Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Autor |
Wiadomość |
Łezka_32
Dołączył(a): Śr gru 10, 2014 3:44 Posty: 32 Lokalizacja: Zakroczym, Mazowieckie
|
 Re: Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
bardzo Was proszę o wsparcie modlitewne. Moja żona w dniu dzisiejszym dostała wypowiedzenie umowy o pracę. Po ponad 20latach pracy podziękowano pani pielęgniarce i jej trzem koleżankom za współpracę. Powodem są oszczędności. Diabeł ogonem kręci;(
_________________ Jeśli Bóg z nami, któż przeciwko nam??
|
Śr gru 31, 2014 16:34 |
|
|
|
 |
beti2503
|
Pamiętam o Tobie Łezko_32! Kochani  Wam wszystkim życzę obfitości łask w nadchodzącym 2015 roku Pozdrawiam Was ciepło 
_________________ Wszystkie wasze sprawy niech się dokonują w miłości! (1 Kor 16, 14)
|
Śr gru 31, 2014 17:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wraz z błogosławieństwem Celnika:
Tajemnice różańcowe na styczeń: ~~ <>< ~~ <>< ~~ <>< ~~
I. TAJEMNICE RADOSNE:
1. Zwiastowanie Najświętszej Maryi Pannie - agvis; beti2503 2. Nawiedzenie świętej Elżbiety - Terezjusz; _Lilka 3. Narodzenie Jezusa - enka71; asm 4. Ofiarowanie Jezusa w świątyni - Mariel; poszukujaca81 5. Odnalezienie Jezusa w świątyni - patryk84; monikam1
II. TAJEMNICE ŚWIATŁA:
1. Chrzest Jezusa w Jordanie - Krystian; Ola82 2. Objawienie się Jezusa w Kanie Galilejskiej - Arek; Gulka 3. Głoszenie Królestwa i wzywanie do nawrócenia - Vul; kooool 4. Przemienienie Pańskie na górze Tabor - Dominik; irena46 5. Ustanowienie Eucharystii - ewa7778; płaszcz
III. TAJEMNICE BOLESNE:
1. Modlitwa Jezusa w Ogrójcu - Rose_jo; macols006 2. Biczowanie Jezusa - sonniger; ojciectom 3. Cierniem ukoronowanie Jezusa - Hopcia; Pace_e_Bene 4. Dźwiganie przez Jezusa krzyża na Kalwarię - Maurizio; wojtek1979 5. Ukrzyżowanie i śmierć Jezusa - magda68; Łezka_32
IV. TAJEMNICE CHWALEBNE:
1. Zmartwychwstanie Jezusa Chrystusa - Iwona19; equuleuss 2. Wniebowstąpienie Chrystusa - -Cristeros- ; p1piotr 3. Zesłanie Ducha Świętego - PomocDlaKarinki; zanka05 4. Wniebowzięcie Najświętszej Maryi Panny - Dariusz-555; totyija 5. Ukoronowanie Maryi na Królową nieba i ziemi - Alus; AleksanderK
INTENCJE PAPIESKIE: Intencja ogólna: Aby ludzie należący do różnych tradycji religijnych i wszyscy ludzie dobrej woli współpracowali w promowaniu pokoju. Intencja ewangelizacyjna: Aby w tym roku, poświęconym życiu konsekrowanemu, zakonnicy i zakonnice odnaleźli radość płynącą z naśladowania Chrystusa i gorliwie oddawali się posługiwaniu ubogim.
INTENCJE FORUMOWE: Od nas (Intencje wspólne forumowe): - o wieczne szczęście dla Andrzeja Puszeczki i jego orędownictwo nad naszą grupą różańcową, - we wszystkich intencjach Ojca Świętego, - w intencji kapłanów i wszystkich osób konsekrowanych o łaskę żywej wiary, - o nowe powołania kapłańskie, misyjne i zakonne, - za wszystkich ludzi samotnych, bezdomnych, bezrobotnych, uzależnionych, chorych i cierpiących, - o miłość, wytrwałość i jedność dla małżonków, - o dar potomstwa dla bezdzietnych małżeństw, - o dary Ducha Świętego dla dzieci i młodzieży, - o nawrócenie grzeszników zatwardziałych, - za naszą Ojczyznę, - o pokój na świecie, - za wszystkie dusze w czyśćcu cierpiące, - za całą naszą grupę różańcową, o łaskę żywej wiary. - za wszystkich którym obiecaliśmy pamięć w modlitwie i którzy nas o nią prosili. Od beti2503 1.- Podziękowanie Matce Najświętszej za wszelkie łaski, które wyprasza dla mnie i mojej rodziny; 2.- o opiekę Niepokalanej dla mojego duchowego rodzeństwa, 3.- o Boże błogosławieństwo dla ludzi, których Bóg postawił na mojej drodze życia. Od Rose_jo 4. Za skuteczną terapię antyrakową w.Ryśka 5. Za zdrowie dla Mamy Meża,c.Basi,c.Krysi 6. Za poprawę wyników badań moich i Córki 7. Za znalezienie pracy przez Mamę Męża,Gosię,Roberta Od zanka05 8. Za naszą ojczyznę i o pokój na świecie żeby nie było wojen, 9. Za wszystkich młodych którzy się zagubili aby powrócili na drogę zbawienia i za wszystkie niechciane dzieci aby w swoim życiu doznały prawdziwej miłości i za naszą grupę Różańcową abyśmy wytrwali w modlitwie, Od asm 10.Za nas żebyśmy wytrwali w modlitwie przez cały rok, 11.O dar rodzicielstwa dla mnie i mojego męża 12.Za mojego Tatusia z okazji urodzin, o zdrowie, spokój, i znalezienie pracy w Polsce 13.o wyjaśnienie sprawy Bogu wiadomej 14.o pokój w każdym zakątku tego pięknego świata Od Ola82 15.O pomyślne zdanie wszystkich egzaminów 16.W intencji Jacka 17.O zdrowie i potrzebne łaski dla Marty. 18.O pracę 19.W intencji wszystkich samotnych,bezdomnych,ubogich. Od agvis 20.- O nawrócenie mojego rodzeństwa oraz Tomka, Mariana, Leszka, 21.- O opiekę i Błogosławieństwo dla naszych rodzin i dzieci w 2015 roku, 22.- O Błogosławieństwo w naszej firmie, by nikt nie zapomniał, dla Kogo pracujemy, 23.- O Pana Andrzeja w jego strasznej chorobie, 24.- O mojego Tatę, by radził sobie dzielnie w sytuacji Bogu wiadomej. Od Alus 25.- o zdrowie dla żony i dzieciątka Quartego, 26.- o błogosławieństwo Pana i opiekę Maryi dla mojej rodziny, 27.- o głęboką, mądrą wiarę dla Grzegorza, 28.- o głęboką i mądra wiarę dla wszystkich chrześcijan i wszystkich duchownych, 29.- o zdrowia dla Magdy, Beaty, Julii. 30.- o łaskę macierzyństwa dla Beaty. Od sonniger 31.Podziękowanie za cały rok. 32.Zdrowie dla żony, syna, mamy 33.Zdanie matury i dostanie się na studia dla syna. 34.Obym nadal miał pracę. 35.Oby udało mi się rzucić palenie Od ewa7778 36.- o łaskę nawrócenia dla moich najbliższych i mądrą wiarę dla mnie 37.-za dusze w czyśćcu cierpiące aby dobry Bóg zabrał je do Nieba 38.-w intencji Bogu wiadomej 39.- za małżeństwa sakramentalne aby dotrzymały wierności złożonej przysięgi 40.- dziękuję za przeżyty rok i pomoc w trudnych chwilach Od terezjusz 41.-dziękczynna za miniony rok 42.-za wszystkie osoby konsekrowane, szczególnie te które znam i którym obiecałem modlitwę 43.-za Elę, Anię i Gabrysię o wszelkie potrzebne im łaski 44.-za moją chrześnicę w 10-tą rocznicę urodzin i jej rodzinę o łaskę poznania Boga i życia Nim 45.-w pewnej intencji Bogu wiadomej 45.a. -o zdrowie dla Edka i o łaskę wiary dla niego Od kooool 46.w intencjach Jezusa i Maryi, aby się Wola Boża wypełniała w nas. 47.za rodziny, aby Dobry Bóg był na pierwszym miejscu, 48.za nasz naród, by uratować go z nienawiści, wojen, kłamstwa i pychy. 49.za kapłanów, aby swoim życiem dawali przykład i usunęli zgorszenia ze swojego życia 50.o nawrócenie ludzi żyjących w grzechu śmiertelnym. 55.a. o zdrowie dla Edka i o łaskę wiary dla niego, Od Arek 51.Z podziękowaniem i prośbą o Bożą opiekę nad moją rodziną na nadchodzący rok. 52.O zdrowie dla mojej żony. Od enka71 53.o zdrowie duszy i ciała dla Marty 54.o wzajemną miłość w rodzinie 55.dziękczynna za Boże błogosławieństwo i liczne łaski 56.o opiekę i dary Ducha Świętego dla naszych kierowników duchowych i spowiedników 57.o wszelkie potrzebne łaski dla rodziców którzy stracili swoje dzieci zwłaszcza dla Ani i Magdy oraz ich mężów. Od wojtek1979 58. o przyjęcie do królestwa niebieskiego zmarłego Józka, o siłę Ducha świętego dla Gosi żony Józka aby dobry Bóg obdarzył ją siłą w noszeniu tego wielkiego krzyża a także o bożą Opiekę i zjednoczenie całej rodziny mojej za mojego brata aby trwał w łasce uświęcającej by w trwał w jedność i sile by dobry Bóg błogosławił mojemu chrześniakowi Frankowi a także o bożą Opiekę dla najlepszych sąsiadów bym był dla nich pomocą, dziękuję za wszystkie łaski jakie otrzymałem od Boga w tym roku. Od Maurizio 59.- Za Alicję i jej mamę, a szczególnie Alicję, aby porzuciła wszelkie zainteresowania spirytyzmem i okultyzmem. 60.- Za Ivanę, Gennarinę, Marka i Greziellę, aby nawróciły się i zmieniły swe życie. 61.- Za Valentynę i jej tatę, aby Pan był blisko nich w ich trudnościach. 62.- Za Maurizio, aby nie popełniał swych błędów. 63.- Za papieża Franciszka, aby Duch Święty wspierał go w misji pastoralnej oraz za wszystkich kapłanów, szczególnie tych, zaangażowanych w misjach 64.- Za naszą grupę różańcową. 65.- Za mnie, gdyż przezywam bardzo trudny okres. Od magda68 66.- O potrzebne łaski, w tym zdrowie, zgodę i Boży pokój dla moich najbliższych, szczególnie Łukasza, Amelki, Magdy, Zbigniewa, Elżbiety, Bronisławy. Zdrowie dla mamy, teściowej, Armanda. 67.- O uporządkowanie moich spraw zawodowych. 68.- W pewnej intencji. 69.- O spokój duszy śp. Benedykta i Stanisławy, innych zmarłych z mojej rodziny i znajomych. 70.- O nawrócenie niewierzących moich znajomych i członków rodziny, szczególnie Marka, Renata, Jacka, Mariusza, Beaty, Danila. 71.- Dziękczynna: Dziękuję Ci Najświętszy Panie Jezu i Tobie Niepokalana Matko za szczęśliwe sfinalizowanie zakupu mieszkania dla Łukasza, oraz inne łaski. Od Dariusz-555 72. za szczęśliwy pobyt w Rzeczpospolitej. Od _Lilka 73. -za duszę mojego śp. Taty i dziadków: Konrada i Jadwigi oraz Józefa 74. -za księży: Aleksandra Michała, Szczepana, Pawła, Tadeusza i Andrzeja oraz za s.Lucynę CMW i s.M.Beatę OCD 75. -za Kingę, Gabrysię i Anię, o łaskę uzdrowienia duchowego 76. -o wszelkie potrzebne łaski dla Beaty i całej Jej rodziny 77. -o nawrócenie Katarzyny i jej dzieci 78. -o wzrost wiary w mojej rodzinie 79. -dziękczynną, za wszystkie otrzymane łaski z prośbą o dalszą opiekę a także błogosławieństwo dla mnie i Mariusza z okazji zaręczyn, Od patryk84 80. - W intencji Całej mojej rodziny, zwłaszcza Agaty. Od płaszcz 81. * w pewnej intencji; 82. * w intencji misji; 83. * za Immunitów żeby znalazł się dla nich misjonarz; 84. * Z prośbą o pokoju na świecie szczególności w intencji Ukrainy i ziemi świętej 85. * W intencji Agnieszki z prośbą o uzdrowienie z reumatoidalnego zapalenia stawów. 86. * W intencji Dominika z prośbą o łaskę uzdrowienia z raka, 87. * W intencji Natalki z prośbą o zdrowie i o to, aby była silna i poradziła sobie z trudnościami jakie spotykają ją w szkole. 88. * Za Polskę. 89. * W intencji Mateusza (z Prośbą o uzdrowienie) i jego prababci (z prośbą o zdrowie).
|
Śr gru 31, 2014 17:20 |
|
|
|
 |
sonniger
|
Łezka_32
+
Będzie dobrze!
|
Śr gru 31, 2014 18:09 |
|
 |
Maurizio
|
ciao,volevo augurare a tutti gli amici del forum,e in particolare a quelle del gruppo del Rosario,una buona fine e un buon inizio 2015.grazie di cuore a tutti.salutandovi,con Dio
|
Śr gru 31, 2014 19:56 |
|
|
|
 |
magda68
|
Maurizio napisał(a): ciao,volevo augurare a tutti gli amici del forum,e in particolare a quelle del gruppo del Rosario,una buona fine e un buon inizio 2015.grazie di cuore a tutti.salutandovi,con Dio Ciao. Wszystkim przyjaciołom z forum, a w szczególności grupy różańcowej, składam życzenia noworoczne. Wszystkiego najlepszego w 2015 roku. Dziękuje z całego serca wszystkim. Z Bogiem.
|
Cz sty 01, 2015 11:03 |
|
 |
magda68
|
Przyjmijcie także ode mnie serdeczne życzenia noworoczne. Wielu łask Bożych w całym 2015 r., oraz, aby się spełniała wola Boga w waszym życiu. Ojciec Niebieski wie co jest dla was/nas najlepsze  .
|
Cz sty 01, 2015 11:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tajemnice różańcowe na styczeń: ~~ <>< ~~ <>< ~~ <>< ~~
I. TAJEMNICE RADOSNE:
1. Zwiastowanie Najświętszej Maryi Pannie - agvis; beti2503 2. Nawiedzenie świętej Elżbiety - Terezjusz; _Lilka 3. Narodzenie Jezusa - enka71; asm 4. Ofiarowanie Jezusa w świątyni - Mariel; poszukujaca81 5. Odnalezienie Jezusa w świątyni - patryk84; monikam1
II. TAJEMNICE ŚWIATŁA:
1. Chrzest Jezusa w Jordanie - Krystian; Ola82 2. Objawienie się Jezusa w Kanie Galilejskiej - Arek; Gulka 3. Głoszenie Królestwa i wzywanie do nawrócenia - Vul; kooool 4. Przemienienie Pańskie na górze Tabor - Dominik; irena46 5. Ustanowienie Eucharystii - ewa7778; płaszcz
III. TAJEMNICE BOLESNE:
1. Modlitwa Jezusa w Ogrójcu - Rose_jo; macols006 2. Biczowanie Jezusa - sonniger; ojciectom 3. Cierniem ukoronowanie Jezusa - Hopcia; Pace_e_Bene 4. Dźwiganie przez Jezusa krzyża na Kalwarię - Maurizio; wojtek1979 5. Ukrzyżowanie i śmierć Jezusa - magda68; Łezka_32
IV. TAJEMNICE CHWALEBNE:
1. Zmartwychwstanie Jezusa Chrystusa - Iwona19; equuleuss 2. Wniebowstąpienie Chrystusa - -Cristeros- ; p1piotr 3. Zesłanie Ducha Świętego - PomocDlaKarinki; zanka05 4. Wniebowzięcie Najświętszej Maryi Panny - Dariusz-555; totyija 5. Ukoronowanie Maryi na Królową nieba i ziemi - Alus; AleksanderK
INTENCJE PAPIESKIE: Intencja ogólna: Aby ludzie należący do różnych tradycji religijnych i wszyscy ludzie dobrej woli współpracowali w promowaniu pokoju. Intencja ewangelizacyjna: Aby w tym roku, poświęconym życiu konsekrowanemu, zakonnicy i zakonnice odnaleźli radość płynącą z naśladowania Chrystusa i gorliwie oddawali się posługiwaniu ubogim.
INTENCJE FORUMOWE: Od nas (Intencje wspólne forumowe): - o wieczne szczęście dla Andrzeja Puszeczki i jego orędownictwo nad naszą grupą różańcową, - we wszystkich intencjach Ojca Świętego, - w intencji kapłanów i wszystkich osób konsekrowanych o łaskę żywej wiary, - o nowe powołania kapłańskie, misyjne i zakonne, - za wszystkich ludzi samotnych, bezdomnych, bezrobotnych, uzależnionych, chorych i cierpiących, - o miłość, wytrwałość i jedność dla małżonków, - o dar potomstwa dla bezdzietnych małżeństw, - o dary Ducha Świętego dla dzieci i młodzieży, - o nawrócenie grzeszników zatwardziałych, - za naszą Ojczyznę, - o pokój na świecie, - za wszystkie dusze w czyśćcu cierpiące, - za całą naszą grupę różańcową, o łaskę żywej wiary. - za wszystkich którym obiecaliśmy pamięć w modlitwie i którzy nas o nią prosili. Od beti2503 1.- Podziękowanie Matce Najświętszej za wszelkie łaski, które wyprasza dla mnie i mojej rodziny; 2.- o opiekę Niepokalanej dla mojego duchowego rodzeństwa, 3.- o Boże błogosławieństwo dla ludzi, których Bóg postawił na mojej drodze życia. Od Rose_jo 4. Za skuteczną terapię antyrakową w.Ryśka 5. Za zdrowie dla Mamy Meża,c.Basi,c.Krysi 6. Za poprawę wyników badań moich i Córki 7. Za znalezienie pracy przez Mamę Męża,Gosię,Roberta Od zanka05 8. Za naszą ojczyznę i o pokój na świecie żeby nie było wojen, 9. Za wszystkich młodych którzy się zagubili aby powrócili na drogę zbawienia i za wszystkie niechciane dzieci aby w swoim życiu doznały prawdziwej miłości i za naszą grupę Różańcową abyśmy wytrwali w modlitwie, Od asm 10.Za nas żebyśmy wytrwali w modlitwie przez cały rok, 11.O dar rodzicielstwa dla mnie i mojego męża 12.Za mojego Tatusia z okazji urodzin, o zdrowie, spokój, i znalezienie pracy w Polsce 13.o wyjaśnienie sprawy Bogu wiadomej 14.o pokój w każdym zakątku tego pięknego świata Od Ola82 15.O pomyślne zdanie wszystkich egzaminów 16.W intencji Jacka 17.O zdrowie i potrzebne łaski dla Marty. 18.O pracę 19.W intencji wszystkich samotnych,bezdomnych,ubogich. Od agvis 20.- O nawrócenie mojego rodzeństwa oraz Tomka, Mariana, Leszka, 21.- O opiekę i Błogosławieństwo dla naszych rodzin i dzieci w 2015 roku, 22.- O Błogosławieństwo w naszej firmie, by nikt nie zapomniał, dla Kogo pracujemy, 23.- O Pana Andrzeja w jego strasznej chorobie, 24.- O mojego Tatę, by radził sobie dzielnie w sytuacji Bogu wiadomej. Od Alus 25.- o zdrowie dla żony i dzieciątka Quartego, 26.- o błogosławieństwo Pana i opiekę Maryi dla mojej rodziny, 27.- o głęboką, mądrą wiarę dla Grzegorza, 28.- o głęboką i mądra wiarę dla wszystkich chrześcijan i wszystkich duchownych, 29.- o zdrowia dla Magdy, Beaty, Julii. 30.- o łaskę macierzyństwa dla Beaty. Od sonniger 31.Podziękowanie za cały rok. 32.Zdrowie dla żony, syna, mamy 33.Zdanie matury i dostanie się na studia dla syna. 34.Obym nadal miał pracę. 35.Oby udało mi się rzucić palenie Od ewa7778 36.- o łaskę nawrócenia dla moich najbliższych i mądrą wiarę dla mnie 37.-za dusze w czyśćcu cierpiące aby dobry Bóg zabrał je do Nieba 38.-w intencji Bogu wiadomej 39.- za małżeństwa sakramentalne aby dotrzymały wierności złożonej przysięgi 40.- dziękuję za przeżyty rok i pomoc w trudnych chwilach Od terezjusz 41.-dziękczynna za miniony rok 42.-za wszystkie osoby konsekrowane, szczególnie te które znam i którym obiecałem modlitwę 43.-za Elę, Anię i Gabrysię o wszelkie potrzebne im łaski 44.-za moją chrześnicę w 10-tą rocznicę urodzin i jej rodzinę o łaskę poznania Boga i życia Nim 45.-w pewnej intencji Bogu wiadomej 45.a. -o zdrowie dla Edka i o łaskę wiary dla niego Od kooool 46. w ofiarnej modlitwie przebłagalnej proszę w intencjach Jezusa i Maryi, aby się Wola Boża wypełniała w nas. 47. przepraszam za grzechy rodzin, aby Dobry Bóg ujął nas czule swym Miłosierdziem i zasiadł na pierwszym miejscu wśród nas, 48. przepraszam za grzechy naszego narodu, które rodzą nienawiść, wojny, kłamstwa i pychę. 49. przepraszam za grzechy i zgorszenia Twoich kapłanów, 50. przepraszam za ludzi żyjących w grzechu śmiertelnym, miej Miłosierdzie nad nimi. Od Arek 51.Z podziękowaniem i prośbą o Bożą opiekę nad moją rodziną na nadchodzący rok. 52.O zdrowie dla mojej żony. Od enka71 53.o zdrowie duszy i ciała dla Marty 54.o wzajemną miłość w rodzinie 55.dziękczynna za Boże błogosławieństwo i liczne łaski 56.o opiekę i dary Ducha Świętego dla naszych kierowników duchowych i spowiedników 57.o wszelkie potrzebne łaski dla rodziców którzy stracili swoje dzieci zwłaszcza dla Ani i Magdy oraz ich mężów. Od wojtek1979 58. o przyjęcie do królestwa niebieskiego zmarłego Józka, o siłę Ducha świętego dla Gosi żony Józka aby dobry Bóg obdarzył ją siłą w noszeniu tego wielkiego krzyża a także o bożą Opiekę i zjednoczenie całej rodziny mojej za mojego brata aby trwał w łasce uświęcającej by w trwał w jedność i sile by dobry Bóg błogosławił mojemu chrześniakowi Frankowi a także o bożą Opiekę dla najlepszych sąsiadów bym był dla nich pomocą, dziękuję za wszystkie łaski jakie otrzymałem od Boga w tym roku. Od Maurizio 59.- Za Alicję i jej mamę, a szczególnie Alicję, aby porzuciła wszelkie zainteresowania spirytyzmem i okultyzmem. 60.- Za Ivanę, Gennarinę, Marka i Greziellę, aby nawróciły się i zmieniły swe życie. 61.- Za Valentynę i jej tatę, aby Pan był blisko nich w ich trudnościach. 62.- Za Maurizio, aby nie popełniał swych błędów. 63.- Za papieża Franciszka, aby Duch Święty wspierał go w misji pastoralnej oraz za wszystkich kapłanów, szczególnie tych, zaangażowanych w misjach 64.- Za naszą grupę różańcową. 65.- Za mnie, gdyż przezywam bardzo trudny okres. Od magda68 66.- O potrzebne łaski, w tym zdrowie, zgodę i Boży pokój dla moich najbliższych, szczególnie Łukasza, Amelki, Magdy, Zbigniewa, Elżbiety, Bronisławy. Zdrowie dla mamy, teściowej, Armanda. 67.- O uporządkowanie moich spraw zawodowych. 68.- W pewnej intencji. 69.- O spokój duszy śp. Benedykta i Stanisławy, innych zmarłych z mojej rodziny i znajomych. 70.- O nawrócenie niewierzących moich znajomych i członków rodziny, szczególnie Marka, Renata, Jacka, Mariusza, Beaty, Danila. 71.- Dziękczynna: Dziękuję Ci Najświętszy Panie Jezu i Tobie Niepokalana Matko za szczęśliwe sfinalizowanie zakupu mieszkania dla Łukasza, oraz inne łaski. Od Dariusz-555 72. za szczęśliwy pobyt w Rzeczpospolitej. Od _Lilka 73. -za duszę mojego śp. Taty i dziadków: Konrada i Jadwigi oraz Józefa 74. -za księży: Aleksandra Michała, Szczepana, Pawła, Tadeusza i Andrzeja oraz za s.Lucynę CMW i s.M.Beatę OCD 75. -za Kingę, Gabrysię i Anię, o łaskę uzdrowienia duchowego 76. -o wszelkie potrzebne łaski dla Beaty i całej Jej rodziny 77. -o nawrócenie Katarzyny i jej dzieci 78. -o wzrost wiary w mojej rodzinie 79. -dziękczynną, za wszystkie otrzymane łaski z prośbą o dalszą opiekę a także błogosławieństwo dla mnie i Mariusza z okazji zaręczyn, Od patryk84 80. - W intencji Całej mojej rodziny, zwłaszcza Agaty. Od płaszcz 81. * w pewnej intencji; 82. * w intencji misji; 83. * za Immunitów żeby znalazł się dla nich misjonarz; 84. * Z prośbą o pokoju na świecie szczególności w intencji Ukrainy i ziemi świętej 85. * W intencji Agnieszki z prośbą o uzdrowienie z reumatoidalnego zapalenia stawów. 86. * W intencji Dominika z prośbą o łaskę uzdrowienia z raka, 87. * W intencji Natalki z prośbą o zdrowie i o to, aby była silna i poradziła sobie z trudnościami jakie spotykają ją w szkole. 88. * Za Polskę. 89. * W intencji Mateusza (z Prośbą o uzdrowienie) i jego prababci (z prośbą o zdrowie).
|
Cz sty 01, 2015 15:08 |
|
 |
beti2503
|
Arku, dziękujemy za przydział intencji  Maurizio pozdrawiam Cię serdecznie  Kochani, proszę Was o modlitwę w intencji Kasi, o zdrowie i potrzebne łaski. Bóg zapłać!
_________________ Wszystkie wasze sprawy niech się dokonują w miłości! (1 Kor 16, 14)
|
Cz sty 01, 2015 17:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Łezko, beti Pamiętam o waszych intencjach w modlitwie, a raczej mój anioł stróż pamięta o intencjach  ja się tylko modlę. Cytuj: życzę wam abyście zaznali przebaczenia i sami przebaczyli wszystkim. Abyście odkryli że Bóg was kocha tak po raz pierwszy lub po raz kolejny. Abyście wiedzieli że nigdy nie jesteście sami. Abyście wiedzieli że jesteście ważni, że kocham każdą i każdego z was, jak siostrę i jak brata. http://skrobek.blogspot.com/2014/12/zyczenia-noworoczne.htmlArku dziękuję za dodanie moich intencji i podanie tajemnic różańcowych.
|
Cz sty 01, 2015 18:46 |
|
 |
enka71
Dołączył(a): Śr mar 14, 2012 19:14 Posty: 329 Lokalizacja: Mysłowice, Śląskie
|
Życzę Wszystkim błogosławionego Roku 2015! myślę, że może od przyszłego miesiąca do wspólnych intencji dołączymy o pracę i godziwe wynagrodzenia dla członków róży i ich rodzin? Pod tym względem to chyba będzie ciężki rok...
|
Cz sty 01, 2015 21:40 |
|
 |
terezjusz
|
Obfitości łask kochani w Nowym Roku 2015, Bożego błogosławieństwa na każdy dzień. 
Załączniki:
10885295_1531741410411567_3156548287262047612_n.jpg [ 42.83 KiB | Przeglądane 4157 razy ]
|
Pt sty 02, 2015 11:14 |
|
 |
patryk84
|
kochani, właśnie wróciłem od Teściów gdzie byłem na Święta a tu w skrzynce czekała bardzo przyjemna niespodzianka  Był to list od ks. Tomasza z Bractwa Małych Stópek z podziękowaniami dla Nas oraz zdjęciem "naszych" bobasów 
Załączniki:
zdjecie.JPG [ 151.32 KiB | Przeglądane 4136 razy ]
_________________ http://www.pompejanka.info
|
Pt sty 02, 2015 21:36 |
|
 |
sonniger
|
Proszę o modlitwę za zmarłego kapłana, który jako ksiądz emeryt wiele lat posługiwał w mojej parafii. Niestrudzony spowiednik, którego najczęściej można było zastać w konfesjonale.
Miłosierny Boże, spraw, aby Twój sługa, x. Lucjan Moroń, którego w ziemskim życiu zaszczyciłeś świętym posłannictwem, radował się wiecznie w niebieskiej chwale. Przez naszego Pana Jezusa Chrystusa, Twojego Syna, † który z Tobą żyje i króluje w jedności Ducha Świętego, Bóg, przez wszystkie wieki wieków. Amen.
|
So sty 03, 2015 15:14 |
|
 |
Dariusz-555
|
dobiega końca audycja w RM o Maryi . Ojciec Dyrektor zwrócił uwagę na trzy wydarzenia w 2017 roku . 100 lecie objawień fatimskich , 100 lecie rewolucji październikowej i 300 lecie założenia masonerii . póki co mamy rok 2015 i oby był lepszy od poprzedniego . miłej niedzieli i smacznego obiadku wszystkim .
|
So sty 03, 2015 23:34 |
|
|
|