Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Właśnie. Nerwy na wodzy. Nie zamieniaj braku argumentów na nożyczki 
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Śr gru 17, 2014 22:05 |
|
|
|
 |
Asienkka
|
Jajko, jakbym wiedziała, że tak się podekscytujesz nowym moderatorem - uprzedziłabym Cię wcześniej  Spokojnie, mam nadzieję, że szybko ochłoniesz.
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Śr gru 17, 2014 22:16 |
|
 |
Jajko
|
Neofita-moderator zawsze jest powodem do ekscytacji. Wszyscy pamiętamy jak niektórzy dzisiejsi moderatorzy szaleli z nożyczkami, jak je tylko dostali. Będzie się działo! 
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Śr gru 17, 2014 22:18 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Moze niektorzy choc na jakis czas spuszcza z tonu i przestana plotki i niesprawdzone mity rozsiewac?
|
Śr gru 17, 2014 22:21 |
|
 |
Asienkka
|
Jajko - chętnie udzielę Ci urlopu  Ciężko znosisz pewne sytuacje - dla Twojego dobra proponuję tydzień wolnego 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Śr gru 17, 2014 22:22 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko napisał(a): Neofita-moderator zawsze jest powodem do ekscytacji. Wszyscy pamiętamy jak niektórzy dzisiejsi moderatorzy szaleli z nożyczkami, jak je tylko dostali. Będzie się działo!  Nie masz się o co martwić. Nie jestem neofitą w tym fachu, a to nie jest pierwsze forum, na którym sprawuję funkcję moderatora. Śpij więc spokojnie, bo jak nie złamiesz regulaminu, to ja nie będę musiał wchodzić Ci w drogę jako moderator.
|
Śr gru 17, 2014 22:25 |
|
 |
Jajko
|
Ależ skąd, ja to doskonale znoszę  Gorzej osoby nie mające argumentów. Ale liczę na Kael  Yarpen: trzymam Cię za słowo.
|
Śr gru 17, 2014 22:26 |
|
 |
złośliwiec007
|
 Re: Koniec religii w szkołach?
[post adresowany do Jajko, przeniesiony - s33]
Widzę, że podchodzisz do Kościoła jak do instytucji, która ma na celu zbieranie kasy. Cóż, ja również mogę twierdzić, że Słońce jest zielone, tylko co z tego, jeśli i w Twoim i w moim przypadku jest to bzdura, a rzeczywistość wygląda zupełnie inaczej? Ja, żeby zobaczyć prawdziwy kolor Słońca, muszę zdjąć tylko zielone okulary, w Twoim przypadku nie będzie to takie proste, bo Twoje serce jest zatrute nienawiścią (mam prawo do takiego stwierdzenia, podobnie jak Ty masz prawo twierdzić, że Kościół to tylko kasa), w dodatku wcale nie zależy Ci na poznaniu prawdy. A prawdę poznasz gdy zaczniesz czytać Pismo Święte. Wtedy się przekonasz jakie durnoty głosisz. I polecisz z wywalonym jęzorem do kościoła i padniesz na kolna przed tabernakulum... Ach! Nie, nie! Ty nie należysz tych, co to kolan używają do klękania. Zatem nadal będziesz się ośmieszał pisząc bzdury....
|
Pt gru 19, 2014 23:05 |
|
 |
Jajko
|
Ja nie twierdzę, że Kościół to tylko kasa. Jest wielu mądrych, porządnych i skromnych księży. Niestety (niektórzy) włodarze polskiego Kościoła rzym.-kat. sprawiają zgoła inne wrażenie.
|
So gru 20, 2014 11:55 |
|
 |
Jajko
|
Yarpen Oho, widzę że link do konkordatu zniknął. Ciekawe dlaczego. Czyżbyś lękał się dyskusji? No i skazowałeś te wpisy, gdzie CIę znów zmiażdżyłem myszką i klawiaturą 
|
So gru 20, 2014 13:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wyrzuciłem Twój trolling i udawanie Greka. Jak chcesz porozmawiać na poważnie, to zrób to, o co cię prosiłem w tamtym temacie.
|
So gru 20, 2014 13:16 |
|
 |
Jajko
|
Jakoś Kael potrafiła SAMA przeczytać konkordat. Dasz radę i Ty. Chyba, że chcesz tylko trollować. Twoja sprawa i uciekać od niewygodnych dyskusji, co zazwyczaj robisz.
|
So gru 20, 2014 13:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko ja go dla cuebie cytowac i tak nie bede. W szkole w wypracowaniach musiales pruytaczac cytaty na poparcie swoich tez. Nie odsyla sie czytelnikow do zrodla. Zrodlo podaje sie dla doksztalcenia tych zainteresowanych i ... dla kontroli wlasnych wpisow i tez. Dodatkowo
|
So gru 20, 2014 13:28 |
|
 |
Jajko
|
No zaraz, a sama podajesz jakieś artykuły bez cytowania! Poza tym nie jesteśmy w szkole. Na nieco wyższym poziomie niż podstawówka właśnie odsyła się do źródeł, aby uniknąć przekłamania, zafałszowania, pomyłki.
|
So gru 20, 2014 13:36 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Podaje artykuly, zeby TOBIE wykazac ze nie masz podstaw do swoich tez. W artykulach naukowych tez musisz cytowac na czym swoje tezy opierasz. Zrodla sa, jak ci pisalam, do kontroli.
|
So gru 20, 2014 14:12 |
|
|
|