Jaki jest Prezydent Duda?
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Jaki jest Prezydent Duda?
bert04 napisał(a): Ech, już widzę, jak ten wątek będzie się rozwijał przez najbliższe lata
Gita: Nasz największy z wszystkich prezydentów wstał rano i je właśnie śniadanie. Alus: I właśnie jajko mu spadło na spodnie, ale śmieszne. Medieval: Media głównego nurtu ignorują śniadanie Dudy, a wczoraj relacjonowały grila u Sikorskiego Akacja: Nareszcie po 26 latach prezydent, który je zdrowe śniadania. Niewiarek: Typowy katolik, sam je a inni głodują, to jest chrześcijaństwo?!?!? Andej: Typowy lewacki sposób myślenia, przynajmniej nie kradnie zywności dzieciom, jak to robiła PO Kael: Kiedy PO kradła dzieciom? Andej: Jak nie widziałaś sama, to co ja ci tłumaczył będę Gita: Prezydent skończył właśnie śniadanie i zaczął poranną gimnastykę... Ach, jaka jestem z niego dumna
(Do dziewczyn: to był sarkazm) (Do moderacji: to nie były cytaty) Brawo! To mi się podoba. Jesteś mistrzem!, chociaż co do mnie lekko przesadziłeś. Nie przesadziłeś co do Alus i kwestia z jajkiem najbardziej mnie rozbawiła. Jeszcze się uśmiecham i biję Ci 
|
Cz paź 29, 2015 10:36 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Gdybym byla zlosliwa, to bym napisala, ze akurat przy gicie bert04 nie przesadzil. Ale po co? Kazdy chwali berta za pomysl i wykonanie, a gita musi jeszcze i tak swoja prywatna szpile wsadzic.
|
Cz paź 29, 2015 11:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): bert04 napisał(a): Ech, już widzę, jak ten wątek będzie się rozwijał przez najbliższe lata
Gita: Nasz największy z wszystkich prezydentów wstał rano i je właśnie śniadanie. Alus: I właśnie jajko mu spadło na spodnie, ale śmieszne. Medieval: Media głównego nurtu ignorują śniadanie Dudy, a wczoraj relacjonowały grila u Sikorskiego Akacja: Nareszcie po 26 latach prezydent, który je zdrowe śniadania. Niewiarek: Typowy katolik, sam je a inni głodują, to jest chrześcijaństwo?!?!? Andej: Typowy lewacki sposób myślenia, przynajmniej nie kradnie zywności dzieciom, jak to robiła PO Kael: Kiedy PO kradła dzieciom? Andej: Jak nie widziałaś sama, to co ja ci tłumaczył będę Gita: Prezydent skończył właśnie śniadanie i zaczął poranną gimnastykę... Ach, jaka jestem z niego dumna
(Do dziewczyn: to był sarkazm) (Do moderacji: to nie były cytaty) Brawo! To mi się podoba. Jesteś mistrzem!, chociaż co do mnie lekko przesadziłeś. Nie przesadziłeś co do Alus i kwestia z jajkiem najbardziej mnie rozbawiła. Jeszcze się uśmiecham i biję Ci  Przeczytaj definicję "sarkazm" - zrozumiesz.
|
Cz paź 29, 2015 11:25 |
|
|
|
 |
bert04
|
Kael, przyznaj się, jesteś tylko zła, że Ciebie tak skromnie potraktowałem. Nie martw się, może następnym razem dostaniesz więcej tekstu.
Gito, ponieważ donosisz o codziennych wydarzeniach z życia i działalności PAD w rytmie twitterowym i to na wszystkich kanałach tego forum, i tak nie miałem szansy dorównać.
Alus, miałaś dostać jeszcze jedną linijkę, w której tradycyjnie ochrzaniasz medievala, ale pora późna była i weny nie starczyło.
_________________ Wszystko ma swój czas i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem ...
(Koh 3:1nn)
|
Cz paź 29, 2015 11:30 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Alus, miałaś dostać jeszcze jedną linijkę, w której tradycyjnie ochrzaniasz medievala, ale pora późna była i weny nie starczyło. Ja jedynie przypominam motto na katolickim forum..... 
|
Cz paź 29, 2015 11:36 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
bert04 napisał(a): Kael, przyznaj się, jesteś tylko zła, że Ciebie tak skromnie potraktowałem. [...] Też chcem.
|
Cz paź 29, 2015 12:10 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): Gdybym byla zlosliwa, to bym napisala, ze akurat przy gicie bert04 nie przesadzil. Ale po co? Kazdy chwali berta za pomysl i wykonanie, a gita musi jeszcze i tak swoja prywatna szpile wsadzic. Jeśli kiedykolwiek dorównasz bertowi w złośliwym, a jednocześnie zabawnym potraktowaniu dyskusji, napiszę to białą kredą w czarnym kominie.
|
Cz paź 29, 2015 12:27 |
|
 |
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
Faktycznie. Zgadzam się z Alus. Kopacz w przeciwieństwie do Dudy wypadła kiepsko. CO WIDAĆ NA TYM OBRAZKU.... i załączonym w tekście fimie.
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
Cz paź 29, 2015 14:54 |
|
 |
bert04
|
Na usilne prośby, oto ciąg dalszy poprzedniego dialogu: Medieval: Jajko nie spadło na spodnie, tylko skorupki wyrzucał, oto filmik z dowodami, które media mętnej wody nie puszczają. Alus: O tak, pewnie nie mam racji, bo ja dla Ciebie jestem mętnym wodomózogwiem bez mózgu! I wody! Co nie? Medieval : ? ? ? Kael: A w brytyjskiej gazecie wyśmiali, że jajko było z chowu klatkowego. Andej: Jak długo moderacja będzie tolerowała takie opluwanie prezydenta RP? akruk: Kael odżywia dzieci jajami ekologicznymi? Wyrazy współczucia dla rodziny. gita: Prezydent skończył właśnie gimnastykę, tak przygotowany jest gotowy wetować kolejne ustawy. Wczoraj pobił rekord 15 ustaw, dziś trzymamy kciuki, że dobije do 16 akacja: Ptaki odlatują do ciepłych krajów przez te ustawy PO-PSL, może dzięki naszemu kochanemu prezydentowi wrócą na wiosnę? . . . bert: To nie były cytaty Yarpen: I tak dostaniesz opeera, za "wytwór cytato-podobny" 
_________________ Wszystko ma swój czas i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem ...
|
Cz paź 29, 2015 15:25 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dodam: Dowolny patriota - nasz prezydent nieomylny Duda jest najlepszym prezydentem wszech czasów, we wszechświecie i nie podlega żadnym naturalnym prawom przynależnym ludziom.
|
Cz paź 29, 2015 15:35 |
|
 |
Smokepsv
|
Zabierz babci dowód...em ten tego internet.
|
Cz paź 29, 2015 15:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@bert04, moze rozwiniesz te tworczosc w Hyde Parku? Moze sie inne talenty dolacza? Zamiast sami pisac, bedziemy czytac, co bysmy napisali... 
|
Cz paź 29, 2015 16:35 |
|
 |
bert04
|
@Kael
Dopóki moderacja nie wyrzuci, zostawię tutaj. Nie bez powodu, to nie jest li tylko "satyra dla śmiechu".
A gdybym przeniósł do Hyde-Parku, to i tam rozpleniłaby się agitacja wyborcza. Nie, dziękuję, na razie zostaję.
Każdy wpis opiera się na wpisach osób "nie-cytowanych", niektóre mógłbym przenosić nieomal dosłownie. Tylko jeden został wykasowany w międzyczasie, ale autor szczególnie prosił, żeby mu też coś dopisać. No to jak sobie życzył... to teraz ma.
|
Cz paź 29, 2015 17:33 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
bert04 napisał(a): Tylko jeden został wykasowany w międzyczasie, ale autor szczególnie prosił, żeby mu też coś dopisać. No to jak sobie życzył... to teraz ma. Ciekaw jestem, czy taki sam jak był ten wykasowany 
|
Cz paź 29, 2015 17:55 |
|
 |
mareta
|
mikkel napisał(a): To prawda. I teraz Platforma najprawdopodobniej zapłaci za to utratą władzy.
Jak widać były to prorocze słowa
_________________ "Jesteśmy stworzeni na miarę Słowa, które stało się człowiekiem"
|
Pt paź 30, 2015 8:29 |
|
|
|