Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 17, 2025 20:17

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3668 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 245  Następna strona
 Jaki jest Prezydent Duda? 
Autor Wiadomość
Post Re: Jaki jest Prezydent Duda?
Dariusz-555 napisał(a):
i dobrze ze Gita jest autorka . liczy sie wlasna inicjatywa a nie jak " co poniektorzy " bezmyslne kopiuj-wklej .

Właśnie to bezmyślne Darka kopiuj-wklej o demonach i egzorcystach wykończyło wątek grupy różańcowej :(

N wrz 27, 2015 18:15
Alus napisał(a):
gita napisał(a):
Kilka tygodni sprawowania Urzędu Prezydenta RP przez Andrzeja Dudę potwierdziły to, że jest on MĘŻEM STANU.
http://brygida.naruniec.salon24.salon24 ... ezem-stanu

Zapomniałaś poinformować, że jesteś autorką wpisu w podanym linku? :D

Nie zapomniałam, poza tym, nie tylko ja uważam, że Prezydent Andrzej Duda jest Mężem Stanu.
Jest entuzjastycznie witany, gdziekolwiek spotyka się z Polakami, czy któryś z poprzednich prezydentów był tak entuzjastycznie witany? :brawo:

N wrz 27, 2015 19:16

zapodaj Alicjo jeden przyklad kiedy to kopiuje tu inna strone internetowa .
zreszta wyjasnialismy to , ale " co poniektorzy " maja problemy ze zrozumieniem .

N wrz 27, 2015 19:18

pilaster napisał(a):
Z czterech ostatnich głosowań (eurowybory, wybory samorządowe, I i II tura prezydenckich) pilaster na PO zagłosował tylko raz. W II turze prezydenckich.

Zatem to "zwolennictwo PO" jest w przypadku pilastra bardzo umiarkowane.

Z czterech ostatnich głosowań (eurowybory, wybory samorządowe, I i II tura prezydenckich) Johnny99 na PiS zagłosował tylko raz. W II turze prezydenckich.

Zatem to "zwolennictwo PiS" jest w przypadku J99 co najmniej równie "bardzo umiarkowane", jak "zwolennictwo PO" u pilastra. A mimo to pilaster dziesiątki razy wyzwał J99 od pisowców. Może pilaster to wyjaśnić?

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Pn wrz 28, 2015 7:02
gita napisał(a):
Alus napisał(a):
gita napisał(a):
Kilka tygodni sprawowania Urzędu Prezydenta RP przez Andrzeja Dudę potwierdziły to, że jest on MĘŻEM STANU.
http://brygida.naruniec.salon24.salon24 ... ezem-stanu

Zapomniałaś poinformować, że jesteś autorką wpisu w podanym linku? :D

Nie zapomniałam, poza tym, nie tylko ja uważam, że Prezydent Andrzej Duda jest Mężem Stanu.
Jest entuzjastycznie witany, gdziekolwiek spotyka się z Polakami, czy któryś z poprzednich prezydentów był tak entuzjastycznie witany? :brawo:

Oczywiście jest witany przez członków/zwolenników PiS, kampania wyborcza wymaga takich manifestacji.
Jaki jest Duda Polacy ocenią za rok/2/3 lata.
Oczywiście nie głosowałam na niego, niemniej sądziłam, że z racji młodszego wieku będzie potrafił postrzegać Polaków jako konglomerat różnych poglądów, różnych wizji.
Jak na razie nie zrzucił klapek i dostrzega rzeczywistość jedynie w opcjii PiS.
Polacy to dostrzegają i stąd najniższe notowania spośród wszystkich prezydentów poczynając od Wałęsy.
Wskaźniki zaufania ma porównywalny z Komorowskim 34:31.
Jak na razie marnie......

Pn wrz 28, 2015 7:46
Dariusz-555 napisał(a):
zapodaj Alicjo jeden przyklad kiedy to kopiuje tu inna strone internetowa .
zreszta wyjasnialismy to , ale " co poniektorzy " maja problemy ze zrozumieniem .

Ginkgo Duo, Lecytyna, Bilobil.

Pn wrz 28, 2015 7:49
Ci sami wiwatujący Dudę wygwizdują i buczą na pogrzebie żołnierzy wyklętych.....swojska forma patriotyzmu.

Pn wrz 28, 2015 8:01

specjalistami od buczenia to sa twoi Idole z P O . jesli nie pamietasz ich buczenia w parlamencie podczas wystapienia prezydenta Dudy to polecam Ginko , lecytyne , Bilobil . . . .

Pn wrz 28, 2015 8:08
Dariusz-555 napisał(a):
specjalistami od buczenia to sa twoi Idole z P O . jesli nie pamietasz ich buczenia w parlamencie podczas wystapienia prezydenta Dudy to polecam Ginko , lecytyne , Bilobil . . . .

Cmentarz poświęcony, kościół, pogrzeb, wedle co poniektórych "katolików" niczym się nie różni od izby poselskiej.......

Pn wrz 28, 2015 8:19

czy " co poniektorzy " juz znalezli chociaz jeden przyklad gdy skopiowalem stronke internetowa ?

Pn wrz 28, 2015 8:27

Alus napisał(a):
Ci sami wiwatujący Dudę wygwizdują i buczą na pogrzebie żołnierzy wyklętych.....swojska forma patriotyzmu.

Nie gwizdali na żołnierzy wyklętych, tylko na Kopacz.

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Pn wrz 28, 2015 8:29
Johnny99 napisał(a):
Alus napisał(a):

Nie gwizdali na żołnierzy wyklętych, tylko na Kopacz.

I ci wyklęci, oraz ich rodziny, zrozumieją przyczynę sprofanowania ich pochówku......wszak poświęcany teren cmentarza, kościół, to najwłaściwsze miejsce wyrażania nienawiści, pogardy....

Pn wrz 28, 2015 8:33
Dariusz-555 napisał(a):
czy " co poniektorzy " juz znalezli chociaz jeden przyklad gdy skopiowalem stronke internetowa ?

viewtopic.php?p=863473#p863473

Tu juz o tym bylo, ale nie dotarlo do ciebie, ze zrobienie zdjecia strony internetowej, badz gazety i podanie tylko linku do niej, nie jako do zrodla, ale jako calosc twojej "wiedzy" to wlasnie kopiuj/wklej.

Pn wrz 28, 2015 8:37
Alus napisał(a):

DOPRAWDY!?!?!? Z Nowego Jorku z prędkością światła dotarli do Polski, aby gwizdać na najbardziej kłamliwą premier w III RP Ewę Kopacz??? :o

Pn wrz 28, 2015 8:42

Pewnie nie, ale wg niektórych obecność na nim polityka PO też go profanuje.

Pn wrz 28, 2015 8:44
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 3668 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 245  Następna strona