Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 test na obłąkanie
Test na obłąkanie: >> >> Poniżej znajdziecie cztery pytania i jedno pytanie bonusowe. Musicie >> udzielić na nie NATYCHMIASTOWEJ odpowiedzi. Odpowiadajcie bez dłuższego >> zastanawiania się, ok.? >> >> Udowodnijmy sobie samym i innym jak mądrzy jesteście: >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> Gotowi? DO ROBOTY ! (przejdź na dół) >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> Pierwsze Pytanie: >> >> >> >> Bierzesz udział w wyścigu. Wyprzedzasz osobę biegnącą jako druga. Którą >> pozycję zajmujesz? >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> Odpowiedź: jeśli odpowiedziałaś / -eś że jesteś pierwsza, totalnie się >> mylisz! Jeśli przegonisz “drugą” osobę, zajmiesz jej miejsce, a tym samym >> będziesz na drugim miejscu ! >> >> >> >> >> >> Spróbuj nie spieprzyć następnego pytania. Odpowiadając na drugie pytanie, >> nie trać aż tyle czasu ile straciłeś przy odpowiedzi na pierwsze. >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> Drugie Pytanie: >> >> Jeśli prześcigniesz ostatnią osobę, które miejsce zajmiesz ...? >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> Odpowiedź: Jeśli powiedziałeś, że jesteś przedostatni, ponownie się >> mylisz. >> Powiedz mi - jak można prześcignąć OSTATNIĄ osobę? >> >> >> >> >> >> >> >> Nie jesteś zbyt dobry w te klocki! Chyba że? >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> Trzecie Pytanie: >> >> Bardzo skomplikowana matematyka ! Uwaga: Zadanie musi być wykonane jedynie >> w twojej głowie. >> >> >> >> >> >> NIE UŻYWAJ ani papieru, ołówka ani kalkulatora. Spróbuj. >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> Weź 1000 i dodaj do tej liczby 40. Teraz dodaj kolejny 1000. Dodaj 30. >> Teraz dodaj kolejne 1000. Następnie dodaj 20. Dodaj 1000. I jeszcze 10. >> Jaki jest wynik? >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> Zjedź na dół po odpowiedź. >> >> >> >> >> >> >> >> Czy otrzymany wynik to 5000? >> >> >> >> >> >> >> >> Poprawna odpowiedź to 4100. >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> Nie wierzysz? Sprawdź z kalkulatorem! Dzisiaj to definitywnie nie twój >> dzień. Może na kolejne pytanie odpowiesz prawidłowo? >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> Czwarte Pytanie: >> >> Ojciec Mary ma pięć córek: 1. Nana, 2. Nene, 3. Nini, 4. Nono. >> Jak na imię ma piąta córka? >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> Odpowiedź: Nunu? >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> NIE! Oczywiście, że nie. >> >> Ona ma na imię Mary. Przeczytaj pytanie ponownie ! >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> Ok, teraz runda bonusowa: >> >> >> >> Niema osoba, która chce kupić szczoteczkę do zębów. Poprzez naśladowanie >> czynności mycia zębów z sukcesem wyraził o co mu chodzi, sprzedawca >> zrozumiał, zakup dokonany. >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> Kolejna sytuacja - niewidomy mężczyzna chce kupić parę okularów >> słonecznych, jak powinien przekazać o zakup czego mu chodzi? >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> Odpowiedź: Po prostu otworzy usta i zapyta ... zaczekaj moment ... nie >> pomyślałeś przecież, że zacznie robić palcami kółka wokół oczu? >>

|
Wt lip 12, 2005 14:08 |
|
|
|
 |
angua
|
Eeee, proste  :P:P
Rozumiem, że jak człowiek nie da się nabrać na takie sztuczki i odpowie poprawnie na wszystkie pytania, to właśnie wtedy jest obłąkany? Bo chyba nie powiesz, żem normalna? 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
Ostatnio edytowano Wt lip 12, 2005 14:34 przez angua, łącznie edytowano 1 raz
|
Wt lip 12, 2005 14:24 |
|
 |
amara
|
no cóż bardzo się starałam ale chyba jeszcze nie jestem obłąkana  odpowiedzialam na pytanie 3 i bonus  test jest naprawde spoko 
_________________ ....::::daj się prowadzić::::....
|
Wt lip 12, 2005 14:32 |
|
|
|
 |
Matti
|
Hmmm właściwie to bardzo prosty ten test... za dużo w nim sugestii że na pewno źle odpowiem
|
Wt lip 12, 2005 21:29 |
|
 |
Meg
|
ja odpowiedziałam na pierwsze i drugie dobrze 
|
Wt lip 12, 2005 22:30 |
|
|
|
 |
bobo
|
Coś z tym trzecim zadaniem nie jest tak!
W pamięci liczyłam- inny wynik, na kalkulatorze inny, czyli 4100.
Czyli w jakim stopniu jestem obłąkana?
Czy jest jakaś skala ocen?
Do jakiego specjalisty mam się udać, bo chcę jak najszybciej...
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
Śr lip 13, 2005 9:10 |
|
 |
nospheratu
|
To że jestem obłąkany wiedziałem od dawna, takie testy tylko to potwierdzają 
_________________ Mors dicit
|
Śr lip 13, 2005 9:33 |
|
 |
Julia
|
ej PTRek, a gdzie klucz z wynikami testu, bo nie wiem czy jestem obłąkana czy nie... 
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
Śr lip 13, 2005 9:43 |
|
 |
Meg
|
ja też to wiedziałąm od zawsze, gdyby Rzepak być w tym temacie, to napewnoby przytaknął 
|
Śr lip 13, 2005 11:47 |
|
 |
Nutka
|
hihi ja już od dawna wiem że jestem nienormalna/obłąkana 
Śr lip 13, 2005 13:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ja odpowiedziałem poprawnie na jedno
|
Śr lip 13, 2005 13:52 |
|
 |
bobo
|
czyli, co? Jak mam to rozumieć PTR?
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
Śr lip 13, 2005 15:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
czyli, że jestem obłąkany oczywiście i nie potrafię prostych zadań rozwiązywać
|
Śr lip 13, 2005 18:54 |
|
 |
nospheratu
|
Normalka, jak każdy moderator 
_________________ Mors dicit
|
Śr lip 13, 2005 19:03 |
|
 |
rozalka
Moderator
|
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
Śr lip 13, 2005 19:36 |
|
|
|