Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Autor |
Wiadomość |
_Lilka
|
 Re: Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Witajcie Kochani, po dłuższej nieobecności na forum. Łezka, z poślizgiem, ale witam Cię serdecznie w naszej grupie, fajnie, że Cię Andrzej do nas przyprowadził Potwierdzam obecność, moje intencje na styczeń: -za duszę mojego ś.p. Taty i dziadków: Konrada i Jadwigi oraz Józefa -za księży: Aleksandra Michała, Szczepana, Pawła, Tadeusza i Andrzeja oraz za s.Lucynę CMW i s.M.Beatę OCD -za Kingę, Gabrysię i Anię, o łaskę uzdrowienia duchowego -o wszelkie potrzebne łaski dla Beaty i całej Jej rodziny -o nawrócenie Katarzyny i jej dzieci -o wzrost wiary w mojej rodzinie -dziękczynną, za wszystkie otrzymane łaski z prośbą o dalszą opiekę a także błogosławieństwo dla mnie i Mariusza z okazji zaręczyn Arku, czy możesz sobie zapisać gdzieś moje intencje jako stałe i co miesiąc je dołączać, czy co miesiąc je przypominać? Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie w Panu 
|
N gru 28, 2014 15:52 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Lilka twoje intencje zaznaczyłem sobie jako stałe.
INTENCJE FORUMOWE: Od nas (Intencje wspólne forumowe): - o wieczne szczęście dla Andrzeja Puszeczki i jego orędownictwo nad naszą grupą różańcową, - we wszystkich intencjach Ojca Świętego, - w intencji kapłanów i wszystkich osób konsekrowanych o łaskę żywej wiary, - o nowe powołania kapłańskie, misyjne i zakonne, - za wszystkich ludzi samotnych, bezdomnych, bezrobotnych, uzależnionych, chorych i cierpiących, - o miłość, wytrwałość i jedność dla małżonków, - o dar potomstwa dla bezdzietnych małżeństw, - o dary Ducha Świętego dla dzieci i młodzieży, - o nawrócenie grzeszników zatwardziałych, - za naszą Ojczyznę, - o pokój na świecie, - za wszystkie dusze w czyśćcu cierpiące, - za całą naszą grupę różańcową, o łaskę żywej wiary. - za wszystkich którym obiecaliśmy pamięć w modlitwie i którzy nas o nią prosili. Od beti2503 1.- Podziękowanie Matce Najświętszej za wszelkie łaski, które wyprasza dla mnie i mojej rodziny; 2.- o opiekę Niepokalanej dla mojego duchowego rodzeństwa, 3.- o Boże błogosławieństwo dla ludzi, których Bóg postawił na mojej drodze życia. Od Rose_jo 4. Za skuteczną terapię antyrakową w.Ryśka 5. Za zdrowie dla Mamy Meża,c.Basi,c.Krysi 6. Za poprawę wyników badań moich i Córki 7. Za znalezienie pracy przez Mamę Męża,Gosię,Roberta Od zanka05 8. Za naszą ojczyznę i o pokój na świecie żeby nie było wojen, 9. Za wszystkich młodych którzy się zagubili aby powrócili na drogę zbawienia i za wszystkie niechciane dzieci aby w swoim życiu doznały prawdziwej miłości i za naszą grupę Różańcową abyśmy wytrwali w modlitwie, Od asm 10.Za nas żebyśmy wytrwali w modlitwie przez cały rok, 11.O dar rodzicielstwa dla mnie i mojego męża 12.Za mojego Tatusia z okazji urodzin, o zdrowie, spokój, i znalezienie pracy w Polsce 13.o wyjaśnienie sprawy Bogu wiadomej 14.o pokój w każdym zakątku tego pięknego świata Od Ola82 15.O pomyślne zdanie wszystkich egzaminów 16.W intencji Jacka 17.O zdrowie i potrzebne łaski dla Marty. 18.O pracę 19.W intencji wszystkich samotnych,bezdomnych,ubogich. Od agvis 20.- O nawrócenie mojego rodzeństwa oraz Tomka, Mariana, Leszka, 21.- O opiekę i Błogosławieństwo dla naszych rodzin i dzieci w 2015 roku, 22.- O Błogosławieństwo w naszej firmie, by nikt nie zapomniał, dla Kogo pracujemy, 23.- O Pana Andrzeja w jego strasznej chorobie, 24.- O mojego Tatę, by radził sobie dzielnie w sytuacji Bogu wiadomej. Od Alus 25.- o zdrowie dla żony i dzieciątka Quartego, 26.- o błogosławieństwo Pana i opiekę Maryi dla mojej rodziny, 27.- o głęboką, mądrą wiarę dla Grzegorza, 28.- o głęboką i mądra wiarę dla wszystkich chrześcijan i wszystkich duchownych, 29.- o zdrowia dla Magdy, Beaty, Julii. 30.- o łaskę macierzyństwa dla Beaty. Od sonniger 31.Podziękowanie za cały rok. 32.Zdrowie dla żony, syna, mamy 33.Zdanie matury i dostanie się na studia dla syna. 34.Obym nadal miał pracę. 35.Oby udało mi się rzucić palenie Od ewa7778 36.- o łaskę nawrócenia dla moich najbliższych i mądrą wiarę dla mnie 37.-za dusze w czyśćcu cierpiące aby dobry Bóg zabrał je do Nieba 38.-w intencji Bogu wiadomej 39.- za małżeństwa sakramentalne aby dotrzymały wierności złożonej przysięgi 40.- dziękuję za przeżyty rok i pomoc w trudnych chwilach Od terezjusz 41.-dziękczynna za miniony rok 42.-za wszystkie osoby konsekrowane, szczególnie te które znam i którym obiecałem modlitwę 43.-za Elę, Anię i Gabrysię o wszelkie potrzebne im łaski 44.-za moją chrześnicę w 10-tą rocznicę urodzin i jej rodzinę o łaskę poznania Boga i życia Nim 45.-w pewnej intencji Bogu wiadomej Od kooool 46.w intencjach Jezusa i Maryi, aby się Wola Boża wypełniała w nas. 47.za rodziny, aby Dobry Bóg był na pierwszym miejscu, 48.za nasz naród, by uratować go z nienawiści, wojen, kłamstwa i pychy. 49.za kapłanów, aby swoim życiem dawali przykład i usunęli zgorszenia ze swojego życia 50.o nawrócenie ludzi żyjących w grzechu śmiertelnym. 55.a. o zdrowie dla Edka i o łaskę wiary dla niego, Od Arek 51.Z podziękowaniem i prośbą o Bożą opiekę nad moją rodziną na nadchodzący rok. 52.O zdrowie dla mojej żony. Od enka71 53.o zdrowie duszy i ciała dla Marty 54.o wzajemną miłość w rodzinie 55.dziękczynna za Boże błogosławieństwo i liczne łaski 56.o opiekę i dary Ducha Świętego dla naszych kierowników duchowych i spowiedników 57.o wszelkie potrzebne łaski dla rodziców którzy stracili swoje dzieci zwłaszcza dla Ani i Magdy oraz ich mężów. Od wojtek1979 58. o przyjęcie do królestwa niebieskiego zmarłego Józka, o siłę Ducha świętego dla Gosi żony Józka aby dobry Bóg obdarzył ją siłą w noszeniu tego wielkiego krzyża a także o bożą Opiekę i zjednoczenie całej rodziny mojej za mojego brata aby trwał w łasce uświęcającej by w trwał w jedność i sile by dobry Bóg błogosławił mojemu chrześniakowi Frankowi a także o bożą Opiekę dla najlepszych sąsiadów bym był dla nich pomocą, dziękuję za wszystkie łaski jakie otrzymałem od Boga w tym roku. Od Maurizio 59.- Za Alicję i jej mamę, a szczególnie Alicję, aby porzuciła wszelkie zainteresowania spirytyzmem i okultyzmem. 60.- Za Ivanę, Gennarinę, Marka i Greziellę, aby nawróciły się i zmieniły swe życie. 61.- Za Valentynę i jej tatę, aby Pan był blisko nich w ich trudnościach. 62.- Za Maurizio, aby nie popełniał swych błędów. 63.- Za papieża Franciszka, aby Duch Święty wspierał go w misji pastoralnej oraz za wszystkich kapłanów, szczególnie tych, zaangażowanych w misjach 64.- Za naszą grupę różańcową. 65.- Za mnie, gdyż przezywam bardzo trudny okres. Od magda68 66.- O potrzebne łaski, w tym zdrowie, zgodę i Boży pokój dla moich najbliższych, szczególnie Łukasza, Amelki, Magdy, Zbigniewa, Elżbiety, Bronisławy. Zdrowie dla mamy, teściowej, Armanda. 67.- O uporządkowanie moich spraw zawodowych. 68.- W pewnej intencji. 69.- O spokój duszy śp. Benedykta i Stanisławy, innych zmarłych z mojej rodziny i znajomych. 70.- O nawrócenie niewierzących moich znajomych i członków rodziny, szczególnie Marka, Renata, Jacka, Mariusza, Beaty, Danila. 71.- Dziękczynna: Dziękuję Ci Najświętszy Panie Jezu i Tobie Niepokalana Matko za szczęśliwe sfinalizowanie zakupu mieszkania dla Łukasza, oraz inne łaski. Od Dariusz-555 72. za szczęśliwy pobyt w Rzeczpospolitej. Od _Lilka 73. -za duszę mojego śp. Taty i dziadków: Konrada i Jadwigi oraz Józefa 74. -za księży: Aleksandra Michała, Szczepana, Pawła, Tadeusza i Andrzeja oraz za s.Lucynę CMW i s.M.Beatę OCD 75. -za Kingę, Gabrysię i Anię, o łaskę uzdrowienia duchowego 76. -o wszelkie potrzebne łaski dla Beaty i całej Jej rodziny 77. -o nawrócenie Katarzyny i jej dzieci 78. -o wzrost wiary w mojej rodzinie 79. -dziękczynną, za wszystkie otrzymane łaski z prośbą o dalszą opiekę a także błogosławieństwo dla mnie i Mariusza z okazji zaręczyn,
|
N gru 28, 2014 17:12 |
|
 |
patryk84
|
Arku da radę jeszcze moją intencję?
- W intencji Całej mojej rodziny, zwłaszcza Agaty.
_________________ http://www.pompejanka.info
|
N gru 28, 2014 19:00 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Arku przepraszam za spóźnienie, zupełnie zapomniałam o potwierdzeniu mojej obecności i o intencjach
Tak więc potwierdzam moją obecność i jeśli zdołasz to proszę dołącz moje intencje na styczeń:
* w pewnej intencji; * w intencji misji; * za Immunitów żeby znalazł się dla nich misjonarz; * Z prośbą o pokoju na świecie szczególności w intencji Ukrainy i ziemi świętej * W intencji Agnieszki z prośbą o uzdrowienie z reumatoidalnego zapalenia stawów. * W intencji Dominika z prośbą o łaskę uzdrowienia z raka, * W intencji Natalki z prośbą o zdrowie i o to, aby była silna i poradziła sobie z trudnościami jakie spotykają ją w szkole. * Za Polskę. * W intencji Mateusza (z Prośbą o uzdrowienie) i jego prababci (z prośbą o zdrowie)
|
N gru 28, 2014 19:07 |
|
 |
terezjusz
|
Arku jeszcze jedna moja intencja którą podałem wcześniej terezjusz napisał(a): Pomysł ze stałymi intencjami jest super  Jeśli mogę jeszcze jedną propozycję stałą to - za wszystkich którym obiecaliśmy pamięć w modlitwie i którzy nas o nią prosili. Arku jeszcze jedna intencja na styczeń o zdrowie dla Edka i o łaskę wiary dla niego
|
N gru 28, 2014 19:11 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Proszę was o sprawdzenie i propozycje do naszych stałych.
INTENCJE FORUMOWE: Od nas (Intencje wspólne forumowe): - o wieczne szczęście dla Andrzeja Puszeczki i jego orędownictwo nad naszą grupą różańcową, - we wszystkich intencjach Ojca Świętego, - w intencji kapłanów i wszystkich osób konsekrowanych o łaskę żywej wiary, - o nowe powołania kapłańskie, misyjne i zakonne, - za wszystkich ludzi samotnych, bezdomnych, bezrobotnych, uzależnionych, chorych i cierpiących, - o miłość, wytrwałość i jedność dla małżonków, - o dar potomstwa dla bezdzietnych małżeństw, - o dary Ducha Świętego dla dzieci i młodzieży, - o nawrócenie grzeszników zatwardziałych, - za naszą Ojczyznę, - o pokój na świecie, - za wszystkie dusze w czyśćcu cierpiące, - za całą naszą grupę różańcową, o łaskę żywej wiary. - za wszystkich którym obiecaliśmy pamięć w modlitwie i którzy nas o nią prosili. Od beti2503 1.- Podziękowanie Matce Najświętszej za wszelkie łaski, które wyprasza dla mnie i mojej rodziny; 2.- o opiekę Niepokalanej dla mojego duchowego rodzeństwa, 3.- o Boże błogosławieństwo dla ludzi, których Bóg postawił na mojej drodze życia. Od Rose_jo 4. Za skuteczną terapię antyrakową w.Ryśka 5. Za zdrowie dla Mamy Meża,c.Basi,c.Krysi 6. Za poprawę wyników badań moich i Córki 7. Za znalezienie pracy przez Mamę Męża,Gosię,Roberta Od zanka05 8. Za naszą ojczyznę i o pokój na świecie żeby nie było wojen, 9. Za wszystkich młodych którzy się zagubili aby powrócili na drogę zbawienia i za wszystkie niechciane dzieci aby w swoim życiu doznały prawdziwej miłości i za naszą grupę Różańcową abyśmy wytrwali w modlitwie, Od asm 10.Za nas żebyśmy wytrwali w modlitwie przez cały rok, 11.O dar rodzicielstwa dla mnie i mojego męża 12.Za mojego Tatusia z okazji urodzin, o zdrowie, spokój, i znalezienie pracy w Polsce 13.o wyjaśnienie sprawy Bogu wiadomej 14.o pokój w każdym zakątku tego pięknego świata Od Ola82 15.O pomyślne zdanie wszystkich egzaminów 16.W intencji Jacka 17.O zdrowie i potrzebne łaski dla Marty. 18.O pracę 19.W intencji wszystkich samotnych,bezdomnych,ubogich. Od agvis 20.- O nawrócenie mojego rodzeństwa oraz Tomka, Mariana, Leszka, 21.- O opiekę i Błogosławieństwo dla naszych rodzin i dzieci w 2015 roku, 22.- O Błogosławieństwo w naszej firmie, by nikt nie zapomniał, dla Kogo pracujemy, 23.- O Pana Andrzeja w jego strasznej chorobie, 24.- O mojego Tatę, by radził sobie dzielnie w sytuacji Bogu wiadomej. Od Alus 25.- o zdrowie dla żony i dzieciątka Quartego, 26.- o błogosławieństwo Pana i opiekę Maryi dla mojej rodziny, 27.- o głęboką, mądrą wiarę dla Grzegorza, 28.- o głęboką i mądra wiarę dla wszystkich chrześcijan i wszystkich duchownych, 29.- o zdrowia dla Magdy, Beaty, Julii. 30.- o łaskę macierzyństwa dla Beaty. Od sonniger 31.Podziękowanie za cały rok. 32.Zdrowie dla żony, syna, mamy 33.Zdanie matury i dostanie się na studia dla syna. 34.Obym nadal miał pracę. 35.Oby udało mi się rzucić palenie Od ewa7778 36.- o łaskę nawrócenia dla moich najbliższych i mądrą wiarę dla mnie 37.-za dusze w czyśćcu cierpiące aby dobry Bóg zabrał je do Nieba 38.-w intencji Bogu wiadomej 39.- za małżeństwa sakramentalne aby dotrzymały wierności złożonej przysięgi 40.- dziękuję za przeżyty rok i pomoc w trudnych chwilach Od terezjusz 41.-dziękczynna za miniony rok 42.-za wszystkie osoby konsekrowane, szczególnie te które znam i którym obiecałem modlitwę 43.-za Elę, Anię i Gabrysię o wszelkie potrzebne im łaski 44.-za moją chrześnicę w 10-tą rocznicę urodzin i jej rodzinę o łaskę poznania Boga i życia Nim 45.-w pewnej intencji Bogu wiadomej 45.a. -o zdrowie dla Edka i o łaskę wiary dla niego Od kooool 46.w intencjach Jezusa i Maryi, aby się Wola Boża wypełniała w nas. 47.za rodziny, aby Dobry Bóg był na pierwszym miejscu, 48.za nasz naród, by uratować go z nienawiści, wojen, kłamstwa i pychy. 49.za kapłanów, aby swoim życiem dawali przykład i usunęli zgorszenia ze swojego życia 50.o nawrócenie ludzi żyjących w grzechu śmiertelnym. 55.a. o zdrowie dla Edka i o łaskę wiary dla niego, Od Arek 51.Z podziękowaniem i prośbą o Bożą opiekę nad moją rodziną na nadchodzący rok. 52.O zdrowie dla mojej żony. Od enka71 53.o zdrowie duszy i ciała dla Marty 54.o wzajemną miłość w rodzinie 55.dziękczynna za Boże błogosławieństwo i liczne łaski 56.o opiekę i dary Ducha Świętego dla naszych kierowników duchowych i spowiedników 57.o wszelkie potrzebne łaski dla rodziców którzy stracili swoje dzieci zwłaszcza dla Ani i Magdy oraz ich mężów. Od wojtek1979 58. o przyjęcie do królestwa niebieskiego zmarłego Józka, o siłę Ducha świętego dla Gosi żony Józka aby dobry Bóg obdarzył ją siłą w noszeniu tego wielkiego krzyża a także o bożą Opiekę i zjednoczenie całej rodziny mojej za mojego brata aby trwał w łasce uświęcającej by w trwał w jedność i sile by dobry Bóg błogosławił mojemu chrześniakowi Frankowi a także o bożą Opiekę dla najlepszych sąsiadów bym był dla nich pomocą, dziękuję za wszystkie łaski jakie otrzymałem od Boga w tym roku. Od Maurizio 59.- Za Alicję i jej mamę, a szczególnie Alicję, aby porzuciła wszelkie zainteresowania spirytyzmem i okultyzmem. 60.- Za Ivanę, Gennarinę, Marka i Greziellę, aby nawróciły się i zmieniły swe życie. 61.- Za Valentynę i jej tatę, aby Pan był blisko nich w ich trudnościach. 62.- Za Maurizio, aby nie popełniał swych błędów. 63.- Za papieża Franciszka, aby Duch Święty wspierał go w misji pastoralnej oraz za wszystkich kapłanów, szczególnie tych, zaangażowanych w misjach 64.- Za naszą grupę różańcową. 65.- Za mnie, gdyż przezywam bardzo trudny okres. Od magda68 66.- O potrzebne łaski, w tym zdrowie, zgodę i Boży pokój dla moich najbliższych, szczególnie Łukasza, Amelki, Magdy, Zbigniewa, Elżbiety, Bronisławy. Zdrowie dla mamy, teściowej, Armanda. 67.- O uporządkowanie moich spraw zawodowych. 68.- W pewnej intencji. 69.- O spokój duszy śp. Benedykta i Stanisławy, innych zmarłych z mojej rodziny i znajomych. 70.- O nawrócenie niewierzących moich znajomych i członków rodziny, szczególnie Marka, Renata, Jacka, Mariusza, Beaty, Danila. 71.- Dziękczynna: Dziękuję Ci Najświętszy Panie Jezu i Tobie Niepokalana Matko za szczęśliwe sfinalizowanie zakupu mieszkania dla Łukasza, oraz inne łaski. Od Dariusz-555 72. za szczęśliwy pobyt w Rzeczpospolitej. Od _Lilka 73. -za duszę mojego śp. Taty i dziadków: Konrada i Jadwigi oraz Józefa 74. -za księży: Aleksandra Michała, Szczepana, Pawła, Tadeusza i Andrzeja oraz za s.Lucynę CMW i s.M.Beatę OCD 75. -za Kingę, Gabrysię i Anię, o łaskę uzdrowienia duchowego 76. -o wszelkie potrzebne łaski dla Beaty i całej Jej rodziny 77. -o nawrócenie Katarzyny i jej dzieci 78. -o wzrost wiary w mojej rodzinie 79. -dziękczynną, za wszystkie otrzymane łaski z prośbą o dalszą opiekę a także błogosławieństwo dla mnie i Mariusza z okazji zaręczyn, Od patryk84 80. - W intencji Całej mojej rodziny, zwłaszcza Agaty. Od płaszcz 81. * w pewnej intencji; 82. * w intencji misji; 83. * za Immunitów żeby znalazł się dla nich misjonarz; 84. * Z prośbą o pokoju na świecie szczególności w intencji Ukrainy i ziemi świętej 85. * W intencji Agnieszki z prośbą o uzdrowienie z reumatoidalnego zapalenia stawów. 86. * W intencji Dominika z prośbą o łaskę uzdrowienia z raka, 87. * W intencji Natalki z prośbą o zdrowie i o to, aby była silna i poradziła sobie z trudnościami jakie spotykają ją w szkole. 88. * Za Polskę. 89. * W intencji Mateusza (z Prośbą o uzdrowienie) i jego prababci (z prośbą o zdrowie).
|
N gru 28, 2014 21:08 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Co sądzicie o umieszczaniu zdjęcia przedstawiającego Jezusa jako zdjęcie profilowe na forach czy Facebooku ? Bo jedna osoba zarzuciła mi że popełniam grzech ciężki mając takie zdjęcie.Że umieszczając takie zdjęcie jestem złodziejem bo okradam Boga z wizerunku.
|
Pn gru 29, 2014 2:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zapraszam również do modlitwy za kapłanów. Im więcej ludzi będzie się modlić za kapłanów tym więcej będzie kapłanów z prawdziwym powołaniem. Jedna dziesiątka Różańca Św. lub Koronka do Miłosierdzia Bożego. Albo jakakolwiek króciutka modlitwa w intencji kapłanów. Każde nawet najmniejsze westchnienie do Boga w tej intencji ma ogromne znaczenie. https://www.facebook.com/events/1392539504376491/
Załączniki:
dsds.jpg [ 135.62 KiB | Przeglądane 3669 razy ]
|
Pn gru 29, 2014 2:30 |
|
 |
patryk84
|
Crteros, czyżby ta osoba był w jakiejś sekcie? Bo Katolik to chyba tego nie powiedział?
_________________ http://www.pompejanka.info
|
Pn gru 29, 2014 10:14 |
|
 |
Dariusz-555
|
http://de.swoopshare.com/file/30c487a5d ... 1.rar.htmltym razem filmik , krótki , 30 sekundowy z 05.10.14 z uroczystości ku czci św Faustyny . na filmiku wierni oddają cześć naszej Rodaczce i zarazem Sekretarce Najwyższego prosząc Ją o modlitewne wsparcie .
|
Pn gru 29, 2014 12:20 |
|
 |
magda68
|
-Cristeros- napisał(a): Co sądzicie o umieszczaniu zdjęcia przedstawiającego Jezusa jako zdjęcie profilowe na forach czy Facebooku ? Bo jedna osoba zarzuciła mi że popełniam grzech ciężki mając takie zdjęcie.Że umieszczając takie zdjęcie jestem złodziejem bo okradam Boga z wizerunku. Tu przychodzą mi na myśl słowa św. Pawła Apostoła, "już nie ja żyję, ale żyje we mnie Chrystus". To tłumaczy, dlaczego wizerunek Jezusa w miejsce sweet foci na profilu.
|
Pn gru 29, 2014 22:27 |
|
 |
Dariusz-555
|
zapodano tu temat zdjęcia , obrazu , wizerunku Najwyższego . profil nie profil , forum nie forum , facebook nie facebook , okradanie Boga nie okradanie . . . .
jak zwykle odsyłam do Dzienniczka , słowa Najwyższego ( po polsku ) - " maluj obraz w duszy swojej . . . " . a co dalej ? ano - Dzienniczek .
|
Wt gru 30, 2014 9:38 |
|
 |
Łezka_32
Dołączył(a): Śr gru 10, 2014 3:44 Posty: 32 Lokalizacja: Zakroczym, Mazowieckie
|
Moi Drodzy, potwierdzam swoją obecność na forum, potwierdzam codzienną modlitwę w naszych intencjach. Bardzo proszę abyście wspomogli mnie modlitwą o wyzwolenie z nałogu. Odkąd jestem z Wami jest mi łatwiej walczyć, każdego dnia. Dziękuję
_________________ Jeśli Bóg z nami, któż przeciwko nam??
|
Wt gru 30, 2014 10:57 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Łezka_32 napisał(a): Moi Drodzy, potwierdzam swoją obecność na forum, potwierdzam codzienną modlitwę w naszych intencjach. Bardzo proszę abyście wspomogli mnie modlitwą o wyzwolenie z nałogu. Odkąd jestem z Wami jest mi łatwiej walczyć, każdego dnia. Dziękuję Wspomożemy 
|
Wt gru 30, 2014 12:57 |
|
 |
Dariusz-555
|
najnowsza książka ks . Gabriela Amortha "spotkałem szatana" daje odpowiedzi na pytania - na co powinna zwrócić osoba która myśli że jest opętana , jak rozpoznać opętanie , jak rozróżnić chorobę psychiczną od opętania , co zrobić by zwyciężyć pokusy szatana .
do 100 lecia Fatimy - 865 dni , 2 godziny , 42 minuty i 29 sekund .
Alleluja i do przodu !
|
Wt gru 30, 2014 14:35 |
|
|
|