|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Straho
|
 Logika religii
Czy nie jest tak, że Bóg zsyła samego siebie na Ziemię, po to żeby złożyć się sobie w ofierze i tym aktem odkupić ludzi od potępienia, które sam im zaplanował?
|
N gru 14, 2014 22:53 |
|
|
|
 |
Prawdziwie_nieprawdziwy
|
 Re: Logika religii
Czy nie jest tak, że się nudzisz więc postanowiłeś zabawić się na poziomie swoich możliwości intelektualnych? Tego nawet trolowaniem nie można nazwać, jest to tak żałosny poziom, że wzbudza jedynie litość.
Popraw się!
Edit.
Zapomniałbym, zakładanie konta o zbliżonym nicku do mojego nadal jest słabe i nie przejdzie. Twoi bracia już wpadli na ten genialny pomysł. Mimo wszystko życzę powodzenia w dalszej działalności. Spróbuj na innych bardziej przyjaznych twojemu poziomowi forach.
|
N gru 14, 2014 22:57 |
|
 |
Straho
|
Nie generalizowałbym w ten sposób. Jesteśmy na forum religijnym, chcę więc poznać opinię z pozycji osoby wierzącej. Zauważ, że nie użyłem stwierdzenia, jest to pytanie, które nie zadałem z pobudek prowokacyjnych.
|
N gru 14, 2014 23:00 |
|
|
|
 |
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?f=50&t=10561Zamykam Proszę na drugi raz pilnować miejsa umieszczania tematów.
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
N gru 14, 2014 23:03 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
|