Polskiego pod wejście Putina i powoli szykują się do zwijania interesu i ewakuacji.
|
Pt wrz 19, 2014 11:37 |
|
 |
pilaster
|
Cytuj: misja rozmontowania Państwa Polskiego pod wejście Putina Na szczęscie Polacy wyzwolili się od PIS w roku 2007 i tej misji PIS wypełnić nie zdołało. Proszę zwrócić ponadto uwage, na wyznawców PIS, którzy przez siedem lat powtarzali w kółko rze rząd Tuska jest najgorszym z możliwych, a teraz bez żenady przyznają, ze przez te siedem lat zwyczajnie kłamali. 
|
Pt wrz 19, 2014 11:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
pilaster napisał(a): Cytuj: misja rozmontowania Państwa Polskiego pod wejście Putina Na szczęscie Polacy wyzwolili się od PIS w roku 2007 i tej misji PIS wypełnić nie zdołało. Proszę zwrócić ponadto uwage, na wyznawców PIS, którzy przez siedem lat powtarzali w kółko rze rząd Tuska jest najgorszym z możliwych, a teraz bez żenady przyznają, ze przez te siedem lat zwyczajnie kłamali.  Kłamali, ale dla świętej sprawy - DOBRA POLSKI.
|
Pt wrz 19, 2014 12:42 |
|
 |
Johnny99
|
pilaster napisał(a): Świadka czego? Świadka w postępowaniu w sprawie rozmowy Belka/Sienkiewicz oczywiście.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Pt wrz 19, 2014 12:45 |
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
Jedną z ciekawszych nominacji nowej premier jest osoba szefowej Ministerstwa Spraw Wewnętrznych - Teresa Piotrowska. Wprawdzie pracowała w Radzie Miejskiej i w Zarządzie Miasta Bydgoszczy oraz wojewodą bydgoskim i wiceprezesem Urzędu Zamówień Publicznych, więc jakieś doświadczenie ma, niemniej jej wykształcenie (teologia) i zawód wykonywany zanim weszła do polityki (katechetka) pozostawiają wątpliwości, co do jej fachowości na tak ważnym stanowisku. No ale w sumie lepiej że ministrą edukacji nie została...
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Pt wrz 19, 2014 12:53 |
|
 |
pilaster
|
Johnny99 napisał(a): pilaster napisał(a): Świadka czego? Świadka w postępowaniu w sprawie rozmowy Belka/Sienkiewicz oczywiście. To Tusk był świadkiem tej rozmowy? 
|
Pt wrz 19, 2014 12:59 |
|
 |
Johnny99
|
Nic mi o tym nie wiadomo, a co? 
|
Pt wrz 19, 2014 13:58 |
|
 |
MayKasahara
|
Cytuj: Ergo.... , to z "Lodu", miło poznać miłośnika talentu Dukaja ! Ja czekam na c.d. "Perfekcyjnej niedoskonałości", już lata... Kocham "Lód" Dukaja. To chyba jedna z najlepszych polskich książek w ogóle, jakie czytałam. Nowy rząd nie jest moim wymarzonym, ale podchodzę do niego ze spokojem.
|
Pt wrz 19, 2014 14:06 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
MayKasahara napisał(a): Cytuj: pisze:
Nowy rząd nie jest moim wymarzonym, ale podchodzę do niego ze spokojem. Ja też podchodzę ze spokojem, gdyż jakoś przeżyjemy ten ostatni rok rządzenia najgorszego rządu koalicji PO-PSL.
|
Pt wrz 19, 2014 14:33 |
|
|
|