Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt wrz 16, 2025 9:55

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8817 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 531, 532, 533, 534, 535, 536, 537 ... 588  Następna strona
 Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy 
Autor Wiadomość

Post Re: Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Juski napisał(a):
Też chciałam prosić żebyście w tych dniach pamiętali w modlitwie o mojej rodzinie. Właśnie się dowiedziałam że poczęte Maleństwo przestało się rozwijać. Nie żyje.

Juski słowa nic tu chyba nie dadzą, jedyne co mogę to zapewnić Cię o modlitwie.

So sie 15, 2015 7:55

Juski, bardzo mi przykro. Przytulam Cie i pamietam w modlitwie.

Dariuszu , zamilcz .

So sie 15, 2015 8:25
Juski napisał(a):
Też chciałam prosić żebyście w tych dniach pamiętali w modlitwie o mojej rodzinie. Właśnie się dowiedziałam że poczęte Maleństwo przestało się rozwijać. Nie żyje.

Bardzo mi przykro. Zapewniam o modlitwie.

So sie 15, 2015 14:34

Wyciąłem offtop. To nie jest temat o GMO. Na ten temat można dyskutować w innym dziale.

So sie 15, 2015 14:40
Zobacz profil WWW

Juski bardzo mi przykro, ściskam mocno...

So sie 15, 2015 15:34

Juski, strasznie mi przykro, otaczam Was modlitwą.

So sie 15, 2015 16:22

urlop mam przesunięty na wrzesień , załapie się na uzdrawiającą msze pod przewodnictwem księdza Artura 17 września u św Michała . Alleluja i do przodu !
http://de.swoopshare.com/file/985bfc3f7 ... 5.jpg.html

Wt sie 18, 2015 8:37

Dziękuję wszystkim Modlitwa jest nam bardzo potrzebna i nic innego nie zostaje.
Czy Msze św o uzdrowienie są odprawiane w całej Polsce?

Wt sie 18, 2015 20:56

oto fragment konferencji Ojca Jamesa Manjackala ( a właściwie wstęp ) odnośnie leczenia Duchem Świętym czyli jakie warunki muszą być spełnione . posłuchajmy .
http://de.swoopshare.com/file/76249f27e ... 19&lang=de

Wt sie 18, 2015 22:03

Juski, ogólnie w całej Polsce, ale musiałabyś znaleźć parafię w swojej okolicy, w której się odbywają. Znalazłam taką stronę: http://egzorcyzmy.katolik.pl/tematy/egz ... enie-mapa/
Na tej stronie od linkiem do danej diecezji są informacje o takich Mszach, choć nie przy wszystkich.
Ale z tego co teraz czytam (sama nie miałam okazji w takiej Mszy uczestniczyć) niektórzy księża jeżdżą po całej Polsce i takie Msze odprawiają: http://www.sekretariatewangelizacji.pl/ ... owienie/24

Śr sie 19, 2015 7:27

Juski oczywiście dobrze pojechać na taką Mszę i z wiarą oddać się działaniu Bożej Łaski ale każda Msza św. jest uzdrawiająca i każda modlitwa wstawiennicza może się zakończyć uzdrowieniem. Ja zostałam uzdrowiona w czasie nabożeństwa na które wcale nie chciałam iść, wszystko we mnie się sprzeciwiało bo nie lubiłam takich zgromadzeń, poszłam tylko dlatego, żeby nie "wymądrzać się przed grupą i mężem" o nic dla siebie nie prosiłam, stałam przy drzwiach myśląc tylko o tym aby dotrwać do końca i nagle poczułam , że coś jest inaczej z moim ciałem - Pan Bóg uzdrawia, przychodzi kiedy zechce :)
Mam za sobą podobne doświadczenie do Twojego- dlatego przytulam Cię do serca i płaczę sobie razem z Tobą- zawsze tak reaguję kiedy słyszę, że matka straciła dziecko. Najtrudniejsze w tym wszystkim jest pozwolić sobie samemu aby pomimo to żyć w pełni szczęściem, dać sobie zgodę na szczęście. To trudne bo podświadomie latami trzymamy się tego bólu. To czas "zdzierania zasłon' przed Bogiem- stawania przed Nim w prawdzie, czasem trzeba Mu to wszystko wykrzyczeć aby potem słuchać Jego a nie swojego bólu. Życzę Wam sił na ten trudny czas.

Śr sie 19, 2015 10:37
Błagam was o modlitwę za mnie. Ostatnio zerwałem z piciem i paleniem jak również rozpocząłem nowennę pompejanską o pozamykanie wszystkich furtek dostepu złego ducha w moim życiu i od tej pory zaczęło się szaleństwo . Szatan niszczy potężnie moją pracę zawodową bo wie jak mi na niej zależy. Zabrane premie skargi niszczenie psychyczne . Ja już nie daję rady.
.

Śr sie 19, 2015 14:56

hej hej hej , aby dojść do konkluzji " winien szatan " , trzeba przeprowadzić pewien proces rozpoznawczy . pisałem o tym kiedyś . mam nadzieje że był oglądany na TRWAM program z udziałem księdza egzorcysty z diecezji toruńskiej .

Śr sie 19, 2015 22:12

Piotrek weż się w garść chłopie !!!
ludzie codziennie mają takie problemy jak utrata pracy,premii,zdrowia itp...takie jest życie.Raz sie ma prace, raz nie.Zamiast skupiać się na szatanie to dziękuj Bogu, że w ogóle masz jeszcze robotę.Poza tym pomyśl czy przypadkiem te skargi i zabranie premii nie są bezpodstawne, może opuszczasz się w robocie ?? zamiast kolejnego pacierza,rozmyślania o szatanie i zakładania setnej strony na fb weż się porządnie zajmij swoimi obowiązkami.

Cz sie 20, 2015 7:52

właśnie miałem tu co nieco zapodać z wypowiedzi księdza Amortha , jednak debeściarski wpis Oli ( krótko , treściwie , po ludzku i zrozumiale ) uprzedził mnie . a zabieranie pieniędzy , skargi , niszczenie psychiczne , toż to szara , codzienna normalka w Najjaśniejszej Rzeczpospolitej . włączam tv i co widzę ? pani marszałek sejmu ( M K B ) , z uśmiechem na twarzy melduje że w Polsce wszystko funkcjonuje GENIALNIE .
ma racje ?

Cz sie 20, 2015 9:33
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 8817 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 531, 532, 533, 534, 535, 536, 537 ... 588  Następna strona