Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 18, 2025 9:12

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1895 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 127  Następna strona
 Idziemy na wybory 
Autor Wiadomość
Post Re: Idziemy na wybory
Alez Yarpen, obiektywizm moderacji tego forum jest przeciez niepodwazalny. Takze w postach prywatnych.

Juz napisalam: dla mnie bedzie smiesznie albo strasznie. To takie proroctwo na bazie przeszlosci.
Ale naprawde mnie ciekawi, jakie to ruiny odbuduje samodzielny rzad PiSu, a jakich zwlok wpiwnicy nie zauwazy.

A i czy jak temat pomnika na Krakowskim Przedmiesciu pojawi sie w ciagu pierwszego polrocza po objeciu wladzy, to mnie przeprosicie?

Pn paź 26, 2015 9:23
Kael napisał(a):
Alez Yarpen, obiektywizm moderacji tego forum jest przeciez niepodwazalny. Takze w postach prywatnych.

Ja cię nie prosiłem, abyś tutaj tworzyła dalsze insynuacje, tylko o wskazanie moderatorów, którzy podobno zabraniają sceptycyzmu wobec zwycięzcy.

Cytuj:
Juz napisalam: dla mnie bedzie smiesznie albo strasznie. To takie proroctwo na bazie przeszlosci.

Na ten moment mamy jedynie ślepe powtarzanie linii wyborczej PO, które na straszeniu PiS usiłowało zbudować sporą część swojej kampanii, a nie "proroctwo". :D

Cytuj:
Ale naprawde mnie ciekawi, jakie to ruiny odbuduje samodzielny rzad PiSu, a jakich zwlok wpiwnicy nie zauwazy.

Ja liczę na to, że naprawi parę idiotycznych błędów poprzednich rządów.

Cytuj:
A i czy jak temat pomnika na Krakowskim Przedmiesciu pojawi sie w ciagu pierwszego polrocza po objeciu wladzy, to mnie przeprosicie?

Jak gdyby rzeczony pomnik był najważniejszą rzeczą na świecie, a jego postawienie dowodem na to, że PiS rządzi w sposób karygodny. :D

Pn paź 26, 2015 9:29
Dla Yarpena:
medieval_man napisał(a):
Nadal płaczecie i straszycie... no normalnie żal.pl

Yarpen_Zirgin napisał(a):
Cytuj:

Jak gdyby rzeczony pomnik był najważniejszą rzeczą na świecie, a jego postawienie dowodem na to, że PiS rządzi w sposób karygodny. :D

No wiec wlasnie nie jest najwazniejsza rzecza. Jezeli PiS zrozsadnial, to nie zrobi z niego najwazniejszej rzeczy.

Pn paź 26, 2015 9:47
Kael napisał(a):
Dla Yarpena:
medieval_man napisał(a):
Nadal płaczecie i straszycie... no normalnie żal.pl

I gdzie tu masz zabranianie sceptycyzmu wobec wygranej partii? Stwierdziłaś, że dwóch moderatorów tak robiło, a tu zonk: nie wskazałaś nawet jednego. Coś mi się zdaje, że kampanię straszenia PiS przerabiasz powoli na kampanię pomówień względem osób, które ci to wypominają.

Cytuj:
Cytuj:

No wiec wlasnie nie jest najwazniejsza rzecza. Jezeli PiS zrozsadnial, to nie zrobi z niego najwazniejszej rzeczy.

Jakoś nie słyszałem, aby gdzieś w kampanii wyborczej PiS robił z tego najważniejszą rzecz, więc wychodzi na to, że tworzysz jakiś temat zastępczy, który ma przesłonić fakt, że PiS ma szanse na naprawienie błędów, które PO popełniło przez ostatnie osiem lat.

Pn paź 26, 2015 9:54
@Yarpen_Zirgin: drugi moderator (czy moze to byli tylko uzytkownicy? To przepraszam) pisal cos o mediach, ktore beda teraz robic nagonke. Tak jakby te media byly jedyne w Polsce i PiS nie mial zadnej szansy na przejecie TVP np.

Ale ok. Widze pewna nerwowosc, dla mnie niezrozumiala, w koncu macie wyniki jakie was satysfakcjonuja (zadnych nominalny postkomunistow, jedynie sluszna partie rzadzaca samodzielnie), wiec skad takie najezanie sie?

Jezeli teraz wolno tylko gratulowac zwyciezcom, to moze jakos temat watku zmiencie, albo punkt w regulaminie dopiszcie?

Pn paź 26, 2015 10:05
Kael napisał(a):
@Yarpen_Zirgin: drugi moderator(...)

W tym momencie nie wskazałaś nawet pierwszego, który miałby Ci czegokolwiek zabraniać. To o czym my piszemy?

Cytuj:
Ale ok. Widze pewna nerwowosc, dla mnie niezrozumiala, w koncu macie wyniki jakie was satysfakcjonuja (zadnych nominalny postkomunistow, jedynie sluszna partie rzadzaca samodzielnie), wiec skad takie najezanie sie?

Nerwowość? Nerwowi to są zwolennicy przegranej partii, a nie my. W końcu to Ty kontynuujesz kampanię straszenia PiSem i oskarżasz moderatorów o to, że rzekomo zabraniają Ci wyrażania sceptycyzmu wobec wygranych. :D

Cytuj:
Jezeli teraz wolno tylko gratulowac zwyciezcom, to moze jakos temat watku zmiencie, albo punkt w regulaminie dopiszcie?

I kolejne cuda niewidy. Ktoś ci zabronił krytyki PiS i straszenia? Nie. To skończ z takimi tekstami.

Pn paź 26, 2015 10:13
Alus napisał(a):
Alus napisał(a):
Wszystko wskazuje, że PiS powtórzył sukces PSL listą nr 1.....tylko wtedy nazywało sie to oszustwem wyborczym, a teraz zwycięstwem :D

No tak, łatwiej zwalić winę za porażkę na to, że lista PiS była na pierwszym miejscu, niż przyznać, że ludzie mają po prostu dość PO u władzy. :D

Powtórzyłam jedynie zdanie PiS z wyborów samorządowych......wtedy ta opinia była rzetelna, teraz to "zwalanie winy"......jak kali przegrać to oszustwo, gdy Kali wygrać to sprawiedliwość dziejowa :D

Szukam takiej wypowiedzi i znaleźć nie mogę. Możesz mi wskazać miejsce, w którym ją przeczytam?

Pn paź 26, 2015 10:38
Zawsze to mówiłem: to idiotyczne i skandaliczne, żeby ludzie mieszkający na stałe poza Polską, mogli decydować, kto będzie w Polsce sprawował władzę.

Pn paź 26, 2015 11:02

w Radiu Maryja przebojem dnia jest " nie placz Ewka " . viva Ojciec Dyrektor !

nadzieje Polakow odzyly jak 26 lat temu . a Ewa i przyjaciele ? ano , przez ostatnie 8 lat ciezko pracowali na swoja porazke .

Ostatnio edytowano Pn paź 26, 2015 11:33 przez Dariusz-555, łącznie edytowano 1 raz

Pn paź 26, 2015 11:23

akruk napisał(a):
Zawsze to mówiłem: to idiotyczne i skandaliczne, żeby ludzie mieszkający na stałe poza Polską, mogli decydować, kto będzie w Polsce sprawował władzę.

Koniec świata: zgadzam się z akrukiem :lol:

Prawo wyborcze powinny mieć wyłącznie osoby, których wynik wyborów bezpośrednio dotknie - a więc zamieszkałe na stałe w Polsce, albo co najmniej płacące tu podatki.

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Pn paź 26, 2015 11:32
@Johnny99 pijesz do mnie, czy do Dariusza?

Glosy z zagranicy niewiele moga, ale mozliwe, ze glosowali na pPS. To co: powtorzyc wybory?

Pn paź 26, 2015 11:55

Do nikogo. Od zawsze tak uważam.

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Pn paź 26, 2015 12:07
Ja tez. Dlatego nie glosuje.

Co nie znaczy, ze nie mam prawa do wlasnej opinii.

Pn paź 26, 2015 12:11
Kael napisał(a):
Ja tez. Dlatego nie glosuje.

Co nie znaczy, ze nie mam prawa do wlasnej opinii.

Śmieszne. Nie głosujesz, ale psioczenie na to, kto wygrał, oczywiście uważasz za słuszne? Skoro nie uznałaś się za odpowiedzialną za to, kto będzie rządził w RP, to daruj sobie krytykanctwo pod adresem wybranej władzy.

Pn paź 26, 2015 12:14
No i prosze: zawsze znajdzie sie powod, zeby niewygodnym zamknac usta. Twoje niedoczekanie Yarpen.
Dariusz glosowal? Jesli nie to zabron i jemu peanow na czesc!

Nie glosuje, bo to ma znaczenie tylko symboliczne, jak glosuje zagranica. Jezeli bede jednak kiedys planowac powrot do Polski, to moze i przyjade ekstra na wybory do kraju. Kto wie?
A w kraju jest cala moja rodzina i los Polski nie jest mi obojetny.

Pn paź 26, 2015 12:19
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1895 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 127  Następna strona