RM i TV Trwam nie tylko pogłębia wiarę, ale i edukuje
Autor |
Wiadomość |
Andy72
|
 Re: RM i TV Trwam nie tylko pogłębia wiarę, ale i edukuje
Stalin nie był wielki, zrobiono z niego wielkiego
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
Cz lut 18, 2016 19:31 |
|
|
|
 |
Robek
|
Andy72 napisał(a): Stalin nie był wielki, zrobiono z niego wielkiego Skoro zrobiono z niego wielkiego, to już wtedy stał sie wielki Tak samo jakby bezdomnemu dać miliony, to stanie sie milionerem, tu nie ma znaczenia kim on był wcześniej. Z rydzykiem będzie podobnie, w młodości mógł być potworem to nie ma znaczenia, teraz został doceniony za swoje dokonania, i będzie doceniany nadal. Tak to wszystko funkcjonuje.
_________________ Wymyśliłem swoje życie od początku do końca bo to, które dostałem mi się nie podobało.
|
Cz lut 18, 2016 19:44 |
|
 |
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
Nie da się niektórych nazwisk pisać jak należy: wielką literą?
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
Cz lut 18, 2016 21:56 |
|
|
|
 |
sowaniejestmadra
|
medieval_man napisał(a): Nie da się niektórych nazwisk pisać jak należy: wielką literą? No akurat tego człowieka NIE POWINNO PISAĆ SIĘ Z WIELKICH LITER.
|
Cz lut 18, 2016 22:12 |
|
 |
Andy72
|
A co chcesz od Rydzyka?
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
Cz lut 18, 2016 22:13 |
|
|
|
 |
Robek
|
Andy72 napisał(a): A co chcesz od Rydzyka? Problemem jest to w jaki sposób traktuje swoją rodzine, a są plotki które mówią że nie najlepiej. Jak chcesz to możesz to zweryfikować, odwiedzić Olkusz i sprawdzić czy faktycznie jest tak jak mówią na tym filmie. https://www.youtube.com/watch?v=6gopYFmXB4A
_________________ Wymyśliłem swoje życie od początku do końca bo to, które dostałem mi się nie podobało.
|
Cz lut 18, 2016 23:35 |
|
 |
sowaniejestmadra
|
Andy72 napisał(a): A co chcesz od Rydzyka? Jeżeli piekło istnieje, pewnie pozna się z Hitlerem, Stalinem, Jarosław pewnie też tam będzie. Ciekawe kiedy? Oby rychło!
|
Cz lut 18, 2016 23:43 |
|
 |
Andy72
|
uważaj co komu życzysz, aby na tobie się nie skrupiło
|
Cz lut 18, 2016 23:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Robek napisał(a): Andy72 napisał(a): A co chcesz od Rydzyka? Problemem jest to w jaki sposób traktuje swoją rodzine, a są plotki które mówią że nie najlepiej. Jak chcesz to możesz to zweryfikować, odwiedzić Olkusz i sprawdzić czy faktycznie jest tak jak mówią na tym filmie. https://www.youtube.com/watch?v=6gopYFmXB4AJeśli od księdza zakonnika oczekiwali profitów, to myśleli kategoriami co najmniej sprzed drugiej wojny światowej. Mamy w rodzinie księdza zakonnika i to my pomagamy jemu, a nie on nam. Zakonnik NIC nie posiada, to po pierwsze, a po drugie szukaj prawdy u źródła, a nie u paszkwilantów.
|
Wt lut 23, 2016 10:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Aaaa, czyli rodzina to paszkwilanci. No to jak Rydzyk może jakąkolwiek rozsądną posługę prowadzić, skoro z całą swoja rodzina jest skłócony?
Nawet potrafisz najbliższa rodzinę Rydzyka zmieszać z błotem. Ot tak, z załozenia. Bo nie są zapatrzeni w "ojca dyrektora". Twoja miłość bliźniego jest powalająca.
|
Wt lut 23, 2016 11:16 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kozioł napisał(a): Aaaa, czyli rodzina to paszkwilanci. No to jak Rydzyk może jakąkolwiek rozsądną posługę prowadzić, skoro z całą swoja rodzina jest skłócony?
Nawet potrafisz najbliższa rodzinę Rydzyka zmieszać z błotem. Ot tak, z załozenia. Bo nie są zapatrzeni w "ojca dyrektora". Twoja miłość bliźniego jest powalająca. Do żałosnych, bzdurnych i głupich komentarzy nie odnoszę się, ale w Roku Miłosierdzia i Wielkim Poście wybaczam autorom. Proponuję: http://tv-trwam.pl/
|
Wt lut 23, 2016 17:22 |
|
 |
Robek
|
gita napisał(a): Zakonnik NIC nie posiada, to po pierwsze, a po drugie szukaj prawdy u źródła, a nie u paszkwilantów. Czyli gdzie? gita napisał(a): Kozioł napisał(a): Aaaa, czyli rodzina to paszkwilanci. No to jak Rydzyk może jakąkolwiek rozsądną posługę prowadzić, skoro z całą swoja rodzina jest skłócony?
Nawet potrafisz najbliższa rodzinę Rydzyka zmieszać z błotem. Ot tak, z załozenia. Bo nie są zapatrzeni w "ojca dyrektora". Twoja miłość bliźniego jest powalająca. Do żałosnych, bzdurnych i głupich komentarzy nie odnoszę się, ale w Roku Miłosierdzia i Wielkim Poście wybaczam autorom. Proponuję: http://tv-trwam.pl/Ciekawa linia obrony Spodziewałem sie ataku na autorów tego filmiku, ewentualnie ignorowanie takiego rodzaju pytań. A tutaj okazało sie że rodzina Rydzyka, to paszkwile! Bronisz Ojca Rydzyka, opluwając jego rodzine  nie można tak robić, to nie jest po katolicku. Jak by nie patrzeć, to w biznesie trzeba być bezwzględnym, inaczej nic sie nie osiągnie, jak by Ojciec Rydzyk od młodości rozdawał pieniądze bezdomnym, to nie wiele by tym osiągnął, a dzięki temu że podjął walkę, niszcząc każde przeciwności losu, jakie napotkał na swojej drodze, udało mu sie to wszystko stworzyć.
|
Wt lut 23, 2016 19:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Robek! Przeczytaj temat tego wątku i naucz się dyskutować na temat. Pamiętasz jak oceniana była praca nie na temat? PAŁA!
|
Wt lut 23, 2016 21:20 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Fascynujące, jak to niektórym użytkownikom bliżej do botów niż ludzi, wnioskując ze sposobu pisania postów. Czyżby jakiś przełom w nauce się szykował?
|
Wt lut 23, 2016 21:27 |
|
 |
Robek
|
gita napisał(a): Robek! Przeczytaj temat tego wątku i naucz się dyskutować na temat. Pamiętasz jak oceniana była praca nie na temat? PAŁA! To Rydzyk nie jest związany z Radiem Maryja?
|
Wt lut 23, 2016 21:32 |
|
|
|