Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn lis 24, 2025 9:30

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9325 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 622  Następna strona
 PiS wraca do władzy. Polska po wyborach 2015 
Autor Wiadomość
Post Re: PiS wraca do władzy. Polska po wyborach 2015
Andy72 napisał(a):
Nie zauważam odwetu

Niestety nie tylko tego nie zauważasz :(

Arabom nie odpuszczają, a dopiero krytykującym....

Pn lut 29, 2016 19:49
PiS uszczelnia podatki i to jest na plus rządu:
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomos ... rc01=6a4c8
Pod artykułem ciekawy głos Marka Belki (video).

Pn lut 29, 2016 21:42
Petru ma projekt 3x16.
PiS juz jedną 16-tkę chce zrealizować. Może i następne ruszy?
Idea uszczelniania ta sama : niska stawka, prosty system bez odpisów, okienek itd, itp. A jednak gdy pisze o tym niePiS, to jest wielki krzyk, ze to liberałowie, to niesprawiedliwe społecznie, że chca zniszczyć Polaków....

Wt mar 01, 2016 7:55
Ta "garstka" to chyba tak wymiennie biega :D
https://www.facebook.com/klasykfilms/vi ... 5/?fref=nf

Wt mar 01, 2016 9:56
TvPis i nowy komendant policji wiedzą lepiej. A jeżeli fakty sa inne, to tym gorzej dla faktów :twisted:

Wt mar 01, 2016 11:04
Kozioł napisał(a):
TvPis i nowy komendant policji wiedzą lepiej. A jeżeli fakty sa inne, to tym gorzej dla faktów :twisted:

Zabawny jest dualizm pojęciowy :D
- corocznie policja jest opluwana za zaniżanie ilości uczestników Marszu Niepodległości 11 listopada
- w przypadku marszu KOD ta sama policja jest wyznacznikiem wiarygodności.

Wt mar 01, 2016 12:34

Kod dostępu? Był taki program???

Wt mar 01, 2016 13:16
P.S.Faktycznie chyba był, ale ja go nigdy nie oglądałam, a więc nie mam nic przeciwko temu, że ma zniknąć, czy już zniknął.
Nareszcie w telewizji publicznej pojawiają się dziennikarze, historycy oraz politycy którzy dyskryminowani byli w telewizji PO-PSL-SLD.

Wt mar 01, 2016 13:19
gita napisał(a):
P.S.Faktycznie chyba był, ale ja go nigdy nie oglądałam, a więc nie mam nic przeciwko temu, że ma zniknąć, czy już zniknął.
Nareszcie w telewizji publicznej pojawiają się dziennikarze, historycy oraz politycy którzy dyskryminowani byli w telewizji PO-PSL-SLD.

:!:

Wt mar 01, 2016 13:30
Helenka napisał(a):
A swoja drogą, to PiS miał skończyć z kolesiostwem, a jak się okazuje, to właśnie na to stawia zastępując fachowców partyjniakami.

To jest chyba największa szkoda jaką poczynił do tej pory PiS – uczynienie z państwa partyjnego folwarku.

Wt mar 01, 2016 14:56
mauger napisał(a):
To jest chyba największa szkoda jaką poczynił do tej pory PiS – uczynienie z państwa partyjnego folwarku.

Minęło dopiero niewiele ponad 100 dni. Przed nimi jeszcze 1300. Mam nadzieję, że ten krok nie pociągnie za sobą następnych i będą służyli Polsce, a nie PiS.

Wt mar 01, 2016 16:40
Powrót do czasów nomenklatury oznacza, że przez następne 1300 dni będzie następowała stopniowa degradacja instytucji państwowych. Ludzie na kierowniczych stanowiskach doskonale już wiedzą, że nie kwalifikacje, kompetencje, i osiągane wyniki będą decydowały o ich karierze, tylko przychylność partyjnych bonzów. I o to będą w pierwszym rzędzie zabiegać. Tak jak w PRL.

Wt mar 01, 2016 19:43
mauger napisał(a):
Powrót do czasów nomenklatury oznacza, że przez następne 1300 dni będzie następowała stopniowa degradacja instytucji państwowych. Ludzie na kierowniczych stanowiskach doskonale już wiedzą, że nie kwalifikacje, kompetencje, i osiągane wyniki będą decydowały o ich karierze, tylko przychylność partyjnych bonzów. I o to będą w pierwszym rzędzie zabiegać. Tak jak w PRL.
O tym jest mowa juz od momentu nowelizacji ustawy o służbach cywilnych

Wt mar 01, 2016 22:28

mauger napisał(a):
Helenka napisał(a):
A swoja drogą, to PiS miał skończyć z kolesiostwem, a jak się okazuje, to właśnie na to stawia zastępując fachowców partyjniakami.

Naprawdę zdziwieni ?

Śr mar 02, 2016 7:25
No wlasnie. Ale dobrze, ze ci ktorzy chcieli "mniejsze zlo" trzezwieja.
Fani PiSu otrzezwieja, jak ich te dobre zmiany dotkna osobiscie. Rolnikom PiS probuje klamac, ze opoznienia w doplatach to wina .... PO-PSL, bo (nie pierwszy raz)system aktualizowali. Ale chyba tylko pijany im uwierzy, ze nia ma to nic wspolnego z wyrzucaniem wszystkich, ktorzy sie znali na przepisach i organizacji i obsadzaniem krewnymi k..aczki, ktorym chodzi tylko o kase i stolek.
Rozwalenie finkcjonujacych instytucji panstwowych sluzy chaosowi. A chaos sluzy wrogom Polski.
PiS uwielbia podszywac sie pod nazwy, ktore interpretuje inaczej niz maja one powszechnie przyjete znaczenie. Ale owocow ukryc nie moze.

Śr mar 02, 2016 7:43
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 9325 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 622  Następna strona