Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt lis 18, 2025 20:47

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1911 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128  Następna strona
 Jaki jest Prezydent Komorowski? 
Autor Wiadomość
Post Re: Jaki jest Prezydent Komorowski?
Cytuj:
Czytasz i swoje wiesz, a więc nadal czytaj! Polecam również moje notki. Piszę pod swoim nazwiskiem i imieniem, gdyż nie mam nic do ukrycia.

Przed Bogiem kiedyś też będziesz się chlubić swoja oszczerczą twórczością??
Piszesz pod swoim imieniem i nazwiskiem, bo pod nickiem Gita2 za swoją twórczość zostałaś usunięta ze strony salon24.

So paź 10, 2015 16:34

No cóż, gdybym nie miał dostępu do internetu, nie stykałbym się ciągle z obelżywymi określeniami dotyczącymi PiS, a zwłaszcza Kaczyńskiego. Oczywiście słowo "pisior" nikogo nie obraża. A "mochery", zwłaszcza w ustach DT ma wydźwięk nobilitujący.
Uważam, że każdy odpowiada sam za siebie. I używane określenia definiują tego, kto je używa.

Ale do Komorowskiego mam szacunek tylko jako człowieka. Miałem szacunek dla pełnionej przez niego funkcji. Ale nie mam szacunku dla jego działalności. Także obecnej. Choć nie zabraniam mu reklamowania Cinkciarza. Nawet za granicą. Nawet z ochroną, która przysługuje mu w kraju, a nie poza nim. Ma układy, to z nich korzysta. Gdyby mi Cinkciarz zaproponował taką imprezę, też bym się zgodził. Choć prezydentem nie byłem i nie będę. Gdybym jednak nim kiedyś był, to miałbym większy szacunek dla tejże funkcji. Ale cóż, dziś wszystko można rozmieniać na drobne. Byle drobnych (i grubych) nie zabrakło w kieszeni.

N paź 11, 2015 14:23
andej napisał(a):
No cóż, gdybym nie miał dostępu do internetu, nie stykałbym się ciągle z obelżywymi określeniami dotyczącymi PiS, a zwłaszcza Kaczyńskiego. Oczywiście słowo "pisior" nikogo nie obraża. A "mochery", zwłaszcza w ustach DT ma wydźwięk nobilitujący.
Uważam, że każdy odpowiada sam za siebie. I używane określenia definiują tego, kto je używa.

Obelżywych wpisów o bezmózgowych wyborcach PO, za których wyborcy PiS się wstydzą, nie dostrzegłeś :D
Jaki był prezydent Komorowski? - ani radykalnie lepszy, ani beznadziejnie gorszy od poprzedników.

N paź 11, 2015 17:06

Alus napisał(a):

Obelżywych wpisów o bezmózgowych wyborcach PO, za których wyborcy PiS się wstydzą, nie dostrzegłeś :D
Jaki był prezydent Komorowski? - ani radykalnie lepszy, ani beznadziejnie gorszy od poprzedników.

Skąd wniosek, że nie dostrzegłem? Albo nie dostrzegam. Ty atakujesz jednych. Dlatego staram się ich bronić wskazując na równowagę jakościową.
Nawet więcej niż dostrzegam. Sam też nie jestem od tego wolny. Nie zawsze powstrzymuję się od złośliwych uwag. Gdy coś zaboli, to czasem język zareaguje. Pomimo tego, że staram się tego wystrzegać.

Jaki był BK? Z pewnością dużo słabszy od AK, choć AK znacznie bardziej na lewo. Ale nie tak obciachowy. AK wykazywał też jakąś samodzielność. Nie był podporządkowany partii.

Pn paź 12, 2015 8:40
Cytuj:
Skąd wniosek, że nie dostrzegłem? Albo nie dostrzegam. Ty atakujesz jednych. Dlatego staram się ich bronić wskazując na równowagę jakościową.
Nawet więcej niż dostrzegam. Sam też nie jestem od tego wolny. Nie zawsze powstrzymuję się od złośliwych uwag. Gdy coś zaboli, to czasem język zareaguje. Pomimo tego, że staram się tego wystrzegać.

Znajdź moje wpisy mianujące kogokolwiek - pisior, mocher.

Pn paź 12, 2015 8:47

Alus napisał(a):
Cytuj:

Znajdź moje wpisy mianujące kogokolwiek - pisior, mocher.

Po co? Nigdy nie pomawiałem.

Pn paź 12, 2015 12:58

powinien oddac to co wyniosl . zyrandol jednak niech sobie zachowa na pamiatke swojej obciachowej prezydentury .

Śr lis 04, 2015 16:04
A niedoinformowany Dariusz dalej rzuca oszczerstwa.

To ja juz widze te zmiany, o ktorych 18% spoleczenstwa marzy.

http://www.podatki.abc.com.pl/czytaj/-/ ... onsumentow
VAT juz nie bedzie obnizony. Bo by krwiozerczy sprzedawcy na tym zarobili!

Śr lis 04, 2015 18:03
Kael napisał(a):
A niedoinformowany Dariusz dalej rzuca oszczerstwa.

Nie zabraniaj przyjemności dokonywania dobrego uczynku co do ciała i duszy....dokopywania.....

Śr lis 04, 2015 19:43

http://de.swoopshare.com/file/7d66fd888 ... 1.jpg.html

Cz lis 05, 2015 4:28

http://de.swoopshare.com/file/f6cae3545 ... o.jpg.html

co porabia pan Bronek ? kto wie ?

Pt sty 08, 2016 13:48

http://de.swoopshare.com/file/d6d4fb833 ... 6.jpg.html

N sty 24, 2016 17:20
Dariusz-555 napisał(a):
http://de.swoopshare.com/file/f6cae35458012e283b5953d873636aab/mem-bronislaw-komorowski-przegrane-wybory-po.jpg.html

co porabia pan Bronek ? kto wie ?

Co porabia? Jak wszyscy umaczani broni Bolka!

Cz lut 25, 2016 15:50
No bo kamieniami rzucaja tylko ci o czystych rekach. Ktorzy stan wojenny przespali z kotem u mamusi i byli tak pokorni wobec wladz, ze nawet ani razu ich na rozmowe do SB nie wezwali.A jak wezwali to same falszywki (ale tylko im) w teczki wlozyli.
To znacznie gorsze umoczenie: bierne (albo i czynne) popieranie owczesnego ustroju. Byle miec “swiety spokoj“.

Cz lut 25, 2016 15:57
Kael napisał(a):
No bo kamieniami rzucaja tylko ci o czystych rekach. Ktorzy stan wojenny przespali z kotem u mamusi i byli tak pokorni wobec wladz, ze nawet ani razu ich na rozmowe do SB nie wezwali.A jak wezwali to same falszywki (ale tylko im) w teczki wlozyli.
To znacznie gorsze umoczenie: bierne (albo i czynne) popieranie owczesnego ustroju. Byle miec “swiety spokoj“.

Mylisz się - wezwali, ale w obliczu majestatu zrezygnowali z namawiania, szantażowania.
Bo tez czym mieli zaszantażować?......odebraniem kota?
Nadto dość pochlebnie mówił o swoich studentach - pracownikach MSW....swój chłop :D
http://www.tygodnikprzeglad.pl/teczki-kaczynskich/

Cz lut 25, 2016 16:14
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1911 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128  Następna strona