Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 10, 2025 0:06

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 566 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 38  Następna strona
 RM i TV Trwam nie tylko pogłębia wiarę, ale i edukuje 
Autor Wiadomość
Post Re: RM i TV Trwam nie tylko pogłębia wiarę, ale i edukuje
Jak juz wspomniałem podobno pełne sukcesów RM i TvTrwam ma coraz mniej słuchaczy i coraz mniej hojnych.
"W ostatnich miesiącach znacznie spadła ilość ofiar na nasze media..."

Ojciec Rydzyk: Znacznie spadła liczba ofiar na nasze media (wyborcza.pl)

Prosimy każdego o systematyczną pomoc (radiomaryja.pl)

Wt lut 16, 2016 19:35
Moderator

Dobrze, że rozpowszechniasz ten apel
:lol:

Wt lut 16, 2016 19:46
Zobacz profil WWW
Kozioł napisał(a):
Jak juz wspomniałem podobno pełne sukcesów RM i TvTrwam ma coraz mniej słuchaczy i coraz mniej hojnych.
"W ostatnich miesiącach znacznie spadła ilość ofiar na nasze media..."

Ojciec Rydzyk: Znacznie spadła liczba ofiar na nasze media (wyborcza.pl)

Prosimy każdego o systematyczną pomoc (radiomaryja.pl)

Kto by się spodziewał :o , nawet Wyborcza i Kozioł martwią się o finanse katolickich mediów.

Wt lut 16, 2016 22:03
Potwierdza to tylko tezę, że słuchaczy RM ubywa w sposób naturalny.

Wt lut 16, 2016 23:51
gita napisał(a):
Alus napisał(a):
Cytuj:
Alus!
To co często robisz, chociaż zwykle grubymi nićmi-MANIPULUJESZ!

Epatujesz non stop sukcesami o. Rydzyka.....stąd moje pytanie......skoro nie potrafisz odpowiedzieć, to Twój problem....

Biorąc pod uwagę sukcesy dzieł o.Tadeusza Rydzyka,moje pokazywanie ich jest mniej niż skromne.
Jeśli idzie natomiast o problemy, to spójrz na siebie.

Jak zwykle - uwiera Cię wskazanie dzieła ks J. M. Vianneya, który działał wedle nakazu znanym z Ewangelii i powtórzonym św Faustynie Nie w gmachach i wspaniałych urządzeniach, ale w sercu czystym i pokornym upodobałem sobie.
Dlatego znów wpis ad personam.....
A mądry ksiądz poucza: Dobry apostoł, dobry świadek Jezusa, nie skupia na sobie uwagi ludzi, powinien być przeźroczysty i prowadzić do Chrystusa, do prawdy Chrystusowej.
A jeśli ją na sobie skupia, to powinien zrobić korektę.

medieval_man napisał(a):
Dobrze, że rozpowszechniasz ten apel

Bo ten apel o kasę prowadzi do Chrystusa........

ps. już dostałam ostrzeżenie za wskazania komu i czemu może służyć budowanie zewnętrznego Kościoła bez autentycznej miłości.

Śr lut 17, 2016 8:55
Kozioł napisał(a):

Jeśli masz na myśli, że sposób naturalny to znaczy przez wymieranie, to się bardzo mocno mylisz, gdyż wśród młodych rośnie liczba kierujących się przesłaniem BÓG HONOR OJCZYZNA, a więc hasłem w dużej mierze tożsamym z przesłaniem RM, Telewizji Trwam i Naszego Dziennika.
Zmniejszenie słuchaczy RM i Telewizji Trwam spowodowane jest tym, że polepszyła się telewizja publiczna, którą teraz częściej warto oglądać, wiem to również po sobie, co nie znaczy, że przestanę wspierać RM i Telewizje Trwam finansowo, gdyż treści religijne tam dominują.

Śr lut 17, 2016 9:37
gita napisał(a):
Kozioł napisał(a):

Jeśli masz na myśli, że sposób naturalny to znaczy przez wymieranie, to się bardzo mocno mylisz, gdyż wśród młodych rośnie liczba kierujących się przesłaniem BÓG HONOR OJCZYZNA, a więc hasłem w dużej mierze tożsamym z przesłaniem RM, Telewizji Trwam i Naszego Dziennika.
Zmniejszenie słuchaczy RM i Telewizji Trwam spowodowane jest tym, że polepszyła się telewizja publiczna, którą teraz częściej warto oglądać, wiem to również po sobie, co nie znaczy, że przestanę wspierać RM i Telewizje Trwam finansowo, gdyż treści religijne tam dominują.

Zaklinanie rzeczywistości nie sprawi że aktualne wskazania 1,8% słuchalności powróci do 4% sprzed paru lat.
A na pytanie "czy o. Rydzyk jest dla ciebie autorytetem" twierdząco odpowiedziało 13% Polaków.

Śr lut 17, 2016 10:03
Alus napisał(a):
gita napisał(a):
Kozioł napisał(a):

Zaklinanie rzeczywistości nie sprawi że aktualne wskazania 1,8% słuchalności powróci do 4% sprzed paru lat.
A na pytanie "czy o. Rydzyk jest dla ciebie autorytetem" twierdząco odpowiedziało 13% Polaków.

Jeśli idzie o zaklinanie rzeczywistości, to Ty jesteś specjalistką.

Śr lut 17, 2016 10:21
gita napisał(a):
wśród młodych rośnie liczba kierujących się przesłaniem BÓG HONOR OJCZYZNA, a więc hasłem w dużej mierze tożsamym z przesłaniem RM, Telewizji Trwam i Naszego Dziennika
Szkoda, ze te hasło zawłaszczył katolicki nacjonalizm/narodowy katolicyzm/narodowy radykalizm. Bardzo "ciekawi" spadkobiercy RM :twisted:

Śr lut 17, 2016 10:34
RM, Telewizja Trwam, ND oraz inne dzieła o.Tadeusza Rydzyka przyczyniają się nie tylko do pogłębiania wiary, ale edukacji. Wspaniałym dziełem Redemptorystów jest WSKSiM, która oprócz ciągłej edukacji organizuje konferencje w której biorą udział krajowe oraz światowe osobistości.
Np:
https://www.youtube.com/watch?v=ubJPdPXtg3I

Śr lut 17, 2016 12:29
gita napisał(a):
RM, Telewizja Trwam, ND oraz inne dzieła o.Tadeusza Rydzyka przyczyniają się nie tylko do pogłębiania wiary, ale edukacji. Wspaniałym dziełem Redemptorystów jest WSKSiM, która oprócz ciągłej edukacji organizuje konferencje w której biorą udział krajowe oraz światowe osobistości.
Np:

A bez tych dzieł J. M. Vianney nawrócił ateistyczną Francję.

Śr lut 17, 2016 12:38
Alus napisał(a):
gita napisał(a):
Np:

Ręce opadają jak się czyta Twoje niektóre komentarza! :o

Śr lut 17, 2016 12:42
gita napisał(a):
Alus napisał(a):
gita napisał(a):
Np:

Ręce opadają jak się czyta Twoje niektóre komentarza! :o

Merytoryczna odpowiedź :brawo:.....epatowanie dziełami nic nie zmienia w kwestii "sukcesów" duchownych.

Śr lut 17, 2016 12:43
Alus! Dziękuję za pochwałę! Możesz mnie nadal chwalić, nie mam nic przeciwko temu, ale ja się na razie wyłączam z dyskusji, gdyż od godz. 13.15 w RM zaczynają się "Aktualności dnia", które zwykle słucham, dzisiaj również.
Jeśli chcesz podsłuchiwać, to możesz, nikt ci nie zabrania!

Śr lut 17, 2016 12:57
gita napisał(a):
Alus! Dziękuję za pochwałę! Możesz mnie nadal chwalić, nie mam nic przeciwko temu, ale ja się na razie wyłączam z dyskusji, gdyż od godz. 13.15 w RM zaczynają się "Aktualności dnia", które zwykle słucham, dzisiaj również.
Jeśli chcesz podsłuchiwać, to możesz, nikt ci nie zabrania!

I te aktualności zapoznały Cię z treścią teczek przechowywanych przez Kiszczaka?

Śr lut 17, 2016 13:06
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 566 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 38  Następna strona