|  | 
	|  | 
	|  | 
	| 

|   | Strona 1 z 1 
 | [ Posty: 7 ] |  |   Prawo naturalne (prawdziwe prawo przyciągania)-Mark Passio 

| Autor | Wiadomość |  
			| Ścianka 
   |   Prawo naturalne (prawdziwe prawo przyciągania)-Mark Passio

|  
			| Cz lut 18, 2016 23:39 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| Soul33 Moderator 
   |   Re: Prawo naturalne (prawdziwe prawo przyciągania)-Mark Pass"Ta strona jest niestety niedostępna. Spróbuj wyszukać coś innego"

|  
			| Cz lut 18, 2016 23:40 | 

|  
		|  |  
			| Andy72 
   |   Re: Prawo naturalne (prawdziwe prawo przyciągania)-Mark Pass_________________
 Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14

|  
			| Cz lut 18, 2016 23:52 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| Andy72 
   |   Re: Prawo naturalne (prawdziwe prawo przyciągania)-Mark PassSłucham już 9 i pół minuty i nadal nie wiem co będzie prezentował, może jakieś garnki? _________________
 Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14

|  
			| Pt lut 19, 2016 0:08 | 

|  
		|  |  
			| Andy72 
   |   Re: Prawo naturalne (prawdziwe prawo przyciągania)-Mark PassNajpierw myślałem że będzie to newAgowskie prawo przyciągania, potem jednak rozsądnie mówił że Prawda jest obiektywna oraz mocna krytyka solipsyzmu _________________

|  
			| Pt lut 19, 2016 1:43 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| Andy72 
   |   Re: Prawo naturalne (prawdziwe prawo przyciągania)-Mark Passoraz o nierównowadze między półkulami mózgu. Polecam. _________________

|  
			| Pt lut 19, 2016 14:51 | 

|  
		|  |  
			| annan 
   |   Re: Prawo naturalne (prawdziwe prawo przyciągania)-Mark PassKiedyś widziałam ten materiał i spodobał mi się. Może rzeczywiście jest trochę długi i nie konkretny na początku, ale warto posłuchać i zainteresować się tym.. Moim zdaniem warto, bo można dowiedzieć się czegoś nowego i czegoś z innej perspektywy. Nie wiem natomiast jak podejść do tematu, bo prawo przyciągania w dalszym ciągu jest dla mnie nierozwiązane.. Ale takie naturalne działania myślę, że są bardzo pozytywne i rzeczywiście mogą w jakimś stopniu się odbywać. 

|  
			| Cz kwi 14, 2016 23:52 | 

|  
		|  |  

|   | Strona 1 z 1 
 | [ Posty: 7 ] |  |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach