Fajnie że jesteście!!!oczywiście pamiętałem w tym czasie i o WAS. Przecież jesteście moja małą i bardzo niezwykłą rodziną.! daną oczywiście przez Boga.Nie mogę Was opuścić,no chyba żeby tylko Bóg mnie zabrał do siebie,albo jakaś choroba ciężka mnie zmogła,to co innego.Wszystkim Wam ""Dziękuję""za wsparcie i pamięć,i że mogę z Wami być.Ze mnie akceptujecie takim jakim właśnie jestem!!!!
Tak jak mówiłem wcześniej,można się tutaj poczuć jak na całorocznych rekolekcjach.Bo tak to można nazwać.Bóg jest tutaj na pierwszym miejscu i to jest bardzo ważne.Nasze myśli i słowa zawsze są kierowane ku niebu,i choć mamy czasami upadki,to jednak potrafimy powstać,a to tylko dlatego że On z nami jest.I jest to dla nas bardzo oczywiste że On z nami jest.Choć czasami może nie odczuwamy Jego obecności to jednak posługuję się drugim człowiekiem do realizacji danego zadania.Ja sam uważam się Jego narzędziem i tak jest chyba z każdym.Wykorzystuje mnie bym właśnie służył drugiemu człowiekowi.Staram się dobrze wypełniać Jego wolę.
Każdy jest powołany do czego innego,ale przecież kochamy tego samego Boga.Podoba mi się to że myślimy inaczej,i mamy inne czasami zdania w różnych kwestiach,ale to chyba normalne bo pochodzimy z różnych domów i środowisk,i to jest bardzo piękne.Jedyną rzeczą jaką nas razem wszystkich skleja w jedną całość jest właśnie modlitwa,Bóg.Razem tworzymy wielkie serce dla Maryi.Wielki różaniec.

!
Jest sztuką słuchać drugiego człowieka,zwłaszcza jak pisze i mówi mądrze.Z nam to trochę z własnej praktyki,z mojej pracy osobistej,dlatego staram się czytać co piszecie,i odczytuje w tym wszystkim głos BOGA który przemawia właśnie do mnie przez drugiego człowieka.Nie przez przypadek się tutaj znalazłem.Usłyszeć głos Jezusa w drugim człowieku,tak mówił pewien święty,nie zdradzę jednak Jego imienia.Każdy z nas wnosi coś w grupę,do każdego Bóg przemawia w inny i różny sposób,ale przemawia,i to nie ulega żadnej wątpliwości,chodzi o to żeby umieć odczytać Jego wolę,co akurat ma nam do powiedzenia w danej chwili."""Powiem po raz kolejny.

!To są właśnie moje rekolekcje"""365 w roku.

!
Dziękuje Ci JEZU ze te rekolekcje,za czas który spędzam właśnie z grupą!Oni są dla mnie bardzo ważni,są moim powietrzem,oddechem,bez którego nie da się żyć.

!Wasza postawa jest przyznaniem się do Niego.

!
Dziękuje za to że jesteście.!i to mówię też po raz kolejny,ale skoro się kogoś kocha to nie ma znaczenia ile razy się mówi takie słowa.1000?1000000?Każdy z nas potrzebuje modlitwy,dobrego słowa,wsparcia,każdy z nas ma wzloty i upadki,ale to wszystko,jesteśmy w stanie pokonać,a wiecie dlaczego?Bo jest z nami Bóg.

!!on jest głównym fundamentem tej budowli,na skale jest wybudowany,nic nie jest w stanie go zniszczyć.!Pozdrawiam wszystkich i życzę spokojnego i miłego tygodnia,oczywiście z JEZUSEM.Z Bogiem

Wiecie!!!ale bardzo się ciesze że jesteście!!!że piszemy!!!że się modlimy!!!trudno tak Was zostawić.

!nawet na parę dni!!!Jakoś tak mi smutno

Ale wiem że zawsze mogę do Was wrócić.

!
Czuję się tutaj z Wami dobrze!!!Kiedy się modlę,zawsze sobie wyobrażam wielki krąg,a my w tym kręgu wszyscy razem się modlimy trzymając za ręce.

!Nie piękne uczucie.

!Często powtarzam te same słowa może,ale jeśli się kogoś kocha często mu to mówimy,nawet 100 razy dziennie.To tak jak Jezusowi powtarzamy mu ciągle to samo""Kocham Cię Jezu""żeby wiedział że o nim zawsze pamiętam!!!że jestem z nim!!!czasami widzę ludzi w pracy jak podczas przerwy piszą do swoich żon,mężów,piszą że ich kochają,pamiętają,zawsze się uśmiecham,

bo to bardzo miłe
Żono Kocham Cię.!Mężu Kocham Cię.!A ja zawsze kiedy wracałem z lotniska jak byłem jeszcze wojsku,miałem niedaleko kościół,i zawsze jak wracałem do jednostki to wstępowałem na chwilę żeby powiedzieć""Jezu Kocham Cię""Pamiętam""Wiecie!!!ale czuwał na de mną!!!To było niezwykłe doświadczenie.

!Nie mogłem przecież przejść koło Niego obojętnie.

! Zawsze stawiałem Go na pierwszym miejscu.

!i On mnie nie zawiódł.

!Był moim wartownikiem!!!i do tej pory tak jest!!!Warto z nim być!!!Warto!!! Mimo naszych codziennych trudności,On jest z nami.

!Pamiętajmy zawsze o tym.

! Pozdrawiam

(…)
Wszyscy słyszą????poszukująca zostaje z nami.

!!!Jeszcze raz to powiem!!!!zostaje z nami!!!! Czy to nie piękne!!!!nie zwykłe

Pozdrawiam