Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 25, 2025 18:10

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8817 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 553, 554, 555, 556, 557, 558, 559 ... 588  Następna strona
 Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy 
Autor Wiadomość

Post Re: Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
o 17.00 na KTV bezposrednia transmisja procesji swietlnej wraz z wprowadzeniem relikwii sw Ojca Pio do Watykanu .

Pt lut 05, 2016 15:56

Za kilka godzin czeka mnie całonocna podróż, proszę Was o modlitwę abym bezpiecznie dotarł na miejsce i powrócił do domu :)

Pt lut 05, 2016 17:12

Kochani, nasz ks. Stanisław ma dziś urodziny :bukiet:
Księże Stanisławie, życzymy Bożego błogosławieństwa i wszelkich potrzebnych Łask. Darów Ducha Świętego na każdy nadchodzący dzień posługi kapłańskiej a także opieki naszej ukochanej Mateńki! :)

N lut 07, 2016 11:03

Szczęść Boże.

Serdeczne życzenia urodzinowe Księże Stanisławie. Wielu łask Bożych i opieki Niepokalanej.

Dziękuję ze swej strony za Księdza obecność wśród nas.

Pn lut 08, 2016 19:09

Szczęść Boże
Księże Stanisławie, spóźnione ale szczere :)
Życzę wiele dobra i radości z pracy duszpasterskiej, życzliwości ludzkiej, a przede wszystkim Darów Ducha Świętego i ogromu Bożej Miłości, przezwyciężającej wszelkie trudy, cierpienia, samotność i zwykłe, ludzkie zmęczenie. Niech Maryja, Matka Kapłanów otacza Cię zawsze swoim opiekuńczym płaszczem i przygarnia do swojego Serca.

Wt lut 09, 2016 13:41

jutro Wielki Post . trwajmy przez 40 dni w modlitwach i spiewach wielkopostnyc . jutro przy posypaniu popiolem uslyszymy " nawracajcie sie i wierzcie w Ewangelie .

Wt lut 09, 2016 21:43

Dzisiaj po południu zmarła chrzestna matka mojej zony, Eryka.
Proszę o modlitwę za jej duszę.

Pt lut 12, 2016 21:12

Wiele Łask Bozych dla ks Stanisława dziękujemy za opieke nad nami
sonniger pomodle sie

So lut 13, 2016 23:17
terezjusz dziękuję bardzo :-D rzadko tu zaglądam bo jeszcze nie ogarniam mojego rozkładu zajęć zwanych pracą ;-) Ale wszystko przede mną :biggrin:

sonniger Pomodlone :)

ks Stanisławie Nieba :biggrin: :bukiet: :bukiet: :bukiet:

A jeśli chodzi o pytanie to jest ono dla mnie trochę dziwne. Nie bardzo rozumiem co ma jedno z drugim wspólnego... Bo dobro czynimy z różnych pobudek czasem z miłości a czasem z egoizmu zdarza się nawet że z egocentryzmu. Podobnie zło z braku Miłości z głupoty, dlatego że mylimy coś z Miłością. Tym co odróżnia czynienie dobra od zła są oczywiście owoce ale taż przyjęcie (dobro) lub odrzucenie (zło) Pana Jezusa. Tak więc to że czynimy dużo dobra czyli przyjmujemy Pana Jezusa nie oznacza że nie będziemy Go odrzucać (czynić zło). Można by było zadać pytanie dlaczego odrzucamy Pana Jezusa? Nie wiem, nawet święci popełniali zło. Myślę jednak że dla Pana Jezusa To czy je popełniamy jest ważne ale ważniejsze jest to czy staramy się Przyjąć Boga we wszystkim i czy wracamy do Niego (po tym jak go odrzuciliśmy) najlepiej najszybciej jak to tylko było możliwe.
A przede wszystkim Pan Bóg pragnie naszej Miłości a im bardziej Go kochamy tym więcej dobra czynimy a tym miej zła.
W związku z tym pragnę i staram się kochać Jezusa Bardziej, jak najbardziej.

Mam nadzieję że w miarę prosty sposób przedstawiłam to zagadnienie. (Nie wiem czy sama bym się w tym nie zgubiła) :co: Dziękuję i błogosławionego dnia życzę :D

Dariusz dzięki wielkie za o. Pio ;-) :biggrin:

Wszystkim życzę pięknego dnia, pełnego radości i Miłości. Oby ta prawdziwa Miłość, sam Bóg przysłoniła nam wszytko :biggrin:

N lut 14, 2016 14:39
kooool napisał(a):
Staram się co miesiąc w jakiś sposób zaznaczać swą obecność. Może nie zawsze fizycznie dobrze wypełniam swe obowiązki względem Grupy, ale duchowo je wypełniam.
Życzę wszystkim miłego dnia z Bogiem

Nie wazne czy jete na jakiejkolwiek liscie, wazne ze wspomagasz duchowo.
Ojciec Pio, nie byl na listach modlitewnych. Po prostu sie modlil zwlaszcza o innych i za innych.

N lut 14, 2016 15:03
Gorąca prośba o modlitwę
http://www.deon.pl/religia/kosciol-i-sw ... kiego.html

Pn lut 15, 2016 16:40

Kochani, proszę Was o modlitwę za Jagodę, która walczy z nowotworem, by Bóg obdarzył ją potrzebnymi łaskami. Bóg zapłać!
Pamiętam o Was w mojej modlitwie!

Wt lut 16, 2016 23:09
Jezu Ufam Tobie

Cz lut 18, 2016 11:01

w roku Milosierdzia Bozego , w Swieto Milosierdzia Bozego czyli 3 kwietnia warto bedzie uczestniczyc o 15.00 w Koronce .
Ojciec James Manjackal odwiedzi w tym roku Najjasniejsza Rzeczpospolita jak Rowniez dwukrotnie Bawarie . po 5 latach przerwy znowu bede na mszy swietej u Ojca Jamesa . Juhuuu ! ! !

Cz lut 18, 2016 22:55

kto ma oczy niech czyta .
http://de.swoopshare.com/file/08e148a8a ... 1.jpg.html
pozostale szczegoly czyli jak np pozbyc sie wszelkich zlych blokad do normalnosci w ksiazce " wolaj do mnie a odpowiem ci " .

N lut 21, 2016 12:08
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 8817 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 553, 554, 555, 556, 557, 558, 559 ... 588  Następna strona