Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Autor |
Wiadomość |
ewa7778
|
 Re: Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
ja potwierdzam moje intencje na stałe -w intencji Bogu wiadomej - o Boże prowadzenie mojej rodziny -za dusze w czyscu cierpiące aby Bóg zabrał je do nieba - za małżeństwa sakramentalne aby były wierne złożonej sobie i przed Bogiem przysiędze
mam prośbe muszę wyjechać pod koniec tygodnia obawiam się ze mogę nie miec dostepu do internetu Terezjuszu proszę o przyznanie mi tajemnicy na miesiąc lipiec
|
Wt cze 23, 2015 11:21 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ja też potwierdzam swoją obecność.
Moje intencje. 1-Za mnie abym skutecznie rzucił palenie. Bo od dzisiaj nie palę. 2-Za kumpla z pracy Roberta aby zrozumiał że donoszenie na kolegów z pracy jest ohydztwem.
|
Wt cze 23, 2015 12:00 |
|
 |
patryk84
|
Potwierdzam. Intencje te same co ostatnio.
Z Panem Bogiem!!!
_________________ http://www.pompejanka.info
|
Wt cze 23, 2015 12:46 |
|
|
|
 |
Łezka_32
Dołączył(a): Śr gru 10, 2014 3:44 Posty: 32 Lokalizacja: Zakroczym, Mazowieckie
|
potwierdzam obecność w grupie. Moje intencje Bóg zna. Szczęść Wam Boże!!
_________________ Jeśli Bóg z nami, któż przeciwko nam??
|
Wt cze 23, 2015 16:14 |
|
 |
asm
|
Potwierdzam moją obecność w grupie  Moje intencje: - za moją siostrę Sabinę o jej szybki powrót do zdrowia, - o zgodę, jedność szanowanie się nawzajem w naszej rodzinie, - o łaskę rodzicielstwa dla nas, - o wyjaśnienie trudnej sytuacji mojego taty i teściów, żeby znaleźli pracę, - o rozwiązanie sprawy Bogu wiadomej, - dziękczynna za mojego Marka z okazji urodzin, - dziękczynna za Agnieszkę z okazji urodzin, - dziękczynna za Agatę i Mateusza z okazji ich ślubu, - niech Bóg w pokoju kieruje naszym życiem i naszą pracą. Pozdrowienia dla wszystkich 
|
Wt cze 23, 2015 17:44 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Potwierdzam Moje intencje:  W pewnej intencji; W pewnej Intencji W intencji misji; Za Immunitów żeby znalazł się dla nich misjonarz; Za Ukrainę; W intencji Agnieszki z prośbą o uzdrowienie z reumatoidalnego zapalenia stawów; W intencji Dominika z prośbą o łaskę uzdrowienia z raka; W intencji Mateusza (z Prośbą o uzdrowienie) i jego prababci (z prośbą o zdrowie); W intencji Natalki z prośbą o zdrowie i o to, aby była silna i poradziła sobie z trudnościami jakie spotykają ją w szkole; Z podziękowaniem za wszystkie okazane łaski. Pozdrawiam wszystkich 
|
Śr cze 24, 2015 18:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Arek napisał że jest poza domem ma sprawę rodzinno-osobistą ale u niego wszystko ok. Nie ma na razie dostępu do swojego laptopa i musimy na jakiś czas przejąć jego obowiązki.
|
Śr cze 24, 2015 18:30 |
|
 |
Juski
|
Potwierdzam Moje intencje: Z prosba o dzieci Z podziekowaniem za Pawła i Janka Pozdrawiam
|
Cz cze 25, 2015 9:02 |
|
 |
Maurizio
|
ciao a tutti,confermo la mia presenza nel gruppo. le mie intenzioni per luglio: per Alice e la sua mamma,perchè abbiano la grazia di incontrare Gesù Cristo nella loro vita. per Gennarina,perchè il Signore le dia forza e doni salute al suo papà. per la conversione di Anna e Roberto,perchè abbiano il dono della vera fede. per Mariagrazia,perchè Gesù le stia vicino in questo momento difficile. per tutti i fratelli della XIII comunità neocatecumenale di San Giusto. per tutti i miei nemici,per i defunti e per le famiglie,sopprattutto quelle in difficoltà. per tutti i cristiani perseguitati in tutto il mondo. per le intenzioni del Santo Padre,affinche il Signore lo sostenga nella sua missione pastorale. per me,affinche il Signore aumenti la mia fede e mi doni il suo Spirito e possa affidarmi a Lui. per il nostro gruppo del Rosario,affinche sia sempre unito nella fede e nella preghiera. salutandovi,con Dio
|
Cz cze 25, 2015 9:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Potwierdzam obecność na lipiec, swoją i @PomocDlaKarinki.
|
Cz cze 25, 2015 17:21 |
|
 |
terezjusz
|
Kochani mam dobrą wiadomość Po rozmowie z paroma osobami z naszej grupy odnośnie roli kapłana w Róży, napisałem do mojego znajomego, księdza Stanisława, z zapytaniem czy by się nami duchowo nie zaopiekował. Odpisał że bardzo chętnie. Nie wiem jeszcze czy będzie chciał zarejestrować się na forum, czy bardziej z doskoku. Intencje lipcowe prześlę już do niego, i mam nadzieję że w najbliższym czasie do nas zajrzy. Otoczmy Go naszą modlitwą i powitajmy serdecznie w grupie 
|
Cz cze 25, 2015 17:47 |
|
 |
magda68
|
Mariusz, to bardzo dobra wiadomość. Przekaż ks. Stanisławowi, że czekam(y) na jego słowo do nas tu na forum. Bardzo potrzeba tu słów kapłana z błogosławieństwem ma się rozumieć 
|
Cz cze 25, 2015 18:45 |
|
 |
sonniger
|
Terezjuszu SUPER! Podziękuj w naszym imieniu ks. Stanisławowi i.....powiedz mu niech lepiej będzie z doskoku. Szkoda jego nerwów na procedurę sprawdzania tożsamości i wczytywanie się w komentarze róznej maści antykatolików. Z tego forum księża wieją... 
|
Cz cze 25, 2015 20:07 |
|
 |
_Lilka
|
Cieszę się, że ks. Stanisław się zgodził! Czekamy niecierpliwie na Księdza 
|
Cz cze 25, 2015 20:43 |
|
 |