Jaki jest Prezydent Duda?
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Jaki jest Prezydent Duda?
Dariusz-555 napisał(a): i dobrze ze Gita jest autorka . liczy sie wlasna inicjatywa a nie jak " co poniektorzy " bezmyslne kopiuj-wklej . Właśnie to bezmyślne Darka kopiuj-wklej o demonach i egzorcystach wykończyło wątek grupy różańcowej 
|
N wrz 27, 2015 18:15 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Zapomniałaś poinformować, że jesteś autorką wpisu w podanym linku?  Nie zapomniałam, poza tym, nie tylko ja uważam, że Prezydent Andrzej Duda jest Mężem Stanu. Jest entuzjastycznie witany, gdziekolwiek spotyka się z Polakami, czy któryś z poprzednich prezydentów był tak entuzjastycznie witany? 
|
N wrz 27, 2015 19:16 |
|
 |
Dariusz-555
|
zapodaj Alicjo jeden przyklad kiedy to kopiuje tu inna strone internetowa . zreszta wyjasnialismy to , ale " co poniektorzy " maja problemy ze zrozumieniem .
|
N wrz 27, 2015 19:18 |
|
|
|
 |
Johnny99
|
pilaster napisał(a): Z czterech ostatnich głosowań (eurowybory, wybory samorządowe, I i II tura prezydenckich) pilaster na PO zagłosował tylko raz. W II turze prezydenckich.
Zatem to "zwolennictwo PO" jest w przypadku pilastra bardzo umiarkowane. Z czterech ostatnich głosowań (eurowybory, wybory samorządowe, I i II tura prezydenckich) Johnny99 na PiS zagłosował tylko raz. W II turze prezydenckich. Zatem to "zwolennictwo PiS" jest w przypadku J99 co najmniej równie "bardzo umiarkowane", jak "zwolennictwo PO" u pilastra. A mimo to pilaster dziesiątki razy wyzwał J99 od pisowców. Może pilaster to wyjaśnić?
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Pn wrz 28, 2015 7:02 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Alus napisał(a): Zapomniałaś poinformować, że jesteś autorką wpisu w podanym linku?  Nie zapomniałam, poza tym, nie tylko ja uważam, że Prezydent Andrzej Duda jest Mężem Stanu. Jest entuzjastycznie witany, gdziekolwiek spotyka się z Polakami, czy któryś z poprzednich prezydentów był tak entuzjastycznie witany?  Oczywiście jest witany przez członków/zwolenników PiS, kampania wyborcza wymaga takich manifestacji. Jaki jest Duda Polacy ocenią za rok/2/3 lata. Oczywiście nie głosowałam na niego, niemniej sądziłam, że z racji młodszego wieku będzie potrafił postrzegać Polaków jako konglomerat różnych poglądów, różnych wizji. Jak na razie nie zrzucił klapek i dostrzega rzeczywistość jedynie w opcjii PiS. Polacy to dostrzegają i stąd najniższe notowania spośród wszystkich prezydentów poczynając od Wałęsy. Wskaźniki zaufania ma porównywalny z Komorowskim 34:31. Jak na razie marnie......
|
Pn wrz 28, 2015 7:46 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dariusz-555 napisał(a): zapodaj Alicjo jeden przyklad kiedy to kopiuje tu inna strone internetowa . zreszta wyjasnialismy to , ale " co poniektorzy " maja problemy ze zrozumieniem . Ginkgo Duo, Lecytyna, Bilobil.
|
Pn wrz 28, 2015 7:49 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ci sami wiwatujący Dudę wygwizdują i buczą na pogrzebie żołnierzy wyklętych.....swojska forma patriotyzmu.
|
Pn wrz 28, 2015 8:01 |
|
 |
Dariusz-555
|
specjalistami od buczenia to sa twoi Idole z P O . jesli nie pamietasz ich buczenia w parlamencie podczas wystapienia prezydenta Dudy to polecam Ginko , lecytyne , Bilobil . . . .
|
Pn wrz 28, 2015 8:08 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dariusz-555 napisał(a): specjalistami od buczenia to sa twoi Idole z P O . jesli nie pamietasz ich buczenia w parlamencie podczas wystapienia prezydenta Dudy to polecam Ginko , lecytyne , Bilobil . . . . Cmentarz poświęcony, kościół, pogrzeb, wedle co poniektórych "katolików" niczym się nie różni od izby poselskiej.......
|
Pn wrz 28, 2015 8:19 |
|
 |
Dariusz-555
|
czy " co poniektorzy " juz znalezli chociaz jeden przyklad gdy skopiowalem stronke internetowa ?
|
Pn wrz 28, 2015 8:27 |
|
 |
Johnny99
|
Alus napisał(a): Ci sami wiwatujący Dudę wygwizdują i buczą na pogrzebie żołnierzy wyklętych.....swojska forma patriotyzmu. Nie gwizdali na żołnierzy wyklętych, tylko na Kopacz.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Pn wrz 28, 2015 8:29 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Johnny99 napisał(a): Alus napisał(a): Ci sami wiwatujący Dudę wygwizdują i buczą na pogrzebie żołnierzy wyklętych.....swojska forma patriotyzmu. Nie gwizdali na żołnierzy wyklętych, tylko na Kopacz. I ci wyklęci, oraz ich rodziny, zrozumieją przyczynę sprofanowania ich pochówku......wszak poświęcany teren cmentarza, kościół, to najwłaściwsze miejsce wyrażania nienawiści, pogardy....
|
Pn wrz 28, 2015 8:33 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dariusz-555 napisał(a): czy " co poniektorzy " juz znalezli chociaz jeden przyklad gdy skopiowalem stronke internetowa ? viewtopic.php?p=863473#p863473Tu juz o tym bylo, ale nie dotarlo do ciebie, ze zrobienie zdjecia strony internetowej, badz gazety i podanie tylko linku do niej, nie jako do zrodla, ale jako calosc twojej "wiedzy" to wlasnie kopiuj/wklej.
|
Pn wrz 28, 2015 8:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Ci sami wiwatujący Dudę wygwizdują i buczą na pogrzebie żołnierzy wyklętych.....swojska forma patriotyzmu. DOPRAWDY!?!?!? Z Nowego Jorku z prędkością światła dotarli do Polski, aby gwizdać na najbardziej kłamliwą premier w III RP Ewę Kopacz??? 
|
Pn wrz 28, 2015 8:42 |
|
 |
Johnny99
|
Pewnie nie, ale wg niektórych obecność na nim polityka PO też go profanuje.
|
Pn wrz 28, 2015 8:44 |
|
|
|