Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 18, 2025 21:16

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1944 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 130  Następna strona
 "Różane" pogaduszki, czyli rozmowy o życiu 
Autor Wiadomość

Post Re: "Różane" pogaduszki, czyli rozmowy o życiu
Bronek na pomoc sprowadza z za granicy Donka .
dziś dzień wspomnienia Andrzeja Boboli , polskiego męczennika . módlmy się za Jego wstawiennictwem do Ducha Świętego o uczciwe wybory 24 maja .
niech zwycięży Pani Jasnogórska , która była przy Polsce w ostatnią niedziele .

So maja 16, 2015 15:10

za chwile cisza wyborcza . ksiądz Bortkiewicz na TRWAM woła - " zwyciężymy " .

Pt maja 22, 2015 20:38

. . . i ZWYCIĘŻYLIŚMY ! ! ! Prezydencie Andrzeju , z Maryją damy rade . a pan Bronek ? krótkie spodenki , pepegi , tornister , i jazda do szkoły na lekcje ortografii .

Pani Jasnogórska czuwała dziś nad naszą Ojczyzną . Maryjo , nie odstępuj Ojczyzny Jana Pawła Wielkiego ani na centymetr , ani na pół sekundy .

ALLELUJA I DO PRZODU ! ! !

N maja 24, 2015 21:43

No nie powiedzialabym, ze zwyciezylismy. Ja teraz sie boje wojny z Rosja. Jaroslaw K. Bedzie teraz sterowal swoim pionkiem. A naiwni uwoerzyli w 500 zl na dziecko, ehhhh....szkoda slow.
Rozumiem Dariuszu, ze wracasz w te pedy do ojczyzny, bo miod i mleko zaczyna plynac strumieniami?

N maja 24, 2015 22:07

Edyta. Może niedyskretne pytanie, ale masz drugą dziewczynkę czy chłopczyka? bo przypuszczam do tej pory nastąpiło rozwiązanie. Pewnie więcej nas byłoby ciekawych, nawet po to, aby widzieć za kogo się modlić.

No i zaDUDniło w pałacu prezydenckim :) jakiś może wreszcie mur od tego huku runie

N maja 24, 2015 22:20

Magdo, mam prawie czteromiesiecznego chlopczyka Artura Franciszka :-)

N maja 24, 2015 22:23

To cudownie :) . Gratuluję :brawo: Pewnie Tatuś Maleństwa pęka z dumy...
Polecam Twojego Arturka Franciszka Matce Najświętszej.

N maja 24, 2015 22:34

gratuluje chłopczyka Poszukującej .

Bronek zostawia Polske w ruinie i zgliszczach , po prostu spalona ziemia czyli miód i mleko tak szybko nie będzie płynął . to efekt pięcioletniego pilnowania żyrandola .

N maja 24, 2015 22:38
poszukujaca81 napisał(a):
No nie powiedzialabym, ze zwyciezylismy. Ja teraz sie boje wojny z Rosja. Jaroslaw K. Bedzie teraz sterowal swoim pionkiem.

I to mnie przeraża bo przez takich ludzi jak Ty Poszukująca mamy tak jak mamy. Ale dziś, my, na tyle zdrowi, na tyle silni powiedzieliśmy "dość! dość tego patologicznego związku, uzależnienia od oprawcy, dość syndromu sztokholmskiego!! Już czas z tym skończyć, wyjść z tego chorego układu!!" Mój głos był dziś ważny, nikt go nie zlekceważył, wyrzucił, zafałszował. Na razie nie chce wpadać w euforię ale czuję się tak jakby ktoś po latach niewolenia oddawał mi moje życie w moje ręce. I mam nadzieję, że to nie sen i że z niego się jutro nie wybudzę. Bo ja chcę TU, w mojej Ojczyźnie, w moim kraju, pracować i żyć godnie, spokojnie. Chce pracować na rzecz mojego MOJEGO KRAJU, MOJEJ OJCZYZNY. Chce swoim dzieciom pokazywać POLSKIE lasy, POLSKĄ przyrodę, POLSKĄ ziemię, POLSKĄ rolę. Chce pracować w POLSKIEJ gospodarce.

N maja 24, 2015 23:02

dobrze że mam jutro ( w poniedziałek ) wolne - poniedziałek zielonoświątnikowy .
zwycięstwo przyszło w święto zesłania Ducha Świętego . Jan Paweł Wielki wymodlił nam to u Najwyższego .
Andrzej tym się różni od ex - prezia że jak chce coś powiedzieć , lub uściskać kogoś to nie potrzebuje do tego suflera lub suflerki .

N maja 24, 2015 23:10

To Ja, czy naprawde uwazasz, ze Twoja przyszlosc jest w rekach prezydenta, ktorykolwiek by nim zostal? Ja na serio obawiam sie Polski wymachujacej szabelka przeciw Rosji. Z cala reszta mysle, ze jakos sobie poradze.
A Duda? Kim on jest? Czlowiek wypromowany przez Pis na czas kampanii tylko dlatego, ze Jaroslaw nie mialby szans wygrac. Jak myslicie, dlaczego Jaroslaw usunal sie w cien na czas kampanii?

N maja 24, 2015 23:16
poszukujaca81 napisał(a):
To Ja, czy naprawde uwazasz, ze Twoja przyszlosc jest w rekach prezydenta, ktorykolwiek by nim zostal? Ja na serio obawiam sie Polski wymachujacej szabelka przeciw Rosji. Z cala reszta mysle, ze jakos sobie poradze.
A Duda? Kim on jest? Czlowiek wypromowany przez Pis na czas kampanii tylko dlatego, ze Jaroslaw nie mialby szans wygrac. Jak myslicie, dlaczego Jaroslaw usunal sie w cien na czas kampanii?

A więc jako matka jesteś za tym by rząd popierał gender, by nie dbał o Twoje dziecko, by lekceważył Ciebie jako matkę i jako człowieka?

Co do pytania - otóż uważam, że moja przyszłość leży w moim rękach. A co do reszty to ja nie wiem jak się odnieść... Bo nie wiem czy mam pisać o tym czym jest rząd, czym urząd prezydenta. Czy mam się domyślać o jakie powiązanie między moją przyszłością a prezydentem ci chodzi. Czy mam pisać o tym, że nie wszystko zależy ode mnie i że sama pewnych rzeczy, spraw nie załatwię bo są na takim szczeblu, że od tego jest rząd.... Bardzo nieprecyzyjne pytanie i naprawdę nie wiem jak mam na nie szerzej odpowiedzieć.

Kim jest Duda? Prawnikiem.

A kto stoi za Bredzisławiem? PO i Rosja.

A co do Rosji - poczytaj dawne dzieje. Już królowie pokazali, że Rosję trzeba krótko za mordę trzymać. Lizanie im tyłków tylko pogarsza sprawę.

A! I jeszcze jedno! Może Ty dasz sobie radę ale nie jesteś sama. Masz dwóję dzieci. O nich, o ich życiu, o ich jakości życia, o ich przyszłości też musisz myśleć.

N maja 24, 2015 23:35
http://demotywatory.pl/4504718/Panie-Komorowski

N maja 24, 2015 23:44

Poszukująca , tak chcieli Polacy . musisz się z tym pogodzić . jeszcze tylko zostało na jesień usunąć Naczelną Koparke i jej ekipe .
nie chce prezydenta , który gdy pozdrawia swoją żone to czyta to z kartki .

Ojciec James Manjackal mówił w Polsce , że skoro teraz pozwala się na małżeństwa jednopłciowe , to niedługo pozwolą by człowiek wziął ślub ze zwierzęciem . precz z gender !

N maja 24, 2015 23:52

Wlasnie o to chodzi, ze mysle o przyszlosci swoich dzieci, glownie o tym mysle. Niestety kazdy radykalizm w polityce do niczego dobrego nie prowadzi. Musza byc jakies kompromisy. Gender jakos sie nie boje, wg mnie to wydumany problem. Juz widze jakmprzedszkolanki ucza masturbacji itd. To by chyba pod pedofilie podchodzilo. A czy rzad mi pomoze w wychowywaniu dzieci? Coz, sami zdecydowalismynsie na dzieci, rzad nas nie zmuszal, wiec to my, jako rodzice powinnismy podolac. A czy Ty wierzysz na serio w te 500zl na dziecko? Przeciez to jestbsmiechu warte. I w ogole do kogonte pieniadze mialybybtrafic...? I jeszcze moze w postaci gotowki? I apropos zarobkow, zyje w miescie 65 tys i naprawde nie widzemzeby ludzie zarabiali po 1200zl, min jest to 2000 i wiecej... nie mowie, ze to jest niewiadomomile, ale jednak wiecej niz 1200 zl. Ja zaczynalam prace w roku 2005, mialam pensje ok 700zl na reke. Po 10 latach mam kikka razy wiecej, ale od czegos trzeba bylomzaczac, a nie siedziec z zalozonymi rekamimi biadolic.

Pn maja 25, 2015 7:17
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1944 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 130  Następna strona