Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt lis 18, 2025 22:56

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 929 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 62  Następna strona
 PO - partią antykatolicką 
Autor Wiadomość

Post Re: PO - partią antykatolicką
Kael napisał(a):
Na pewno to nic nie jest.
PiS wieje tam, gdzie zyczy tego sobie prezes i bez tego prezesa nie istnieje. A prezes, no coz. Dla mnie juz swoja szanse mial i pokazal prawdziwe oblicze. Mi wystarczy.

Pisalam o rozsadnej alternatywie. Chyba nie uwazasz, ze taka jest SLD badz PSL?

Dla mnie jest wybór: albo antykatolicka, aferalna, nie dotrzymująca obietnic PO albo PiS, z takim prezesem, jaki jest. PiS to nie jest paria moich marzeń, ale ze względów aksjologicznych ją popieram, a partie nie dotrzymującą obietnic, czyli PO nie mam zamiaru już popierać. Postkomuniśći i tzw. ludowcy mnie nie interesują. Poprzyj Kael PiS, jak przystało na polską katoliczkę, a nie pożałujesz.To osiągnięcia PiS-u, jak rządził, i to tylko przez 2 lata. http://pokazywarka.pl/ivrp/ Chyba nie myślisz, że PiS wprowadzi in vitro czy zalegalizuje pedalstwo?

So paź 11, 2014 20:50
MayKasahara napisał(a):
Jak dla mnie nie ma żadnego sensu prowadzić dyskusji na tematy polityczne z kimś, kogo argumentacja sprowadza się do wyzywania wyborców innej partii od zdemoralizowanych, zmanipulowanych...

Ale on nie wyzywa - on stwierdza fakt.

Ja też mogę stwierdzić fakt: proteom jest głupi, tak po prostu. Proteom wierzy, że w polityce toczy się gra dobro kontra zło. Proteom nie potrafi pisać poprawną polszczyzną. Proteom sądzi, że stosunki homoseksualne są w Polsce karane przez prawo. Nade wszystko proteom uważa, że Polska jest krajem katolików. Kto to jest: katolik? To, dla proteoma, jest sam proteom. A zatem jeśli proteom myśli o homo "pedalstwo", to prawie wszyscy Polacy myślą o homo "pedalstwo". No i głupiec nie może się nadziwić, że 34% proteomów nie podziela zdania proteoma. Paradoks, c'nie?

So paź 11, 2014 21:34

ErgoProxy napisał(a):

Ja też mogę stwierdzić fakt: proteom jest głupi, tak po prostu.

Czy ja Ciebie obrażam? To, że ktoś ma inne poglądy niż Ty, nie oznacza, że jest głupcem, mądralo. :-(

So paź 11, 2014 21:46

ErgoProxy napisał(a):

Proteom sądzi, że stosunki homoseksualne są w Polsce karane przez prawo.

Gdzie tak napisałem? Czy zamiast epitetów masz coś ciekawego do powiedzenia?

So paź 11, 2014 21:48
A nie mówiłem że głupi? On może miotać dowolne kalumnie pod dowolnym adresem, ale żeby jemu odmierzyć taką samą miarą, o co to, to nie.

So paź 11, 2014 21:55
Moderator

proteom napisał(a):
Chyba nie myślisz, że PiS wprowadzi in vitro czy zalegalizuje pedalstwo?

Myślisz, że PiS zamknie program in-vitro?

Awantura wokół legalizacji związków jednopłciowych służy do zbijania kapitału politycznego, więc marne są szanse na uregulowanie tej kwestii.

Chyba nie bardzo pamiętasz czasy, gdy PiS był u władzy. Trafne mam wrażenie?

~ Pink Floyd, "Hey you"

So paź 11, 2014 22:53

Cytuj:
To egzemplifikacja niekompetencji i śmieszności PO.

Niby co? Kolega byl kiedykolwiek poza wlasna wioska. Moze nie, ale spiewa " Z ziemi polskiej do wloskiej'. Ilu jeszcze cymbalow stworzy Mac Nasza?
Cytuj:
Myślisz, że PiS zamknie program in-vitro?

Tobie tez odbilo? PiS nie dojdzie do wladzy NIGDY.
Moze stworza (przypadkowo) koalicje propisowska, ale to nie bedzie PiS!
Ebola szaleje, Kaczynski jest jednostka rachityczna, podatna na calowanie rak byle kogo, Bog dobre nadzieje niesie, wszystko mozliwe, ale nie PiS. :)

So paź 11, 2014 23:09
MayKasahara napisał(a):
Jak dla mnie nie ma żadnego sensu prowadzić dyskusji na tematy polityczne z kimś, kogo argumentacja sprowadza się do wyzywania wyborców innej partii od zdemoralizowanych, zmanipulowanych...

Dokładnie - non stop PiS i jego wyznawcy, dezawuują wyborców PO i nadal przez lata nie potrafią zrozumieć, że największym ich wrogiem są sobie sami, demonstrując pogardę, poniżanie.

Cytuj:
Czy ja Ciebie obrażam? To, że ktoś ma inne poglądy niż Ty, nie oznacza, że jest głupcem, mądralo. :-(

Oczywiście z wyjątkiem wyborców PO.

Cytuj:
Merkel naprowadza Kopacz - to egzemplifikacja niekompetencji i śmieszności PO

A prezes PiS już drugi raz całuje po rękach facetów.....oj chyba w tej sytuacji nie ma zupełnej pewności co do nie wprowadzenia przez PiS związków partnerskich :D :D

N paź 12, 2014 9:33
Gwarant wartości chrześcijańskich wystawia "Królika" striptizera jako swego reprezentanta :D :D
http://natemat.pl/120069,prawo-i-sprawi ... ezentuje-s

N paź 12, 2014 10:27
Alus! Wpadka Kaczyńskiego miała wymiar lokalny, a kompromitacja pani premier Ewy Kopacz zdarzyła się na salonach europejskich, widzisz różnicę, bo ja tak.
Poza tym co to ma wspólnego z tematem:PO-partią antykatolicką?

N paź 12, 2014 11:00
gita napisał(a):
Alus! Wpadka Kaczyńskiego miała wymiar lokalny, a kompromitacja pani premier Ewy Kopacz zdarzyła się na salonach europejskich, widzisz różnicę, bo ja tak.
Poza tym co to ma wspólnego z tematem:PO-partią antykatolicką?

Obyśmy miewali tylko tego rodzaju kompromitacje.
Nie chce mi się szperać po necie aby wyłowić inne tego typu kompromitacje w wykonaniu innych polityków....choćby wypowiedzi przy włączonych mikrofonach - w rodzaju tylko nie ta małpa w czerwonym.

N paź 12, 2014 12:16
Ja mam pytanie do Kael i Alus podających się za katoliczki i broniących antykatolickiej Platformy. Jakie działanie antykatolickiej Platformy uderzające w Boga, Kościół i Prawo Boga mogło by spowodować że odwrócilibyście się od tej antykatolickiej partii, mówiąc o nie, tutaj już się miarka przebrała i trzeba być lojalnym wobec Boga, a nie partii ??
Wasza działalność od dawna broniąca partii i wszelkie bezbożne dzieła które Platforma wspiera i wprowadza, wskazują że takich rzeczy dla was nie ma, nie ma dla was żadnej granicy bezbożności wspieranej i wprowadzanej przez partię, przy której byście powiedziały koniec, tak nisko się nie posunę aby bronić bezbożności uderzających w Boga Kościół i Prawo Boga i takiej partii.
Czy może gdzieś tam jest taka granica bezbożności dla Was, jeżeli tak to powiedzcie jaka ona jest i zestawimy to z bezbożnościami jakie partia wspiera do tej pory, a mimo to żadna z bezbożności nie może was odciągnąć od antykatolickiej partii.

N paź 12, 2014 15:44
Chyba ci sie watki pomylily?

N paź 12, 2014 15:54
Cztery razy "antykatolickość" i sześć razy "bezbożność". Daje nam to łącznie dziesięć quasów (quas - jednostka bezsilności). Do implozji chyba jeszcze daleko...

N paź 12, 2014 15:57
Kael napisał(a):
Chyba ci sie watki pomylily?

Nie, odniosłem się do antykatolickości Platformy, jej działań i w tym kontekście zadałem Tobie i Alus pytanie.

N paź 12, 2014 16:02
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 929 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 62  Następna strona