Jaki jest Prezydent Duda?
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Jaki jest Prezydent Duda?
Johnny99 napisał(a): Nie wiem o co ci chodzi, ale na pytanie oczywiście nie odpowiedziałaś. Skoro nie obejrzałeś relacji i osobistej wypowiedzi Dudy.....
|
Cz lis 12, 2015 15:19 |
|
|
|
 |
Johnny99
|
Na pytanie oczywiście nie odpowiedziałaś.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Cz lis 12, 2015 15:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Johnny99 napisał(a): Na pytanie oczywiście nie odpowiedziałaś. Wystarczy, że Ty uczciwie odpowiadasz.....zwłaszcza w kwestii ustalenia spotkania PAD z Kopacz w pałacu prezydenckim. W kontekście rozpoznawania patriotów po flagach http://www.se.pl/galerie/172416/471297/ ... a-kto-nie/
|
Cz lis 12, 2015 15:39 |
|
|
|
 |
andej
|
Alus napisał(a): Wystarczy, że Ty uczciwie odpowiadasz.....zwłaszcza w kwestii ustalenia spotkania PAD z Kopacz w pałacu prezydenckim.
A dlaczego prezydent miałby robić cokolwiek pod dyktando EK? Najpierw usiłowała wmanewrować prezydenta w wyjazd, który zgodnie z Konstytucją jest jej obowiązkiem. Ale i tak nie udało się jej zostać wybraną. Plany spaliły na panewce.
|
Cz lis 12, 2015 19:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
andej napisał(a): Alus napisał(a): Wystarczy, że Ty uczciwie odpowiadasz.....zwłaszcza w kwestii ustalenia spotkania PAD z Kopacz w pałacu prezydenckim.
A dlaczego prezydent miałby robić cokolwiek pod dyktando EK? Najpierw usiłowała wmanewrować prezydenta w wyjazd, który zgodnie z Konstytucją jest jej obowiązkiem. Ale i tak nie udało się jej zostać wybraną. Plany spaliły na panewce. Kolejny niezdolny wysłuchać słów prezydenta Dudy......i to swojego, nie obcego jak np PGK.....
|
Cz lis 12, 2015 19:43 |
|
|
|
 |
andej
|
Alus napisał(a): Kolejny niezdolny wysłuchać słów prezydenta Dudy......i to swojego, nie obcego jak np PGK.....
Słuchasz? Ale dlaczego słyszysz tylko to, co chcesz usłyszeć, a nie to, co ktoś mówi? Nie oczekuję, że kiedykolwiek napiszesz coś dobrego o znienawidzonej partii, jej członkach, sympatykach. Ani nawet o osobach, które zaważając wady PiS widzą także zalety. Kochasz DT i EK i płaczesz nad tym, że klub PO dostał się w rozsądniejsze ręce?
|
Pt lis 13, 2015 3:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
andej napisał(a): Alus napisał(a): Kolejny niezdolny wysłuchać słów prezydenta Dudy......i to swojego, nie obcego jak np PGK.....
Słuchasz? Ale dlaczego słyszysz tylko to, co chcesz usłyszeć, a nie to, co ktoś mówi? Nie oczekuję, że kiedykolwiek napiszesz coś dobrego o znienawidzonej partii, jej członkach, sympatykach. Ani nawet o osobach, które zaważając wady PiS widzą także zalety. Kochasz DT i EK i płaczesz nad tym, że klub PO dostał się w rozsądniejsze ręce? Kolejny zupełnie nonsensowny elaborat wobec autentycznej wypowiedzi Dudy, której jedynie tendencyjne - och ten szatański TVN - zupełnie nie znasz.
|
Pt lis 13, 2015 8:49 |
|
 |
Johnny99
|
Ale co ta wypowiedź wnosi do sprawy??
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Pt lis 13, 2015 8:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Johnny99 napisał(a): Ale co ta wypowiedź wnosi do sprawy?? Johnny99 napisał(a): 1. – Muszę formalnie przyjąć dymisję od pani premier i umawialiśmy się, gdzie to nastąpi – powiedział zaraz po ich zakończeniu Andrzej Duda
2. Kancelaria Prezydenta RP informuje, iż prezydent Andrzej Duda rozmawiał z premier Ewą Kopacz o miejscu złożenia dymisji. Prezydent RP nie zaprosił pani premier na jutro do Pałacu Prezydenckiego
Portal NaTemat.pl twierdzi, że powyższe wypowiedzi, cytuję: mówią coś zupełnie przeciwnego, pozostają ze sobą w rozdźwięku, a ponadto że ta druga zakwestionowała tę pierwszą. Przyznam, że tok rozumowania pana Kamila Sikory, który doprowadził go do takiego wniosku, jest dla mnie całkowicie nieogarnialny. Może forumowicze pomogą? Odpowiedz sobie sam - zakwestionowano wypowiedź Dudy, czy też nie....potrafisz.
|
Pt lis 13, 2015 8:59 |
|
 |
Johnny99
|
Nie. A jeżeli uważasz że tak, to pokaż, w którym miejscu.
|
Pt lis 13, 2015 9:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Johnny99 napisał(a): Ale co ta wypowiedź wnosi do sprawy?? Johnny99 napisał(a): 1. – Muszę formalnie przyjąć dymisję od pani premier i umawialiśmy się, gdzie to nastąpi – powiedział zaraz po ich zakończeniu Andrzej Duda
2. Kancelaria Prezydenta RP informuje, iż prezydent Andrzej Duda rozmawiał z premier Ewą Kopacz o miejscu złożenia dymisji. Prezydent RP nie zaprosił pani premier na jutro do Pałacu Prezydenckiego
Portal NaTemat.pl twierdzi, że powyższe wypowiedzi, cytuję: mówią coś zupełnie przeciwnego, pozostają ze sobą w rozdźwięku, a ponadto że ta druga zakwestionowała tę pierwszą. Przyznam, że tok rozumowania pana Kamila Sikory, który doprowadził go do takiego wniosku, jest dla mnie całkowicie nieogarnialny. Może forumowicze pomogą? Odpowiedz sobie sam - zakwestionowano wypowiedź Dudy, czy też nie....potrafisz. Johnny99 napisał(a): Nie. A jeżeli uważasz że tak, to pokaż, w którym miejscu. Pokazałam, pokażę po raz kolejny -autentyczna wypowiedź (z podanego filmiku w linku) ...umawialiśmy sie gdzie to nastąpi, I UMÓWILIŚMY SIĘ, ŻE TO NASTĄPI W PAŁACUTak mówi prezydent, a jego podwładni przekręcają jego słowa, czego zwolennicy udają, że nie dostrzegają. Jak znam Ciebie, zaraz wymyślisz kolejny "niepodważalny argument" dowodzący racji pracownikom PAD jak i Twoich.
|
Pt lis 13, 2015 9:21 |
|
 |
Johnny99
|
Jakie niby słowa "przekręcili"?? Przecież PAD nie powiedział "zaprosiłem panią premier na jutro do Pałacu"  Powiedział tak czy nie, Alus? A jeżeli nie, to po co znowu wygadujesz bzdety? 
|
Pt lis 13, 2015 11:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Johnny99 napisał(a): Jakie niby słowa "przekręcili"?? Przecież PAD nie powiedział "zaprosiłem panią premier na jutro do Pałacu"  Powiedział tak czy nie, Alus? A jeżeli nie, to po co znowu wygadujesz bzdety?  Rzeczywiście wygaduję bzdety.....prezydent wszystkich Polaków nie może zapraszać nikogo z PO, bo zaproszenie jest jedynie zarezerwowane dla prawych patriotów.Dla pozostałego elementu polskojęzycznego pozostaje sporadyczna rozmowa, lub ustalenia.
|
Pt lis 13, 2015 11:43 |
|
 |
Johnny99
|
Wygadujesz coraz gorsze bzdety, a twoją obłędną nienawiścią pod adresem PiS nie zamierzam się zajmować.
|
Pt lis 13, 2015 11:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Johnny99 napisał(a): Wygadujesz coraz gorsze bzdety, a twoją obłędną nienawiścią pod adresem PiS nie zamierzam się zajmować. No tak obłędna nienawiść, bo tylko ustalił nie daj Boże zaprosił. Uniwersalny "argument" to nienawiść.
|
Pt lis 13, 2015 11:52 |
|
|
|